EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

Anlasilan bugun forum anneleri yine cook mesgul ::) Aman ne guzel? Hiic kimseler yazmamis. Jbdun gitti gideli boyle oldu ;)

Sahi Aysegul haberin var mi Jbdun'dan? Ne yaptilar acaba? Bir gelisme varmi ki? Ne zaman yine aramiza donecek? Simdi okullarda acilacak.

Gozde de iyice satti bizi. Okul falan derken :-\

Neyse ben yine buradayim. Bir bakayim dedim kimse yazmamis. Gece sabah 5e kadar guzel guzel uyurken, 5 te komsunun kendini sokaklara atan kedisi Belemir'in caminin dibinde avazi ciktigi kadar bagirdi. Ha simdi susar ha sonra susar derken sonunda uyandirdi bizim kuzuyu :'( Biraz anna baba yatagi, biraz sut, biraz isik derken 6:30du yine. Su gunde bitsin 1 hafta kuzumla birlikteyiz Allah kismet ederse :amin:

Sizde ses soluk yok. Ben kacayim yine gelirim :wave:





Tebessüm :)

burası çoook sıcak meltem. ondan pek oturamıyorum pc başına.ne güzel ist.a yağmur yağıyo buraya yok :'( jbdunla görüşmedim, dün akşam arıycaktım geç oldu, bugün ararım belki. yağızın mızırdaklığı üstünde yine. bişey de yemiyo. :-\ sizin yolculuk ne zaman?

meltemk

Burasi da anlamsizca sicakladi valla :dontknow:

Bizim yolculuk yarin oglen gibi insallah. Bugun aksam gidince son toparlanmalari yapacagim. Yarin sabahta kuzumu hazirlar duseriz yollara insallah. Evet Istanbulda yagmur varmis. Ama sanirim yine sicaklara devammis sonra.

Aysegul, bizim kiz da cok mik mik bu aralr. Hatta babasi dedi dun yaramazlamis bizimki diye. Butun gunu gecirdiysen gene daha iyide, aksam eve gittikten sonra sanki daha bir mikliyor gibime geliyor. Hep kucaga gelmek istiyor. Yere koyunca bagiriyor. Masad otururken devamli birseyler istiyor. Basparmak devamli birsey gosterip "ih ih ih ih" diye kafamizi sisirene kadar soyleniyor. Insallah TR'de daha fena olmaz.





Tebessüm :)

meltem tr de öyle olsa bile çok insan var belemiri kucakta tutucak, merak etme sana kalmaz :D ah! o ıh ıhlar beynimi kemirdi 9,5 aydır, delirecem az kaldı. yağzı doğduğundan beri kocamla dışarı çıkıp birkaç saat geçirmişliğimiz yok. 24 saat dip dibeyiz yağız beyle. bugün 6.45 de uyandı, bir kaç saat babsı ilgilendi sonra ben kalktım, öğlende 1 saat anca uyudu ve mız mız mız. patlycam artık. bıraktım yatağına, yok, uyumuyo. :cildir: ruhum yoruldu artık.

Tebessüm :)

kızlar jbdunu aradım, iyilermiş. oteli mahkemeye vermek için, o gece marmariste olduklarına dair bir belge gerekiyomuş, onun gelmesini bekliyolar şimdi. ama jbdun umutsuz mahkeme sonucu hakkında. haftaya pzt. işe başlıycak, seminerleri başlıyomuş. jbdna mutlaka lazımmış pc, alıcaklar sanırım bi makine.asıl işin kötü tarafı çalınan laptopun taksidi henüz bitmemiş, 3 ay daha ödeyecekler. :violent1:

ponçik

selam kızlar ben geldim
İstanbulda yağmur yağmasına yağdı da şimdi yine acayip bi sıcak var  :sunny:
yine de sabah işe gelirken uzun kollu gömlek ve ince bir ceket beni hiç terletmedi hatta rüzgar vardı hafiften üşüdüm ble diyebilirim    ;D

Aslı hoşgeldin Defne nin yeni resimleri yokmu büyüdümü cümcüme son hali nasıl saçları uzadımı  :tongue3: ay amma soru sordum  :k06:

Meltem
eşine geçmi olsun, umarım derdinize en iyi çareyi bulacak iyi bir doktor bulursunuz  :amin: bu arada önce gözün aydın tabiki  :love3:

Özlem hayal kurmak güzeldir , o kadar diyim ben sana  ;)

Ayşegül tarif sormuşsun ya  :hungry: Aslının dediği gibi yapıyorum ben
genellikle artık yumurtayı omlet şeklinde veriyorum, haşlayınca ağzında çiğnemek için zorlanıyor gibi geliyor bana  :-\
tarifler buyrun :
domatesi 1-2 çay kaşığı zeytinyağı veya tereyağ ile güzelce pişirip yumurtanın sarısını ekleyip menemen gibi yapıyorum onu seviyor  :-*
beyaz peyniri az bir yap ile eritip içine yumurta sarısı ve maydanoz koyuyorum
bunu bu sabah da verdim ama yarısını yedi
birde domatesli peynirli maydanozlu omlet yapıyorum
velhasıl bildiğin omleti sütsüz tuzsuz (bebek versiyonu şeklinde) yapıyorum  :tongue3:
afiyet olsun Yağız Paşaya

bu arada bu sabah 5 ten beri ayaktayım ,minik kuzum deeedeeee diye uyandı o saatte, rüyasında mı gördü nedir  :laughing7:  :ehi:
uyutmaya çalıştım ,kucakta oda oda gezdik (benim annem güzel annem şarkısını değiştire değiştire kendi usulümle) söyledim  ;D ayağımda salladım
banamısın demedi
yalnız ilginç olan gözler açık , ama uyur gibi derin derin nefes alıyor  :D
RESMEN AYAKTA UYUYOR yavrum yaaa  :aferin:
birde yatağına koyunca hemen hissedip kızarak ağlıyor
ayağımda sallarkende kucağıma gelmek istedi  :love3: bana sarıldı , hatta kucaga gelince dolaşmak ister , onu bile istemedi, oturduğumuz yerde sağa sola sallandık  :love9:
sanırım kuzucuğumun aklı ermeye başladı , gündüzleri onu bırakıp işe geldiğimiz için erkenden uyanıp onu bırakmayalaım diye kucağımıza yapıştı
velhasıl 6,30 a kadar uğraşıp, kahvaltısını yedirip biraz oynadıktan sonra biberonu hazırlayıp eline vermemle gözler kapandı ve sonuç : Eylül yatakta uyumaya , Annesi işe  :love8:  

sonraaaa saat 11 de babamızın doktor randevusu vardı, bacağında ufak bir sorun var (daha önce 2 kez alçıda kalmıştı) SSK hastanesine ilk kez gittiği için   :D canım kocacığıma yardım etmek üzere 1-2 saat şirketten izin aldım 5 saat sonra geldim  :k02:  malum bürokrasi  :igrenc:
aayyyyyhhh  :honk: işte böyle yorulmuş durumdayım
bir sürü kargo gelmiş onlarla bi ilgileneyim

ABOOOO 3 YENİ MSJ DAHA GELMİŞ BENDE ZANNEDİYORUM MESAJI GÖNDERDİM GİTTİ
HALBUKİ 40 DK.DIR EKRANDA DURUP DURUYORMUŞ  :k06:  :ehi:
yaaaa bizim çocuklar hepten aynı durumdalar desenize
nası başetcez Ayşegüüüüüüül imdaaaaaaat (diyecem küfretmiş gibi olcak -kelin merhemi olsa başına mı sürerdi ne  :ehi:  )



ponçik

Alıntı yapılan: g10c@ - 25 Ağustos , 2007, 12:51:40
az önce Jbdun'la konuştum herkese çok selamı var 
inşallah bu son olur diyor  :amin:  Allah kahretsin hepsini  :violent1: nasıl biliyorsa öyle yapsın


işte size doğumgünü pastaları  :occasion5:

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,649.msg35759.html#msg35759


:director: ben cumartesi günü Jbdun'dan selam yolladım size
kaale alan yokmu şişşşt alooooo  :D

Kızlar dün Esra mail atmış bana hepinize çooooook selamı vaaaar  :icon_thumright: Kandilinizi kutluyor ve bebişleriniz öpüyormuş
bilginize  :icon_thumright:



seyda

ben yine bi cö diyiyp gitcem arkadaslarrrrr. ah ah 1 dakka oturmak yok dün biz Silivriye inmistik alısverise ve gezmeye bugün de misafirler geldi. Melis Alara bi yandan valla artık misafir gelince seviniyoz annemle illa ilgilenicek birileri oluyo diye :k06:

burda da gece basladı yagmur oh bahce mis gibi toprak kokuyo öglene kadar yagdı. ekinlere cok yazık ya bugday aycicegi hicbisey olmamıs görseniz etraftaki tarlalarda kocaman olurlardı hepsi kapkara kücücük kalmıs. etrafımızda heryer site oldu yok canadian evleri cantua evleri valla 5 sene önce korkardık burda simd :k02: :k02:i yola bakan odada yatıramıyorum kuzumu e5 asvaltından daha islek yol :'( esim anneme diyo bahceye kat otoparkı yaparız yakında. ahh ah nereye gidiyo dünya bilmem ekmek yapıcak bugday kalmıycak yakında fabrikalardan ve evlerden. tarla kalmadı etrafta. bi yandan da kuraklık  :y25: Allah sonumuzu hayretsin :amin:

simdi efen,m bizi merak eden arkşdeslere söylüyorum dönüsümüz 7 Eylül :( valla hiiiiiiic gitmek istemiyorum ya ay nasıl alısacam ben deli dumrul gibi orda tek basıma olmaya yine :dontknow: ama bi iyi haber var annem de geliyoooooooooo :occasion14: :occasion14: :occasion14: evde yapıcak cok is var kuzuya oda yapılacak felan babamız malum MBA yapıyo ya Cmt leri de okulda Ekime kadar sonra da 3 hafta asya turnesine gidicek  :toothy10: :ehi:caponya hong kong avustralya felan. annecim sagolsun istersen geliyim dedi. bende tabi atladım cünki 3 hafta yanlızlık galiba böyle olurum  :k02: :k02: :k02: hayatımda ilk kez loto oynoyrum 2 haftadır cıkarsa ne ala döneriz dedi kocis. tabi 2 yıl MBA var sirket bi kısmını ödediginden  göbek bagıyla baglıyız oof offfffffffff. ben cocuk yapıyom esim kariyer ama bagdastıramadık bi türlü :ehi: :toothy10:

neyse kısa kesiim Meltemcim cok gecmis olsun esine vede sana iyi tatiller. biz 3-4 gün yine yazlıga kacıciiz insallah ordan giremem kendinize ve bebislere iyi bakın ben bi Jbdunu arıyım simdi :hello:

Tebessüm :)

şeyda hoşgeldin bacım :-* ohh valla ne güzel tatil yaptın buna şükret bence, hem ne güzel annen de gelecek seninle, adaptasyonun kolaylaşır ::) sorması ayıp mba ne oluyoo??  ??? hadi bakalım lotodan bişey çıkar bakarsın :ehi:

gonca yerim ben eylüşüüüü :nazar: belki dişi çıkıcak ondan uyumuyo he? yağızı sorma felaket ötesi, biraz önce uyuttum, gerçi her an uyanabilir ama o uyuyunca resmen savaştan çıkmış gibi hissettim kendimi. :icon_pale: hani  kalabalık bir yere eğlenmeye gidersin de eve dönünce kulakların uğuldar, başın döner filan ya, aynene öyle oldum ve hala öyleyim. :sad1: ölüyoooooom! yaw ben jbdunla ilgili mesajı okumamışım. ??? ama pastalarla ilgili kısmını görmüşüm :ehi: çok boğazkar oldum ben yaw. :suclu:

meltemcim görüşemezsek şimdiden iyi yolculuklar canım, ist.a gidince bi cee dersen sevinirim, merak ediyorum napiim :opucuk:

hee gonca, tarifleri en kısa zamanda deniycem, saol canım. :-*

ponçik

günaydın bugün öğlene kadar epey bir yogunum
giremezsem kusura bakmayın emi  :flowers:

Şeyda gözün aydın annende geliyormuş süper  :hieyt:
heralde bekarlığından beri ilk kez bu kadar uzun süre birlikte oluyorsunuz dimi  :D
sen İstanbul bululmasında yine yoksun yani öylemi  :icon_scratch:

Ayşegül algıda seçicilik mi oluyor senin durum  :laughing7: hani pastalar fılan
ama pastalar süper yani dimi
onların içinden birine karar vereceğim doğumgünü için
bakalım kısmet
hele bi o güne çıkalım da
Yağız bugün uslu uslu durur inşallah  :amin: annesini hiiiç üzmez  :love3:
biraz şüpheliyim ama du bakalım  :k02:  :D



Emine

Jbdun ve Esra aleyküm selam  :-*
Tubacım gözün aydın ev konusu için özellikle Lara için olan minik eve çok sevindim.Ben onun yerinde olsam hiç çıkmam oradan küçükken balkonda çadır kurardık kardeşimle öyle kendilerine özgü kapalı mekanları çok seviyor çocuklar
Özlemcim bak sabrının sonunda güzel günler seni bekliyor nihayet inşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz canım
Baharcım ara sıra oluyor öyle eşler arasında ben artık nasıl olsa sonunda barışacağız diye uzatmıyorum ama başkalarının yanında bana bağırsaydı ben de küserdim sanırım  ::)
Gülaycım Canerin huysuzluğuna üzüldüm inşallah geçici bir durumdur canım üzülme  :sad1:
Ayşegülcüm benim annemlerin orası da öyle geçenlerde sünnet düğünü vardı tabancalar patlamaya başladı hemen Ceylini alıp yere yattım nolur nolmaz.Sesler kesilince çıktım balkona sünnet çocuğunu ata bindirmişler davulcu zurnacı arkada konvoy, dedim erkek çocuk istiyorummmmmmm bu sünnet olayı beni çok duygulandırıyor.Oğlum olursa sünnetinde beyaz ata bindirip arkasına takıcam mehter takımını  :k06: Fatih Sultan Mehmet gibi gezsin paşam  :D
Meltemim eşine de geçmiş olsun hastalık peşinizi bırakmadı aman Belemir den uzak dursun da.. Kızlarımızı prensesler gibi yetiştiriyoruz ama bakalım elin oğluna gittiklerinde napıcaz  :y25:
Goncacım güzel duan için amin diyorum hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun.Pastalar çok hoşmuş canım.
Şeydacım hiç değilse annen geliyormuş gözün aydın yalnız kalmayacak olmana sevindim yazlıkta iyi eğlenceler  :hello:

Ceylinin de 3. dişi çıktı nihayet.Alsancakta BisQwi denen yeri buldu Tolga sanırım pastayı oraya yaptıracağız.Dün de doğum günü için kostüm almaya gittik teyzesiyle kemeraltına.Fotoğraflarını koyuyorum kelebek kızımın  :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ponçik

EMİNEEEEEE BAYILDIM CEYLİNE  :hello2:
AH YANIMDA OLSA NASIL ISIRIRDIM ONU BEEEEEN  :hungry:



aslı

Goncacım cümcümünenin fotolarından müsait zamanda koyarım. saçlar mı  :y25:  :tongue3: yok daha uzamadı nerde.

Emine pamuk prenses olmuş benim güzel kızım  :nazar:  . Bu arada ceylin giderek sana benziyor. Dün eşime dedim ki ceylinin doğumgünü yaklaşıyor emine tüm araştırmaları yapıyor o yapsın ben ondan bütün bilgileri alırım hazıra konarız  :toothy10:

Şeydacım gözün aydın annen geliyormuş bir süre daha rahatsın bu demek  ;)

Meltemcim rica ederim. Sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller.




tubi

Selam arkadaslar,
o kadar yogundum ki iki satir yazamadim yaa.Lara geceleri 4 den sonra deliriyor kucakta yada yanimda yatmak istiyor,gecenin o saati aglatmakda istemiyorum, koyuyorum yatagina kalkiyor oturuyor defalarca ama..Napicam bilemedim  ??? Artik Ist. donusune biraktim..
Meltemcim gecmis olsun esine ..Cok uzuldum yaa,hakkaten kursunu filan asti bu olay,deve filan kesmen gerek...Ailecek kizima ragmen bir belimiz saglam o yuzden dr. oneremeyecegim ben  8) Umarim harika bir tatil gecirirsiniz Belemirle birlikte guzel haberlerle donersiniz tatilinizden.Dyet uzmaninizida umarim begenirsin..Sonuclari bekliyoruz bak ona gore.
Goncacim bende ilk fikri verdiginden beri omlet yapiyorum haftada bir iki ,harika oluyor  :icon_thumright: ..Lara cok seviyor ayri ayri yemeyi..
Aysegulcum Yagizin durumuda sanirim dislerden ,umarim cabucak atlatirsiniz.
Eminee Ceylin nasil guzel bir peri olmus yaa elinde sopasi filan,cok hos yaa..Ben daha karar veremedim dogumgunu programimiza..Ona bir turlu sira gelmiyor ki?Neyse eve bir tasinalim bakicaz bakalim..
Gulaycim Canerde hala devam ediyormu geceleri uyanip kucakta kalma istegi?Duzelme var mi?Toparlanabildiniz mi?
Seydacim gozunaydin annen geliyormus seninle yoksa valla bunalima girerdin soyliim..Cok ama cok zor yalniz bakmak,bir kisi bile yok benim bir saat birakabilecegim..Kocise guveniyorduk baksana oda uyudu gorev sirasinda  :-ooo
Neyse kizim uyuyor simdi sonra cikacagiz postahanede isimiz var sonrada anneler grubumuzun toplantisi var ,guzel fotolarini cekerim bugun bebislerin cok tatlilar yaa,bayiliyorum hepsine  :hieyt:
Veee guzel haber annemle babam 5 hafta bizdeler aralik-ocak ,harika olacak..Sabirsizlaniyorum daha cok var gerci ama zaman su gibi degil mi ?  :D  Optuk hepinizi  :opucuk:


estim

slm kızlar
herkesin yazdığını okuyamıyorum çünkü en son bıraktığımda 560.ncı sayfadaydı  :sad1: şimdiyse oooooo almış başını gitmiş  :suclu:

eminecim ceylin harika olmuş  :nazar: ben ilk baktığımda peri kızına benzettim  :nazar: