EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

sevda

Ecrincimin iyi olmasına çok sevindim :muzz: güzel gezmeler size.... ;) :opucuk:

jbdun

ayşegül ve sevda tşk ederimm :opucuk:
benim cadı hiç durmadı orda ay bi oraya bi buraya,  ben peşinden acaip yoruldummmm :suclu:

bizim sayfa taaaa aşaaalara düşmüş yawww :caca:

Tebessüm :)

jbdun yağız da bugün pek faaldi, manisaya gittik, yemek yediğimiz yerde meyvesini ısıtmak için bir kase sıcak su istemiştim, yağız devirdi suyu, her yer battı, üstüm başım ıslandı :cildir: kendi üsütü de ıslandı. nasıl bu kadar aktif olabiliyolar anlamıyorum ya :cildir: bir elini tutuyorum ötekiyle yapıyo, iki elini tutsam ayağıyla yapıyo yağacağını :cildir: bel filan kalmadı bende artık, sabahtan akşama kadar peşindeyim, yemeğiydi içmesiydi derken gazi oldum :cildir: ooof of! nasıl büyüycek bu çocuklar yaa.. :sad1:

emine ben de bugün yağızın çorbasına kattım ton balığı yıkayarak, yedi sayılmaz. :-\

anita

Arkadaşlar merhaba
Ben sizden çok kopuk hareket ediyorum malesef yazdıklarınızı hiç okuyamıyorum.
kusuruma bakmayın.
Kayra 14 aylık oldu doktora götürüp verem aşısının tutup tutmadığına dair PPD testi yaptırdık sonuç yarın belli olucak.
Hiperaktivite açısından da doktorla konuştum Kayrada böyle bir durum olmadığını sadece yaramaz ve hareketli br bebek olduğunu söyledi. Tabi içim çok rahatladı.
Bize oyun gruplarına katılamamızı bunun bebekleri mutlu ettiğini söyledi.,Bana da mantıklı geldi çünkü Kayra bebek ve çocukları acayip seviyor. Ama çevremde pek çocuk ve bebek yok malesef..
Bu arada , İstanbulda bir buluşma ayarlarsanız bende katılırım..ben mecidiyeköy tarafında oturuyorum..
Hepinizi ve bebeklerinizi öperim. Hemen uyucam çünkü geceleri Kayra çok uyanıyor..
İyi geceler tatlı rüyalar



anita




sevda

Jbdun canım bu söylediklerin inanki bana hiç yabancı gelmiyor biz hep öyleyiz çünkü.... :-[

Zara82

iyi geceler arkadaslar, bende birkac gündür giremedim ....

nasilsiniz bakalim?

Aysen, cnaim umarim kredi isiniz hallolur...Rabbim tasiyamayacagimiz yük vermez..ve söylemeden gecemeyecegim, Tuna gercekten cok büyümüs ve tam kücük m bir erkek olmus annesi maasallah.

Jbdun, Ecrinin iyilesmesine cok sevindim.

Aysegül, tarifler icin bende tsk ediyorum. Yagiz yine yapmis yapacagini..

Emine, öncelikle gözünüz aydin evinize gelmissiniz. Ayyy Ceylin in yaptiklarini söyle gözümün önünde canlandirdimda...bu kiz büyümüs de kücülmüs annesi...bir kac sene sonra bize burdan yemek, pasta tarifleride vermeye kalkar  :k06:

Gördügünüz gibi saat bayagi gec oldu...uykum gelmedi bi türlü ama simdi acayip bastirdi. Benim kizimda iyi cok sükür...dün gece 3 de uyandi 6 ya kadar oturdu uyumadi niye anlamadim??????Insaallah ayni seyi bugün yasamam. Bizimde persembe günü kontrolümüz vardi...asimizi olduk...ve doktor muayene etti..hersey cok iyi dedi...Yürümesine daha var dedi 15 aylikken yürür tahminen dedi. Kilomuz 10.200gramm...boyumuzda 78 cm geldi...Benim kiz doktoru görür görmez aglamaya basliyor artik....taniyor adami....hele asiyi yapacagi anda...doktorun ellerini tuttu cekmeye isirmaya calisti doktorda yardimci cagirmak zorunda kaldi  :ehi: Bunun haricinde iyiyiz...geziyoruz bol bol...yakinda bir bebek görmeye gidecegiz...iste böyleeeeee

Gözde nirelerdesin bacim......ha birde gecen Sevde yi msn de kisa gördüm buraya yazmistir zannettim ama yazmamis.....Bi ses ver arkadasim.... :director: :director:



jbdun

günaydınn,

saat 5den beri ayaktayım, malum ecrin 6da kalkıyo ve saatler de 1saat geri alındı  :cildir:

ayşegül ne güzel gezmişsiniz siz de, allah korumuş da sıcak sudan yanmamış yağızcım :amin:
sevdacım ecrin bazen böyle ordan oraya oluyor, daha doğrusu evde çok iyi ama değişik bi yere gittik mi illa keşfedicek  :love9:
zehracım tşk ederim canım ve ravzaya da maaşallah, kontrol sonuçları güzel  :nazar: ecrin de doktoru görür görmez ağlıyo :k06: hatta odasına ayak basıyo ve sonra geri geri gitmeye başlıyo ;D


ya kızlar anne sütünün lekesi nasıl çıkıyor? benim kıyafetler lekeli kalıyo :sad1:

sevda

ASLINDA SADECE ECRİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİL GENELDE BÜTÜN ÇOCUKLAR AYNI ŞEYİ YAPIYOR GENELDE... ;)

ZARACIM BENİMİ GÖRDÜN MSN BEN HATIRLAYAMADIM.... :-\

seyda

Jbduncum,
kaburgami sormustun arkadasim cok daha iyiyim doktor 4 hafta sürer demisti 4. haftada gercekten o batma bitti :occasion14: yatip kalkarken bile acaip zorlaniyodum valla. ha bu arad biz heralde kuzular büyüyene kadar o yeme icme misafirlikte oturma islerini unutcaz. benim sizdeki halimi hatirlasana sen Melis Alarayla ilgilendin ben kahve ictim. teyzen biraz kucagina aldi ben cay ictim :k06: Allah saglik versin baska dert vermesin  :amin:

Aysegülcüm,
gecmis olsun yanmadan atlatmissiniz kazayi sükür. hep yedek elbiseler tasimakta fayda görülüyo dimi.

benim kuzu dün gece bizi cildirtti resmen. odasini degistirdik yeni mobilyalari falan geldi sanirim onlar yadirgadi saat basi kalkti ve uyumadi sonra saat 3e kadar.umarim tekrari bu gece olmaz :amin:

Zehracim,
Ravza ma da  :nazar: cok iyi ölcüleri. doktora da iyi yapmis kolaymi öyle canini acitmak kuzunun :k06:

seyda

Anitacim,
nasil anladi doktor Kayra nin hiperaktif olmadigini :icon_scratch: bu testi ben de benim kuzuya yapiyim diyorum ::)

berilce

 :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
melis hicbisey yemiyo sadece sut iciyo..disleride geliyo..bu kizda durdu durdu hep hepsini 2 ser 2ser cikardi yurumeyle biraraya geldi...kilo veriyo tek ictigi sut....ya allahim siz gun boyu ne yediriyosunuz..bu kiz beslenemiyo :( :(  disten mi onuda tam bilmiyorumki...cokda hareketli zaten...iyice cop gibi kalacak...turkiyede nazr degdi cocuga...

anita

foruma da yazdım cevap
Kayranın hareketliliğini ve ağlama huyunu biliyor zaten doktor.. Ben uyku düzeninden oyuncaklarla oynama süresinden bahsettim dikkatinin dağınık olduğunu, çok huysuz olduğunu filan söyledim..
O da bana babasıyla ilişkisinin nasıl olduğunu sordu. tabi çok iyi bizimki babayla.
Artı olarak göz teması kuruyor, hareketlerimizi taklit ediyor, birçok kelime söylüyor, tepki veriyor, öğrettiklerimizi öğreniyor. bunlar kritermiş. hiperaktif çocuk öğrenme zorluğu çekermiş. sosyal iletişimi çok zayıf olurmuş. bunları söyledi. tabi %100 olarak kimse bişey söyleyemez bu konuda şimdiden.çünkü daha 13 aylık. ve daha yeni keşfediyor dünyayı. dikkatinin kısa olması normal. benim elimden birsürü çocuk geçiyor hiperaktif çocuk böyle olmaz çok daha farklı oluyor onlar dedi doktor. hareketli ve yaramaz bi bebek dedi. bundan sonrada 3 ayda bir götürecez ve her geldiğinizde sosyal yönden Kayrayı zaten incelicem dedi.
böyle işte..





Zara82

iyi aksamlar,

sevdacigim yok seni görmedim sevde diye bir arkadas vardi onu görmüstüm..

Jbdun, valla bende öyle fazla leke olmadi hic makineye attigimdada cikiyordu...bilemiyyycemmm

Seyda, umarim bu gece rahat uyur kizin..benimki odasi degismedigi halde zirt pirt kalkiyor.

Berilcigim, bu kadar takma kafana...hepmizin bebekleri bu seyi gecirdi...benimkide bazen oluyor cnai hic birsey istemiyor .bende zorlamiyorum.Sen de zorlama annesi büyük ihtimal disden olabilir. Benim kizimda bazen oyuna filan daldigi aciktigi hic anlamiyor.



-Butterfly-

ARKADASLAR SIZIN SECTIKLERINIZ BOLUMUNE YENI BIR SAYFA ACMIS BULUNUYORUM (ARADIGINI BUL SAYFASI) ADI ALTINDA AKLINIZA GELECEK BIR COK KONUYU EKLEDIM UMARIM ILGINIZI CEKER