EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

zeytince

 bir de resim ekliyim benim zeytinden... ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]


ponçik

meltemcim doğrusunu istersen bende hep anneanne ve babannesiyle çok güzel vakit geçiriyor çok mutlu benimle mutlu olurmu diye düşünüyordum  ::) ama gerçekten çocuklar anneyide babayıda tanıyor   :aferin: kesinlikle içgüdüsel

jbdun c.tesileri çalışıyorum maalesef  :( ama 2 aya kadar plazamız taşınıyor ve sanırım yeni yerde c.tesi çalışılmayacakmış  :hieyt: tabi bunlar fısıltı gazetesi , aslı varmıdır bilmem  :suclu:

berilcim aşılarınız hayırlı olsun ve de maaşallah melise  :nazar: oooh ya ne güzel uyumuş  :love9: bakalım perşembe günü de bizim aşılarımız var  ::)  bu arada eşine de geçmiş olsun

özlem hoşgeldin maaşallah selim beye  :nazar: biz çorbaları kaşıkla rahat rahat veriyorduk ama puuuffflamaya başlayınca zor oluyor. babannemiz güzel bir çözüm bulmuş , şöyleki : biberonun emziğini biraz kesmiş yani deliğini büyütmüş ki çorbaların pürtükleri de rahat geçsin diye .. böylece biberonla verince rahatlıkla içebiliyor  :k06: belki sende bunu deneyebilirsin
pişikleri ve döküntüleri ek gıdalardan olabilir, eylülde pişik olmuştu ama şimdi bünyesi alıştı sanırım  :opucuk:

gülay maaşallah diyelim yeni düzeninize :nazar: inşallah hep böyle gider ve rahatlığınız devam eder
caner de ne tatlıymış öyle annesi  :nazar:


HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM
GÜNAAAAAAAAAAAYDIIIIIINNNNN  :icon_thumright:  :wave:  :opucuk:  :flowers:



Meltemce

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN... İyi hafta sonları...
Jbdun'cum teşekkür ederim.  Ama dilan'ım yatamadı park yatağında. Çünkü 4 kişi uğraştık ama kuramadık yatağı. Bayağı zor birşey herhalde. Bugün karşıyakaya gidip öğreneceğim nasıl olduğunu.
Aslıo sen niye bebeğinin resmini koymuyorsun. Merak ediyorum bebişini.

jbdun

günaydııınn hepinize iyi haftaso nları :flowers:
goncacım çalışıyosun demek,tam gün mü peki,inşallah fısıltı gerçek çıkar canım ;)
ecrin de ayak bileklerini tutmaya başladı :k06: çok komik yaw :love9:
gülay yeni uyku düzeniniz inşallah değişmez :icon_thumright:canere  :nazar: allahtan benim eşim de kumaş pantolon giymiyor :suclu:
özlemcim selime de  :nazar:
meltemce o kadar zor muymuş onu kurmak yaw :icon_scratch:aslionun bebişinin fotosu var görmedin mi sen?öteki aslının bebişi sananlar olmuştu hani,bi bak istersen öncekilere :icon_thumright:

ponçik

meltemce storkun park yatağını mı aldınız
biz de çok zor kurmuştuk , daha doğrusu eşim  :cildir:

jbduncum 2-3 'e kadar çalışıyoruz c.tesi günleri
bugün normal saatte çıkacağım ama süt izinlerim olduğu genelde 12:30 gibi çıkıyorum ben  :aferin:



Meltemce

Yok canım comfy'nin. Ama bir türlü olmadı cok uğraştık.  Ben de çalışıyoruz kızlar bugün 13.00 'e kadar. Sadece yaz sezonu çalışmıyoruz cumartesileri. 
Aslio'nun bebeğini gördüm atlamışım onun fotosunu.

Tebessüm :)

meltem nerde zorlandığınızı yaz bana karşıyakaya gitmene gerek yok

Tebessüm :)

günaydınn. hava yine çok güzel ve biz bugün attaya gidicez. :)

jbdun bizimkiler de yakında ayaklarını ağızlarına götürcekler :k06:eşşek bunlar ya.

özlem hoşgeldin, uzun zamandır ses çıkmadı senden merak etmiştim ;)pişik ve döküntü konusunda, belki ağır gelmiştir o kadar gıda selime.ya da farklı olarak ne verdin?bir şeye alerjisi olmuş olabilir. :icon_scratch:

ya kızlar bir bebeğin günde kaç kere kaka yapması normal oluyo??bi dr 8-10 kere yapınca önemsenmeli demişti de.yağız dün 5-6 kere yaptı.çok da huysuzdu, bugün de devam ediyo, napsam acaba??dün babası mama almış, gazlı bebekler için bebelac ac diye bişey. imkanı yok yemedi. :cildir:emmede de problem çıkarıyo, of bu çocuk beni delirtcek ya.kucağıma alıyorum kasımkasım kasılıyo.bıktım mücadele etmekten. ulan sıpa senin etin ne budun ne sen benle nasıl cebelleşiyosun diyorum, öööyle bakıyo :k06:

:cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

Filiz

Günaydın hanımlar bakıyorum sabah sabah döktürüyorsunuz gene :)))))

Goncaaaaaaaa ben o ayakları yerimmmmmmm allah ım ne tatlı şey maşallahhh :))

Özlem cim emrede maşallah kilolu bi bebek 3,5 aylık kontrolünde 6 aylık bebek kilosundaydı bu ay kontrol yok önümüzdeki ay var banada ek gıda için birşey söyler herhalde :))

Meltem cim işin hayırlı olsun bende eylülde işe başlayacağım ama seninle aynı düşünceler içerisindeyim :(

Jbdun kız forumu sen açıyon sen kapıyon :)))) Emine bak moderatör falan seçilirse hazır hee :)))) Benimde calgonit im bitti sayılır almam lazım inşallah kampanyada falandır..

Bizde bugün emre  ile teyzemlere gidicez annem ve teyzemler, teyzemin kızları falanda olucak. bende kocişi bekliyorum kalksın diye kaldırmayada kıyamıyorum neyse bari gidip emreyi atayım üstüne :)) öptüm hepinizii


Meltemce

Ayşegülcüm aynı sorunlar bizde de var. Bazen ne yapsan durmuyor Dilan. Ne kucakta memnun, ne yatıyor yerinde. Çıldırtıyor bizi bazen.  :cildir:
Bu sıralar bizimki de 4-5 kere yapıyor günde kakasını.
Ayşegül herhalde diş sıkıntıları var diye tahmin ediyorum bizimkinin. Çünkü ellerini sürekli ağzına götürüyor. Çünkü 3,5-4 aylık başlarmış belirtiler. Ondan olabilir huysuzlukları diyecem ama. Bizim ki doğduğundan beri böyle  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Tebessüm :)

bilmiyorumki meltemcim, olabilir.bizimki de hep böyle. gözünün içine bakıyorum artık düzelsin diye ama yok, hiç mi durulmaz bir bebek.dedğin gibi artık kucakta da ağlıyo.ne onu memnun edebiliyorum ne de evimin işine bakabiliyorum.çok mutsuzum çooook :( :( :( :( :(

özlem unutmuşum selime kocaman bir :nazar:

gonca cmts leri çalışmasan iyi olur valla, inşallah söylenenler doğru çıkar ve hafta sonu kızınla bol bol öpüşüp koklaşırsın. :love3:

filiz dediğin yöntem çok işe yarıyor, ben de uyandıramayınca yağızı salıyorum eşimin üstüne :icon_thumright:

jbdun

gonca iyi bak pek bişey kalmamış,nasıl alışabildin mi işe?
meltem senin daha az kalmış çıkmana,ben de filiz gibi eylülde başlıycam :honk:
filiz şu bikaç gündür pek de giremiyom aslında :ehi: iyi gezmeler size ;)dün tansaşta kampanyada değildi canım,ben de makinayı doldurmuştum daha fazla bekletmiyim diye aldım.5i bi arada 15tanesi 7900,çok pahalı yaw :caca:
eee sonraki aşama ayakları ayşegül :k06: benim tembel daha dönmüyo :k06: size de iyi gezmeler canım ;)genelde ecrin 2-5 arası kakalı bez çıkartıyo :laughing7:
mutsuz olma ayşegülcüm ya,bak bu günler de geçicek 4ayımız geride kaldı dün,büyüdükçe düzelicekler inşallah :aferin: sadece sabır tabi sen de meltemcim ;)

Meltemce

İlk önce bana kırkı çıksın düzelir dediler.  :ehi: Sonra doktor kolik olduğu için 3 aydan sonra geçer dedi.  :ehi: 3 ayıda geçtik ama zannedersem huyu öyle.   :binkybaby: Annem yazık kadıncağız ne yemek yapabiliyor. Ne misafir alabiliyor. Sürekli huzursuz olduğundan kucağında gidip geliyorlar koridorda. Ama sabırlı davranıyoruz tabii. Sadece sağlığından bazen endişe duyuyorum. Acaba hasta mı diye evham oluyor insan jbduncum.

ponçik

2 dk.yukarı çıktım bisürü şey yazmışsınız  :cildir: yetişemiyoruuuum   :toothy10:

meltem c.tesileri çalışmak çok kötü oluyor değilmi
hamişken ve öncesinde c.tesi çalışmaktan hiç gocunmuyordum ama şimdi birtek pazar kalıyor , onda da cocuklamı ilgileneyim çamaşır mı yıkayayım ütü mü yapayım misafir mi gelsin misafirliğe mi gideyim kocişlemi vakit geçireyim aaaayyy yazarken bile bunaldım  :cildir:

ayşegül valla dediğin gibi çıldırmamak elde değil
bende geçen gece eylüle ben sana küstüm filan dedim de melül melül bana bakınca üzüldüm sonra kocaman bi sarıldım kıyamıyorum yaaaaaaaa  :love3:

jbdun yakında seninkide yiyecek ayaklarını desene   :hello2:  

alıştım alışmasına da 4 ay sonra işe dönüp de kendi işimi yapamamak biraz koydu açıkcası  :'( neyse yeni yerde inşallah asıl işime geri döneceğim  ;)



jbdun

inşallah eski işini geri alırsın gonca,ama o da ne biçim şey ayrıldığın işe geri döndüğünde devam etmiyo musun ki seni başka bölüme veriyolar? :caca:

meltemce allah korusun canım,hastalık getirme aklına,zaten dr kontrollerinde dr gereken bilgiyi veriyordur size.yine kolikten öyledir dilan ;) ama ne kadar da olsa bi gülmesi herşeyi unutturuyodur ;)