EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

Aslı niye kızayım aşkolsun  :k06: işte işin kötüsü benim kızımda hep öyle  ;D
parktaki abi (30-35 yaşlarında ) başka bir banka oturdu Eylül adamı göremeyince abi nereye gitti diye diye adamı aramaya başladı  :honk:  :ehi:
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Rana çok haklısın valla , hele şu zamanda iyicie herşeyden tırsar olduk

az önce bir arkadaşımla konuştum, babası vefat etmiş   :(  kalp krizi geçirmiş  Allah rahmet eylesin
rahmetliyi bir kez görmüştüm ama , insan tanımadığına bile üzülüyor , bir de tanıdık olunca daha kötü oluyor tabi  :love9: toprağı bol olsun

kızlar ben depresyona girmişim  :k02:
demin yazmayı unutmuşum
doktor şikayetlerimi dinleyince "kafan çok dolmuş "  dedi , akşamları yarım tablet içilecek şekilde bir ilaç verdi    :k02: sinir sistemine iyi geliyormuş
bakalım faydası olacak mı  :tongue3:



ponçik

günaydın bayanlar

sayfamız iyice aşağılara düşmüş  :(

ben yarından ititbaren pazartesiye kadar izne çıkıyorum

dün akşam bir çocuk eviyle görüşmeye gittim

yuvanın sahibi olan bayan çok ilgiliyli, aynı zamanda da bir anne olduğu için çok ısındım oraya

yarın ve cuma günü saat 10:00-13:00 arası deneme yapacağız , eğer bir problem olmazsa haftada 3 tam gün göndereceğiz , aylık ücreti 300 YTL , yani günlüğü 25 YTL ye geliyor,
benim işten çıkmam hiçbirşeyi çözümlemeyecek , hırçınlığı, ağlamaları,inatçılığı ancak yuvada geçecek...
bayanın söylediği birşey vardı : biz çocukluğumuzda bahçelerde,parklarda arkadaş edinerek sosyalleşiyorduk , şimdiyse maalesef çocuklarımızın sosyalleşmesini parayla satın alıyoruz  :dontknow:

elden birşey gelmiyor, Allah güç kuvvet versin, çalışma gücü versin ki , sonuçta herşey yavrularımız için  :love7:

bu arada birkaç gün önce Meltem'i aramıştım, telefonu kapalıydı , mesaj bıraktım ,dönüş olmadı,  bende iyice merak etmeye başladım   :icon_scratch:



aslio

Goncacım günaydın.. İzne çıkıyormuşsun umarım Eylül çabuk uyum sağlar kreş ortamına.. Bişey sormak istiyorum canım yemek olayını çözdünüzmü Eylül tek başına yemek yiyebiliyormu ?


Unutmadan, herkese HAYIRLI KANDİLLER diliyorum..

ponçik




ponçik

Günaydın Aslı
yemek olayımız bu sıralar felaket
dün akşam sulu köfte yapmıştım
2 tane köfteyi ağzında çiğneyip çiğneyip çıkardı
yarım kase komposto yarım bardak ayran içti ve yatken 150 cc süt içti
yani şu sıralar sadece sıvı şeylerle besleniyor  :y25:
arkadaki azıları çıkıyor ondan mı acaba  :( çok üzlüyorum , birde iki gündür annem bakıyor , kadıncağız kendini suçlu hisstmeye başlamış , yemiyor diye  :sad1:

herşeyi kendi yemiyor , daha doğrusu kendi yediği zamanlar az yiyor ve doymuyor, arada ben takviye yapıyorum
çoğunlukla eliyle yiyor, kaşıkla yemeye başladığı şeyleri eliyle tamamlıyor  ;D
dün mesela kompostoyu kaşıkla içti , ama bildiğin çorba kaşığını kaseye sokuyor sonra kaşığı iki eliyle bardak gibi tutup içiyor (tam anlatabildimmi bilmiyorum)
birde bu aralar mama sandalyesinde değil masada tabureye oturup yemek istiyor, onada bizim gibi tabak bardak çatal kaşık koyuyoruz
çok fena oldu , bakalım kreşteki bayan "çok farkedecek göreceksiniz " dedi  ::)



Emine

Goncacım Eylül düşmüş geçmiş olsun  :'( kreşe kolay uyum sağlar inşallah onun adına çok sevindim Ceylin arkadaşsız tek başına büyüyor diye üzülüyorum.Parktaki genç erkekleri görünce ben nedense hep sevgilisiyle parkta buluşacak onu bekliyor gibi düşünüyorum kadınlar kaçırmak için daha şüpheli geliyor bana  :) Ceylini gözümün önünden ayırmıyorum hiç.Ben de çalışırken depresyona girmiştim bana da hap vermişti doktor çok gerildiğin zaman iç demişti uykumu getiriyordu sakinleştirici gibi bişeydi sanırım.Geçmiş olsun canım  :opucuk:

Haberleri ben de gözyaşları içinde izliyorum o masum insanlara nasıl kıydılar o çocuklara aklım almıyor hiç.Bu insanlarda hiç mi vicdan yok  :(  Allah ıslah etsin hepsini

:love9: Kandiliniz mübarek olsunn  :love9:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKİDİŞLER, RABBİM DUALARINIZI KABUL EYLESİN 

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

office

kandiliniz mubarek olsun kızlar :)

ya bişi sorucam ayşen,zehra (zara82) nerdeler. ne kadar zamandır hiç uğramamışlar. haberi olan varmı?
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Tebessüm :)

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR, BİRBİRİMİZE DE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM OLUR MU? :-[

Goncacım arkadaşının başı saolsun :'( Kreş denemeniz olumlu sonuç verir umarım. Kreş sahibinin söylediği çok doğru malesef çcouklarımızın arkadaş edinip sosyalleşmesini parayla satın alıyoruz artık, ne kadar acı :-\ Ben kendi adıma Yağızı hergün çıkaramıyorum dışarı apt. bahçesine veya parka,çıkarsam da enn fazla 2-3 saat çıkarabiliyorum, bütün günler evde çocuk yalnız sıkılıyor haliyle, böyle düşünürken bu sorun bir tek bende var gibi geliyor insana ama sorun hepimizin sorunu ne yazıkki..Bir de şimdiki çocuklar bir alem, mesela parka gidiyoruz, koca koca çocuklar oynuyor parktaki oyuncaklarla, küçüklere saygı sevgi hiç yok,hatta ben bile nasibimi aldım en son parka gittiğimizde, çocuğun biri atlayıp zıplarken böbreğime bir tekme attı :y25: ölüyorum sandım, çocuğu elime geçirseydim :cussing: Parklardaki mevcut düzen bizimkiler gibi küçük çocuklara uygun değil malesef, parkın bir köşesinde küçük çocuklar için boylarına göre kaydırak salıncak vs yapsalar ne iyi olur, en azından kendi yaşıtlarıyla -birlikte oynama- şansını yakalayabilirler.Bu halde tüm çocuklar free takılıyor ve küçük çocuklar büyük çocukların bir şekilde baskısına maruz kalıyor, itme kakma o biçim ne yazıkki, saniye dahi yalnız bırakamıyorum Yağızı her an dibindeyim, ne derece sağlıklıdır bu eğlenme işi tartışılır. :'( Ay ben çok dertliyim bu konuda ne uzun yazmışım :-\  Meltemi  ben de çok merak ediyorum, ters bir durum yoktur umarım..


Ranacım sırf Ayşenle Zehra olsa kayıplar yine iyi, herkes arazi, bulana ödül var :laughing7:


Bu mesajı göndereyim de öyle devam edeyim pc reset atar filan



sevda

BURDAKİİİ SEVGİLİ ANNELERİNN VE MELEKLERİNİNNN AİLELERİNİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN......

DUALARI KABUL OLSUN...

SEVGİLERLEEE...







Tebessüm :)

Selin ve Sevda teşekkür ederiz, sizin de kandiliniz mübarek olsun :opucuk:

Şeyda hoşgeldin :flowers:

aslio

Ayşegülcüm hşg canım..parklar konusunda yazdıklarına tamamen katılıyorum..

Kıslar bişey soracağım sizlere özellikle tatile gidenlere.. Önümüzdeki hafta inş bi aksilik çıkmazsa Didim'e gideceğiz. Üniversitenin sosyal tesisleri sabah akşam yemeği var öğlenleride çorba çıkıyormuş..Tatile giderken yanınıza neler aldınız aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim... yemek olayında sorunlu olduğumuz için yanımıza bişeyler alabilirmiyiz diye düşünüyorum

jbdun

kızlar selam,

aslıcım, demek didime geliyorsunuz. Biz de eğer eşim izin alabilirse, didime geçicez bu hafta sonu ;) haberleşelim de uyarsa görüşelim orada :) tatil konusunda pek fazla bişey diyemeyeceğim canım çünkü tatile bile gitsek eve gidiyoruz ve orada ben ecrine yine evdeki gibi çorbasını falan hazırlıyorum. Burada oturmaya falan gittiğimizde milupanın meyve püresini ve sebze çorbasını alıyorum. Ecrin çok severek yiyo onları. Sebze çorbası olarak tavuklu sebze çorbası var, ben de çok seviyorum onu ;D yemek dışında güneş kremini ve ilaçları unutma derim  ;)

jbdun

goncacım sen şimdi tatildesindir, umarım eylüşüm için iyi olur kreş. Ben de parklarda gözümü hiç ayırmıyorum ecrinin üzerinden ama hiç de öyle aklıma sapıklar gelmio ;) eylüşüme de geçmiş olsun kazalar atlatmış parkta, allah beterinden korusun :amin: arkadaşının  babasına da allah rahmet eylesin canım :amin:

eminecim sana da geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin :amin:

ayşegül sana da geçmiş olsun, ben herhalde orda bi ton laf sayardım o çocuğa, ay kendimi tutamayıp bi de patlatırdım galiba :)

şeydaaa ay sen demişim ya bi sırrı açıklıyorum diye, ben de aynen gonca gibi oldum "acaba ben hamileyim de haberim mi yok diye düşündüm haa"  :toothy10: :toothy10: :toothy10: resimleri en kısa zamanda yükliycem ;)

unuttuklarım varsa şimdiden özür diliyorum arkadaşlar, lakin ecrin hanım koltuklardan atlayıp duruyo onu tutmam lazım :cildir:

aslio

Jbduncum, biz önümüzdeki hafta salı gününden itibaren bir hafta didimdeyiz canım sana uyarsa bu tarihler tabiiki görüşürüz çok ta hoşuma gider hep özenirdim zaten bu buluşmalara :D tavsiyelerin içinde tşkler tavuklu sebze çorbasını ekledim listeye canım...