EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslı

Eminecim çok geçmiş olsun. İnşallah tam anlamıyla geçer  :amin:  . '. ismi buldunuz mu yoksa hala düşünme aşamasında mı?

Jbduncum hiç hamileye benzemiyorsun ne güzel sadece 8 kilo almışsın tabii boyunun uzun olması büyük bir avantaj kiloyu göstermemek adına  ;)  . Siz hamile annelerin çocukları huy değiştirdi bebekten dolayı bizimkiler hamile kalmadan huy değiştirdi  :cildir:  . Ecrin ne kadar güzel olmuş  :nazar:  :nazar:

Şeyda 2 çocukla süpersin  :icon_thumright:  arkadaşım bunları yapabilmek ben bütün bunları düşününce vazgeçiyorum 2.yi yapmaktan  ;D

Anitacım umarım testleriniz güzel çıkar  :amin:

Goncacım oralarıda sel aldı mı iyimisiniz haber ver canım .  Eylüşüm o yağmurda ne yaptı iyi mi

Bu arada Özlem ve Selim yaramazı nerelerdeler iyiler mi bilgisi olan var mı tabii Gözdecim senin o güzel yazılarını da çok özledik en kısa zamanda meleklerinin resimleriyle birlikte seni de bekliyoruz.

Arkadaşlar size sorum olacak. Sabahları Defne'yi annenesine bırakıyorum ve annenesi onu okula bırakıyor 11:00-18:00 arası gidiyor bizim cimcime şimdilik. Bu hafta beni bırakmak istemiyor. Ağlıyor anne işe gitme diye. Okula gitmekten hoşlanıyor ama bana acayip düşkün oldu yapışık bir vaziyette yaşıyoruz neredeyse.  Bu sizce geçici olan normal bir süreç midir?  İşe giderken onu nasıl ikna edeyim bilemiyorum.







aslı

09 Eylül , 2009, 17:37:17 #12661 Son düzenlenme: 09 Eylül , 2009, 17:39:08 aslı
Jbduncum aaa 18 eylül diye okuyorum ama ekim diye algılıyorum .  Canım yaa ne kadar az kalmış doğuma inanmıyorum.  Nasıl heyecanlısındır şimdi. Öpüyorum seni Ecrini ve yakışıklıyı   :opucuk:



anita

Slm,
Şeyda ben sende doğru tahmin edemedim erkek hissetmiştim seninkini hatırlarsan. bilmiyorum. bakalım hayırlısı olsun. birkaç kişi kız dedi burda fal falan baktılar ama bilmiyorum.
Emine çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Dua ediyorum şu anda. İnşallah eskisi kadar sağlam olucak gözün hiç merak etme. Allaha güven.
Jbudun iyi dileklerin için teşekkürler. Sana hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum.

Sevgiler.




jbdun

Alıntı yapılan: cocuksa - 09 Eylül , 2009, 14:44:20
selam kızlar.pek giremiyorum ben.jbdun sana birşey sorucam.senin normal doğum tarihin kaçıydıda doktor 18 inde alıcak.benim normal doğum olsa 30 uydu. benimde 17 sinde alıcak

canım benim 27siydi.

jbdun

aslıcım sağol canım dediğin gibi boyun da önemi büyük :laughing7:  bu arada evet çok heyecanlıyım, çünkü ne olacağını biliyorum, ecrinde kontrole gitmiştim de apar topar sezeryana almışlardı, o zaman nasıl olduğunu bilmiyodum ya :honk: neyse hayırlısıyla atlatırım inşallah
ecrinin huyu acaip değişti, inanılıcak gibi değil az önce de kardeşinin önlüğünü takmış çoraplarını yarım giyinmiş geldi, önlüğü çekiştirirken söktü :cildir: of deli olucam valla, artık hiçbişey demiyorum, diyemiyorum çünkü kendime stres yapıyorum :sad1:

şu sel çok kötü oldu ya, allah yardım etsin, sabahtan beri tvler onları gösteriyo, hele şu yağmalayanlar yok mu, allah onları bildiği gibi yapsın :caca: kameraya baka baka alıyolar, hele densizin biri kameraya konuştu elinde çaldığı şeyle :cussing: :violent1:

office

kızlarrrrrrr sanırım kafayı yiyorum  :BangHead: benim minik kelebeğim canım oğlum iyice çıldırdı  :cildir: günlerdir okuyorum ama yazamıyorum ya laptop ın fişini çekiyor, ya kardeşini kucağına almaya çalışıyor, ya koltuktan koltuğa atlıyor  :BangHead: :BangHead: :cildir: :cildir: bu davranışları kardeşi olduktan sonra daha da arttı. ne yapsam fikir verin nolur  :sad1:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



ponçik

10 Eylül , 2009, 09:47:02 #12666 Son düzenlenme: 10 Eylül , 2009, 09:55:29 g10ca
Günaydın arkadaşlar  :hello:

İstanbul'da şuanda hava iyi gibi , gece çok yağdı ama bizim bulunduğumuz semtte öyle deli gibi sel olmadı , Allah mağdur olanların yardımcısı olsun, ölenlere Rahmet eylesin, kalanlara sabır versin , bulunamayanlara da inşallah biran evvel ulaşılır  :amin:
yağmalayanların da cezasını versin  :caca: başka ne denir ki  :violent1:

Jbduncum maaşallah hepinize  :nazar: resimler bir harika , doğuma az kalmış ayyy ben bile heyecanlandım , senin küçük yumurcak benim cadıyla aynı gün doğacak  :hello2: artık hiç unutmam doğumgününü  :opucuk:  Ecrine pes diyorum  :-\  durumunu anlıyorum ama inan ne gibi bir çözüm üretsem bilemiyorum, şuan hepimizinki aynı vaziyette ama senin ki 2.cocugun gelişiyle daha  bi hırçın olmuş , sonuçta kıskançlık vs..durumlarından dolayı geçici bir durumdur diye umuyorum  :amin:
doğuma kadar görüşürüz ama görüşemezsek HAYIRLI doğumlar arkadaşım  :flowers:

Emine   :-ooo çoook geçmiş olsun arkadaşım , verilmiş sadakan varmış, inşallah eski sağlığına kavuşacaksın, ben inanıyorum, Allah büyüktür, şu mubarek günlerde dualarımız kabul olur dilerim  :amin:

Şeyda annen dönmüş , Allah kavuştursun , önce yazdıklarına göre yaptıklarını okuyunca sen bu işin üstesinden geleceksin , bunu anladım  :icon_thumright: çalışırsan, uygun , içine sinen bir yardımcı bulduktan sonra kim tutar seni  ;) Meltem 2 versiyonu diyebiliriz sanırım  :opucuk:
Deren , Alara ve seni öpüyorum
Alaranın yaptıklarını okuyunca bizim evde de aynısından bi tane oldugu için pek yabancılık çekmedim  ;D

Anita inşallah ikili test sonuçlarınızda olumsuz bişey çıkmaz, içini ferah tut, Azra da
Emre de çok güzel isimler, Allah gönlüne göre versin  :amin:

Aslı çok teşekkürler  :opucuk: iyiyiz biz , zaiyat yok çok şükür , ilk yağdığı gün Eylül babaannesiyle dışarı çıkmış , yağmuru çok seviyor, şemsiyesi var ama almak istememiş, yüzüne, saçlarına yağmurlar geldikten sonra mutlu bi şekilde eve gelmişler  :love9:
Defnenin yaptıkları geçici, merak etme  ::) sana evdeyken yapıyor , Eylül onu okula bırakırken bacağıma sarılıp gitmeeeeeee diye ağlıyordu , şimdiyse "hadi annecim görüşürüz" diye kapıyı kapatıp tıpış tıpış sınıfına çıkıyor

Ranacım Allah yardımcın olsun , Jbduna da dediğim gibi , sizi anlıyorum ama herhangibir çözüm üretemiyorum, tek dileğim bütün bu yaşadıklarınızın geçici olması yönünde  :amin:
Rabbim sabır versin


Biz servis olayımızı hallettik , umarım bizim şöfeeeer (!) bize yine yamuk yapmaz  :suclu:
Eylülü okuldan almayı bile düşündük, başka okullara baktık, hatta bizim evin karşısında bi okula baktık, yeni açılıyor, daha tam yerleşmemiş, iftardan sonra baktık, kşmsecikler yoktu, sadece tamir yapan, işçiler vardı, içeriyi dolaştık , bizim küçük hanım 1 saat oynadı orada  :D
ama alt kattaki hikaye kitaplarını görünce zaten pek içime sinmedi (Peygamberimi seviyorum vs.. tarzında dini kitaplar )
sonuçta bu çocuk tabiki dinini öğrenecek, ama en doğru zamanda ve en doğru şekilde öğrenmesi gerekir , bu kadar küçük yaşta bu tarz eğitim hoşuma gitmiyor  :-\

biz 17 Eylül akşamı bayram tatili için şehirdışında olacağız , dolayısıyla Eylülün doğumgününü de okulda 16sında kutlayacağız , saat 14:30 / 15:30 arası yemekhaneyi süsleyip hazırlayacaklar , çok heyecanlıyım  :hello2: ilk kez kendi yaşıtlarıyla doğumgününü kutlayacak canım yavrum



aslio


Eminecim çok geçmiş olsun canım ya..Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek..En kısa sürede eski haline döneceksin canım dualarımız seninle....

Jbduncum mrb canım nasılsın resimlerde hepiniz çok güzel çıkmışsınız.Ecrin koca abla olmuş. Ecrini anlatmışsın ya bebek taklidi yapıyor aynı durumu bizde yaşadık geçen ay yakın arkadaşımın bebeği oldu onun yanına gide gele Ece de bebek gibi ağlamaya başladı parmağını emmeye başladı bir ara..Anne INgaa ıngaaa diye bağırmalar... Çok fazla üstüne düşmedim tepki vermedim kızım sen artık bir bebek değilsin bak kocaman bir abla oldun dedim.. Böylelikle atlattık sizdede geçer canım merak etme...Doğumada az kalmış canım.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...

Anitacım seninde sonuçların iyi çıkar inşallah canım.Kayraya kocaman  :nazar:

Adaşım okul olayında bizde sorunlu günler geçiriyoruz ilk üç gün hiçbir problem yaşamamıştık şu an ise her gün ağlayarak gidiyoruz bakıcı teyzesi kucağımdan çekerek alıyor içeri..Gün içindeyse okulda iyi olduğunu söylüyor öğretmeni.

aslı

Günaydınlarrr  :flowers:

Jbduncum ve Ranacım gayet normal Ecrinin ve Ercan'ın yaptıkları çünkü eltimin şubat ayında bebekleri olmuştu onlara gittiğimizde Defne onun beşiğine yatıyordu  :toothy10:  :toothy10: . Bebeği kucağıma almamı istemiyordu yada kendisi kucaklamak istiyordu severken farkında olmadan hırpalıyorlar uyarınca kızıyordu şimdi ek gıdaya geçtiler şimdide birşeyler yedirmek istiyor. Defne bebeği hemen hemen haftada 1 gün görüyorken bunları yaptı. Birde evin içinde bebeğin teleşı hazırlıklar falan etkileniyorlar. Zor bir durum onlarla sürekli konuşup kardeşi olduğunu onu ne kadar çok seveceğini veya sevdiğini  onları ne kadar sevdiğinizi sürekli belirtmeniz gerekiyor. Mümkün olduğunca bebekle onun yanında az ilgilinmeye çalışacaksınız bebeği onların yanında daha az seveceksiniz.

Goncacım iyi olmanıza sevindim canım. Eylül kuşu eylül yağmurlarında dolaşmış demek  :love7: . Şehirdışınız İzmir mi acaba  ;D . Bizim melekler cennet kokulular ne kadar büyüdü inanamıyorum 3 yaş günlerini kutlamaya başlıyorlar.  Bu yılki d.günü partileri anaokullarında olcak desene  :)   . Servis olayını çözmenize sevindim.

Aslıcım anaokulunda bu süreci muhakkak yaşayacağımızı söylemişti bazen  ilk haftalarda bazen  2 ay sonra yaşıyoruz bunları ama muhakkak yaşıyoruz demişti ( hatta ilk günleri balayına benzetti balayı bitince işin ciddiyetini anlayınca problem oluyor zaten demişti  :k06: ) . Ama ağlayınca insanın içi cız ediyor. Birde diyorki anne işe gitme ben hiçbirşey istemiyorum  :y25:  . Tabii ağlaması geçince istekler başlar ama  :)   . Dün annane torun uzun uzun konuşmuşlar bugün beni öperek hayırlı işler annecim diyerek gönderdi yavrucum  :aferin: . İnşallah en kısa zamanda herşey düzene oturur.



ponçik

Alıntı yapılan: aslı - 10 Eylül , 2009, 10:51:03
   . Dün annane torun uzun uzun konuşmuşlar bugün beni öperek hayırlı işler annecim diyerek gönderdi yavrucum  :aferin: . İnşallah en kısa zamanda herşey düzene oturur.

Bak gördünmü annesi , zamanla düzelecek  :opucuk:  Defne akıllı bir cocuk, zaten derslerine (!) alışınca seni bile istemeyecek  :D
balayı benzetmesi gerçekten harika  :icon_thumright: kesinlikle daha güzel anlatılamazdı

Aslıcım Ecenin yaşadıkları da normal , Eylül de ilk birkaç gün kendi isteğiyle gitti, sonra , gitme demeler, sabahları uyanmak istemeyişler başladı , ama hepsi geçti , haftaya bizim tam iki ay olacak okul maceramız

aaaa unutmuşum , dün okuldan istenilen  gaita tahlili ve boğaz kültürü için Eylülün doktoruna daha doğrusu dr.un çalıştığı polikliniğe gittik, daha kapıya yaklaşınca bizimki kendini yere attı, nasıl ağlıyor ama görmeniz lazım , oradaki görevli bayan kapıya koştu nesi var , ne oldu diye
bişeyi yok dedim , sadece girmek istemiyor , kadıncağızı da korkuttuk  :D
neyse zaten kakayı yapınca götüreceğimiz için kabı alıp cantamıza attık , boğaz kültürü için 3 kişi zor tuttuk ama ağzını açmıyor bizim cadı , hem ağlıyo hem ağzını kapatıyo, kabus gibiydi  :BangHead:  tutturdu babama gitcem diye , yarım saat babasının gelmesini bekledik , 2 tane kültür için kullanılan tüpü ve çubuğu boşa harcadık  :suclu: en sonunda babasının kucağında zorla ağzını açıp tükürük aldık , Alalhtan polikilinikte hasta filan yoktu, biri görse cinayet işliyoruz zannedecek  :k06:
sonra bi de hiç acımadı ki diye dalga geçiyo  :tongue3:
Allah hastalık vermesin de doktor kapısı çalmayalım  :amin:

bu arada geçenlerde babaanne ve halasıyla çok güzel bir elbise beğenmiştik ama 2 yaşa kadar var demişlerdi, üzülerek ve aklımız o elbisede kalarak eve gelmiştik, dün akaşm elbisenin 3 yaş için olanını görünce hemen aldık , babasından kızına doğumgünü hediyesi  :love8:
aynı zamanda doğumgünü kıyafetimiz olacak  :)





ponçik

ben kaçgündür yazacağım ama unutuyorum hep   :sad1:
hani Eylülün çok sevdiği arkadaşı vardı ya , bizim İran kedisi , Bıdık  :y25:
geçtiğimiz hafta idrar kesesinin patlayıp kana karışmasından dolayı  2 gün veterinerde serumla yaşadı ama 3.gün vücut daha fazla dayanamamış ...
artık Bıdık hayatta değil , hepimiz çok üzüldük , 14 -15 yaşındaydı zaten yaşlıydı ama o kadar alışmışız ki , çok zor oldu yokluğu
Eylüle henüz söylemedik, sadece hasta oldugunu ve doktorda oldugunu biliyor
sürekli "Bıdık ne zaman gelecek, çok özledim " diyor
biz de artık onun doktorun evinde kalacağını çok hasta oldugu için doktorun ona daha iyi bakacağını söyledik...
aklı erene kadar da (uzuuuun bir süre) öyle bilecek  :'(






Emine

10 Eylül , 2009, 23:33:01 #12671 Son düzenlenme: 10 Eylül , 2009, 23:57:37 Emine
Jbduncum teşekkür ederim. Ceylin de bebek olmaya hevesleniyor arada bebek taklidi yapıyor ben bebeğim diye geziniyor ortalıkta bebekçe konuşup. Başa gelecekleri bilmek mi bilmemek mi daha iyi bilemiyorum  :honk: Ben sanki daha heyecanlıyım ben bu kez . Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın oğluşunu kucağına  :amin:

Cocuksa sana da hayırlı doğumlar. Allah sağ salim kavuştursun yavruna  :amin:

Aslıcım teşekkür ederim.Sırf isim koymak için iki isimli olmasını istemiyorum sanırım sadece Miray olacak. Babamız en son Ela ismini beğendiğini söyledi ama sadece bir göz rengi anlamı çocuk başka renk gözlü olursa anlamsız olacak. Çalışmadığım için bu işe gitme konusunu bilemiyorum canım benimkine arada soruyorum çalışmanı istemiyorum annecim işe gitme hep yanımda kal diyor, yapışık yaşıyoruz biz hala. Sizin sorun da çözülmüş sanırım çok sevindim.Bu arada Hasan beye mail attım cevap gelmedi ilk kez , birkaç gün oluyor. Siz en son ne zaman görüştünüz ?

Anitacım çok teşekkür ederim   :-*

Ranacım Allah sabır versin demekten başka ne derim bilemiyorum. Kardeşi kadar ona da ilgi gösteriyorsundur eminim. Yeni kardeşi olan çocuklarda bu tür davranışlar normaldir sanıyorum ilgi çekmeye çalışıyor.

Goncacım teşekkür ederim. Arkadaşlarıyla doğum gününde daha çok eğlenir sanıyorum Eylül. Fotoğrafları bekliyoruz. Elbisesi de çok güzelmiş eminim çok yakışacak Eylülcüğüme. Bu arada gaita dedin de bak cinlerim tepeme çıktı yine.  :BangHead: Bizden de Ceylinin okulu için boğaz kültürü ve gaita tahlili istediler. Boğaz kültüründe sorun çıkmadı ama 3 gündür savaş veriyorum kakasını alabilmek için. Bugün artık sabrım fena halde taştı ve birkaç kez vurdum sonradan çok çok üzüldüm ama uzun zamandır sabrımı zorlasa da bu kadar aşırı tepki vermiyordum gerçekten sabrım taştı. Zaten gözüme vurduğunda da kakasının gelmesini beklerken D&R da dolaşırken olmuştu. Asla ev dışında bir yerde kakasını yapmıyor pis diyor ki benim suçum hep dışarıda tuvalete girdiğimizde aman pistir sakın dokunma diye diye bu hale geldi. Her sabah 10 da yapan çocuk o akşam eve gelince yaptı 10 gibi ancak. Ertesi gün babaannesindeydik orada da yapmadı gece eve gelince yaptı. Bugünde var ama tutuyor çünkü bir kaba yapmak istemiyor. Kendi tuvaletinin deliğinin üzerine gazete koydum oradan alırım diye çıkar onu diye ağladı ağladı kaldırdım bir kap koydum temiz içinden alırım diye yok o varken yapmam diyor illaki tuvaletin deliği boş olacakmış. Bugün tam bir damla yaptı deliğe, koştum kap getirdim tuvaletin deliğine koydum ona değmiyor zaten kavga kıyamet koptu.  :cildir: 5.30 da kapanıyor labaratuar saat beş babam evde bekliyor devamlı adamcağız dışarı çıkmıyor 3 gündür yarım saat içinde labarotuara yetişmesi gerekiyor diye. Arıyorlar bir taraftan yaptı mı diye. Saat 5 oldu biz tuvaletteyiz artık kayış koptu bende avaz avaz bağırıyor ağlıyor , 2 kere vurdum artık kollarına bi de bacağına galiba. Sonra kendime geldim napıyorum ben diye.  :y25: Gerçekten cinnet geçirdim sanırım.   :crybaby2:  Saat 8 de yaptı yine direk deliğe tabi , labarotuar kapandığı için artık nereye yaptığının da önemi kalmıyor. Okulu aradım yaptıramıyoruz diye mutlaka istiyoruz dediler. Şu çocuk bi yapsın, bütün çocuklar götürmüş mü tek tek inceleyeceğim yani.  :cussing: Siz yaptırabilirsiniz inşallah . Bıdık için de çok üzüldüm canım.  :sad1: Eylül de ne kadar geç öğrense o kadar iyi tabi.

Aslıcım teşekkür ederim. İnşallah Ececim eskisi gibi sorunsuz okula gitmeye başlar.

Yarın 11 Eylül Ceylin'in doğum günü ama büyük babaannesi yeni vefat ettiği için kutlama yapmayacağız. Belki önümüzdeki ay kutlar okulda arkadaşlarıyla bakarız duruma göre. Ardı arda doğum günleri geliyor ne güzel . Bu arada gözümün bandajını çıkardım bugün damlaya devam. Hafif batıyor ama Ceylin'in peşinde koşmaktan gözümü unuttum bugün. Ceylin'in gözünde arpacık vardı kiste çevirmiş damlası var onu da damlatmam lazım günde 3 kez kaçıyor, 2 kez masaj yapılması lazım gözündeki bezeye , kaçıyor. Bu halimle koca göbek peşinde koşuyorum bi de kaka almaya çalışmak gözüme mi yanayım ona mı yetişeyim şaştım kaldım. 20 gün sonra gideceğiz tekrar onun gözü içinde doktor öyle kalacak büyük ihtimal geçmez biraz büyüyünce gerekirse cerrahi müdahale ederiz dedi. Doktor ağrı yapmaz orası diyor, çocuk o gözünü tutup ağrıyor diyor . Ne yapacağımı şaşırdım ben de  ::)

ponçik



        :occasion16: :occasion16: :occasion16:

    güzeller güzeli Ceylin ablamızın 3.yaşgünü kutlu olsun

:wav: :wav:

Eminecim anneliğinin 3.yılı kutlu olsun , Allah daha nice yıldönümleri kutlamak nasip etsin , inşallah Miray kuzusunun doğumgününü de buradan kutlarız  :flowers:

gaita olayınız hakikaten çok sinir bozucu  :suclu: dediğin gibi öyle he deyince de yapılmıyorki , bir de yarım saatte götürme olayı olması da biraz strese sokuyor ,
bizim gittiğimiz poliklinik 24 saat açık oldugu için bizim öyle bir problemimiz olmayacak, ben pazar günü evdeyken kakası gelince lazımlığa yaptıracağım , zaten bizimki genelde keçi gibi misket misket yapıyor  :D onlardan birini alıp götürürüm
ama tabi bizimki klozete yapıcam diye tutturursa vay halime  :honk:
şu inatlaşmaları ne zaman geçecek bilmiyorum

dün akşam halası dogumgünü hediyesi olarak ayakkabı almış , rengi çingene pembesi, ayagına biraz küçük geldiği için değiştirecek ,
bugun de okulda kırmızı günüymüş, herkes kırmızı giyinip gelsin dedi öğretmen,
güzelce giydirdim, kırmızı sporlarını giydirecektim ayağına ...
bizim ki tutturdu halamın aldıklarını giyceeeem , kızım onlar kırmızı değil diyorum , hayır kırmızı diyor, zaten onları halan götürdü akşam dedim, başadı ağlamaya , ama nasıl ağlıyor, yooook onları istermiş  :cussing:
neyse bi şekilde ikna oldu , tam ayakkabılarını giydirecekken bu seferde ayakkabılıktaki diğer süslü püslü ama burnu biraz eskimiş olanları gördü , bunu giycem , artık servisi kaçırmayalım diye peki dedim   :-\

şu bebekçe konuşmalar bizde de var ne yazıkki, devamlı ben bebekken böylemi konuşuyodum diyor enneeee, ennneee gibi garip garip konuşmalar su ittiyolum gibi cümleler, ıngaaa diye ağlamalar , bir de düşünün bizde bebek de yok..
bi de kardeş olayı olsa naparız bilemiyorum  :cildir:



aslı

CEYLİN KUZUSU BUGÜN 3 YAŞINDA . NİCE YILLARA SAĞLIKLA, MUTLULUKLA, UMUTLA , GÖZLERİNDEN VE YÜZLERİNDEN BUGÜNKÜ GÜLÜMSEMELERİ HİÇ EKSİK OLMADAN . GÜZEL KIZIMI  :opucuk:
:occasion16: :occasion16:
:wav: :wav:

Emineciğim seninde anneliğinin 3. yılı kutlu olsun. Büyüdükçe bunlarla başa çıkmak zorlaşıyor. Allah hepimize sabır versin. Biz hasan amcamızla en son babalar gününde görüşmüştük  ;D  . Nisan ayında kontrole gitmiştik birde babalar gününde beraberdik tabii biz adamın gözünün içine bakıyoruz birşey diyecek mi diye  :ehi: Aslı bence herşey süper gidiyor falan filan dedi tabii biz yüzsüz bir şekilde ayy sana tatilde bile rahat yok değil mi deyip durumdan yırtmaya çalıştık  :laughing7: . Esasında 1-2 haftaya kadar götürebilirm Defnenin göğsünde beze gibi birşey var derinin altında önemli değildir 3-4 haftaya kadar geçer demişti. Eğer geçmezse kontrole gideceğiz.

Goncacım bıdık'a çok üzüldüm. Bencede Eylülün öyle bilmesi en doğrusu. Bu arada elbisesi çok güzelmiş boncuğun. Eyşüşümede çok yakışacaktır. o ayakkabı kıyafet kavgası bizdede var.  Okula başlayınca okulda giymesi için şık bir sandalet aldım. Dün öğretmenine bu ayakkabılarla çorabım gözüküyor çirkin oluyor giymek istemiyorum demiş  :cildir: Akşam havalar soğuyunca kapalı alacağıma dair söz verip giymeyi ikna ettim umarım giymiştir. Defnede öyle anne ben bebekken böyle konuşuyordum değil mi anne ben bebekken sen yediriyordun değil mi anne ben bebek oldum sen yedir daha neler neler



aslio



  ARKADAŞIM CEYLİNE

  DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN. :flowers:.. ANNEM VE BEN SENİ ÇOK ÖPÜYORUZ. EMİNE TEYZEMİDE UNUTMUYORUZ BU ARADA.