EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

munuş

doğum günün kutlu olsun gonca nice mutlu senelere eşinle ve beişinle mutluluğunuz daim olsun  :flowers:  :flowers:  :flowers:

ponçik

17 Ekim , 2008, 10:25:18 #12001 Son düzenlenme: 17 Ekim , 2008, 10:28:31 g10ca
Aslı, Rana, Emine , Munuş  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
kutlamalarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
bir yaş daha yaşlandım
akşam aramızda ufak bir kutlama yaptık
kızımla beraber pasta üfledik
bana  " iyi ki doğdun gonca " dedi  :laughing7:
annem,kardeşim, görümcem,valide ve eşim ve iki çocuk
genede pek ufak bir kutlama sayılmaz değil mi  ;D
zaten çok marifetli olduğumdan  :suclu: pastamı kendim yapmıştım
yanına da tuzlu kurabiye,kek ve çay ooooh misssss gibi
iyi ki de doğmuşum  :k06:

Emine Ceylinin resimleri çok güzel çıkmış maaşallah  :nazar: kreşe de çok yakışmış hani
inşallah vereceğiniz döneme kadar içinize sinen bir yer bulursunuz  :icon_thumright:

Aslı   Allah kolaylık versin , bizde geçen ay ofis içinde biraz değişiklik yaptık , 10 m ileriye geldim ama yine de masadakileri kaldır, tekrar yerleştir  :tongue3: uzun iş

Aslı   hani Ece banyo benim diye sahiplenme duygularını abartmıştı yaaaa
şimdi yeğenim bizde 1 haftadır ve Eylül inanılmaz kıskanç olmaya başladı  :honk: ne yapacağız bilmiyorum
bazen çok fena sevgi duyuyor kardeşim diye sarılıyor, bazen de onu alma benim, o annemin terliği, bu babamın kumandası elleme vs. diye tepkiler gösteriyor
bir de acayip derece de anneci oldu,,, eeee ne de olsa yeğenimi bütün gün evde annesinin kucağında gördüğü için böyle olması çok doğal  ::)


Güzel Defne prenses iyi ki doooooğdun
mutlu yılllllar sana
Rabbim hep güzel yazılar yazsın ve hep iyilerle karşılaştırsın
Aslıcığım 2.annelik yılın kutlu olsun  :flowers:






aslı

Goncacım doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice yılları eşinle, meleğinle, sevdiklerinle ve hep mutlu geçirmeni dilerim.

Gonca teyzesi teşekkür ederiz d.günümüzü kutladığın için. Defne'den sana ve Eylüşümüze kokulu kokulu  :opucuk: .



office

aslıcım, doğum gününüz kutlu olsun canım birlikte nice senelere inşallah :nazar: :flowers:

kızlar aman dikkat edin acayip salgın bir grip var. ercan 39,1 ateşle yandı 2 gün.doktora gittik antibiyotik, grip ilacı verdi.  :'( yavrum benim babası araba almış dönüp bakamadı bile   :sad1: bugünde pek keyfi yok halsiz ne de olsa ve huysuz tabiki. allah bütün bebeklerimizin şifasını versin  :amin:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Emine


Doğum günün kutlu olsun Defneciğimmm  :opucuk: Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah .Aslıcım senin de 2. annelik yılın kutlu olsun  :love9:

Ranacım Ercana da geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin  :sad1:

ponçik

Rana Ercana çok geçmiş olsun  :sad1:
antibiyotik genelde 2. gün etkisini gösteriyor
inşallah bugün daha iyidir Ercan  :amin:



office

eminecim, goncacım çok teşekkürler. bugün ercanım iyi çok şükür ama ben felaket haldeyim. boğazım şişti, başımı yastıktan kaldıramıyorum bitik haldeyim. ercanı annem aldı bu akşam "sen kendine bak yeter" dedi neyseki :) şimdi de eşimin bilgisayarından giriyorum. bakiym neler yapmış kızlar bugün dedim ama gelen giden yok gonca ve benden başka :) haftasonu tatili yapıyorsunuz dimiiii sizi gidi gidi :laughing7: hadi ben ıhlamur ağacıma doğru yol alayım yarın görüşürüz inş. :love8: :suclu:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



aslio

Adaşım Defne'ye sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum. Doğumgününüz kutlu olsun..

Rana Ercan'a da geçmiş olsun umarım düşmüştür ateşi..

Biz bugün kötü bir kaza atlattık. Günümüz vardı apartmanda. Ece çok hareketliydi çocuklarda olunca.. Ağbilerinin yanına masaya oturttum bişeyler yedirmek için. Bende yanıbaşındayım.. Sonra Ece halıya ekmek parçaları dökmüş onları almak için eğilmemle Ece sandalyenin arkasındaki boşluktan yere düştü sırt üstü kafasını betona çarptı :crybaby2: :crybaby2: Ne olduğumu şaşırdım.. Bütün gün uyumamıştı Kusma falan olmadı klafası şişti.. İnternetten baktım ilk 24 saat gözlem altında tutun diyor bu gece başındayım yavrumun umarım bişey olmaz.. Eşim işten gelince ona da anlattım durumu beni rahatlatmaya çalıştı. ama yinede kötüyüm o düşüş anı aklımdan çıkmıyor.. Kendimi suçluyorum :y25:

şerife Berat

iyi geceler kızlar,sizleri çok ama çok özledim.
evde olunca ınternetı acmaya fırsat bulamadım hıc  arefe gununden bır gun once işi bıraktım, arkadaşlarımla vedalaşmak beni çok üzdü ama konustugumuz gıbı herseyın hayırlısı
yurt dısındakı gorumcemler denızlıye gelmıstı onlarında son bır haftası kalmıstı bayramdan 1 hafta sonra avusturyaya ucacaklardı arefe gunu sabah beraber esımın koyune gıttık 2 bayram aksamı donduk.annemi zıyaret ettıkten sonra arkadasımın kına gecesı vardı hep beraber oraya gıttık ertesı gunde bı kac akraba zıyaretınden sonrada dugune gıttık.bi bayram faslı daha boylece bıttı...

ertesı gun temızlık ıslerıyle ugrastım sonrakı gunde esımın bı akrabasının kına gecesı vardı oraya gıttık ızmırden mısafırlerımız vardı yatıya bıze geldıler gece cay demlenırken kahvaltılık turu bı seyler yıyelım dedım saat 24 cıvarıydı esımın amca ogulları aramazmı bızde kına gecesınden cıktık sıze gelıyoruz dıye  :cildir: bır demlık caydaha ılave ettık bırazdaha ıkram hazırladım derkn saat 3 oluvermıs yorgunluktan olmustum.sabah erkenden gorumcemlerı ugurlamaya gıttık artık onlar avusturya yolcusuydular,ayrılıklar zor oluyor ya kalbımız buruktu.ordan mısafrlerımızle bırlıkte kahvaltıya gıttık sonrada dugune gectık.izmır mısafırlerımızı de yolcu ettıkten sonra kayınvalıdem bızımle bırlıkte evımıze dondu 8 gun adar bızde kaldı kımın 24 unde askere gıdecegınnı ogrendıgımız kardesım ıcın planlar yaparken sülüsünüzü almanız gerekıyor dıye bır yazı gelmıs postayla ayın 7 sınde kardesim burdur a sülüs almaya gıttı ve bıze şok haber geldı ayın 9 unda teslım olacaktı çok üzüldük aniden gıdısıne apar topar tanıdıklara haber verdık ertesı aksam ıcın yemek verdık akrabalara derken kotu gun geldı çattı kardeşim artık askerdı amcamlarla beraber manısa yollarındaydık kardeşimi teslim edip geri döndük.... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
annemın gelenıne gıdenıne yardımcı oldum bıraz bende evıme yenı tasındıgım ıcın komsular zıyaret etmek ıstedıler bu hafta ıcındede onları kabul ettım ve bı ıs gorusmesı yaptım sonuç olumlu pazartesi gunu asıpse iş bası yapacagım benım için dualarınızı beklıyorum kızlar

gonca bırtek senın dogumgunun aklımda kaldı canım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu gunlere guzelım

tum meleklerımınde 2. yaslarını tebrık edıyorum umarım 3 yaslarını dopdolu saglıklı ve mutlu bı sekılde gecırırler

iyi geceler

öpüldünüz

anita

Merhabalarrrrrrrrrrrr,
Ay sizleri çok özledim. Artık İstanbuldayım. İşlerim vardı geldiğimden beri bilgisayarı bile açamadım.
İnşallah bütün kuzular ve anneleri herkes iyidir..
Biz iyiyiz. Yakında resimleri de eklerim . Hepinizi öpüyorum dostlar..



desree (Özlem)

Merhaba Kızlar,
Goncacım doğum günün kutlu olsun canım daha nice yaşlara ailenle birlikte :flowers: Eylüşümde iyileşmiş maşallah onu çok öpüyorum :flowers: canım linkteki puzzle baktım güzel ama daha erken değil mi ben bile bu yaşımda yapamam o şekilleri yaw :laughing7:
Anita hoşgeldin neler yaptın bakalım Kayra nasıl? :k06:
Şerife cim yeni işin hayırlı olsun bi görüşemedik seninle keşke msn gelebilseydin canım ya ama çok yoğunmuşsun sen anlatırken ben yoruldum valla neyse telafi ederiz inş. :flowers:
Rana Ercana ve sana geşmiş olsun canım umarım ateşi düşmüştür :k06:
Aslı ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun kendini suçlama ve sıkma bu kadar biz çok atlattık ve hala atlatıyoruz o düşüşleri kusma ve bilinç kaybı olmadığı sürece problem olmaz sen zaten anlarsın Ece nin durumundan uff olan yerini öpüyorum :opucuk:
Emine Ceylin çok tatlı bi hanım kız olmuş yaw nasılda uslu uslu d.günü masasında oturuyor maşallah ona :nazar: Selim i düşündümde bi an o masada aman Allahım :-ooo
Biz bildiğiniz gibiyiz koşturmaca aynen... hiç vaktim yok hiç bi şeye anca Selim uyudu mu net ve msn bakabiliyorum onlarda girmesem hiç bi şeyden hiç kimseden haberim olmayacak herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın  :flowers::wave:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

aslı

Rana, Emine ve Aslı teyzelerimize teşekkür ederiz  :flowers:

C.tesi ki d.günü partimizi çok sevdiğimiz akrabamızın(annemin kuzeni) vefatından dolayı iptal ettik. Cuma akşamı annanelerle, babanlerle küçük bir  kutlama yaptık yinede 12 kişiymişiz. Biraz geçince bir kutlama yapacağız.
Allah annelerimize sağlık versin. Onları başımızdan eksik etmesin. Annecim seni çok seviyorum  :love9:  :love9:



ponçik

slm kızlar
işlerim yogun biraz
en kısa zamanda geleceğim  :hello:



desree (Özlem)

Ayy Defnenin d.gününü kutlamasını atlamışım :suclu: doğumgünü kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu uzun yıllar versin :love9: :flowers:
Şerifecim kardeşin içinde Allah kavuştursun sağ salim vazifesini yaparda döner inş.  :amin:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

23 Ekim , 2008, 13:11:49 #12014 Son düzenlenme: 23 Ekim , 2008, 13:18:53 Emine
Ranacım geçmiş olsun umarım daha iyisindir.  :sad1:
Aslıcım Ece ye çok geçmiş olsun.Kendini suçlama canım çocuklar büyürken ister istemez bu tip kazalar olabiliyor.Allah beterinden korusun  :amin:
Şerifecim kardeşinle Allah kavuştursun hayırlı teskereler.Yeni işinde başarılar Şerifecim.  :opucuk:
Anitacım hoş geldiniz biz de sizi özledik.Fotoğrafları merakla bekliyoruz  :hello2:
Özlemcim çok teşekkür ederiz.
Aslıcım çok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin  :sad1: Olsun Defnecik sağlıklı olsunda kutlama her zaman yapılır.  :-*

Ceylin okullu oldu kızlar haftada 2 gün anaokuluna gidecek salı günü tanışma deneme günüydü çok beğendim kaydını yaptırdım. Prof.Dr.Üstün Dökmen Küçük Şeyler Akademisi Anaokulları daha öncede bahsetmiştim gezip beğendiğimizden.Bugün toplam 11 kişiydiler 2 gruba ayrıldı günleri belirlendi.Ceylinin sınıfı 4 kişilik 2 kız 2 erkek .2 kişi daha alabiliriz sınıfa 6 kişiyi geçmeyecek sınıflar dedi müdür.Okul açılalı 2 ay olmuş oyun grubu sınıfı yeni oluşturuldu.Ceylinin benden ayrılmayacağını ağlayacağını düşünmüştüm hiç şu ana kadar ayrı kalmadığımız için ama hiç düşündüğüm gibi olmadı hemen öğretmeniyle muhabbete başladı oyunlar oynadı.İlk önce evcilik oynadılar sonra seramik sınıfında hamurdan undan bir şeyler yaptılar sonra resim yaptılar ,bahçeye çıkıp oyun parkında oynadılar yemek yediler sonra top havuzunda vakit geçirdiler.İngilizce dersleri de olacakmış.Bugün ilk gün olduğundan yapmadılar o dersi.Bütün yemeklerini bitirdiği için öğretmeni Ceylini alkışlattı ve çubuk kraker verdi ödül olarak  :) Ben fotoğraflarını çektim arada uzaktan izledim hiç beni aramadı.Bazı çocuklar çok ağladı annelerini istediler ilk gün olduğu için anneler çocuklar hep içiçeydi oyun grubu sınıfında.Sınıflarda belli oldu artık anneler dışarıda bekleyecek.İçim rahatladı beni görmediği halde aramadığı için.Eve sokarken kıyametler koptu eve girmeyeceğim okula gideceğim diye.Güç bela susturdum yine gideceğiz diye. Sonra yorgunluktan sızdı kaldı zaten  :) Çok güzel bir gündü benim için de , çocuk evde arkadaşsız büyüyor diye vicdanım çok rahatsızdı.Bizden haberler böyle...Fotoğraflardan koyayım size de...

Öğretmeniyle müzik köşesinde

Öğretmeniyle blok köşesinde

Evcilik

Öğretmen makarna tarifi veriyor

Öğretmeni hamurdan sepet yaptı, çocuklarda hamurdan top yapıp içini doldurdular.

Ceylin resim yapıyor



Ceylin kaydırakta

Bahçede oynarken

Kaydırakta

Yemekte

Meyvesini yerken

Top havuzunda

Okul çıkışı