EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

seydaaaaaaaa ne zaman gidiyon kiz istanbula? bende temmuzun ilk haftasi gidiyom insallah....ucaga yaninane alacan? doktor bulursan banada haber ver bari,ben de sitedekilere soracaktim sole iyi bi doktor avrupa yakasinda,ne olur ne olmaz acil bisey olsa....  sen hangi ay ordasin? ben eylul 7-8 e kadar klacam ama arada yazliga felan gidecem sonra babamlarla alanyaya gidecem esim dondukten sonra  :muzz:  gun sayiyom guuuuuuuuuuuuuuunnn....kac senedi catliyacam su memlekette...

jbdun

iyi akşamlar kızlar,
karşı komşuda misafirlikteydik yeni geldik,hemen ecrini yatırdım :k06:

şeydacım sorarım arklara,sana da söylerim,bu arada oh ne güzel üni arkın geliyomuş bolbol laflarsınız artık,güzel muhabbetler dilerim size,
eminecim tşk ederim canım,ceyline de maaşallah  :nazar: demek anne demeye başladı :hello2: ve iyileşmesine de çok sevindim canım,sen de atlatırsın fazla uzamadan inşallah (yoksa sen de atlattın ama antibiyotikleri mi bitirmen gerekiyor?) sorunla ilgili bi bilgim yok canım :dontknow:

eşim de gelsin de yemek yiyelim ay çok acıktım (bugün dışardan söyliyciiiizzz :occasion14: :occasion5:)

nagihan



seyda

Berilcim,
bilmiyom valla ne alicam yanima.sanirim biberona formula milk alirim cünki o zaman kadar degismezse tabi, bazen Melis Alara herseyi reddedip sütünü istiyo. sicak suyu ucakta verirler zaten. bide pacifier ini alirim, Melis kullanmiyodu dimi? inis kalkista lazim olur. sizinkiler de Avcilardamiydi öyle hatirliyorum sanki. doktor bulursan haberdar ederim. biz de yazliga gideriz bi ara muhtemelen Tekirdaga ama genelde Yesilköydeyim. röneparka felan gelirseniz haberleselim Jbdun sen beeeeen, Ecrin, Melis Alara, Melis gezerizzzzzzzz. hatta aralarina girip dilek bilem tutariz hehehhe :muzz: :muzz: ne kadar kalicaz bilmiyorum daah esim bi ara Temmuz sonu gibi gelicek 3 hafta kalir heralde ben de Eylül basi dönerim. umuyorum yani söyle bi 2-3 ay anneme kapagi atmayi  :suclu:

anita

Selamlar
Şeyda istanbula geliyorsun ve bizi görmeden mi gideceksin.?? alındım ama  :'(



jbdun

şeyda evet ya kesin görüşürüz, e ikimiz de y.köyde olucaz :k06:
istdeki diğer arklarla da görüşmeyi çok isterim hazırv gelmişken :muzz:

esraaaa goncayla buluştunuz muuuuuuuuuuuu?

zeytince

ayyyyyy Ecrin`e  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: cok tatli jbdun.. Allah nazarlardan korusun...
Emine`cim verdigin su yogurt tarifini ben de deniyim barimcek...  insallah bu sefer tutar...  :-\ antibiyotik sorunu da bilemicem canim...  :dontknow: soruma cevap verdigin icin sagol...  ;)
filizzz o kiyafet islerini cok iyi bilirim... ben de kizkardesimin dugunu icin gez gez hicbisi bulamamistim... :( taaakiiii kina gecesinin oldugu gune kadar... :ehi:
serifee malesef annemden ccoooookk uzaklarda oldugum icin sadece telefonda kutlayabilecegim anneler gununu... :( :( :( :(
gozdecim cook sagol aciklaman icin... oyle yapmaya calisicam... ama benimkisi su sebzelerden hic hoslanmayacak gibi...  :'( masallah Hiracima.... yetisti bile akranlarina annesi... :D
aysen hayirli olsun tartiniz.. ben de surekli tartardim kesin...  :laughing7:
gonca masallah Eylul`e... dillenmeye basladi demek ki.... esra ile bulusursunuz insallah... resim isteriz resiiiiiiiiiiiiimmmmmmm....  :director:
berilcim az kald canim az.... Tr ye gidince tozunu attir oldu mu?  ;D  :icon_thumright:

bakalim benim esimin de irlanda ya transfer durumu var... eger olursa temmuz gibi oraya tasinicaz... malum Tr ye 4 saat... ;D irlandaya gectikten sonra ver elini TURKIYEEEEEEEEE..... hadi bakalim INSALLAHHHHHHHH.... :D


jbdun

gülaycım çok tşk ederim amin canım :nazar: inşallah irlanda transferi gerçekleşir de sen de çok yaklaşırsın trye canım :icon_thumright:

dilek hira

iyi akşamlar herkese
yaaaaa gerçekten bu ecrin güzeli çok tatlı çıkmış onu yakalayıp koklamalı
yaz geldi biz artık gezmekten nete oturamıyoruz
kafama takılan bir şey var onu soracağım arkadaşlar

BİZİM OKULDA BİR ARKADAŞIN 3 AYLIK BİR KIZI VAR.ALIŞMASIN DİYE HİÇ KUCAĞA ALMAMIŞLAR ÇOCUK KUCAK NE BİLMİYOR . AĞLASADA MUTFAĞA GİDİP KUCAKLARINA ALMAMIŞLAR
BİRDE BUNU GÜZEL BİR ŞEY GİBİ ANLATIYOR
ÇOCUĞU DAHA DOĞRUSU BEBEĞİ DİSİPLİNE EDİYORMUŞ NE SES BİLİYOR NEDE BAŞKA BİRŞEY ÇOOOK HAREKETSİZ BİR BEBEK


ben bebeklerin her fırsatta kucağa alınması gerektiğini sevgi şevkatın verilmesi gerektiğini
biliyorum
böyle yapılmazsa özgüven gelişmezmiş  birde diyorki arkadaş emzirirken ve altını değiştirirken kucağıma aldığım yeter
sizler ne düşünüyorsunuz

jbdun

tşk ederim dilekcim,yakalayıp sıkıyom ben ecrin hanımı :hungry:


arkadaşın çok değişik bi yol izlemiş bence,sevgisini nasıl gösteriyor ki minnacık bebeğe,hem kucağına almadan nasıl annelik duygusunu geliştirebilir ve hissedebilir ki?o yavrunun da sevgiye, kendini güvende hissetmeye ihtiyacı var :sad1: çok yanlış yaaa,bebişe yazık :sad1:

esra(azra)

iyi geceler kızlarr

malesef goncayla buluşamadık azra su koyuverdi yola çıktık (Allahtan yolunbaşında) ağlamaya başladı ama ne ağlamak katıldı hemen geri döndüm ayaklarını nasıl çırpıyodu anlatamam felaket bi gaz sancısı tuttu en az 2 saat duraksız ağladı ateşide çıktı tabi doruuuuuu hastaneye doktor gaz için yapabileceğimiz bişi yok dedi ateş için fitil verdi .. bide yanlızdım napıcamı şaşırdım o ağladı ben ağladım çıldırmanın doruklarındaydım  :cildir: :cildir: neden bu kadar oldu anlamadım sanırım anneme gittiğimizde yolda üşüdü başka aklıma bişi gelmiyo ne zaman bitecek bu gaz sancısıııııııııııııııııııııııı  :cildir: :cildir: illallah ettim artıkk üstüne bide eşimle kavga ettim  :cildir:  :caca:  :violent1: elinde çocuk diğer elinede çay almak istedi vermedim çay bardağını üstüne dökecek die geçen ana kucağını düşürdü çocuğun başına ama beyimiz anlamadı  :violent1: tabi tartıştık da tartıştık öle işte moral bozuk yorgunluk hat safada goncaylada buluşamadık anlıcanız berbat ötesi bi gündüüü... :BangHead:

Goncacım müsait olduğun bi hafta sonu sana kahve ısmarlamak isterim çamlıcaya çıkarız hemde minikler hava almış olur tanışmış oluruz bu günüde telafi etmiş oluruz nedersin ?

yazdıklarınızı hiç okuyamadım kızlar nolur kusuruma bakmayın kafam allak bullak okusamda bişi almaz bu beyin şimdi yarın artık bakarım uzun uza hepsini okurum size iyi geceler bütün melekleri öpüyorum ..

jbdun

günaydııııınnnn,
malum ecrin hanım sabahı erkenden getirdiği için bu saatte ayaktayım :k06:

gece giren olmamış esradan başka,esracım hakkaten de hepsi üstüste gelmiş :-\ çok dikkat etmek lazım tabi,hele ki sıcak çaysa,geçmiş olsun ayrıca azraya başına bişey olmamıştır inşallah canım :sad1:

berilce

ya jbtun nerde bu resim kacinci sayfa ben bi turlu goremedim... :dontknow:

seydacim dedigin gibi emzik onemli,yanlis hatirliyon canim melis emzik kullaniyo hemde ne kullanmak,onsuz uyumaz....:)  bebek bezi falan fistan almak lazim dur bakalim aklimiza gelir herhal... yalniz bi sorun var ben ucaktan korkuyorum  :k06: buraya gelirkene icerek geliyodum ,uzaktaki saraplari ben mi bitiryoduma caba  :ehi: :toothy10:  en son 5 sise ictiydim,allahtan psaport kontrolunde sacmalamadim,yani ancak onu icince ucabiliyorum , yoksa yandim,simdi emzirdigim icin onuda icemem ilacta iicemem napcem ben ya  :honk: :(  

seydacim valla irlanda isi olursa senin icin sevinirim, ayda bir gider gelirsin  :ehi:  bizd eesimle arada bi konusuruz onu, avrupa taraflarinda degilizki sole ayda bir ucalim... aktarmalari sayarsak 15-16 saat suruyo....  

melis agliyo sonra devam ederim...

berilce

kiz jbtun ne isin var bu saatte ? ben de melisle ugrasacam simdi agliyo babasi oyaliyo... burda saat 11 daha gece:) ben de melis uyursa uyuyacam size gunaydin bana iyigeceler.... :k06:

jbdun

ecrin hep erken uyanıyo ya ondan ben de girip bi bakıyım dedim erkenden, inşallah melis uyur da sen de uyursun canım,
resim 366daymış :icon_thumright: