EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

meltem unutmuşum ya pardon canımcım :flowers: ben kahvemi yaptım ecrin de rahatladı calpolden sonra, keyif yapıyorum 8)
buralar o kadar sıcak ki ecrine ve bana işkence yapmış olurum dışarı çıkarsak ;D
balığı haşladım, biraz verdim sade, yedi benim cadı  :suclu: kalanını da sebzesine karıştırıyım

ayşegülcüm eşine geçmiş olsun canım, bakalım azı mı yoksa başka bi yerden mi patlatıcak cadım


ya bi sorum daha var, daha önce de konuşulmuştu ama sonucu hatırlamıyorum :suclu:


balık verenler, emzirme işini-aptamili ne kadar zaman sonra veriyolar,
ve de yoğurdu?

ponçik

 :wav:
YAŞASIIIIIIN BAHAR GELMİŞ   :hello2: NERELERDEYDİN BACIIIIIIM
TUĞRAYA MAAŞALALH  :nazar: NE KADAR BÜYÜMÜŞ
KEYFİN YERİNDE BAKIYORUM , BIRAKTIĞIMIZ GİBİSİN , ESPRİLER TAM GAZ DEVAM EDİYOR  :ehi:
DEVAMINI BEKLİYORUZ CANIM   :flowers: BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM  :love3:
BURSADA HAVALAR NASIL  :sunny:
DİŞ KÖKÜNÜN ALTINDA KİST OLUYOR CANIM
KANAL TEDAVİSİ DE YAPABİLİYORLAR AMA KESİN ÇÖÜZM ÇEKİM SANIRIM
BENDE 5 AYLIK HAMİLEYKEN KİSTTEN DOLAYI BİR DİŞİMİ ÇEKTİRMİŞTİM VE HAMİŞ HALİMLE 4 SAATTE 4 TANE AĞRI KESİCİ İÇMİŞTİM  :suclu:

ASLICIM HOŞGELDİN , ŞİMDİ BUNLARI DÜŞÜNÜP CANINI SIKMA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ SICAĞIN ETKİSİYLE OLMUŞTUR, ARTIK ESKİ HALİNE DÖNECEKTİR VE ANNESİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEKTİR ECE DENİZ HANFENDÜÜÜÜ  :icon_thumright:
İÇİNİ FERAH TUT OLUR MU

MELTEMCİM NE GÜZEL SEN ŞİMDİ BİZİM İMRENEREK BAKTIĞIMIZ HASTANE-DOĞUM-BEBİŞ FOTOLARININ GERÇEKLERİNİ TEKRAR YAŞAYACAKSIN.ALLAHIM HAYIRLISIYLA KURTARSIN SENİ . BAKICI KONUSUNDA ÇOKMU KATI DAVRANIYORSUN SANKİ  :suclu: YANİ TAMAM ,BİR ANNE OLARAK TABİKİ SENİN İSTEKLERİNİN VE BUNLAR DEDİKLERİNİN YAPILMASI LAZIM , AMA KADININ DA ÇOK ÜSTÜNE GİTME İSTERSEN, YADA EN AZINDAN ÇOK HİDDETLENME  :tongue3: BAKALIM ŞU 10 GÜNDE NELER OLUP BİTECEK
İSİM KONUSUNU DA İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA HALLEDERSİNİZ.BENİM GÖRÜMCEM 3 AY SONRA DOĞUM YAPCAK 3 İSİM DE BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORLAR : ADA / EGE / UZAY  :honk:
HAVA NEMLENDİRİCİSİ BİZ KULLANMADIK, ONUN YERİNE ESKİ USUL , KIŞIN RADYATÖRÜN ÜZERİNE KABIN İÇİNDE SU KOYUYORUZ  :laughing7:
İNŞALLAH UYKULARIDA DEDİĞİN GİBİ HAVADAN DOLAYIDIR VE NEMLENDİRİCİ İŞE YARAMIŞTIR  :amin:
AÇIK HAVA SİNEMANIZA ÜZÜLDÜM YAA  :sad1: İNŞALALH AKŞAMA KADAR HAVA AÇAR  :sunny:

EMİNEEEEE HEDİYEMİ KAZANDIK AYYYYY  :-[ NE GÜZEL Bİ HABER SABAH SABAH  :hello2:

AYŞEGÜLCÜM
,İNŞALLAH ÇABUCAK ÇIKARIR DİŞLERİNİ YAZĞIZIMDA ...RAHATLARSINIZ  :amin:  :love9: YENİ CİCİLERİNİZİDE GÜLE GÜLE KULLANIN  :wave: EŞİNEDE GEÇMİŞ OLSUN
İKİ ADAMIN DA DİŞİYLE UĞRAŞIYOSUN DESENE  :D

ŞEYDACIM BENCE DÖNÜŞÜ ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜP KARALAR BAĞLAMA İSTERSEN .MALUM SAYILI GÜN ÇABUK GEÇİYOR .. O YÜZDEN KEYFİNİ ÇIKARMAYA DEVAM ET  :occasion14: VALLA AKŞAM BENDE ÇOK DUA ETTİM İNŞALLAH BOL BOL YAĞMUR YAĞAR DİYE AMA SABAH KALKTIGIMDA YERLER KURUMUŞTU BİLE  :tongue3:

HEH JBDUN LAFI AĞZIMDAN ALDIN , SANKİ O KADAR ÇAMAŞIRI YIKAYIP KİMİ BEKLİYOZKİ ÜTÜLEMEK İÇİN  :toothy10:  RESİMLER DE GELDİİİİİ ELİNE SAĞLIK  :love9: DİŞ FIRÇALAMA KONUSUNU BEN SORDUM DR.A
DAHA ERKEN DEDİ
KARBONATLI SUYA BATIRILMIŞ BEZLE SİLEBİLİRSİNİZ DEDİ
HELE SEN DAHA DUR BAKALIM DÜN BİR BUGÜN İKİ  :ehi: 6 DİŞLİLER DÜŞÜNSÜN ÖNCE  :laughing7:  :toothy10: AZI DİŞİMİ  :-ooo ANAAAAA
PINARIN NEHİRİ ÇIKARMIŞTI ZANNEDERSİM Bİ DE RAVZA OLMASI LAZIM  ???

ZEHRACIM İNANIRMISIN DOĞUMUN SON YARIM SAATİNE KADAR ÇOK RAHATTIM, HATTA SANCI ODASINDA K.VALİDEM YANIMDAYDI VE ONA "DOĞUM BÖYLE BİRŞEYSE BEN 4 TANE DOĞURURUM " DEMİŞTİM  :ehi: AMA DOĞUMDAN SONRA 1 TANESİNİ BİLE  ALLAH BİZE BAĞIŞLASIN DEDİM  :toothy10:
KEŞKE BİZDE BURADAN OY KULLANABİLSEYDİK  O ZAMAN RAVZA KESİN BİRİNCİ OLURDU  :muzz:

FATMA EZGİ ANNA NAPIYO ONDAN HİÇ BAHSETMEMİŞSİN hallooNUN DIŞINDA  :icon_scratch: OKEY DEDİNDE  :dontknow: BENDE EN SON 3 SENE ÖNCE OYNAMIŞTIM  ;D HELE ŞİMDİ DEDİĞİN GİBİ ÇOCUKLARDAN FIRSAT BULUP DA OOOOHOOOOO İMKANSIZ  :-\
BİDE O DEDİĞİN SÜTLER ACABA APTAMİL JUNIOR'MI ONLAR 1 YAŞINDAN SONRA VERİLİYOR  ??? ONLAR MI ACABA BAHSETTİKLERİN

EVET GÜLAY AYNEN , MAMA İÇEÇEYECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN KALKMAYACAK  :toothy10: BİRAZ GADDARCA MI GELDİ SANA  :laughing7:
AMA GECE UYANMAMASI İÇİN BAŞKA ÇARE YOK, YANİ BENDE HAMİŞKEN GECE YEMEK YERSEM HEP AYNI SAATTE KALKIYORDUM , ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR DERLER YA HANİ ....  ;D HAMİLELİK GÜNLERİNİ ÖZLEMEYEN VARMI ACABA RESMEN YOLDA HAMİLE GÖRSEM KISKANACAK DURUMA GELDİM
ÖÖÖYLE KARNINI GERE GERE YÜRÜMELER FILAN  :k06: BİDE BİZİM KATTA 2 HAMİŞ VAR ZATEN  :caca:  :ehi:  :laughing7:  
GECE EMZİRMEZSEN SÜTÜNÜ SAĞIP GÜNDÜZ BİBERONLA VERSEN OLURMU , İÇERMİ ÖYLE ACEP  :dontknow:
BİDE UYKU KONUSUNDA SABAH 1 - 1,5 SAAT ÖĞLEDEN SONRA 1,5-2 SAAT UYUYOR YANİ TOTALDE GÜNDÜZ 2 KEZ  3-4 SAAT UYUMUŞ OLUYOR

ANAAAAAM BU YER OLAYI ÇOK KÖTÜ OLDU YAAAA
BEN AÇ KAPA AÇ KAPA YAPIP YAZANA KADAR 6 MESAJ DAHA GELMİŞ  :k02:



ponçik

02 Ağustos , 2007, 13:19:15 #8042 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 10:43:52 g10cA
benekli meleğime bakın teyzeleri  :sad1:
bu haliyle bile çok sevimli değilmi , hiçbirşeyden habersiz
gülücükler saçarak etrafda tintini tintini dolanıp duruyor
bide anneciğine poz veriyor yavrum
Allahım sen yavrularımızı koru dermansız dert verme kimseye

bu sabah kalktığımızda lekelerin rengi açılmaya başlamıştı
sanırım ilaç iyi gelecek ve eski güzelliğimize kavuşacağız
bunun dışında , mama sandalyesinde ayakta yemek yemek istiyor
oturmak istemiyor
dolanarak yemek istiyor
ooooy oooy başıma gelen , hastayken çok şımarttık bu meleği biz çooook
bu oklava bana gelsin  :caca:  :caca:  :ehi:



Tebessüm :)

canım benim yaaa, kıyamam ben eylüşüme. :sad1: nasıl da kabarmış pıtır pıtır. neyse çok şükür ilçalar iyi gelmiş. bir iki güne iyileşir inşaAllah kuzumuz. :opucuk:

fatmacım gonca yazınca aklıma geldi, burda goncanın dediği gibi aptamil junior var, o da bir yaştan sonra veriliyo. senin dediğin nasıl oluyo  ???

Emine

Ayşegülcüm evet sen de hediye kazandın canımcım.Eşine geçmiş olsun tez zamanda iyileşir sen de rahat uykular çekersin inşallah ...
Jbduncum teşekkürler.Ben sabah 9 da aptamil 3 veriyorum öğle 12 de sebze çorbasıyla balık ve geçenlerde anlattığım gibi balığı ayrıca haşlıyorum.Doktor aynı öğün olmamak şartıyla aynı gün balık ve yoğurt verebilirsiniz demişti.Akşam 6 da da yoğurt veriyorum yani en kısa aralık 3 saat bendeki.Bizim hala 2 dişimiz var.Hediyeye gelince eşimin şirketinin hediyesi canım bende o listedeyim yani en çok mesaj gönderenlerde bana da hediye ettiler kendi adımı yazmadım  :)
Seyda senin kız büyüklerle takılmaya başlamış ne de olsa olgun kız  ;)
Zehracım ben de katılıcam yeni ticker kervanına da üyelik gerektirdiğinden üşendim  :suclu: Ravza Senacım inşallah dereceye girer o güzel fotolarını bekliyoruz .Kaşlarını da güle güle uzat mı denir ne denir  :k06:
Fatmacım Türkiyedeki Cafeleri bende özledim  :D Etrafımız dediğin mekanlardan dolu ama biz evde bile okey oynayamıyoruz Ceylin hanım sayesinde .Ben de monopoly oynamayı çok özledim.Eskiden evde sabahlara kadar oynardık arkadaşlarla .. Canım bu aptamilin bahsettiğin hazır sütü burada 1 yaş üstü çocuklar için yazıyor üzerinde oradakiler öyle değil mi?
Gülay Ceylinde tüm setleri aşıyor engel tanımaz bizim yaramazlar.Ceylin 11.30 da uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor gece hiç uyanmıyor aman nazar değmesin .. Doktor da şaşırıyor kitap gibi çocuk diyor Ceyline herşeyiyle. Gündüz 2 kez uyuyor 1 er saat olarak.
Meltemcim fotoğraflarda nasıl gülümsemişsin insan zaten karnını görmese bile doğum için masada olduğunu anlar yoksa kim böyle bir durumda gülümseyebilir ki.Erkek için isim bulmak zor valla.Allah yardımcınız olsun.
Bahar kistin için geçmiş olsun  :flowers:
Gonca kıyamam ben o yavru kuşa yaaa.O kırmızı noktalar bile güzelliğinden bişey kaybettirmemiş.Kısa sürede iyileşir inşallah.Hediye de dediğim gibi eşimin şirketinin hediyesi canım benimle alakasız yani..Hep beraber güle güle kullanalım.

meltemk

Goncaaaa, bu melek cook tatli :nazar: :nazar: :hieyt: :hieyt: Yerim ben o gozleri. Kirmizi beneklerle de ne yakismis.. Gecmi olsun annecigi, hepsi gececek goreceksin. Benim gozlerimde mavi, ama Belemir yesilde kaldi. Babamiz cok hayal kurmustu ;)

Dun doktora soruyor ultrasonda gozleri ne renk diye.. Mor dedim bende :D

Kadin icin haklisin belki ama, harbi davranmiyor gibi geliyor. benim yanimda bir telas bir telas, ben yokken birakiyor. hep oyle rahat olsa bilirim. Zaten bir kerede yalanini yakalamistim hatirlarsaniz. Gerci benden cekindiginden uyduruyor ama ne yaparsam yapayim degismedi. normalde sakin davraniyorum, oyle ota boka kizmiyorum. Ama karsindaki insanin ne sebeple olursa olsun uydurma egilimi yuksek olunca biraz tiktikici oluyorsun. Ama yeni biri de cok zor. Zararsiz seyler oldugu surece devam edecegiz. O kadar kizmama ragmen hala uydurdugunu biliyorum. sorularima genelde hik mik diye cevap veriyor :BangHead: :BangHead: Neyse yaa bizim bakici teyze hikayemiz bitmez.

Seneye (2008 Eylul oluyor!!) icin belemir'i de yeni kuzuyuda arada da olsa krese gondermek istiyorum. 2007 - 2008 simdiden dolu cunku. haftada 2 ogleden sonra falan gitseler belki daha iyi olur.

Hadi kactim ben yine.... :wave:





ponçik

AYŞEGÜL EMİNE VE MELTEM TEYZELERİMİZE İLTİFATLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ  :-[

EMİNECİM MAAŞALLAHH CEYLİNE  :nazar: BENCE O BİRER SAAT UYUMALARINDAN DOLAYI GECE HİÇ UYANMADAN UYUYORDUR
AMAN AMAN KIRKBİRKERE MAAŞALLAH  :nazar: DARISI TÜM KUZULARIN BAŞINA   :amin:

HIMM MELTEM ŞİMDİ SEN YAZINCA HATIRLADIM EVET YAKALAMIŞTIN , HAKLISIN , ONLARI DÜŞÜNÜNCE DE DOĞAL OLARAK HEP ÖYLEMİ ACABA DİYORSUN DİMİ  ::)
GÖZ RENGİ OLAYINIZA ÇOK GÜLDÜM VALLA  :toothy10: HAKİKATEN ÇOCUGUN GÖZ RENDİ MOR OLURMUŞ  :laughing7: TÖÖBE YARABBİM BENİMDE GÖZLERİM YEŞİL AMA EYLÜLÜNKİ MAVİ -HATTA GRİ MAVİ GİBİ -  :nazar:
BABAANNESİNİNKİ MAVİ
ÇOK DUA ETTİM YEŞİL OLSUN DİYE AMA  :suclu: NEYSEEEEE  ;D



Fatma-Ezgi Anna

02 Ağustos , 2007, 15:22:05 #8047 Son düzenlenme: 02 Ağustos , 2007, 15:26:50 Fatma-Ezgi Anna
Kizlar,su an öyle karmasik duygular yasiyorum ki sevinc,göz yasi,her yerim titriyo mutluluktan,aglamaktan  :(
önce esimi aradim oda cok hüzünlendi ve sonra sizinle paylasmak istedim.

Biraz önce cok güzel bir mektup aldim,kücük bir kiz cocugunun el yazisindan.Daha önce sizinle paylasmamistim,daha dogrusu kimseye anlatmadik ailelerimize bile.

Bizim  10 yasinda dünyalar tatlisi  KAROLAYNE adinda Brezilyali ve orda yasayan bir kizimiz daha var.Biz onu okutuyoruz.Kizimin dogumuna 1 ay kala karar verdik ve KINDER NOT HILFE adinda bir kuruma basvurduk.Aslinda ben biraz tereddüt etmistim basta,cünkü ben  calismiyordum ve tek maasla biraz sIkIntilarimiz oluyordu.Ama ikimizde cok istiyorduk,zaten esim bekarkende bir Afrikali cocugu okutmus.Esim bu konulara cok önem veren ve cok duygusal bir insan.Sonra düsündük,biraz harcamalarimiza dikkat ederiz dedik,esimde tanri bize yardim eder merak etme dedi ve basvurduk.Sonra bize bir mektup geldi bu kurumdan,sirada bekleyenlerden Brezilyali bir kiz cocugunu okutabilecegimiz yaziyordu.Resmi de vardi dosya da onu tanimadan okadar cok kanimiz isindi ki anlatamam.Bugünde onunmektubunu aldim,kurumda tercüme etmis bu yüzeden mektupta gecikmis haliyle cünkü iki ayönce yazilmis mektup.Hangi dersleri cok sevdiginden bahsetmis,bizi cok merak ettigini ve bize cok tesekkür ettigini yazmis.Bizim de mektup yazmamizi cok istedigini yazmis  :y25: Mektubu okuyunca hüngür hüngür agladim ve hala titriyorum heyecandan.Esimle konustuk aksam gelince biz de ona bir mektup yazicak,cekirdek ailemizin resminide icine koycaz  :( Halimize ne kadar sükretsek az,cocuklarimizi okutabilecegimiz,ona güzel bir gelecek sunabilecegimiz icin ne kadar sükretsek az.Bebeklerimizin begenmeyip icmedigi sütü yada yemegi bulamayan okadar cocuk var ki,düsüne biliyomusunuz Afrikada acliktan her 3 saniyede bir cocuk ölüyor,bir cok asya ülkesinde cocuklar 3 yasinda itibaren tekstilde calistiriliyor ve daha bir cok sey  :( :( Ana okulu birakin normal okula bile gidemiycek durumda cocuklar var kendi ülkem dahil dünyanin bircok yerinde  :( Kurumdan gelen dosyayi ilk okudugumuz da okadar cok etkilenmistik ki esimle.Dünayanin her yerinde yasam mücadelesi vermeye calisan cocuklari düsündükce icim ciz ediyor.Kizima her baktigimda Rabbime sükrediyorum,ona herseyin en iyisini vermeye calisiyoruz,evimde tencerem kayniyor,kizimin hangi oklarda okuyacaginin simdiden planini yapiyoruz her dakika rabbime sükrediyorum,bir cocukta olsa onu ona yardim etme firsati verdigi icin rabbime sükrediyorum inanin  :( Heyecanimi mazur görün,aslinda bu ilan edilecek bisey degil ama napim o kadar heyecanlandim,o kadar mutlu oldum ki sizlerle paylasmak istedim  :( Tekrar beni mazur görün  lütfen.



meltemk

02 Ağustos , 2007, 15:37:24 #8048 Son düzenlenme: 02 Ağustos , 2007, 15:46:21 meltemk
Fatma senin ve esin icin buyuk mutluluk. Sizi gonulden kutluyorum. Bunlari biliyoruz ama hicbir zaman birseyler yapmaya calismiyoruz. Ne guzel siz kendi capinizda da olsa birseyler yapabilmissiniz. Allah sizin yuzunuzu hep guldursun, cocugunuzla / cocuklarinizla huzurlu saglikli bir hayat versin insallah.. :amin: :nazar:





ponçik

FATMACIM SENİ MAZUR GÖRECEK BİR HAREKETİNİ GÖREMİYORUM
AKSİNE ÇOK TEBRİK EDİYORUM EŞİNİ VE SENİ  :alkış:
SONUÇTA BİZDE BURDA SANAL BİLE OLSA BİR AİLEYİZ VE KENDİ AİLELERİMİZDEN DAHA FAZLA ŞEYİ PAYLAŞIYORUZ
İNAN BEN BİLE SENİN YAZDILARINI OKURKEN BURNUMUN DİREĞİ SIZLADI
İNŞALLAH RABBİM HEP GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR
ALLAHIM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN  :love9:  :amin:  :love9:
KEŞKE HERKES BU KADAR DUYARLI OLABİLSE
AAAAH AHH BAK ŞİMDİ SİNİRLENDİM YİNE   :caca:  :caca:  :caca:
BİRİLERİNİN CEPLERİ DOLACAK DİYE EŞEK GİBİ İNSANLARI ÇALIŞTIRIRLAR
AMA İŞ MAAŞ VERMEYE,YARDIM YAPMAYA,BAĞIŞ VERMEYE GELDİMİ ....ALLAH VERSİN DERLER  :caca:   :caca:  :caca:
ALLAH ONLARINDA GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NE DİYEYİM



esra(azra)

02 Ağustos , 2007, 16:09:25 #8050 Son düzenlenme: 02 Ağustos , 2007, 16:11:16 esra(azra)
slm kızlar ...

Fatmacım seni ve eşini tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir işe kalkışmışsınız inşallah sıkıntı çekmeden güzelliklerle dolu bir hayat geçirirsiniz ..  :hello2:

Meltem senide kutluyorum belemirin erkek kardeşi sağlıklı büyür anneciğinin karnında ve sıkıntısız sağlıkla huzurla dünyaya gelir inşallah ..

Goncacım çok geçmiş olsun meleğime ayy kıyamam onun yüzüne canım benim inşallah biran evvel iyileşir küçük melek..

Ayşegülcüm eşinede yağızadsa geçmiş olsun yağızın dişleri umarım biran evvel ağrısız sızısız patlarda oda rahat eder sende canım..

Jduncum ecrinde inşallah biran evvel dişlerini çıkartır inşallah başka bir sorunu yoktur kuzucuğun..

Baharcım sanada geçmiş olsun...


şu sıralar forumda yoktum bizim pc çöktü eşimde ancak dün akşam oturupta halletti kafayı yemek üzreydim artık şu erkekler işimiz düşünce biranda ne kadar tembel olabiliyorlarrr  :violent1: herneyse burdayım artık:) azranın 2 gün önce kontrolü vardı küçük hanım 66 cm ve 9 kilo olmuş genel kontrolümüz iyi geçti kilo alımı 1kilo kadar fazla dedi doktorumuz eğer 1kiloyu geçersek rejim vereceğiz dedi ama ben yapabilirmiyim (hiç sanmıyorum!!) şu sıralar yine geçmişe döndük kabızlığımız başladı kaka tahlili yaptırıcaz umarım temiz çıkar..
ilginiz için teşekkür ederim kızlar nakliye şirketini dava ettik fakat adli tatil nedeni ile şimdilik bekliyoruz dilekçemizi verdik tabiki ne olursa olsun onların yanına kar kalmamalı diye düşünüyorum.. eve apar topar taşındığımız için boya yaptırmamıştık şimdi boya badana işine girmemiz gerekecek biran evvel biraz onun sıkıntısı var bende onun dışında iyiyizzzzzzzzz Allah hastalık vermesin....

biraz böceğimin resimlerini eklim teyzeleri büyümüşmü benim böceğimmmm (tv izliyo)






[/URL

meltemk

Esra hosgeldin. Azra'ya da masallah. Cok buyumus tontis olmus. Benim ki gibi istahsiz bebislerin yaninda forumda istahli tontislerin oldugunu duymak ne guzel.. Masallah, nazar degmesin fistiga :nazar:

Tebriklerin icin tesekkurler. Allah herkese istedigi zaman saglikli bebisler versin... :amin:





seyda

Meltemcim,
güzel resimlerinize koca bi  :nazar: demeyi unutmusum. mavi göz mevzuunu okudum da, ben de bayılırım mavi göze kız cocuklarında. esime de diyodum keske kızımız mavis olsa o da aman Alman cocukları gibi mavi olmasın lütfen derdi :toothy10: :ehi: almanyada sarısın-mavi göz kombinasyonuna bıkmıs sanırım :k06:

Fatmacım,
ne güzel bisey yapıyosunuz. en güzel ibadet bence Allah kabul etsin :amin: ben de cok istiyorum kinder in not a yardım etmeyi. insallah ben de bi ilgilenip yapabilirim bir an önce.

Esracım,
kolay gelsin sanada. Azra kuzusuna  :nazar: Melis Alara 9 aylıkken 9 kiloydu.

Goncacım,
Eylül hanıma  :nazar: benekler cok yakısmıs kuzuya :k06:

aslio

Forumu şöyle hızlıca bi okudum ve aklımda kalanları yazıyorum atladıklarım varsa kusura bakmayın..

Öncelikle hediye kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum :hello2:

Goncacım Eylüle geçmiş olsun öncelikle tatilde bizde beneklilerden olduk sağolsun sinekler ve alerji neyseki çabuk geçti.

Meltemcim  bebişin cinsiyeti belli olmuş bi yakışıklı daha katılacak aramıza ne güzel. Çok sevindim canım sizin adınıza..

Fatmacım bende seni ve eşini tebrik ediyorum gerçekten çok hayırlı bir iş yaptığınız.

Azraya kocaman bir  :nazar: Çok şeker olmuş annesi....

Ayşegülcüm Yağızdan iyi haberler okudum kilo alımı iyi olmuş bu ay çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder..

jbduncum Ecrinin huysuzluğu dişlerindendir kesin bizimkiside elleri ağzında dolaşıyor senin ilk çıkanlar alt dişlerimiydi..

Gülaycım iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar bir  tanede resmimizi ekleyip kaçıyorum


[eklenti yönetici tarafından silindi]

Fatma-Ezgi Anna

Arkadaslar dualariniz icin cook sagolun.Keske durumumuz müsait olsada daha cok cocugu okutabilsek.Seydacim sen de Türkiyeden dönünce beklemeden basvur istersen.1 cocuk 1 cocuktur.

Gülaycim valla bizim kiz siraliyodu ama yine tembellesti  :-\ bir iki defa siraladi ama simdi korkuyo yürümeye anlamadim gitti  :'( Caneride bir doktora göstersen iyi olur canim ya.tam ne oldugunu bilmiyoruz.Beklemek belki sakincalidir.

Meltemcim senin ve goncanin resimlerini görünce o günlere geri döndüm.Benim sancim olmadi sezeryan oldugum icin ama heyecan dan kivraniyodum sancim varmis gibi.Benim resmim yok esim ve arkadasim kameraya cekmislerdi ama onlardan resim cikartabiliriz tabi esim ne zaman müsait olursa  :k06:

Pinarcim valla iyi dayanmissiniz oniki saat üüüf.Bakalim biz napicaz  :dontknow: Disin icin de gecmis olsun.Dis kistini de ilk defa duyuyorum  :dontknow:

Jbduncum valla biz fircalamaya baslamadik cünkü hala disimiz yoooook  :k06: Bende yarin balik corbasi yapicam kizima,bakalim nasil olceeek  :k06: Azi disi miiii  ??? daha cok erken canim yaa  :icon_scratch:


Goncacim nasil kabarmis öyle kizamik gibi,tez zamanda gider isallah  :amin: kasinti falan yapiyo mu bu kizarikliklar  ???

Aysegül ,Emine ve Gonca benim aldigimda junior yazmiyo.zaten meyveli olan 6.aydan itibaren,digeride 8.aydan itibaren yaziyo üzerinde.Ay bende korktum bir an yanlis okumus olabilirmiyim diye tekrar baktim simdi.Türkiye de yoksa ben burdan alip getireyim o zaman

Eminecim ben dün yazmayi unutmusum cok gecmis olsun Ceylinime.Nasil olduda kanadi öyle yaa,vursaydin kafasina kafasina esinin  :violent1: dikkat etsin biraz,hep bi vukaat getiriyo kizinin basina

Esracim ben dün seni yazdim,neden girmiyo hic diye.Azra yada masallah ne güzel olmus öyle  :nazar:

Asli Ecenin resmine bayildim bayildim,ne güzel yakismis bikini de öyle  :nazar:

KIzlar bisey sorcam;bebeklerinizin altini nasil degistiriyorsunuz?? ben cok zorlaniyorum,yerinde durmuyo cünkü,ya bir yerelere tirmaniyo yada hemen yüz üstü dönüyo. :-ooo eline biseyler veriyorum ama bi kac saniye ise yariyo oda  :'( bana bir yol gösterin yaaa   :icon_scratch: