EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

23 Eylül , 2008, 12:41:22 #11895 Son düzenlenme: 23 Eylül , 2008, 12:51:01 g10ca
YAKISIKLI ERCAN IYI KI DOGDUN
ANNENLE BABANA MUTLULUK GETIRDIN
RANA'CIM ANNELİĞİNİN 2.YILI KUTLU OLSUN
:flowers:  :flowers:   :flowers:  :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers:   :flowers: :flowers:


Jbdun inşallah buluşabiliriz , bizim belki Zonguldak'a gitme ihtimalimiz var  :dontknow:

Eylül gün gece kusacak gibi boğulurcasına öksürdü yaklaşık 10-15 kere  :sad1:
şimdi daha iyi ama nasıl düzelicek ooooy oooyyyy
şurubunu katiyen içmiyor  :crybaby2:




aslı

Goncacım pasta süper tadı da süpermiş bizde isteriz o pastadan  :)  . Eylüşüm doğum gününde çok güzel olmuş  :nazar: . Elbisesi de çok şık boncuk gözlerini daha bir ortaya çıkarmış. Eylüşümün şurubunu sütün içine karıştırıp versen biz daha önce öyle vermiştik de.

Şerifecim yaramazlığın dışında bir yaramazlığımız yok Allah'a şükür  :amin:

Gözdecim seni buraya bekliyoruz hiranın resimlerini istiyoruz  :opucuk:



office

doğum günümüzü kutlayan teyzelerimize çok teşekkür ederiz  :flowers: doğum günü kutlamamız ramazan dolayısıyla bayramdan sonraya kaldı.
goncacım çok güzel çıkmış eylül maşallah kıyafeti çok şeker yerim ben onu fıstığım  :nazar: çok geçmiş olsun kıyamam inşallah iyileşir hemen  :amin:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Emine

Ercanın doğum gününü kutluyorum.Nice mutlu yıllara inşallah  :flowers:  :love9:  :flowers:

Jbduncum artık bana forum yönetiminde yardımcı olacak arkadaşlar yeni moderatörümüz hayırlı uğurlu olsun forumumuza  :hello2:

Eylülüme de tekrar geçmiş olsun  :sad1:

Ceylin de grip oldu arkadaşlar sabaha kadar uyuyamadı yavrum kıvrana kıvrana sayıkladı.Gözünden yaş eksik olmuyor burnu da akıyor 2 gündür bensiz uyumuyor bana da bulaştı sanırım elim kolum kalkmıyor.Annemlere gidiyoruz iyileşmeye.İnşallah bayrama kadar atlatırız.Tolganında bademcikler davul olmuş.Ailecek hastayız.Şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın  :hello:

aslı

Jbduncum tebrik ederim  :hello2:  :hello2:  :hello2:

Eminecim hepinize geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Birşey sormak istiyorum Defne son zamanlarda sürekli korkuyorum diyor. Geçenlerde gel odalara bakalım korkacak birşey yok dedim. Şimdide önce korkuyorum diyor sonra odaları gösterip birşey yok birşey yok diyor. Korkuyorum dediğinde dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum yada ne yapmam gerekir  :dontknow:



desree (Özlem)

23 Eylül , 2008, 15:31:52 #11900 Son düzenlenme: 23 Eylül , 2008, 15:34:13 desree (Özlem)
Merhaba,
Sınavımı verdim geldim, umarım iyi bir puan tuttururum ve memur atanırım inş. :amin:
Öncelikle doğum günü bebelerimizi bir kutlayayım;
:wav: :occasion16: :icon_flower: :alkış:
Eylül, Ercan ve Nehir iyiki doğdunuz, Allah size ailelerinizle birlikte sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin öpüyorum gül kokulu yanaklarınızdan
:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

desree (Özlem)

Jbdun mod luğun hayırlı olsun başarılar dilerim :flowers:
Gonca pastanız çok güzel ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim, Eylüşüm prenses gibi olmuş ne kadar da büyüdü annesi maşallah :nazar: yarıca hasta olmuş geçmiş olsun ıhlamuru Selim de sevmemişti o hazır çaylardan da sadece Humana iyi geceler çayını içiyor ama uyku yapıyor mu hayır :-\ ama içinde ıhlamur olduğu için bende veriyorum ara ara
Şerife cim iş durumuna çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım sen daha iyilerine layıksın zaten zam bile vermiyorlardı, inş. istediğin gibi bi iş bulursun bi türlü görüşemedik bu aralar tel. yok bende arayamadım msn e bekliyorum seni  :love3: :flowers:
Emine ailecek geçmiş olsun hepinize, d.günü resimlerinizde çok güzel Allah saadetinizi bozmasın, Ceylin küçük bi hanfendi olmuş :nazar: Külkedisi formlu pastasıda çok güzel :hungry:
Aslı Defne prensesin son hallerini çok merak ediyorum saçları uzadı mı bebeklik hali hatrımda, Korkma olayı bizde de var karanlıktan bilimum ev aletlerinin sesinden korkuyor ve sürekli korku korku diyor bende korkmaması için göstererek anlatıyorum ama 2 yaşında korkuları artabiliyormuş çocukların Selim odasında yanlız uyumaktanda korkuyor umarım geçer korkuları kuzularımızın


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

aslı

Özlemcim hoşgeldin inşallah güzel puanlar alırsın ve memur atanırsın  :amin: . Demek Selimde korkuyor herşeyden zaten Defne  Selim'in kız versiyonu  :k06: . Saçlarımız hala kısa pek te uzayacak gibi görünmüyor  :ehi: En kısa zamanda bir foto ekliyeyim artık



ponçik

Alıntı yapılan: aslı - 23 Eylül , 2008, 12:59:24
Goncacım pasta süper tadı da süpermiş bizde isteriz o pastadan  :)  . Eylüşüm doğum gününde çok güzel olmuş  :nazar: . Elbisesi de çok şık boncuk gözlerini daha bir ortaya çıkarmış.

Teşekkür ederiz Aslı teyzesi o sizin güzelliğiniz  :opucuk: şurubu sütün içine katmak etksini azaltmazmı  :dontknow: hani hep derler ya ilacı sütle meyve suyuyla içmeyin diye  :icon_scratch:  ama ben bi taktik buldum  :suclu: bizim cadının tadını çok sevdigi bi şurubu var, peditusu o şurubun kutusuna koydum , bak bundan içelim dedim sazanım hemen yuttu  :ehi:  :occasion5:  :suclu:
Defne acaba izlediği bir şeyden etkilenmiş olabilir mi , yada gündüz onun yanında korktugunuz bişeyden filan bahsettiniz mi ? belki onadna yapıyor olabilir , umarım biran evvel unutur
ben biyerde okumuştum eğer korkuyorsa odasında uyurken hafif bir ışık yakın diyordu, gene bir araştırırım canım

Alıntı yapılan: office - 23 Eylül , 2008, 13:10:20
goncacım çok güzel çıkmış eylül maşallah kıyafeti çok şeker yerim ben onu fıstığım  :nazar: çok geçmiş olsun kıyamam inşallah iyileşir hemen  :amin:
Teşekkürler Rana teyzesi   :flowers: Ramazandan sonra sizde güzelce kutlarsınız doğumgününüzü  :icon_thumright: bu aralar salgın var aman dikkat edin , bir bulaşırsa kolay kolay gitmiyor

Emine çok geçmiş olsun , bol bol dinlenmeye bakın, başka türlü geçmiyor bu hastalık , yeni asistanın hayırlı olsun  ;D


Özlem hoşgeldin inşallah iyi sonuçlar alıp memur olursun da bizim gibi özel sektörün kobayları arasında kalmazsın (amma laf ettim heee , ayıp mı ettim acaba   :suclu:  )
teşekkür ederiz iltifatlar için   :opucuk:  bak Jbdun İstanbula geliyormuş buluşma olabilir haberin olsun canım ,
demek Selimde de korku durumları var, bak şimdi okuyunca aklıma geldi ,
bir ara Eylül de çekiç , matkap seslerinden korkuyordu, bizde hemen yukarıyı gösterip (üst kattaki) Ahmet amca tak tak yapıyor diyorduk , sonra çekici alıp bak böyle diye gösteriyorduk , sonra bir süre sonra unuttu , darısı başınıza

Jbdun  ben demin yazacaktım da atlamışım, zaten anasayfaya Emine eklemiş moderatör olarak , hayırlı olsun cümlemize  :alkış:



aslio

Nehir ve Ercan/ın doğumgünlerini kutluyorum öncelikle.. İkisinede sağlıklı yaşlar diliyorum... :flowers: :wav: :occasion16:

Hastalanan miniklerimize geçmiş olsun diliyorum..

Jbduncum moderatör olmuşsun. Tebrik ederim... :hello2:

Özlemcim inş iyi puan alırsın canım..

jbdun

eminecim öncelikle teşekkür ederim modluk için ve tebrik eden arkadaşlara da teşekkür ederim :opucuk:
sana ve ceyline buradan da geçmiş olsun canım :opucuk:

goncacım biz ecrine şurubu hep bak şuna veririm buna veririm diye kandırıp içirioyruz, tabi hemen olmuyo biz de epey uğraşıyoruz :k06: neyse sen daha kolay bi yol bulmuşsun :icon_thumright: demek zonguldak'a gitme durumunuz var. Ne zaman dönersiniz ki?

aslıcım ecrin de bi ara korkuyoruma takmıştı, ama bu aralar yok, ben de elinden tutup odaları gezdirip bak bişey yok kızım diyodum. Acaba o da bi dönem mi ki :icon_scratch: :dontknow:

özlemcim hoşgeldin canım, inşallah iyi bi puan aırsın da memur olarak atanırsın canım :amin: :opucuk: istanbula geldiğimde görüşelim inşallah, sana özelden telimi gönderiyorum, araşırız ;)

şerife Berat

 gunaydın kızlar

ercanın ve nehir kuzumun doğum gunlerini kutluyorum.nice güzel saglıklı hayırlı yaşlaar inş.  :flowers: :flowers: :flowers:

jbudun mod. olmuşşun tebrık edıyorum canım seni.ecrin neler yapıyor?demek bayram tatılınde ıstanbulda olacaksınız ne guzel tatılın gezmenın tadını çıkarın.bulusma kinkini eklemıssın canım resımlerın hepsı o kadarcıkmı? :honk:

goncacım pastan gayet guzel gorunuyor,hamaratlıgına dıycek yok eeee yemek yarısmalarına bılem katıldın nede olsa , kendımızede güveniyoruz hani  :D( şaka yapıyorum ha).eylul prensesın son durumu nasıl hala mızırdanıyormu krese gıderken yada ızledıgınız zamanlar durgun uzuntulu mu?

emıne azra ceylının dogum gunu resımlerı cok hos  :nazar: allahım uzun omurler nasıp etsın inş

özlemcim hosgeldın canım nasılsın?işallah memurluk sınavında basarılı olursun ve memur olarak atanırsın guzelım.alalhım hayırlı iş kapıları açar inşallah tüm iş arayanlara buna bende dahıl tabi  :y25:selim nasıl yaramazlıga devammı hala?

bizimde elektrık supurgesınden korkumuz vardı ama 4-5 aydır onuda atlattık sımdı korkmuyor hatta anne evi supurelım dıyor bana bilmiş oglum.
tuvalet egıtımıne devam edıyoruz hala çişini tutmayı ogrenemedı bıturlu nasıl davranmam gerektıgınıde bılmıyorum ,her 10 dakıkada bırde tuvalete goturemem gerekıyor  ,goturmeyıncede altına yapıyor valla evde temiz pıjama altı kalmadı
bez de baglatmıyor bacagım acıyor dıye işte bizdede durumlar böyle bugün bi iş görüşmesi yapacağim çok mutluyum inş. hakkımızda hayırlısı olur.

aslı

herkese güzel bir gün diliyorum

Goncacım bir akşam tv açıktı orada da kavga ediyorlardı ondan çok korkmuştu o mu tetikledi  :-\ ( genelde öyle şeylerde kanalı muhakkak değiştiriyorum yada Defne'nin dikkatini başka yere çekiyorum ama o akşam anneanneydik ) . Defne'de matkap ve mutfak robotu çalıştırınca korkuyor bunu anlıyorum da durduk yere korkuyorum demesi  :y25: . Bayramdan sonra dr.'a gideceğiz ona soracağım.  Eylüşüm nasıl oldu bugün ?  Demek kandırdın kızımı   :D Defne ateş düşürücüyü içmeyince (tadı gerçekten  :igrenc: )  dr. sormuştuk sütün içine koysak olur mu diye olur demişti .

Eminecim siz nasıl oldunuz?



Emine

Selam hanımlar hepinize teşekkür ederiz  :opucuk:

Ceylinin başında nöbetteydim yine dün gece.Birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı kıvranarak.Karnı ağrıyor diye düşündüm kucağıma aldım vs yok susmuyor.En son çişin mi geldi annecim dememle bir uykusunda saldı altına.Sonra tuvalete gidildi kalan çişi de oraya yaptı rahatladı.Babaannesine geldiğimizden beri bana birşey yaptırmıyor babaannem yedirsin babaannem tuvalete götürsün annem banyo yaptırmasın vs vs kadının peşini bırakmıyor.Ben de rahat nefes aldım biraz ama besle kargayı oysun gözünü durumu oldu.Beni istemiyor gibi birşey sadece dün gece uyurken istedi beni o kadar  :y25:
Benim de burnum akmaya başladı.Tolga da bugün işe gidemedi.Hastalığı nedeniyle ailecek annemlerde yatıyoruz.Gerçi forumda inceleme gereken meseleler yüzünden bugün hep notebook başındaydım diyebilirim.Dinlenemedim hiç  :-\

Özlemcim inşallah istediğin yere girersin  :-*

Aslıcım Ceylinde de şöyle bir durum oldu bulaşık makinasının kapağına çıkıyor kendisi inebildiği halde ben burda kaldım diye bağırmaya başlıyor ya da mutfağa gidiyor ben burda kaldım diye bağırıyor elinden tutarak getirmezsem ağlamaya başlıyor.Doktora şımarıklık olabilir mi dedim.Babaannesinde birkaç gün oyun oynamaya gittikten sonra olan birşeydi.Evet olabilir dedi.Şu ana kadar korktuğu tek şey hediye gelen mööleyen ineği olmuştu o da şimdilerde pek korkmuyor.Sizinki de geçer zamanla sanıyorum  ::)

ponçik

25 Eylül , 2008, 15:06:09 #11909 Son düzenlenme: 25 Eylül , 2008, 15:10:03 g10ca




MERHABA ARKADAŞLAR
bu şirinliklerle sayfaya geleyim dedim , iyi ettim dimi  :k06:

Şerife birazdan kanatlanıp uçucam hamarat filan ...  ;D
Eylül geçen cumadan beri okula gitmiyor, hasta oldugu için iyileşene kadar göndermeyeceğim, zaten haftaya da bayram  :dontknow: 
iş görüşmen inşallah olumlu sonuçlanır :amin:

Aslı Tv den çok şey öğreniyor bu yaramazlar, büyük ihtimal onun etkisi olmuş olabilir , bakalım DR ne diyecek Defneye
bizde bayramdan sonra gideceğiz , kafamdaki şeyleri unutmadan yazayım da unutuyorum sonra  ::)

Emine geçmiş olsun hastalığın etkisi, uykulu oluşu filan bu kadar ağlamasına sebep olmuştur belki, hem bak çiş yapınca da rahatlamış  :laughing7:
biraz dinlenmen iyi olmuş , Ceylin babannesinin peşini bırakmıyorsa tadını çıkar bence  :icon_thumright:  eşine de çok geçmiş olsun
demek ben burda kaldım diye bağırıyor küçük cadı  :ehi: ayy gözümün önüne geldi de tutamadım kendimi , birde yazmışsın yaa mööleyen inek diye birden sırıtınca etraftakiler de benim neye güldüğüme anlam veremediler

bazen Eylül de koltuğun üstünde beni kurtar diye bağırıyor
veya halıya yatıyor kalkamayınca beni kurtar diye bağırıyor  :toothy10:  alem bu çocuklar yaaa