EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Bende ilk doğduğunda çok çekiyordum sanki kaçacak gibi çocuk yüzlerce fotoğrafı oldu şimdi duruldum biraz  :) Dur bi bakayım Ayşegülcüm ne var son günlerden  ::)

şerife Berat

 teşekkür ederiz berilcim ne yaptınız kuzucuklar uyudumu?

zeytince

 yok berilcim zorlamiyorum....neyse tarhanadan 2-3 kasik yedirebildim... :'( simdide uyudu...  :love9: ayyyyyy Melis`e bayildimmm.. tombis, guleryuzlu gelinim benim... :nazar: :nazar:

eminecim burada Turk marketler var.. istedigin  hemen hemen herseyi bulabiliyorsun... ama ben bu tarhanayi TR den getirdim.. kayinveidecigim sagolsun evindeki tum tarhanayi bana verdi.. ben nasil olsa yine yaparim diyerekten... :love7:

aysegul ne kadar buyumus masallah senin Yagiz`da... nasil da cin cin bakiyor etrafa... :k06: tam kara boncuk bu yaaa... :nazar: :nazar:

serife Berat`a da :nazar: bizim sayfanin kuzularinin hepsi supperrr yaaa....





Tebessüm :)

şerife berat da tam yemelik ha, öyle çapkın bakışı varki... maşallah maşallah :nazar:
:director: EVET BEKLİYORUZ, BAK YOKSA KAPATIRIM MÜKERRER KONU DİYE, KARIŞMAM BAK

Emine

Eveeet geçen gün annemlerin kedisine ev aldık ikeadan ilk denemeyi Ceylin hanım yaptı rahatmı diye test edip onayladı hanfendi içinden zor çıkardık ama olsun  :k06: İkincisi de ana kız salaş halimizle öylesine bi foto işte aceleye geldi idare edin  ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

berilce

hi hi hi evin icinde ne tatli durmus oyle....masallah ay bunlarin hepsi cok tatli hepsini soyle ortaya koyacan bi ondan bi ondan  :laughing7:  emine sen zayiflamissin,yani eskki kilona dondun heralde di mi? masallah ana kiza :nazar: :nazar:

gulay simdi sira sende herkes yoluyo hade bakem...

Tebessüm :)

 ay canııııım, uykusu varmış heralde, nasıl baygın baygın bakıyo. ton ton yanaklarından öpüyorum. :nazar: kediniz de güle güle otursun yeni evinde. :laughing7: biz sizi her halinizle beğeniriz, hiç de salaş diilsiniz yane. :nazar:

berilce

he emine benimde kedim var turkiyede, ceylini yakalstiryomusun kediye,ya asili felan bisey olmazda,simdi korkuyorum tirmalar felan diye... evde yalniz birakip nasil gitcem bilmiyom, bide tuglerinden korkuyorum,eskiden benim koynumd ayatardi ,sabah bi kalkardim her yer tug olmus.... ozamanlr rahatsiz olmazdima ma simdi  :icon_scratch: dusunuyorum yani...

berilce

tesekkur ederiz ozlemcim , eh send ekoyarsin artikin resim ...costukta :))

desree (Özlem)

Ayy bir gün girmedim neler olmuşş...
Ben bizi ihmal ettiniz diyerek ben mi ateşledim fitili kendimi kötü hissettim şimdi  :'(, halbuki mesajı yazarken o kadar sildim ki hatta foruma yazıp tekrar sildim sanal ortamda yanlış anlaşılmayayım diye ama Gonca alınmışsın gibi geldi belki de şakadan takıldın ben diğer siteye niye yazıyorsunuz demedim bizi de ihmal etmeyin dedim evet bende diğer siteye yazıyorum fırsat buldukça ama hamileliğimden beri yazıştığım arkadaşlar ki buna sende dahilsin buraya gelince Eylül-Ekim-Kasım anneleri olarak buraya daha çok yazıyorum sadece ama burası yavaş ilerleyince hissettirmek istedim sadece
Ayşegül ben kaçırdım foto nu tekrar eklemişsin yine kaçırdım o yüzden ekle diyemeyeceğim ama çok merak ettim seni bunu bil Yağızcığımla çok tatlı çıkmışsınız ama benim aklım o fotolarda kaldı
Beril bu kızın neresi cadı   :caca:çok tatlı valla gülen yüzü solmasın hiç  :k06:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

şerife Berat

 ya kızlar dogumdan sonraki halimi izledim simdi kendimi tutamadım ağladım ne kadar ufakmış ali beratım doğdugunda yumuk yumuk gözlerle bir yalanışı varki sormayın binlerce kez şükretsek halimize azdır.rabbim bizleri onlardan onları da bizden ayırmasın inşallah herzaman sağlıklı mutlu haberlerini duyalım,duyuralım birbirimize  :amin:

tubi79

arkadaslar neden bu kadar gerildiniz anlamadım walla :icon_scratch: eminenin yazdıklarında ne ciddi anlamda bir itham nede sert bir tavır var. yüzyüze görüşme olmadığı için yazıdan cıkarılan anlamlarla olayı büyütmüşsünüz sanki. kimse kimseye karısmıyor sonucta. neyse ben birsey sorcam arkadslar kafama takıldıda bir arkadasımın bebegi 4.5 aylık bebeğinin kakasında sac teline benzer seyler varmıs kahverengi bayada cokmus.böyle bişey yasayan yada sebebini bilen varmı?

birde benim cadı geceleri cok sık mızmızlanıyor ağlıyor. hasta değil ateşi yok.gaz problemi deği.sasırdım kaldım ne yapabilirim aç olmadığınıda biliyorum susamadığındanda eminim. acaba buda dişten mi?

desree (Özlem)

Emine siz de çok tatlı çıkmışsınız bu kızın peşi erkek onu söyliim :-[
Böcek konusuna girmişsiniz oğlumu sivriler yiyor :caca: kaç gecedir elektro mat var prize takılan ama bebeklere zararlıdır diye takamıyorum ben nasıl koruyabilirim oğlumu börtü böcekten?


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

berilce

valla ozlemcim ben isirma sonrasi krem aldim ama henuz melise kullanmadim,simdilik beni isiridiklari icin ben kullaniyorum :)  ferhaltici bi krem  surdum kasinti gecti... kizlar ben simdilik kaciyorum,sonra gene gelirim byeeeeeeee

zeytince

31 Mayıs , 2007, 00:13:35 #6554 Son düzenlenme: 31 Mayıs , 2007, 21:30:16 zeytince (Gulay)
 ehem ehem... ekliyim bacim ayip ettin... ;D

emine masallah Ceylin`e... bu kiz da tam isirmalik valla.. bacaklar kollar... :hungry:

ikinci resim buyuk teyzemiz (kenardan gorunen anneannemiz), ucuncu resim de kucuk teyzemiz... 2 gun once ogrendim kucuk teyzemiz hamileeeee... :hello2: