EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Zara82

Evet Gonca benim kizimin günü gününe tutmuyor.....yapacak birsey yok..benimkinin sanirim yine disler geliyor parmagi öyle agzinda yine . Sanada hayirli cumalar cnaim..

Seydacigim, benim kiz yürümüyor ama bende böyle birseyi ilk defa duyuýorum....neler varmis Allahim??

Asli, Defne nin iyi olduguna sevindim....hamarat kayinvaliden varmis ne güzel..

Benim kizda uyuyor , bende biraz is yapacagim sonra görüsürüz.



sevda

Hepinize hayırlı cumalar benimde komşum yapmıştı bende ilk defa ondan duymuştum ama ben yapmadım...

estim

selam bizde burdayız  :wave:
herkese hayırlı cumalar, herkesi okuyamayacağım ama bebişleinize ve size kocaman  :opucuk: yolluyoz biz  :opucuk: :opucuk:

adım çöreğinin özel bi tarifi olmadığını biliyorum, benim ablam poğça yaptı, bir tanesininde içine para koydu. o paralı çöreği kim yerse bebişe adım hediyesi alıyor.
ben oğluma yapmadım, daha doğrusu yapmak aklıma gelmedi  :icon_scratch:

Zara82

bende birsey sormak istiyorum....hep sorayim diyorum unutuyorum

Süt veren anneler.. :director: cocuklariniz günde kac ml  süt iciyor? Ve normalinde kac icmeleri lazim?



Almiş'inAnniş'i

Alıntı yapılan: Emine - 02 Ekim , 2007, 15:28:22
Ben demiyorum kocam diyo bana kalsa tığ gibiyim  :ehi:

Ay bu arada başıma gelenler ağlanacak halime gülüyorum ya ben makinaya çamaşırları dolduruyorum Ceylin o ara arkamdan sen dolabı aç Mr Muscle banyo temizleyiciyi iç.Yani kapağını açmış ve ağız kısmı Ceylinin ağzındaydı ellerini ağzını kokladım deterjan kokuyordu.Hemen yıkadım ağzını elini .Doktoru aradım.Bişey olmaz bu tür ürünleri içse de korkmayın dedi klorak içmediği sürece bişey olmazmış.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü normalde banyo kapısını hiç açık bırakmam dolapları karıştırır diye yanımdayken becerdi yine.Tam doktorla konuşuyorum telefonun fişini çekti.Delirtecek bu çocuk beni  :cildir:

:-ooo emine çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız, allah bi daha yaşatmasın  :amin:

jbdun

selam kızlar,
gözdecim hoşgeldin  :flowers: hira kocaman olmuş maaşallah  :nazar: canım çok tatlı prenses  :nazar: ve tabi sizlere de  :nazar:
anita maaşallah kayraya :nazar: o saçlar da ne tatlı olmuş  :nazar:
şeydacım ilk defa duyuyorum, ilk adımda da mı bişeyler yapılıyomuş :dontknow:
zehracım gözün aydın canım sen sıranı savmışsın   :D ama bizim yarın iptal oldu, ecrin dün ateşlendi ve kustu :sad1: dün annemlerde iftardaydık, aynı grup bize gelecekti ama durum öyle olunca sen kızına bak dediler, zaten baştan da olmaz demişlerdi, bize mi yemek yapcan yoksa kızınla mı ilgilencen diye kızmışlardı  :love9: artık başka zaman alırım, ramazandan sonra da olabilir :icon_thumright:
süt konusunda da ecrin pek iyi değil maalesef, süt sadece beni emiyor bazen de akşamları muhallebi yerse onunla 150-200cc kadar içiyor.

biz de dediğim gibi dün ateşlendik ve kustuk  :sad1: 38e kadar çıktı ateşimiz ve şurupla iyiyiz şimdi  :amin: bazen öksürüğümüz oluyo  :-\ annem de bugün bi bezinin ishal gibi çıktığını söyledi, dru aradım da o da mevsim değişikliğinden olur dedi, balgam olursa göriyim dedi . Şimdi uyuyo yavrum :love9: :love7:
fitil kaç derece olursa veriliyor? öyle bi ölçüt var mı? Bi de fitili artık tam mı vericez, yoksa yarım mı?
PEDİTUS şuruptu bizim kullandığımız (içinde calpol de varmış) öksürük, ateş düşürücü, ağrı kesici. Bu şuruptan kullanan var mı merak ettim :icon_scratch:

estim

jbduncum bizim doktorumuz fitili ateşlendiği zaman vermemizi söylüyor,  şuan tam veriyorum ama ecrin kadarken yarım veriyordum, bu arada kullandığımız fitil 'paranox'
peditus ilacını ben her soğuk algınlığında kullanıyorum, memnunumda  :k06: ecrinime kocaman geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
zaracım yardımcı olamayacağım, benim oğlan ne mama nede süt alıyor biberonla  :dontknow:
eminecim geçmiş olsun canım

Zara82

hanimlar nihayet resimleri yüklemeyi basardim.....ve buyrun sizin icin..

tatilden resimler

[eklenti yönetici tarafından silindi]



aslı

Jbduncum boncuk gözlüme geçmiş olsun. Fitili bize şu durumda verin doktor . Şurubu verin dedi (pedifen kullanıyoruz onu önerdi en baştan beri- ama bu şurubuda 6 saat arayla veriyorum)  sonra 2-3 saat geçti ateş düşmedi calpol ver dedi baktın yine düşmedi banyo yaptır olmadı o zaman fitil ver dedi. Fitili de 12 saat rayla öneriyor fitilin biz hala 2/3'sini veriyoruz yani bıçakla 1/3'nü kesiyorum. Ateşi çıkarsa ılık bir banyo yaptır sadece vucüdunu yıkaman yeterli . Banyo yaptırmaktan çekinme arkadaşım. Bunları biliyorsunda yinede yazayım dedim.



Zara82

devam



[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

jbdun gecmis olsun canim, surup bilmiyorum ben ama parasetamol adinda fitili tüm olarak atersi 38 oldugunda veriyorum...ve atesi düsmezse 3 saat sonra tekrar veriyorum



aslı

Zehra karabiber çok tatlı olmuş  :nazar: . Ravza'yı kocaman  :opucuk:

Tüm bebeklerin saçları uzammış benim kızımın niye uzamıyor bir toka takacak saçı yokkkkkkk  :crybaby2:  :toothy10:



seyda

Ay Zehraaaaa yirim ben o Ravra yi yirimm :hungry: favorim birinci poz agzini yirim hemde :nazar: sanada  :nazar: tabi. benim kiz bi yatmadan 200 e yakin bide sabah 6 gibi 200e yakin icio.  yakin dedigim 130 ve 170 arasinda degisiyo aslinda. tam yeterli diil heralde ama bunada sükür napalim :amin:

Jbduncum ilaci bilemiycem üzgünüm ve Ecros uma cok gecmis olsun insallah gecer cabucak :amin:

seyda

Jbduncum,
bende 38 den sonra veriyorum zira burda doktorlar ates 38 den baslar diyolar. bizim fitill de dafalgan diye bi fitil icinde parasetemol var üstünde de 10-15 kilo arasi bebekler icin yaziyo dolayisiyla tam veriyorum kilosuyla orantili. önceki 0-10 kilo arasiydi ve yine tam veriyodum hic yarim verme diye bisey yok burda galiba :dontknow:

Zara82

geliyor daha

2. foto  dan itibaren gelenler dogumgününden...
parti yi biz bir gün sonra yaptik o resimleri ileriki günlerde ekleyecegim sayfamiza


[eklenti yönetici tarafından silindi]