EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Ben sizin yemek yediğiniz saatte yemek yapıyorum benimki en erken 8 de geldiği için.Tekrar ısıtmayayım diyorum  :suclu: Hadi ben kaçar iyi haftasonları size  :hello:

jbdun


Almiş'inAnniş'i

farkettim de ben ne zamandır uğramıyorum bu sayfaya  :k06:
demek 2 gün kaldı annenlerin gelmesine jbdun. artık unutursun bizi  :sad1:

jbdun

olur mu hiç razicim ya,hem annem temmuza kadar burda ve de ist'e beraber dönciss :occasion14: :occasion5:

bu forum alışkanlık yaptı, girerim muhakkak :icon_thumright:

Almiş'inAnniş'i

ha şöyleee  :aferin:
unutma sel gider kum kalır  :laughing7:

puysal

selam kızlarrr.. eşim bir yanda kıızım bir yanda uyuyor.. bende fırsat bu fırsat dedim hemen damladım:)

Bugün temizlik vardı bizde.. ütülerimi yaptılar evimi temizlediler ve gittiler:) Allah kısmet ederse alçım haftaya çıkıyor.. Havalar ısındıkça alçıda ağırlaşıyor sanki.. ama az kaldı..

Ayşegül senin oğlan uykusunda biberon almıyor mu? ben kızımı uykusundayken doyuruyorum desem yeridir:) Başının altına bir yastık ile yükseltiyorum gıdışına önlüğünü koyuyorum sonra biberonu ağzına tıkıyorum hihihi

Özlemcim bende yeni yürüteç aldım ama benim almamın sebebi yürümesini sağlamaktansa bir iş yaparken yanımda durmasını sağlamak.. Odada yalnız kalmıyor.. hatta görüşünden çıktığımız anda çığlık çığlığa.. Alçım yüzünden kucakdada tutamıyordum.. Zaten bizimki yürümek için bir çabada göstermiyor:)
Erkek bebeklere yürüteç önermiyorlar evet.. ama 10 dakikalık şekilde 2-3 saatte bir bindirisen bir sakıncası olduğuna inanmıyorum.. o zaman erkek bebekleri tahtıravalliyede bindirmemek lazım.. Herşeyin fazlası zarar bence.. Filizinkide çok güzel ama bence yürüteçten daha tehlikeli. Tabi bunlar benim düşüncelerim:)

kızım uyandi.. hepinize iyi haftasonları..

jbdun


Tebessüm :)

pınarcım ben yağızımı yüzüstü yatırıyorum, beslemek için de ya kucağa almak ya da sırt üstü çevirmek gerekiyo, bizimki de gözleri açıyo hemen kocaman ::) malesef besleyemiyorum gece.uyanırsa kendisi öyle veriyorum, onda da çok az içiyo.

akşam acile gittik, az öce geldik. taaatlı bi dr vardı :occasion14: artık yeme olayını akışına bırakıyorum, iyice kıvama geldim çünkü. :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

jbdun ne güzel bayağı kalcakmış annen. doya doya hasret giderirsiniz aaaartıkın.( ay dr dan kaldı) :laughing7:

jbdun

arkadaşlar geldi de aniden ben de anca girebildim yeni gittiler 8)
hayrola ayşegül neden acile gittiniz? :sad1:
evet tşk ederim canım,bana acaip moral olacak ama istanbulda anaannem bizde kalıyodu,annem buraya geliyo diye teyzeme gitti ama hasta etti kendini :sad1: annem neden onu bırakıp da buraya geliyomuş diye, off yaaa annem de içi rahat gelemiyecek :sad1:

jbdun

ya kızlar toys'r'us ta baston puset 49ytl imiş demin tvde reklamını gördüm,ay acaba nasıl bişey, burda da yokki, yarın giderdik  :caca:

Tebessüm :)


jbdun


Tebessüm :)

hani şu en basit olanlar var ya onlardandır belki? o tarz olanları orda da bulabilirsin belki. nasılsa büyük arabanız var, bastonu da yazın kullanırsın, yakın yerler için de iyi olur.

jbdun


zeytince

 aaaaaaa ben online kalmisim.... :suclu: dun tam yazacakkene Caner bey uyandi, besle oyala derken sayfayi cikis yapmadan kapati vermisim... :k06:

nasilsiniz bakayim? ben coookk fenayiiimm.. grip oldum arkadaslar... yine bugun diger gunlere nazaran idare eder... :-\ kafam kazan gibi... bu haldeyken Caner`le ugrasmak da tahmin edersiniz ki cok zor... :sad1: Caner de dune kadar gayet iyiydi... ama bu gece sanirim burnu tikandigi icin cok SIK uyandi.... sabaha karsi emerken burnu tikali oldugu icin cok zorlandi kuzum... :( :( :( hemen dr. aradim... birkac sey onerdi... simdi iyi gorunuyor.. ates falan yok yani... insallah bu kadarla atlatiriz... :amin: :amin: :amin: :amin:

aysegul gecmis olsun canim.. N`oldu? niye acile gittiniz?

herkese iyi hafta sonlari arkadaslar.... kendimi toparlar toparlamaz sayfamizda aktif olmaya calisicam... ;D hepinizi  :opucuk: