EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Aslıcım geçmiş olsun  :sad1: Birşey olmamıştır inşallah.Doktor valla bi damarcık mı çatlamış vs bişey dedi ama önemli bişey değil dedi.
Goncacım bak aklıma ne geldi.Ben böyle birşey yaşasam okul yönetimine şunu söylerdim.Burada çocuğumu bırakırım ama benim getirdiğim park yatakta yatacak derdim ve park yatağımızı oraya koyardım.Sedyede uyunurmu yaw yazık çocuklara.Sizde de park yatak vardı yanılmıyorsam ?

jbdun

eminecim bebeğimonline.net için yardımlarına burdan da çok tşk ederim canım, artık yavaş yavaş kızımın sayfasına başlarım :hieyt:
maaşallah ceyline, demek çatalla başladı yemeye  :nazar: ecrine de verdim ben bugün labne peynirini yedi  kaşıkla, ama kaymıyo ya ondan başarmıştır :k06:  ha bi de sizlerde var mı böyle bi olay ama ecrin parmaklarını muhakkak yediği şeye değdiricek ki ondan sonra da elini kapatıp açıyo, vıcık vıcık ses çıkartıyo, çok hoşuna gidiyo zillinin :toothy10:
tşk ederim canım, büyüdüklerini görünce insan bi tuhaf oluyo :y25: duygulanıyo...
ceyline de geçmiş olsun canım ama allahtan önemli bişey değilmiş :amin:


aslıcım geçmiş olsun eceye, inşallah bişey olmamıştır :sad1:
k.validem bakıcak, malum annem istanbulda (ama annem de alt komşunun çocuklarına bakmaya başladı, 5 ve 7yaşlarındalar)
atilla taşın o şarkısını duymadım canım, dur bi ecrine sorıyım o biliyodur belki  :toothy10: :ehi:
babaannene de geçmiş olsun canım, inşallah ameliyatı başarılı geçer :amin: 10gün de çok kısa bi süre değil mi?akrabalardan falan müsait olan varsa, onlardan rica edemez misin?


annem aradı da, teyzem gelmiş sac böreği yapceklermiş, gel didi, ben de ecrin uyansın gelirim didim :hungry:
yaniii yemek olur da gitmem mi heççç :suclu: :basardim:

aslio

jbduncum teşekkür ederim canım Ecenin bişeyi yok çok şükür hafif bi kustu sonra uyuttum cimcimeyi..
Bakıcı tutmayı düşünmediğimiz için (kendimizi hep annemin bakmasına şartlandırmıştık) şimdi sürpriz oldu gerçektende çok kısa bir süre akrabalarımızdan ise maalesef kimse yok benimkilerin hepsi İstanbulda gurbette olmak çok zor....

Saç böregimi dedin bizdemi gelsek acep :laughing7:

jbdun

aman neyse bişeyi olmasın da kızımın :hieyt:
eşinin tarafından kimse yok mu canım bakabilecek?

gel tabi ki hepberaber yeriz valla çaylan da ne güzel gider ammaaaa :hungry:


jbdun

pınar  :director: nerelerdesin canım yaaaa, tatilden bi geldin girmedin bi daha foruma,
bi aksilik yoktur inşallah... :amin:

aslio

eşimin anneside şehir dışında gerçi çok uzak değil 1 saat. ama yaşlı diye eşim pek taraftar değil...

desree (Özlem)

Vaktim kısa hemen Ayşegül cüğüme cevap vermek istiyorum, bizim alıştırma baradağımız bende nuby nin damla akıtmayan biberonu vardı kullanmıyorduk sonra yedek damla akıtmayan suluk başlığı aldım kulplu aynı zamanda istediği kadar akıyor nuk bizde de vardı Selim boğuluyordu onunla çok akıyordu nuby ninkileri tavsiye ederim akıtmıyorlar her yer ıslanmıyor belki sende vardır biberonu sende çok biberon denedin


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

Kızlaaaaaaaaar Ceylin yürüdüüüü  :hello2: Koltuğa tutunmuş dikiliyordu öylesine gel annecim dedim kucağımı açarak oturduğum yerde.Ay üstüme doğru bir geldi 4-5 adım atıp kucağıma atıldı.Çok mutluyummm  :hieyt:

tubi

Merhaba arkadaslar,
basladim okumaya 520. sayfalardan filan ama bitirmem imkansiz sanirim :'(Lara uyanmadan iki satir yazayim istiyorum.Cok devamsizlik yapiyorum ben yaaa,kalicam valla sinifta.Neyse sel olayini cok sukur atlattik.Su aralar sehri temizliyorlar,nehir kenari gezileri tabii iptal.Bu arada evimi degistirecektim,randevu almistim gorecegim evler sualtinda kaldi desem :k06:
halamiz iki haftadir bizimle,persembe donuyor .Cok rahattik yani iki haftadir ama yakinda kalicaz yine basbasa benim minik cadiyla.
Aklimda kaldigi kadariyla cevaplara geciim son sayfalardaki sorulara cevap yazabiliyorum,
Meltemcim oncelikle tebrik ederim,oglus geliyormus.Ciciler alinmaya baslanmis,ben pek bayilirim minik adam kiyafetlerine,gomlekler kotlar filan zevklidir tabii.Belemirin uykularindada duzelmeler var sanirim sevindim.Sen valla bu beceriklilikle 3.yu degil 5.yide kotarirsin ,buradan oyle gozukuyor :k06:
Aysegulcum bizde bir Aventin valfli bardagini  (cektigi zaman su geliyor) ve birde normal alistirma bardagi (dandik plastik birsey)kullaniyoruz.Biberon olayini bizde maalesef basaramadik,aslinda ne yapmasi gerektigini biliyor Lara ama istemiyor.Bardakla rahat etti yani.Sutunude bardakla veriyorum lik lik iciyor,hem steril etme derdi de yok.Biberon kullanirsan cunku mutlaka steril etmek gerek.
Jbduncugum Ecrine  :nazar: sanirim disler patlayinca rahatladi,ne guzel oyle al-ver oyunlari filan..Seninde saka maka az kaldii hee okulun acilmasina,umarim kayinvaldeyle butun sorunlari kolayca asarsiniz.Tuz seker olayi onemli,valla kesin kural koy.Iyiligini istiyorsan torununun filan de nebiliim.Bu arada  gotuuuurr bakalim  borekleriii ,cani isteyen olur mu filan yok  :toothy10: :laughing7:
Aslicim gecmis olsun iki arada bir derede yapiyorlar yapacaklarini.Kaldirivercen artik donenceyi napcan :honk:..
Eminecim masallah Ceyline ,catal olayi iyi olmus.Bende ufaktan basladim alistirmalara ama biraz yavasiz bu konuda.Banada daral geliyor,bekle bekle .Alip elinden yediriveriyorum.Gecmis olsun hic duymamistim gobekten kan olayini,umarim cabuk atlatirsiniz.Iyi tatiller size..
Gulay sizdiniz degil mi Irlandaya tasinacak olan?Kizim birakilirmi gunes yaa bak kafadan kendini hazirla 52 haftanin 40i yagmurlu.Ben iyimser bir rakam veriyorum sana ;DTabii Trye yakin olmasi avantaj..Ben bu emzik olayini iki yas civarina biraktim.Bunalima filan girer sonra ,hic cekemem bu aralar yani.Zaten sadece uyurken veriyorum.
Ozlem(desree)sanirim toparlandiniz biraz, ilk okudugumda  cok uzuldum.yeni bebeginiz var yaa..Ah bu aileler yaa..Size ne kardesim degil mi ama..Umarim bundan sonra hersey cok daha guzel olur senin icin ve bebisin icin..
Berilcim hosgeldin.Hala yoksa gece 8 kez kalmaya devam mi?



tubi

Emine cok sevindim valla okuyunca ben bile heyecanlandim.Ceylinden bir ilk daha desene ,op benim icin :opucuk:

tubi

Hazir yurume konusu gundemdeyken ayakkabi konusu ile ilgili bizim dr. tabani yumusak olan ayakkabilari bir yasindan sonra isterseniz giydirebilirsiniz dedi.Aslinda istenen 2 yasina kadar ayak tabanindaki kaslarin guclenmesi ,yeri tam olarak ayaklarinin altinda hissetmeleri, dolayisiyla ilk adim ayakkabilarini pek onermiyorlar artik,ama istenirse onlarinda bilekli olanlarini secmek gerekliymis.
Ben Laraya komple alti ustu deri ,ayakkabidan cok patik gibi birsey aldim.Gerci henuz buyuk geliyor,birkac haftaya ihtiyacimiz var .6-12ay beden olmasina ragmen.Bulursam linki koyarim.

şerife Berat

   merhabalar kızlar kımsecıkler yok forumsa sanırım k....da pireler uçuşuyor ha  :ehi: :ehi:şaka şaka böyle şeyler söylenmez elbette  :violent1:

  jbdun ecrıne bişi olmamasına sevındım canım bencede huzursuzlugu diştendir azlardan şüphelenıyorsun sanırım çok zor çıktıgını duymuştum Allah yardımcınız olsun  :amin: kayınvalıden konusuna da çok sevındım reklamlar yapmıs sana baksana helede uyku koonusunda  :aferin:nede guzel şeyler ogrenmıs ecrın oyle annesı yakında senınle beraber çamaşır asacak desene  :aferin:

  melteeeeeeeeem çok sevindim anacım ya belemir e erkek kardeş geliyor heyo heyo inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bı evlat olur yenı dogacak melegımız ve deeeeee tüm bebişlerimiz  :amin: kıyafet tarayısına da mı başladınız henuz erken degılmı  ???

   emine ceylin azraya maşşallah  :nazar: yurumus baksana eee bızım cocukların dogum gunlerıde yaklastı planı olanlar var mıııı :icon_scratch: biz kutlamayı dusunuyoruz bı aksılık olmazsa benımde 10 eylul zaten ıkısı bı aradan çıksın gıtsın  :love3: inşallah gobegınızın kanaması 3 gunu gecmez hıc duymamıstım boyle bişi  :-\ emineee bu hediye işi nedir güzelim ben hiç bişi anlayamadım  :director:

  berılcım gecmıs olsun canım kısa surede ıylesde forumun basına don artık

  aslıcım bu sıpalardan korkulur valla durup duran donenceden ne ıstedıkı yavrucak  :dontknow:
bize gelecek olursak da aliberat ayakta 5 sn kadar dıkelebılıyor dededede , anniiii, babababa ,gel, hadi,emme,bumm diyebiliyor artık 2. dişimiz iki gun önce çıktı umarım iştahsızlıgı bı sonrakı diş çıkımına kadar bıraz olsun azalır .
eşimle beye şiddeti tartiştım bugun uzun bı sure konusmayı vedee yuz vermeyı dusunmuyorum çok yıprandım artık
şimdilik aklıma gelenler bunlar

esen kalın arkadaşlar

aslio

Eminecim tebrik ederim canım tabii en başta Ceylin'i :hello2: :flowers:

bahar_tuğra

05 Ağustos , 2007, 14:20:30 #8158 Son düzenlenme: 05 Ağustos , 2007, 14:22:49 bahar_tuğra
Jubdun ben kayılvaldeme kedi teslim etmem bırak gözbebeğimi teslim etçem.Götürdüm onuda pazara uyudu arabasında yavrum.Bende aklımca keklıcem kadını. saf deriz bide...
Ecrin pek akıllı pek uslu maşşallah :nazar: Tuğra ya ver oğlum diyorum elime koyacakken bi hışımla çekiyo kerata.Tuğrada aynı ecrin gibi bişe ellemeden önce parmaklıyo :toothy10:
Aslıcım anlatması komik oluyoda bide yaşa o kadınla bu sefer cinnet oluyo   :k06: Ayrıca minik kızına geçmiş olsun.Tuğrada herşeyi ağzına sokuyo taaaaa dibine midesini bulandırıyo Ecede öyle yapmıştır yemeği zor yediriyoruz oyuncakmı yicekler.
bakıcı konusunda,bence en iyi bakıcı kendi kanından biri olmalı sevgi bakımında hiç tereddüt etmeden bırakabileceğin kişi babane,ananedir bence..
Emineee gözün aydın inş. gelinlikler içindede yürüdüğünü görürsün canım :occasion5: bu alkışlarda ceyline :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

bahar_tuğra

Hanımlar aldınız yanınıza eşinizi çocuğunuzu aile saadeti yaşıyosunuz.Benimkiler uyuyo benim kocamın içi geçmiş içi yazık bana yazık :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: Buda eşimin başına  :violent1: :toothy10: