EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

 :toothy10: :ehi: :toothy10: :toothy10: ay seyda cok guzel anlatmissin aynen melisde oyle, hele bide sole 4 ayak pozisyonu alip sallanmiyomu olduruyo beni,hemen kucagima alip yiyiyorum, genelde guresiyoruz kizimla,kuduruk diyorum ben ona,erkek olcakmis son anda degismis  :laughing7:  gures meraklisi

gulay ben bu kiyma isini kacirdim kardes, nasil yapcan yani...  sen nerden aliyosun bildik yerdenmi yani,walmart felan mi? ben eti pek walmarttan almiyom,nasil yapcan karde sbi cevaplayi ver be yav....

meltemk

Arkadaslar yine epey ilerlemis forum. Yazmasamda arada bir iste kafam dagilsin diye bakiyorum. Ama cok yogunum eskisi kadar olmuyor.

Simdi de birsey sormak icin gireyim dedim. Biz ciddi bir kahvalti sorunu yasiyoruz??.   :dontknow: :dontknow: :dontknow:Belemir genelde super istahli bir bebek olmasada normal olculerde yiyiyordu bir seyler. Ama kahvaltiyi yemiyor. Tadini begenmiyor olabilir. Soyle hazirliyorum
90 cc devam mamasi
yarim kibrit kutusu tuzu alinmis beyaz peynir ( bugun krem denedim belki daha lezzetli olur diye)
1 tatli kasigi ceviz
2 bebe etimegi
1 tatli kasigi pekmez
muhallebi kivamina getirmek icin Milupa 7 tahilli

Biraz tatli oluyor galiba. Ondan mi yemiyor huysuzlugundan mi bilmiyorum.

Alternatif kahvalti onerileri varsa verebilir misiniz???





Tebessüm :)

30 Mayıs , 2007, 12:33:00 #6482 Son düzenlenme: 30 Mayıs , 2007, 18:21:23 ayşegül
meltemcim ben de  aynı sıkıntıyı yaşıyorum. hemen hemen aynı kahvaltıya koyduklarımız ve çok şekerli oluyo, ben tadına bakıyorum arada, bayacak şekilde tatlı !  bazıları domates suyu salatalık filan ekliyomuş ama o zaman tahıllı mama koyulmaz tabi. yağız da sabah ancak yarısını yedi. :director:  farklı fikri olan varsa söylesin lütfen.

şeyda ve beril çok güldürdünüz beni. :toothy10: tamam eklerim yine.

şeyda melisin avının üstüne atlamasına çok güldüm, yağız da öyle yapıyo, avının üstüne atlaya atlaya gidiyo. :ehi: yemesi aynı sayılır ama o enfeksiyon dönemindeki gibi değil tabi, o zaman hiçççbirşey yemiyodu. şimdi ölmeyecek kadar yiyo işte.

beril, mesajının sağ üst köşesindeki değiştir i tıklıyosun, ek seçenekleri tıklayıp eklentinin yanınadaki check işaretini tıklayıp kaldırıyosun, kaydet diyosun resim silinmiş oluyoooo. ;)

pınar, nehir diş çıkarıyor olabilir, hava değişimi de üstüne eklenince iştah gitmiştir, üzme kendini. :opucuk:

sibell&gökhan

gülay, şerife,özlem ,jbdun teyzelerimize çok teşekkür ederiz.

şerife teyzesi benim oğlum çok akıllı hiç üzmüyo beni  :nazar: tosunpaşama :aferin:

şerife Berat

 maşşallah sibelcim gökhan'a    :nazar:

meltemcim
ben kahvaltıyı hazırlarken,haşlanmış patates,reçel,bebe bisküvisi,yumurta,peynir kullanıyorum.
patateside kabugunu soyup kup kup dogruyorum su ve zeytın yagı eklıyorum patateslere sonrada haslıyorum sulu oldugu için devam mamasına gerek kalmıyor.

yada patatesın suyundan koymayacaksam kaynatılmıs sogumus su koyuyorum afıyetle yıyor..hem neden etımek kullanıyorsun ki?normal ekmegın ıcınden ufak ufak koparıp recele domatesın suyuna banıyorum onuda cok sevıyor.
ıhlamur kullanıyorum kahvaltısında su yerıne ıcecek olarak.doktorumuzada soyledım gayet saglıklı dedı

seyda

Berilcim,
ben Gülay a kendi yaptigimi söyledim.o da ben de öyle yaparim heralde dedi. ben veal (beef degil veal daha yumusak cünki) aliyorum marketten ve onu pisiriyorum sebzeyle sonra hepsini blendirliyorum. eti hic yagsiz aliyorum yagsiz kiymadan da yagsiz oluyo :k06: bizim kiz da valla son anda kiz olmus- zaten ayni baba :ehi: :toothy10: sürekli etrafa saldiri, tirmik ve tokat seklinde. tabi alt degistirirken bana sürekli tekme. babasi bööööle havalara kaldiriyo ucuruyo döndürüyo felan, yav yapma cocuk korkucak diyorum bizim kiz yirtiniyo gülmekten :ehi: :toothy10:

Aysegülcüm,
valla belki günaha giricem felan ama kapaninca biraz yazik olmus etraftakiler mahrum kalmislar o güzelim saclari görmekten :suclu: mama konusunda da ben pekmezi ayrica bir kasik veriyorum. onu katmayinca cok -hatta hic- tatli olmuyo. biz Milupa nin 7 tahillisini kullaniyoruz Meltemle, icinde seker yok o yüzden tatli olmuyo.

Meltemcim,
ben de ayni sekilde yapiyorum. sadece pekmezi koymuyorum bide icine yarim yumurta sarisi ekliyorum. bide pekmezsiz dene bence. bu sicaklarda ici bayiliyodur belki Belemir kuzusunun :dontknow:

dilek hira

selammmmmmmmmmmmm
bende kahvaltısını babaanneye bırakıyorum o yaptırıyor
pekmez 2 bebe bisküvi devam maması tuzu alınmış beyaz peynir ve gün aşırı yumurta sarısı
salatalığı kırıp eline veriyorum oynuyor
domateside elimde tutuyorum içinden yiyor
bizimki dün ayran içti hemde bardaktan şok oldum yaaa

Filiz

Selammmmmmmmm napıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmm ay varya ders çalışmam lazım ama çalışamıyorum üffffffffff hiç içimden gelmiyor kesin bütünlemeye kalıcam gerçi o Allah ın emride bari sınıfı geçeyim..

Meltem cim Emre de 3 gündür kahvaltı yemiyor o kadar özene bezene hazırlıyorum ama yemiyor bu aralar öksürüyor belki ondan iştahsızdır diye düşünüyorum Allah dan emiyorda aç kalmıyor yavrucuğum..


Şerife kahvaltıda haşlanmış patatesi ilk defa duyuyorum dr mu dedi neden ki?

Berilce cim evet eski günlerin hatırına oradada bir sayfamız var :))

Jbdun gözümü çarptı sen gene mi rapor aldın kız :))))

ponçik

30 Mayıs , 2007, 16:36:29 #6488 Son düzenlenme: 30 Mayıs , 2007, 16:38:15 g10ca
amaniiiiin dünkü resmi bende kaçırmıştım ama yenisini görünce atladım hemen
valla ayşegül bu  ne değişiklik yahu maaşaallaaaah maaaaşaallaaaaah  :nazar:

asli istanbulun neresine geliyo acaba keşke bi telefon no.sunu fılan alsaydım  :-\

sibelcim 6.ayınız hayırlı uğurlu olsun  :flowers:

:director: özlemcim maaşallah gözünden bişey kaçmamış  :laughing7: ama sen niye diğer forumlara giriyosun bakiim  :caca:  :laughing7: 8.ayınız da hayırlı olsun  :nazar:

office demek daha kolay geliyor ranaya alışamadım  :ehi: Allah kolaylık versin deeeee benim arkadaşımın çocugu 4 yaşına kadar öyle gitmişti  :sad1: inşallah seninki ve diğer yaramazlar bu kadar uzun süre böyle kalmaz  8)

Jbduncum maşaallah forumu açtık rapor ilerledik rapor 400 lü sayfalara geldik rapoooor  :cildir:
:toothy10:  :toothy10:  :toothy10: inşallah istediğin gibi olur hadi bakalım

Berilllll  :caca: sendemi kaçamak yapıp öbür foruma takılıyosun bakiiim
valla ne yalan söyliyim ben takılıyorum  :D

Alıntı yapılan: puysal - 30 Mayıs , 2007, 00:42:55
yemiyor yemiyor yemiyor... :cildir: :cildir: :cildir:

offf yaaa kafayı yiyeceğim.. ne versem 2 kaşık alıyor sonra ağzını bir kapıyor açana aşk olsun:((

Diş belirtimizde yok.. yalnızca hava değişimi bu kadar etkiler mi yaaa..

pınar bence hava değişiminden olabilir ama emin değilim inşallah düzelir  :icon_thumright:

Meltem naber  :hello: nasıl gidiyor hamişlik , kahvaltıya ben pekmez koymuyorum öğle yemeğinden sonra kaşıkla şurup gibi veriyorum, pekmez yerine reçel koyuyorum , birde kaşığın ucuyla tereyağı ama muhallebi kıvamında değil daha katı yapıyorum , ağzında kendisi eme eme yiyor birde ıımmh ımmh diye sesler çıkarıyor  :hungry:

Dilek hoşgeldin nerelerdesin , hira kuzusunu öp benim yerime , Eylülü de dışarı çıkarırken bebek arabasında durdurabilmemiz için eline salatalık veriyoruz , bide atmasın diye kenarından iple arabaya bağladık  :ehi: milllet bakıp bakıp gülüyor ama napalım yere düşüp kirlenmesinden iyidir dimi  :laughing7:

Filiiiiiiiz naber hayatım ne zaman ayarlıyoruz İSTANBUL BULUŞMASINI

bende birazdan çıkacağım oofff bu hafta niye geçmedi bilmeeeem
haaa bi de çıkınca dişçiye gideceğim sağ üstte sanırım 2 tane dolgu olması gerekecek  :suclu:

İYİ BAKIN KENDİNİZE[/b]




Emine

İlk olarak diğer forum konusuna değineyim.Mubeccel neden gelmiyorsun dedikçe Cemre izin vermiyor deyip durdu şimdi diğer foruma kendisi konu açmış bir hatamızı gördü herhalde.Oraya yazan arkadaşlara da diyeceğim bir laf yok ikon dediniz koyduk bir dediğinizi iki etmedik yaranamadık   :y25: :k06: Burası kalabalık oldu diye sanırım kendi arasında samimi olanlar orada konuşmak istediler.Giden de sağolsun kalanlarda ne diyelim  :dontknow:
Sibel 5. ayınız Özlemcim 8. ayınız kutlu olsun  :hello2:
Aslıcım size iyi yolculuklar tren yolculuğu rahat geçer bence tıngır mıngır rahat uyur diye düşünüyorum  :hello:
Rana 2. dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza  :D
Ayşegül maşallaaaah nihayet gül cemalinizi görebildik efendim  ;) tütütütüüü nazar değmesin  :nazar:
Jbduncum rapor işini halledersin sen sana güveniyorum  :-*
Gülaycım valla sizin orada da hiç birşey yok ne diyeyim bilemiyorum valla Türkiye geri kalmış haliyle herşey var gelişmişlikte önde gidenlerde bişey bulunamıyor anacım siz gelin Türkiyeye en iyisi  :laughing7:
Pınarcım çok üzüldüm havalar sıcak ya belki ondandır iştahı açılır inşallah, serin ortamlarda yedirmeyi dene bakalım 
Meltemcim Ceylinin kahvaltısını şu şekilde hazırlıyorum.40 gr labne peyniri,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı ceviz,çeyrek yumurta sarısı ilk gün hepsini ayrı ayrı yedirmiştim ama şimdi hepsini karıştırıp yediriyorum daha rahat yedi.Yarın yarım yumurta ve 2 tatlı kaşığı pekmezli olarak hazırlayacağım.Birde böyle dene bakalım.

Filiz

Emine sen neden bebek.com da sayfa açılmasından bu kadar rahatsız oldun onu anlayamadım? Sonuçta diğer bebek siteleri gibi burasıda bir sohbet platformu isteyen istediği yere gider gitmez o kişilerin isteğine kalmış birşey..

Kaldı ki ben burası gibi 3 siteye daha giriyorum hepside bebek sitesi.. Senin buraya ikonları koymuş olman senin siten için yaptığın birşey kimseye lütfedip koymuyorsun..

Buraya ısınamayan eski bebek.com daki eylül-ekim-kasım anneleri ortamındaki sohbet ortamını burda bulmayanların talebi üzerine böyle bir sayfa açıldı yani sadece mubi nin kendi isteği ile açılmadı..

Yani lütfen bu tür alınganlıklar yapma.. Sen bebek.com dayken her sayfaya tek tek girip hepinizi bebeğimonline.com a bekliyoruz dediğinde kimse sana kalkıp sen ne yapıyorsun demedi karışmadı.

Benim senin bu yazına cevap yazmamamın sebebide mubi bu foruma girmiyor ve bu sözlerinin havada kalmaması nedeniyledir..


mubec

emine çok ayıp bu yaptıgın beni yalancılıkla suçluyosun demek! görüyorum ki sanal ortamda bile alt üst kavramını oluşturup burda gelip ben senin hakkında tek bir laf bile etmedigim halde adımı agzına almakla yetinmeyip suçlamalarda da bulunabiliyorsun. Sana hiç bişey demiyorum. Sadece soruyorum arkadaşım bana mı sordun siteyi açarken? Ben sana imzalı kağıtmı verdim gelip de burda yazışıcam aç aç hemen aç diye! ben özgür bir insanım canım ne isterse de onu yaparım. buraya gelip başka da sana cevap vermiycem. bir daha benim agzımı sakın olmadıgım yerlerde agzına alma! sanal ortamda site kurdun diye boyle yapma hakkını kendinde buluyosan gerçek hayatta neler yapardın merak ediyorum. saglıkca kalın arkadaşlar

şevval_lal

SANIRIM BANADA CEVAP HAKKI DOGDU...........

BIZ ESKI ARKADASLAR OLARAK TEKRARDAN KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDIYORUZ.....ESKI FORUM KITLENDIGI ICIN ARA VERILMISTI SIMDI ESKI SAYFALAR SILINMIS........HERKES BIRBIRINI COK IYI TANIYOR KIMSENIN TEKRARDAN TANISMASINA VE ANLATMASINA GEREK KALMADAN PAYLASIMLARA DEVAM EDIYORUZ KALDIKI MSNDEN DE GÖRUSUYORDUK .....YENI ARKADASLARDA ORADA O SAYFANIN ACILMASINA COK SEVINDILER VE MUBECCELDE BIR BASLANGIC YAPARAK ÖNCU OLDU....KESINLIKLE TOPLUCA ALINMIS BIR KARAR DEGILDIR.....AYRICA BEN MUBEC  , GONCA , FUNDA , AYSEN , FILIZ NEREYE GIDERSE ORAYADA GIDERIM.......ISTEYEN ALINIR ISTEYEN ALINMAZ.....DEMOKRASI DENEN BISEY VAR......SIZIN FORUMUNUZU DA COK BEGENIYORUZ VE TAKIP EDIYORUZ.....PAYLASIMLARINIZDA COK GUZEL......FIKIR ALIYORUZ.....HEPIMIZ YENI ANNEYIZ......SIZIN FORUMUNUZA YAZMAMIZA MECBUR OLDUGUMUZU DA SANMIYORUM ARKADASLAR....LUTFEN ....BU TÜR OLAYLARINDA BURAYA TASINMASINA AYRICA COK UZULDUGUMU BELIRTMEK ISTERIM......KIMSE KIMSEYI MECBUR EDEMEZ......


dilek hira

sealm gonca
ve diğer arkadaşlar her mesajımda belirtiyorum yaz geldi ya nette oturamıyorum şu an birde zayıflama programındayım
spor yapıyorum
öğle eve gel yemek ortalığı topla derken saat 3 oluyor hira kuzusu ile oyna spor yap biraz balkon sefası derken akşam oluyor bu arada hergün neredeyse misafir gezme işim vardı
tam 5 kilo verdim azimle
bende eylüşü öpüyorum çoooooooooook
gerçekten salatalık çok komik olmuş yaaa
bizimki tek dişi ile kemirip duruyor
bu arada evi topluyorum yeni ev almıştık oranın dekorasyon işleri ile ben ilgileniyorum
burdaki evi yavaşcadan topluyorum okullar kapanınca abbas yolcu
tatilede geç gidiyoruz malum seçimlerde görevliymişiz
işte bizde hayat böyle ben tekrar yürüyüşüme kaçıyorum şu an terlemiş durumdayım soğoumayım herkese çoooooooook selamlar bebikolarınızıda öptüüüüüüüüüm

seyda

anammmmmmmm Eminecim,
iyilik yap denize at :-\