EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

ne gülüyon yaaaa
2 gündür mahvolduk valla  :cildir:  :cildir:  :cildir:  :cildir:  :BangHead:  :BangHead:  :violent1:  :violent1:  :cildir:

bilmem anlatabildim mi   ???

tam 39 haftalıkken doğdu  :binkybaby:



jbdun

aslıcım 21.hafta ;)

razi evet evet gel ama nasıl gelcen yaw :icon_scratch:  ütüler aynen duruyor sadece dün akşam 1makine bitirdim daha bissürü var :toothy10: hepsi de salonda duruyo,bi misafir gelse yandım,hepsini kaldırıp arka tarafa taşımam gerekicek :suclu:

ya goncacım ben dear my teacher bölümüne güldüydüm :suclu: o zaman 24 olarak bakıcan haftaya canım.

aslı

seni anlıyorum gonca . Defnede büyüme atağına girince aynen senin gibi oluyorum.



aslı

teşekkürler jbduncum

ben 38.haftada doğum yaptım o zaman 19. hafta olarak bakacağım. Dur bakayım en yakın atatk ne zaman  :toothy10:



jbdun

bişey değil aslıcım, galiba çok yakın atağınız ;)

Tebessüm :)

13 Mart , 2007, 10:01:11 #2435 Son düzenlenme: 13 Mart , 2007, 10:24:42 ayşegül
günaydın kızlar...
şeydacım, o gün gittiğimiz nöbetçi eczaneydi, bizim eczane değildi,mamayı geçen gün bizim eczaneden aldı babası, zaten kadınla akraba olduk, ona çok para kazandırıyoruz dolaısıyla bizi çok seviyor. ;D temizliğiniz için de güle güle kirletin diyim  :k06: bizimki de melis alara gibi baba hastası, emzirirken bile babası çevremizdeyse öööyle babasını gözetliyo.besle büyüt danayı tanımasın anayı dedikleri bu olsa gerek. :laughing7:

anita ben bilidğin gibi yağızın annesiyim ve sana uykuyla ilgili saat vermem imkansız ;) ayrıca yoğurtla başılycaz biz ek gıdaya, dün akşam mayaladım veeeee kalıp gibi oldu maşallah.bakalım bugün vercem bi tatlı kaşığı, tepkisi ne olcak çok merak ediyorum,bununla beraber ek gıdaya kesin geçiş yapcak değilim,bugün yarın bi dr bulup çooook ayrıntılı bir şekilde konuşup Gözde nin de dediği gibi 5.aya kadar mama verme konusunda işi bağlıycam.

gözde, sana yazıcak çok şey var da kafamı toplayamıyorum, neyse. dediğim gibi ben de en az 5. ayda geçmek istiyorum ek gıdaya, yağızın psikolojik ve fizyolojik açıdan daha hazır olması için, malum gaz olayı pik yapmış durumda.anitaya ağlama ve kucağa alma ile ilgili yazdıklarına katılıyorum,ayrıca tutarlılığına hayranım bu konuda, ama tabi gazlı bebeklerde bu durum biraz farklı oluyo, genelde kucağa alıp müdahele etmek gerekiyor ve bi süre sonra yapışık ikiz gibi olunuyor ve artık bizimki ustalaştı genelde canı sıkılıp kucak isteyince de gazı varmış ağlaması yapmaya başladı ama araya şımarık ezgiler koyarak, ama yerler mi, yemezler.ben de senin yaptığın gibi uzaktan oyalamaya çalışıyorum,oyuncak,şarkı vs. ile.


Meltemce

Herkese günaydın.
Ben daha yeni gelebildim işe.  :'( Üşütmüşüm. Heryerim ağrıyor. Bir de uykusuzluk eklenince iyice halsiz düştüm.
Ayşegülcüm bence takma kafana. Dilan'da anne sütü ve mama yiyor. Gayet de sağlıklı. Ek gıdalar için acele etme bence. Çünkü bizim bebişlerimiz gazlı. Bir de alerji olayları çıkmasın başımıza. Hem mamalarda bir sürü vitamin var zaten. Yeterince besleyici yani. Benim acele etmeye niyetim yok vallaha. Arada yavaş yavaş tattırırım sadece. Bebelac mamayı dilan'da sevmemişti. Onu atmak zorunda kaldım. Şu anki mamasından bayağı memnunuz. Gazlı bebeklere iyi geliyor.

Tebessüm :)

meltem daha önce yazmıştın ama unuttum ne kullanıyorsunuz mama olarak? ayrıca geçmiş olsun canım, aman dikkat et kuzuya geçmesin. :flowers:

Ardaömür(Arzu)

jbdun yardım 16 ekimde doğdu 37 hafta 5 günlük bizim atağımız ne zaman gerçi hep ataktayız ama
Dün Ardaya hero beybinin kaşık mamasından verdim pirinçli kaşığıda yutacaktı acayip hoşlandı.Suyla yaptım nerde okudum bilmiyorum ama anne sütüylede yapıldığını hatırlıyorum bilgisi olan varmı



Tebessüm :)

arzu ben de bi yerde okudum ama hatırlamıyorum nerde, anne sütüyle de yapılabiliyormuş.

ponçik

ayşegül bizimkide babacı valla akşam eve geldiğinde ne cilveler ne işveler ne çığlıklar anlatamam   :aferin:  :nazar:
aynı şekilde meme emerkende yağız gibi gözleriyle babasını kesiyor üçkağıtçı  :D   aaaahh aaaah öyle böyle büyüyecekler işte

meltem geçmiş olsun bende dün akşam devamlı hapşırdım , sanırım eylül uyandığında ben sıcacık yataktan çıkıp üzerime hırka sabahlık vs..giymediğim için üşüttüm galiba
aman dikkat edelim de bebişlere bulaşmasın  :-[

arzu valla zamane çocukları heralde devamlı ataktalar  :ehi:
ama ben gerçekten bu araştırmalra inanıyorum
eylülcüm 2 gündür kucaktan inmiyor devamlı ilgi,sevgi şefkat istiyor
kendini hırpalamaktan kilo bile verdi
canım benim kıyamıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiii  :(



Ardaömür(Arzu)

Anne sütüyle yapabiliyorsak ısısını nasıl ayarlayacağız acaba fazla ısıtmamak gerekir ısısı az oluncada erirmi içinde bilemiyorumki deneyim desem sütüme yazık nerde okumuştum hatırlamıyorum.



Ardaömür(Arzu)

Ah gonca ah ben iyi bilirim o yat kalkları bi terleme bi soğuma iyice hasta ediyor insanı benimki hala geceleri 7-8 kere kalkıyor gündüz uykusu ise hala yok tam cin gibi çocuk yani.
Ben hala regl olmadım bu karın ağrısı öldürecek beni.



jbdun

arzucum 21.haftasında arda,hemen hemen 38 haftalık doğmuş olsa 19.haftada atak var listede arda da atakta olabilir veya geliyor ;)
gonca ve meltem geçmiş olsun canım,dikkat edin kendinize :flowers:

Tebessüm :)

o karışımı biraz sıcak suyla eritip sonra içine ılık sütünü koysan olmaz mı? karışımın nasıl bişey olduğunu bilemediğimden çok fikir veremiycem. :dontknow: