EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

nagihan

jbdun günaydın canım. biz sabah kuşları burdayız. benim ufaklıkta uyuyo babası ile bende oprtalığı toparladım girdim nete. bir haberlere bakayım. gazeteleri göz geçireyim dedim. ama öncelik forumda herzamanki gibi.
lostu bile seyredemiyorum.  ;D


puysal

:((((((((((((( kızlarr yaaa kızım koltuktan düştü:(((((((((((((((((((

gözle kaş arası.. güzelcene otturtmuştum etrafınada yastık koymuştum... 30 sn içinde oldu ne olduysa... Ocağın aştını söndürmemle beraber gümmmmmm diye bir ses.. geldimki yerde yüz üstü yatıyor:(( çok ağladı bebeğim hemde çok ağladı..

her yerine baktım.. hiç bir şey yok.. ne bir kızarıklık neden bir morar ma.. Eşim bakkala gitmişti.. hemen çağırdım geldi.. kızımı onba verince benimde sinirlerim boşaldı.. bende ağladım... offf yaaaa mahvoldum 1 saat içinde...

şimdi daha iyi.. biraz birşeyler yedirdim su içirdim.. şimdide uyuyor..

Aklım çıktı kızlar yaa... bebeklerinize çok dikkat edin.. kaşla göz arası diyorlarya.. 30 saniye ya.. o kadar kısa sürede...

Allah ım tüm bebekleri korusun..

meltemk

Pinar cook gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz Nehir kuzusuna....

ben de simdi soyle bir bakayim dedim derslerden ara verince. Vala su 2 ayi falan TRde gecirecek arkadaslari kiskaniyorum artik. Seyda, tuba tadini cikarin. Beril sen de uzun kalacaksin galiba...

Biz de haberler ayni. Babamiz bir is seyahatine gitti. Carsamba donecek. Biz de babaannemizle birlikteyiz. Ben Belemir coregini birakabildikce ders calisiyorum. Babaannemiz de Belemir'le oynuyor. Bizim ki emekleme hareketi gibi seyler yapiyor ama tabii daha govdesini kaldiramiyor.
Herkese iyi pazarlar, yine gelirim...





puysal

meltemcim çok teşekkürler canım..

şimdi uyandı kızışım.. babası ile oynuyor.. herhalde kötü olsaydı hali falan olmazdı ağlardı.. Sanırım iyi...

Bu arada kızlar vakıf bank 53. yıl için çok uygun faiz oranı ile kredi veriyor.. ilgilenen nolursa incelemesini tavsiye ederim..


Herkese ii pazarlarrr

seyda

Günaydinlar,

Pinarcim,
gecmis olsun. biseyi yoktur umarim Nehir in. ya arkadaslar ukalalik yapmak istemiyorum yada bilmislik taslamak falan ama, neden bebisleri yanliz birakiyosunuz düsebilecekleri yerlerde. ben Melis Alara yi asla 1 saniye bile birakmiyorum koltukta hatta bizim yatakta bile (ki 2 metreye 2 metre boyutu) yani ne kadar hizli hareket ediyolar ve tam denge saglayamiyolar hepimiz biliyoruz. Allah korusun ya. tamam gerci bi emekleyip yürüme cabalarina baslasinlar tabiki daha cook düsecekler ve yüreklerimiz hop edicek ama yani su anda buna engel olabiliriz. burda her doktor 1000 kere tembih ediyo biyere giderken beebgi YERDE birakin diye. bi kere doktorda annem arkaya uzandi tek eli ile Melis Alara yi kontrol ediyodu ama adan yinede neredeyse bagirdi anneme napiyosunuz bunu bi daha asla yapmayin düserse kafatasi kirigi olur bunun dönüsü yok diye. sizde lütfen yatagina götürün bebisleri bi is yaparken yada yere haliya falan koyun ne biliyim.

Meltemcim,
iyi calismalar. ne zamandi yolculuk? nerede bu sinav amerikada? cok kalicak misiniz?

Berilcim,
erken gitmekten o yüzdenmi vazgectin :k06: bosver civi civiyi söker alisirsin. ben de bi aralar korkuyodum da sonra her seferinde hostesleri ve pilotlari düsünmeye basladim. onlar bunu is olarak yapiyolar hep havadalar öyle düsün ve rahatla :tongue3:
burda 2 gündür sinir bi yagmur var, kocis arkadasla sehre gitti biraz gezdirmeye, ben hic cikamam kizimla bu igrenc havada. simdilik böyle iste. iyi pazarlar herkeze.

jbdun

pınarcım çok geçmiş olsun,nehir daha iyidir inşallah şimdi,
vakıfbankın faiz oranın ben de gördüm acaba ne zamana kadar bilgin var mı?biz önümüzdeki ay kredi çekebiliriz de...

nagihancım evet bende de öncelik forumda :k06: hastalık bu yaw :toothy10:

meltemcim sana da kolay gelsin derslerinde,

bugün ecrin 1çaybardağı meyve püresini (muz+armut) bitirdiiii ilk defa :occasion14: :occasion5: :hieyt:  uyuyo şimdi, uyanınca da yoğurdunu vercem bakalım (tabi tutmuşsa aynen eminecim dediğin gibi yaptım ;))

nagihan

canım sıkıldı benim yaw. naz ve ahmet uyuyor. yine yalnız takılıyorum.
ahmete söyledim aslında yalnızım diye ama pek beni dinlemedi birde sende at uyu diye akıl verdi. ne kadar akıllı benim kocam.  :tongue3: :y25:


meltemk

Kizina kayinvalidesi bakan arkadaslar valla isiniz zor. Biliyorsunuz Belemir'e babaannemiz bakiyor 3-4 gundur. Bugun ben evdeyim ders calisiyorum onlar da asagidalar. Ki benim kayinvalidem acaip anlayisli herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisan saygili biri. Ama yine de insan mudahele ederken zorlaniyor. Simdi uyutmaya calisiyor ama o kadar cok konusuyor ki Belemir'in o gurultude uyuma moduna gecmesi cok zor. Tabii artik herseyi de soyleyemiyor insan. Acaip oyunlu sarkili turkulu yemek yediriyor. Benim yukarda basim agriyor seslerden. Ama yine birsey soyleyemiyorum.

Yine bakiciya soyleyebiliyorsun. Neyse bakalim bir kac gun boyle.

Seyda sinavlarim 2 hafta sonra. Amerika'da girecegim. Esimle birlikte 5 gunlugune gidecegiz. Belemir babaanne ve bakiciyla kalacak. 2 sinavim var. Birinden hic umudum yok ama bari bir taneyi gecebilsem....





puysal

Şeyda cım bende senin gibi hep tedb irli davranırım.. koltuğa bıraktığım yeri görsen inamazsın.. her yeri yastıkla kaplıydı.. ama kızım bugün bir şeye tutunup ayağa kalkmayı öğrenmiş.. Bir dakika bile yalnız bırakmam normalde.. wc ye bilr anakucağına koyup beraber gideriz.. ama oldu işte. o kadar kızıyorum ki kendime.. Allah ıma şükürler olsunki bir şeyi yok..

Allah tüm bebekleri korusun..

Jbdun vakıf bank 1.53 faiz oranı ile 60 aya kadar maaşının 14 katını kredi veriyor. İnternetten hesaplama yaptırabilirsin.. Şöyle soyliyeyim.. 20.000 YTL 2 yıl çekersen 25.000 geri ödüyorsun.. Şu an piyasada en iyi bu yani.. Sanırım mayısın sonunda bitecekmiş.

Meltemcim zamanla alışıyorsun.. Sen alışamasanda bir süre sonra bebeğin kayınvalidene alışacaktır.. :)

...

jbdun

iyi akşamlar kızlar,
yeni geldik pazara gittik ordan da yemeğe gittik çok güzel keyif bahçesi diye bi yer var burda bi köyün içinde, süper bi bahçe, ailecenek (ben+eşim+ecrinim :k06:) şimdi de yatırıcam kızımı, banyo yapmak istiyodum ama uykusu var durmayabilir :laughing7:
yoğurdu yapıcak cam bişey bulamadım ve yine tutmadı :toothy10: yap-boza döndü bu yoğurt işi yaw, ecrini yatırdıktan sonra iyice mutfağı talan ediciiim aralarda  vardır uygun kavanoz inşallah :k06:

sizler de hep gezmelerdesiniz galiba?

nagihancım hazır fırsat bulmuşken sen de yatsaydın ya canım,
meltemcim eylülde annem (kayın) bakmaya başlıycak ecrine bakalım biz neler yaşıycaz :dontknow:
tşk ederim pınarcım ben de internetten bakmıştım da zamanıyla ilgili bişey görememiştim,sağol
ayşegül misafirlerin gittiler mi?
zehracım senden ne haber? yine gezmelerdesin galiba haftasonu?

tubi

merhaba bugun yok yazilmayayim dedim  :D
Oncelikle Pinar cok gecmis olsun,hergun yeni birsey ogreniyor bu bizdiklar .Bunu yapabilir sunu yapamaz dememeli ,bu hepimiz icin gecerli.Daha iki aylikken Lara dondu ve kanepeden dustu dusus o dusus, ogun bugundur yerde :ehi:
Gonca bizimkide inanilmaz harekletli biraz aglatiyorum masaji yaparken ama iyiligi icin mecburen.Hakkatende birkacgundur iyi ,sende yapabildigin kadar yap,kar kardir.
Beril bebek bezi goturmene gerek yok ki TRye,hem agir hemde cok yer tutar.Artik tum markalar mevcut.Birde artik buyuduler o kadar buyuk pisik problemi olmaz ,dikkat edildigi surece.
Meltem kolay gelsin valla cok takdir ediyorum seni.Umarim ikiside iyi gecer birseferde kurtulursun.Bana ahanda bu alfabe buda A deseler  8) ogrenemem vallahi o durumdayim..Gazete okuyasim yok :(
Jbdun oh gezdiniz geldiniz demek,havada guzeldi tabii.Bol oksijen mis mis.Allah icinize sindirsin..Bosver aglatma yarin yikarsin Ecrini..
Bizim kizda kis uykusuna yatti desem.Tam iki saatir uyuyor.E simdi kalkcak 45dak. sonra tekrar mi yatacak?Nasil is ki bu boyle.
Bu aksam bir arkadasim geliyor,kiz kiza pizza yiyip film seyredicez,bide misir patlatiriz oh.Romantik komedi olmasinda ne olursa olsun dedim,hic gulcek halim yok.Hele romantik  ,elele tutusmus insan filan goresim yok :toothy10:
Iyi aksamlar herkese..
Emine sen bilirsin,marketlerde organik meyve sebze bulmak mumkun mu?Kurubakliyat tarzi gormustum  ama manav kismini hic farketmemisim?


nagihan



jbdun

tamam tubi yoklamada varsın ;D
hava 37derece falandı burda çok sıcaktı,hemen emzirdim ecrini uyudu zaten yavrum,ecrin de bazen lara gibi yapıyo yatma vaktine 1saat falan kalkıyo ama sonra yine vaktinde uyuyo,inşallah lara da öyle olur ;)
size de afiyet olsun ve de iyi seyirler :icon_thumright:

bugünden bikaç foto  :love9: :love3:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Tebessüm :)

ben geldiim. :muzz:
misafirlerim yarın gidiyo, ve ben bittim. bugün de urlaya gittik, çooook acayip sıcak var iki gündür. canımız çıktı, yağız felaket huysuz, misafirden mi dişten mi bilmiyorum, canıma okudu bugün de.her zamankinden çok çok daha huysuz.dentinox aldım sürdüm.pek bi fark olmadı.eve gelince kakasını yaptı acayip katıydı, sanırım sebze çorbasından veya elma ayva püresi vermiştim onun ayvasından.sebze çorbasına taze patates koymuştum onun nişasatasından olabilir. :dontknow: :icon_scratch:

jbdun

ayşegül hoşgeldin canım :opucuk:
kaka konusunda bi yorum yapamayacağım ;D
ecrinin de alt önde bi deyazlık sivreliyo :k06: çok heyecanlıyım valla  :love9: