EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Arkadaşlar çok detaylı okuyamadım moralim çok bozuk şöyle bir baktım.
Jbduncum gözün aydın canımcım.Senin adına çok sevindim
Filiz bizde siyah bişey çıkmıyor Jbdun ve Ayşende çıkıyordu sanırım  ???
Ceylin sabah uyandığında gözleri açılmayacak haldeydi kirpikleri yapışmış birbirine çapaktan kör oldu sandım ödüm koptu doktoru aradım ılık su ve pamukla silin dedi.Burnu hala tıkalı ağzıyla nefes alıyor akıyor burnu bugün bir iki defada öksürdü.Gözleri şişti düştüğünde kafası yere çarpmıştı acaba diyorum bişeymi oldu çocuğa doktora gidicez bugün gelin bi bakayım dedi ben kendi kendimi yediğim için.Bakalım ne diyecek doktorumuz.Dua edin bişey çıkmasın halsiz gibi birde.Düştüğünde kusma olursa ve uyandıramazsanız uyuyunca kafa emarı çektirin demişti bunlar olmayınca yaptırmadık bişey ama bi gariplik var gibi geliyor ya benim evhamım bakalım ne diyecek.Bakınca hasta olduğu suratından belli önceden elma elmaydı yanakları şimdi sarı gibi oldu rengi offf offfffff inşallah beynine bişey olmamıştır.

Esracım hediyeniz geldi bu sabah çok beğendik çooook teşekkür ederiz  :opucuk: çok zevkli bir seçim yapmışsın umarım benimkide bugün gelir sana.  :love9:

Hepinizi öpüyorum kocaman doktordan gelince uğrarım yine 5.30 da gidicez.  :y25:

aslı

Eminecim geçmiş olsun canım. İnşallah birşey yoktur senin evhamındır. Yada üşütmüştür . Düşme olayı 1 hafa falan önce değil miydi ! Kıyamam ben tatlı ceyline ...  İyi haberlerini bekliyoruz kalbini ferah tut canım.



Emine

01 Mayıs , 2007, 13:08:31 #5222 Son düzenlenme: 01 Mayıs , 2007, 13:13:35 Emine
Kime ne yazdığımı şaşırıyorum buraya yazmamışım dün akşam yine düştü canım 1 sn lik dalgınlık kıpır kıpır durduramıyorum  :crybaby2: Sabaha kadar uyumadım benim de bademciklerim şişmiş dışardan görünecek neredeyse kulaklarım ağrıyor sütümden mi hastalık geçti acaba

desree (Özlem)

Uçmuşsunuz yine kızlar!..
Ayşegül Selim de hiç emmiyor artık :( Yağız a maşallah :nazar: selvi boylu olmuş senin kuzu, gazlı olupta sallanmayı sevmeyen tek bebek herhalde seninki  :nazar: diyeyim bundan sonra odasında sakin huzurlu uyur inşallah :aferin:
Aslı Defne nin çak yapan tombik ellerinden öpüyorum :opucuk:
Gonca hayıra yor sakarlığım üstündeymiş bugün de geç canım öyle kötü düşünme hemen :-* bazen bende hiç bi şey tutamıyorum paldır küldür iniyo her şey aşağıya,
Emine sizin ilişki de güzel başlamış, inşallah böyle devam eder, bende eşimle işyerinde tanıştım o günleri hatırlayıp Selim e bakıyorum Sezgin e neydik noolduk diyorum hep ahh o günler... yeni okudum inşallah bi şeyi yoktur Ceylin in dr a bi gidinde haberlerini bekliyoruz canım
Jbdun Ecrin e nazarımız mı değdi ne belki dişlerdendir annesi öpüyorum maviş gözlüyü :opucuk:
3 numaralı mamalar devam sütü olup 8. aydan sonra geçiliyor kutuların üstünde öyle yazıyor, benimde başım çatlıyor Selim de çok huzursuz uyuyor bugünlerde ha bide kulaklarıyla oynuyor dişi gelecek çocuk kulaklarıyla oynarmış ben öyle diyorum ama bişeyi yoktur inşallah bazen yanakları kızarıyor,
Dişli bebeklerin anneleri ;D
dişler gelmeden kulaklarla oynama yanaklarda kızarma oldu mu bebişlerinizde ???





Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

aslı

Eminecim bence gözlerinin çapaklanması burnunun tıkanması üşütmektendir belki havalar ısındı yaa kalifer falan yanmıyor yaa hava değişimden olmuştur. Üzme kendini annesi ceylinde üzülür sonra.  sütünden geçmemiştir diye düşünüyorum ben grip olduğumda da emzir demişti doktor.



aslı

Teşekkür ederiz özlem teyzesi. 

Özlemcim kulakla oynamayı duymamıştım ama yanaklarda kızarma oluyor diye duymuştum.

Yarın doktora gidince sorayım ne gibi belirtiler verir genelde diye (diş konusunda)  ;)



esra(azra)

01 Mayıs , 2007, 13:25:24 #5226 Son düzenlenme: 01 Mayıs , 2007, 13:27:03 esrayeliz
Eminecimmm sakin ol canım inşşallah hiç bir şeyi yoktur ceylinin sadece senin evhamındır biliyosun yavrularımıza ne olursa olsun biz ayakta durup güçlü olmalıyızki onlara yardımcı olalım doktor dönüşü haberdar et canım merakta bırakma emi ceylinede sanada geçmiş olsun ıhlamur falan kaynat kendine. hediyeni az evvel aldık çokkk beğendik azra şuan oyuncağı ile oynuyor yatağına taktım bile elbisesi yaza tam olur diye düşünüyorum çok teşekkür ederim azrada bende çok beğendik bizim hediyemizide beğendiğinize çok sevindik güle güle kullansın sağlıkla mutlulukla inşallah :love7:

özlemcim azra bugün biri azı olmak üzre iki diş çıkarttı :nazar: ama inan bana ne huysuzluk etti ne ağladı ne ateşlendi daha eliyle bişiyi uzun süre kavrayamadığğı için ben dişlerini kaşıdım çıkana kadar ve diş jeli sürüyordum ama yanakları yada kulakları ile oynadığını hiç görmedim benim kızım bi tuhaf zaten yaaaa :ehi:

ayşegül üzülme canım demekki bu kadar alacakmış azrada şu sıralar çok az alıyor bırakacak galiba eğer biberon alıyorsa sağıp biberonla vermeyi denesen bide sen daha iyi bilirsin ama..


tubi

Emine merak etme usutmustur Ceylin.Bizim de burun akintisiyla beraber gozde capaklanmamiz mevcut ilik suyla pamukla birkerede gozucundan baslayarak siliyorum ve tekrar kullanmiyorum pamugu.Cok cok gecmis olsun.
Asli merhaba ,Defneye de masallah caklar filan:)Bende cok calisiyorum cak mak ama tik yok bizimkinde sadece guluyor..
Biraz evvel mutfagi toplarken aklima geldi.Simdi bizbebeklerimize  bakimin en iyisini saglamaya calisiyoruz.Gozumuzden sakiniyoruz.Ha bire bisey oluyor.Diyorum yaa gecen hafta acildik sacildik ana kiz usuttuk.Simdi bu yabancilara bakiyorum ulen ciplak ayak dolasiyorlar ,ne vitamin ne bisey..Turp gibiler ,burunlari aksada ayakta iki paracetamol  geciriyorlar.Dun disari ciktik normal uzun kollu body ustune ceket ana bir baktim ki ,tum cocuklar arabalarinda kisa kollu ayaklar ciplak..Nasil bisey anlamadim gittiiiiiiiii......Turkuz ve usuruz bu kadar basit sanirim??????...

Emine

Teşekkür ederim arkadaşlar..
Esracım oyuncağı Ceylin seçti  :D elbiseyi ben çok çabuk büyüyorlar tam kilo boy bilmediğim için riske girmeyeyim dedim birkaç ay sonra tam olur zannediyorum.Bende yıkar yıkamaz giydireceğim cicilerini Ceyline tam gelir diye düşünüyorum.Tekrar çok teşekkürler.. :opucuk:

aslı

tubicim en kısa zamanda öğrenir. Bende elimi zorla vuruyordum eline ama birkaç gündür defne cak diyorum getirip elini elime vuruyor :occasion14: .

Dediğin konuda haklısın çocuklarını nerdeyse çıplak gezdiriyorlar ama hiçbirşey olmuyor. Biz aman hasta olmasın diye gözünün içine bakarız hasta olurlar. Sakınan göze çöp batarmış misali bizimkisi. Biraz daha rahat olmak gerekiyor galiba



jbdun

cevaplarım gitti yaw,yeniden yazıyom :cildir:
aslıcım tşk ederim canım,nehirin o çak yapan ellerini yerim ben :hungry:
tubi evet canım hem de süper moral oldu :occasion14:
emine tşk ederim canım,ceylinime burdan da geçmiş olsun ve dualarım sizinle ama dediğim gibi bence de üşütmüştür yavrucak ondandır çapaklanması.Sana da geçmiş olsun,dikkat et kendine :opucuk: doktordan hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah canım :love9:
filiz evet bizdeydi siyah şeyler :laughing7:
özlemcim tşk ederim canım,dişten bence de,ve dediğin gibi kulak kaşıma ve yanaklarda kırmızılık var,al al yanakları cadımın
goncacım geçmiş olsun canım,inşallah daha fazla aksilik olmadan bitirirsin bugünü :-*
emine ve esraaaaa hadi hediyelerinizle beraber resim koyun da görelim (hatta yeni bi konu açın,herkes koysun hediyelerle resim, geldikçe)

bu arada ecrin hanım uyudu yanımda koltukta hani türk filmlerinde "boş çerçeve" diye bi şarkı var ya,hemi de onunla :k06: :love9: ay bu tam cadı yaaa :k06:

aslı

jbdun teyze  :nono: defne benim adım  :opucuk:   :k06:

Benim kızım da hatırla sevgili adlı şarkıyı çok seviyor. Onu söylemeye başlayınca başlıyor gülmeye ....



jbdun

hay allahım ya ecrinden kafa mı kaldıı  :BangHead:  uyandı zaten sağolsun 5dk uyudu ::)
defnecim  :opucuk:

cocuksa

selam.uzun süredir takip ediyorum ama yazamıyorum.kızımla uğraşıyorum.kızlar geceleri benim kız çok kafasını sürtüyo geceleri.sizlerdede varmı böyle bişey doktora sormayı unutmuşum.cevaplarınız için teşekkürler.bide benim kız şu anda 6 ay 2 haftalık.aynı ayda olanlar ne yediriyosunuz .doktor bana emzir dedi.aralarda sebze meyva ver dedi. sizin öğünleriniz nasıl.

meltemk

Emine cook gecmis olsun. Uzme kendini. Usutmustur sadece. Bu anlattiklarin dusmeden olmaz canim bence. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Aslicim cok sagol. Defnenin kucuk ellerinden opuyorum. Aferin ona.... :flowers:

Tubi bende Belemir'i biraz yabanci ekolune gore yetistireyim dedim. Ama zor oluyor. Insan en ufak birsey de bak bundan oldu diye dusunuyor.

Neyse yine kactim ben.