EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslı

Şeyda, ayşegül jbdun ve eminecim eşim tebrikler için çok mutlu oldu   :) teşekkür ederiz

Şeydacım dişiniz hayırlı olsun  ;D daha çok ısırabilir artık  :k06: . Umarım sende daha iyisindir. Annen 1 hafta daha uzatsa olmaz mı ki acaba  :dontknow:

Ayşegülcüm Yağız'a  :nazar: daha yakışıklı olmuş annesi yandın ecrin duymasın  kızlar peşinden koşacak   :k06: .Bizde İkea'daydık aynı saatte olsak Defne'nin çenesini kesin duyardın  :laughing7:

Jbduncum bizde daha diş fırçalamıyoruz ama salı günü dr bu konuyu soracağım . Bende yemeklerden sonra su vermeye çalışıyorum. Ayrıca ferrumu bende 10 damla olarak veriyorum. Sabahları hazırlanıyoruz derken unutuyorum. Ayrıca o işi babasına yükledim o işten babası sorumlu  ;D

Pınarcım düzenli kullanınca birşey kalmaz. Benim evhamlı bir arkadaşım var hayatta unutmazdı vermeyi onun kızında bile çıktı demir eksikliği bazen olacaksa oluyor. Nehir kuzusunun ateşlenmeden çıkarır dişlerini inşallah  :amin:



aslı

Özlemcim resimler değisti  :director: ŞİMDİ SIRA SENDE  :k06:



seyda

Asliiiiiiiiii,
ay yerim ben o Defneyi yaaaaaa. hemide yanaklarindan :hungry: 41 tane  :nazar: gönderiyorum tabi Aysegülcüm Yagiz kuzusuna da. kara boncuk gözler ya massallahhhhhh :nazar:

jbdun

günadın ve iyi pazarlar :hello:
dün gündüz ecrin 1saat uyumasına rağmen yine 6da dikildi ve gece 5-6kere kalktık :dontknow: neyse alıştım galiba artık, bakalım ne zaman deliksiz uyuycaz  :k06:

aslıcım maaşallah defneme, yanakları tam  :hungry: yerime şöyle bi sıkıver tontişi  :nazar: :nazar:
bakalım sizin dr ne diyecek bu diş fırçalama meselesine ;)

Emine

30 Eylül , 2007, 13:05:35 #9139 Son düzenlenme: 30 Eylül , 2007, 13:22:56 Emine
Seydacım yeni dişleriyle güzel güzel mamalar yesin cimcime . Yakında 32 yi tamamlayacak bu gidişle Melis Alara  :)
Pınarcım teşekkürler  :-* geçmiş olsun canım .Ben de ferrumunu açken vermesem bile tok olsa da veriyordum hiç vermemekten iyidir diye .Gerçi artık vermeyeceğiz biz kan sayımı da yapmadı doktor herkese yapılıyo yaa çok kafama takıldı önümüzdeki ay sorayım bari.
Ayşegül rica ederim canım.Forumdakini biliyorum bir oyuncak hakkında bişey soruyorum herkes birbirine soruyor sonunda biri sallıyor bişey gibi bi izlenim uyandı bende  :D Dediğin gibi pahalı bir de o nedenle artık uğramıyorum bile.Can abinin bakışları da maşallahlık yani.Yağız kuzum herzamanki gibi efendi bir ruh hali sergilemiş.Maşallah 41 kere  :nazar:
Aslıcım yeni tickeriniz hayırlı olsun tombiş Defnemi yanaklarından öpüyorum.Bu arada Hasan beye gidince sorarmısın herkese kan sayımı yapılıyor Ceyline yapmamışsınız neden diye annesi sordu dersin  :D Ayşenlerde oraya gidiyor ya önümüzdeki ay kan testi yapıcaz demiş ona da .Adam dicek mail telefon yetmiyo gelen hastalarla bile haber göndermiş  :ehi:

Ben de Ceylin için baby tv klibi hazırladım.Tvde yayınlansın diye izin yazısı falan göndermek gerekiyormuş bakalım babasına söyleyeyim bi çıktısını alsın yarın işten gelirken başvuru formunun.

http://www.babytvchannel.com/mybabyclip/play.php?p0x=141&p0y=114&p1x=119&p1y=137&p2x=100&p2y=138&p3x=77&p3y=115&p4x=73&p4y=80&p5x=90&p5y=57&p6x=121&p6y=54&p7x=141&p7y=75&imgx=-264&imgy=-204.5&scl=31.624&rot=0&path=119107696134366.jpg&bn=Ceylin%20Azra%20&ba=1%20year%20old&bd=undefined

Tebessüm :)

emine aynen dediğin gibi, bişey soruyorum, yok diyolar,ki bu çoğunlukla böyle oluyo orda, ya da birisine bişey soruyorum, o ötekine soruyo. :cildir: uzun zamandır ayak basmıyorum ben de..klip çok geç yükleniyo, benim pcde mi sorun var anlamadı, 5-6 dk bekledim, çeyreği bile yükelmnemişti daha, haberin olsun..

aslı defnemi yerim beeen, o ne yanaklar öyle, maşaAllah kuzuma.. :opucuk: :nazar:

kuzuma da maşaAllah diyen, güzel iltifatlarda bulunan tüm teyzelerimize teşekkür ederiz.. :flowers:

Almiş'inAnniş'i

FORUM HAKKINDA ÖNERİLERİM BAŞLIĞINDA "YENİ YIL ÇEKİLİŞİ " BAŞLIĞINI ZİYARET EDİN LÜTFEEEENNNNN!!!  :hello2:

Emine

Sorun yok Ayşegülcüm geç yükleniyo babytv nin sayfasından kaynaklanıyor yani senin pc de sorun yok merak etme 15 dakika falan sürüyor yüklenmesi  ;D

Fatma-Ezgi Anna

selam kizlar  :flowers:

Biz 1 hafta önce döndük,hersey cok güzeldi,giderken güzelde dönerken güzel degil tahmin edeceginiz gibi  :y25: bu aralar biraz yogun oldugumdan giremiyorum malasef,aksamlarida esim isgal ediyo pc yi,bende yatmadan bugün yazayim  da devamsizligim cogalmasin dedim  :D devamsizlik isin saka yani tabi ama gercek su ki hepinizi ve kücük meleklerimi cooook özledim canlarim benim  :opucuk:

Bebislerimin dogum günlerine yetisemedim malasef  :'( 

DOGUM GÜNLERINI KUTLAMIS OLAN PRENSES VE PRENSLERIMIN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN



Zara82

hayirli geceler hanimlar,

nasilsiniz bakalim aradan yine bir kac gün gecti , sizlerde bos durmamisiniz tabii...benim son günlerde misafirim geldi ve haftasonu annemlerde kaldigim icin firsat bulamadim foruma girmeye ama aklim burdaydi  :ehi:

Emine, 4. Evlilik yildönümünüz kutlu olsun.....bizimkide yaklasiyor..Resminizde cok hos cikmis...ALlah o mutlu aile tablosunu hoc bozmasin. Ceylin e hazirladigin clip de cok hos olmus.

Asli, öncelikle Defne nin tickerdeki resmine bayildim...kocaman olmus maasallah....büyüdükce dahada güzellesiyor bi kiz...öpüyorum o fistik yanaklarindan. Ayrica esininde gecmis dogumgününü tebrik ediyorum... BEnim kizda seninki gibi eline oyuncak telefonunu aliyor ....aloooo baba geee geee diyor.. :toothy10: tabii bende bitiyorum

Meltem, Belemir hastalanmis gecmis olsun simdi nasil?

Seyda, ticker daki resim cooook ama coook tatli cikmis...kocaman olmus maasallah prenses..yeni dislerinizde hayirli olsun

Pamuk Prenses HIRA nin ve YAkisikli Selim in dogumgünlerini kutluyorum... Allah daha nice güzel günlerini görmeyi nasib etsin  :amin:   :occasion16:

Gonca, evet canim o 6 saat icinde calisan annelerin durumunu daha iyi anladim...Allah sizlerede demekkki ona göre sabir veriyor...kolay degil gercekten.Ayrica ise servis ile gidip gelmen cok iyi olmus, senin adina sevindim.

Aysegül, maasallah YAgiz a cooook büyümüs yaaa...hele o gözler zeytin gibi  :opucuk: kocaman öpyüroum..

Bende dedigim gibi cuma annemlere gittim bugün geldim....cok iyi geldi...Ravza yi pek bana vermediler...Cumartesi carsida dolandik biraz, bugün kizkardesim RAvza ile birlikte 2 saat dolasti...sonra geldi misil misil uyudu... Kizimda hep oraya gittiginde cok mutlu oluyor hissediyorum bunu agzi gülmekten hic kapanmiyor maasaallah...birde dün annemle birlikte banyo yaptilar....40 dakika suyun icinde oynadi...cok seviyor suyu...yemek konusundada cok rahatti...annem ne bulduysa verdi o da yok demedi...kisacasi insanin yaninda biri olursa cok iyi oluyor , keske annemlerle yakin olsaydik. Benim kizinda bayagi marifetleri cogaliyor....oyuncak telefonu eline alip "aooooo, baba gee gee" diyor....SOnra kameraya cektigimizde ya da fotograf makinesi ile cektigimizde....agliyooorr ...niye agliyor diye bi sorun...resimleri oda görmek istiyor sonra basliyor kahkaha atmaya. BIrde kamera seyrederken kamerada kim konustuysa dönüp o kisiye bakiyor...simdilik aklima bunlar geliyor....
Bizde yarin kizimla alisverise cikacagiz.....carsamba günki Iftar ziyafeti icin..... Haaaa unutuyordum cumartesi günü kizimin dogumgünü pastasini siparis verdim...ayyy harika seyler vardi bir tanesini begendim üzerine resimde koyacaklar ...bakalim nasil olacak..

hepinizi öptüm



şerife Berat

 merhabalar kızlar

selimin ve hiranın doğum günü kutlu olsun rabbim tüm doğum günlerini mutlu ve sağlıklı bi şekilde geçirmelerini nasıp etsin...  :occasion16: :occasion16:

ayşegül yağızın defıle fotograflarına bayıldım çok guzel c :-[ıkmıs vedeee üstelik yagız pasa tam bır yagız delıkanlı olmus maşşallah  :nazar:

eminecim gecmıs evlılık yıldonumunuz kutlu olsun allahım tekrarlarını yaşatmayı gostersın inş.ceylın hanım demekk kı ısıne gelmeyen seylerı gonderıverıcek kapıdan bacan  :laughing7: ton balığı verıyormusun emıne yada taze balık verdıgın zamanlar sut ıcırıyormusun?

fatmacım hoşgeldin  8)

remziyenin yıl başı çekilişini fikrini gören yokmu haaaaaanımmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seyda massallah mınık melegıne diş konusunda onunde melıs alara ya aferin  :aferin:

meltem geçmiş olsun güzelim şu sizin imşaat işide bitmedi gitti oturduğunuz ev kiramı yoksa sizinmi ?

jbdun yuh yanı anacım sabahtan 2 ye kadar mutfakta yemek mı yaptın yoksa ıftara devatın mı vardı? ya bu cumartesı bende ıftara mısafır alıcam yaklasık 13 kısı olucaz canım cıkacak bılıyorum ama baska sansım yok  :dontknow: menu ıcın bı fıkrı olan varsa yazsın lutfen  :director:

gonca ne guzel aktıvıtelere katılıyor aylul hanım buralarda yokkı oyle yerler bızde yollasak farklı seyler ogrense yavrum
bu arada eylul yurumeye başladımı ?

asıcım defnenın fotografı bıblo gibi çıkmış tombik yanaklı kızım benım  :nazar:

aslı

Öncelikle şeyda,jbdun, emine, ayşegül ve zehra teyzelerimize iltifatlar için teşekkür ederiz  :-[  unlarda defneden size  :flowers:

Şeydacım senin kızda fıstık olmuş yanii ama son zamanlarda foto eklemiyorsun yeni resim bekliyoruz umarım bu arada kendini daha iyi hiisediyorsundur.

Zehracım ben karabiberin baba gee gee diyen dillerini yerim. Öpüyorum kocaman

Dr. sorulacaklar sorulara eklemdim

1- Diş fırçalama jbduncum senin için
2- Kan sayımı bunu listeye eklemiştim ama neden ceylinden istemedin diye kızarım  :cussing:   :ehi:




aslı




ayşen

01 Ekim , 2007, 15:17:36 #9148 Son düzenlenme: 01 Ekim , 2007, 15:19:12 ayşen
herkese merhaba, yine uzun bir aradan sonra... tuna artık hiç durmuyor, gündüz uykusunu 1 e düşürdü, 2 saat gibi uyuyor bazen 1 bazen 3 saat oluyor. onda da ev iişi yemek ya da iş (evden çalışıyorum ya) varsa onları hallederken geçiyo zaman, zaten hiç yetmiyor o kısacık vakit, akşama kalıyo çoğu işler.

özür dileyerek geç de olsa geçmiş bütün doğum günlerini kutluyorum miniklerin. biz de çarşamba günü kutlayacağız, şimdi de onun telaşı sardı beni, 10-15 kişi olcaz derken akrabalar hep müsait olursak geliriz deyince biz de sinirlendik, dedik arkadaşlarımızı çağıralım daha eğlenceli olur ve 30 kişi civarında miafir ağırlamaya hazırlanıyoruz. çok üzüldüm ya, izmir de olan akrabalarımıza haber verdik zaten,ya teyze ya kuzen(yakınlar yani) onlar da 15 kişi ediyor işte (az değil o yüzden eş dost çağıramayacaktık) belki kötü niyet yok ama insan " tabi geliriz" gibi bir cevap bekliyor, ama böyle bakarız gibi cevaplar alınca çok canım sıkıldı. yanımda olmasını daha çok istediğim bir sürü insana haber vermemiştik, biz de şimdi hepsini çağırdık arkadaşlarımızın. iftardan sonra olacak ama yine de gözüm korkuyor, o kadar kişiyi nereye oturtucam nası ağırlıycam... yine de çok güzel geçeceğine eminim :)

tuna hala yürümüyor, tutunarak yürümeye devam. emeklemeye başladı sıpa 11 aylıkken :) biz de ısrarla elinden tutup yürütüyoruz. tay tay durmaya başladı, bazen dengemi sağlıyım derken 1-2 adım atıveriyo ama düşüyo tabi hemen. böyle böyle yürüyecek heralde....
baba dede ayye :) mama ,tabii ki meme :) perde (perde hastası da bziimki, arkasına geçip saklanı ceeee yapıyoruz babamıza) ege ve tarkan (babamızın adı) diyor şimdilik. ha birde giyinip hazırlanmaya başlayınca dışarı çıkıcaz diye attaaa :) kilo durumu baya iyiye gidiyor şükür. 6 aylıktan bu yana yerinde sayıyordu, bizim tartıya göre  600-700 gr aldı bu ay, bakalım doktorumuzda ne olacak, boyu da uzadı gibi geliyr ama dakika durmadığından ölçemiyorum. umarım kontrolde herşey yolunda gider, haftaya cmt gideceğiz.

benim iş durumum daha iyi, 2 arkadaşıma çizim yapıyorum, işler açıldı, çok sayıda gelmeye başladı, işallah böyle gider...

bizden haberler böyle. şimdi okuyup cevap yazmaya çalışayım, tuna bey müsade ettikçe :)




TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

ayşen

aslı sizin kontrol ne zmaan? (şimdi okudum slaıymış :) )denk gelsek keşke de defnenin o tombiş yanaklarını bi sıksam  :hungry:

okudukça aklıma geliyor :) 7 dişmiz çıktı sanırım birkaç tanesi de yolda, eli sürkeli ağzında, emzirirken deli gibi ıssırıyor, yara oldu hep göğüsler :S diş jelini sürerkende parmaklarımı koparırcasına ısırıyor, nası acıyor, dün baktım, köpek dişleri, azı dişleri hepsi beyazlaşmış, hafif yarılmalar var gibi, allah kolaylık versin bebişlerimize çok zor büyüyrolar :-\

şerife ben de düşündüm iftar konusunu ama gözüm yemedi, akşama kendimize bile zor çıakrıyorum yemeği, bazen o da olmuyor ne varsa yiyoruz. ama herhalde en pratik şeyleri yapardım, ne bileyim fırın tavuk ya da haşlama, pilav, zeytinyağlı bir kaç yemek (fasülye, barbunya vs) güzel bir salata , tatlı (annemler geldiğinde kemalpaşa yapmıştım, tahinle süsledim, hem hafif hem pratik),ve iftarlıklar... allah kolaylık versin canım.

zehracım maşallah ravzama, bizimki de değişik yemek oldumu hiç hayır demiyor ve aynen annemlere gittiğimizde kahkahalarla geçiriyor, sonra da eve dönerken yorgunluktan memede sızıp kalıyor, benim de işime geliyor  tabii :) biz de bugün vericez pasta siparişimizi, emineallah razı olsun her yerde 50-60 tan başlayan pastaları senin aldığın yerde 37 ye bulduk. aynı pasta inanabiliyormusunuz, 2 kat fiyat nerdeyse. ha bu arada sen 38 demiştin bize 37 dediler, zmaan geçtikçe ucuzluyo galiba :laughing7: ama ben hala karar veremedim hangisi olacağına, bugun bakıcaz artık...

emine hasan beye ben de sorayım bakalım ne diycek :) ama aklıma geldi şimdi, tunayı ilk götürdüğümüzde demir konusunda gözakları mavileşmeye başlamış , demir vericez demişti, belki daha pratik şekilde takip eidyordur, ceylinin gelişimi de normal sonucta. aa tunanın kilo sorunu var biliyorsun o yüzden gönderiyor olabilir sayım için. gerçi bana bu rutin bir kontrol dmeişti ama beliki beni rahatlatmak içindir, her ay kilo almadı, çok canım sıkılıyor deyip duruyordum da :D

pınar demir konusunda ben de akşam seansını unutuyordum, hasan bey bir kerede 9 damla ver dedi ben de öyle yapıyorum unutmuyorum artık :) ama eksiklik konusunda tam verip de yine eksiklik çıkanlar olabiliyor dert etme.

ayşegül yağıza maşallllaahhhh tütüttü, çok tatlı bir delikanlı olmuş :) little dreams neresi bu arada?

gonca servisiniz hayırlı olsun. çok sevindim. rahatlamışsındır biraz... oyun grubuna ben de istiyorum ama izmir de var mı bilmyirum, izmirli arkadaşlar duyan gören var mııııı???

aklıma gelmişken, emine ve ayşegül yakınsınız diye size diyorum, izkanlar tansaşşın orda ekim sonunda bi spor merkezi açılcakmış, sanırım aerobik vs olacak, aylık 35 ytl miş, haftada 2 ya da 3 kere sanırım yarımşar saatlik seanslar olacakmış. geçenlerde 2 kız geldi de tanıtım için. ben düşünüyrum gitmeyi bakalım saatler uyarsa...

tuna uyanıyorrrr...du tekrar uyudu :) neyse ben sayfayı baya işgal ettim, cevap yazamadığım olduysa affola...

br de sorum var unutmadan , tunanın burnu hafif tıkanmaya başaldı ama ne sf yapabiliyorum ne aspiratörle çekebiliyorum ellettirmiyor, hemen ağplamaya başlıyo. farklı bir öneriinz var mı bunun için???? temizlenmedikçe de  artıyor tabii. buhar makinesi devamlı çalışıyo ama yine de bazen zorlanıy nefes almakta. cevaplarını bekliyorummm


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006