EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Lily Wonka

Alıntı yapılan: aslı - 26 Temmuz , 2007, 22:59:55
benim aklım karıştı ticker'ı değitirmen önce Defne 9 ay 1 haftalık 2 günlüktü ticker'ı değiştirdim Defne 1 gün büyüdü.  :-ooo  :-ooo Nasıl yaniiiii  :toothy10:  :toothy10:

Ha gayret bacılarım, asılın ticker lara!!!

Kız Ayşegül, bizim ticker a geçersen bir anda 1 gün büyüyecek Yağız'ım, heeeç zahmet neyin vermeden hemüde!.. ;D



Zara82

Kizimi bana benzeten arkadaslara cooook tesekkür ederim... :hieyt: :hieyt: :flowers: bazilari hic benzetmiyorda....ama bu resimde bende cok benzetiyorum...

Asli , Defnemizinde yeni ticker i hayirli olsun....gercekten bunlar daha iyiyi...bebisleri ne güzel görüyoruz..

Jbdun, cnaim bugün aksilik cikti gidemedik paketi almaya...yarin kesin gidecegiz...Ben kavanoz mamalari da veriyorum evet ama sirf onlardan degil..

Özle, canim arkadasim...Ya bu konularda yazmayi pek beceremem ama herzaman dinlerim....ve sana bol dua ederim. Gözde cok güzel anlatmis...Allah yar ve yardimcin olsun...Ani kararlar verme canim...senin sorunun esinle degilki !!! Biraz agirligini koy bakalim.....aksam aksam sinirlendim yaaaa...ne isterler insanin mutlulugundan yani karisinca bir B... mu oluyo?? tööbe töbee



zeytince

 ahan da ben geldim... nooruyonusss bacilar...... :D

abowwwww sayfalar almis gitmis.. en son geldigimde 2 gunluk biryerlere gidecegimizi yazmistim... pazar gittik pazartesi geldik... bizimkisi tatil degildi de 2 gunluk kacamakti diyebiliriz... ev ortaminda biraz olsun uzaklasmak bana da Caner`e de iyi geldi.. hele Caner`imin havuzdaki mutlulugunu gorunce ben 2 kat daha mutlu oldum... :love9:

gozdeeeeee senin bizdigin resmini gordum masallah masallah.... :nazar: :nazar: ne tatli birsey olmus oyle... bittim bayildim.... Allah`im nazarlardan saklasin... ama dugun fotolarini goremedim ben... bana ozel tekrar koyar misin :-[ pleaseeeeeeeeeeeee :flowers: :flowers: :flowers: demek is basi zamani geldi... ayy ne guzel, torununa bakan bir dede... harika..... :icon_thumright:

tubicim ay N`olmus sizin oralarda oyle... :honk: benim gorumcem de suan ingiltere de, dil egitimi goruyor.. aramadik da kizi ne yapiyorsun diye... :suclu: kizina da masallah pek bir tatli... :nazar:

jbdun evine hosgeldin bacim... :flowers: yoklugun belli oluyordu valla.... tickerdeki Ecrin`in fotosuna bayildim... ne hinzir bir gulus oyle... :k06:

aysegulcum, yine Yagiz cim yemeden icmeden kesilmis... insallah yeni dr. kesin cozumunu bulur su illetin...  :amin: gecmis olsun... tobee nasil dusmus yahu yataktan... akla gelecek sey degil... bu veletler bizi erkenden yaslandiracak...

goncacimmmmmm canim, N`oldu Eylul `ume... gecmis olsun canim... insallah durumunuz suan daha iyidir... gozde nin verdigi linki daha once okumustum ben... onemli bir konu... hic duymamistim simdiye kadar... ::)

eminecim Ceylin in kontrolunun iyi gecmesine sevindim... ohh yemekler falan.. aman fazla kacirma..zaten eritemedik gobecikleri... :BangHead:

zehracim sen gezmelere son surat devam ediyorsun sanirim... avatardaki resmi ben Ravza zannetmistim yahu... :-ooo hani bu kiz babasina benziyordu???????????????? tipki sen...

serifecim is dedigin bitmeeeezz... bosver gel sen suraya da ne yapiyorsun ne ediyorsun bir anlat...

esra o ne bacim yaa.. basiniza gelmedik kalmamis...  :-ooo yeni evinizde gule gule oturun canim...

ozlemcim yazdiklarini icim aciyarak okudum.. ama diger arkadaslarimin da dedigi gibi cok iyi dusun... herseyden once Selim`i dusunmen gerek... Allah hakkinizda her zaman hayirlisini versin canim... :amin:

asli kim demis Defne`me erkek mi diye.. hangi erkekte oyle kiraz dudaklar varmis?  :nazar: demek senin kiz emeklemeden once siralamayi ogrendi... :k06: bu cocuklarin tabiatlari hic belli olmuyor anacim... :k06:

meltemcim demek Belemir son zamanlarda size yorucu geceler yasatiyor.. neyse ki bakiciniz var... hamile iken senin icin cok zor olur.. bazen anelikten istifa etmeyi dusudugum oluyor... :suclu: cok sukur ki Belemir`in kontrolu iyi gecmis... :nazar:



Zara82

hosgeldin Gülay, kacamaginizin iyi gecmesine sevindim...resim varsa koyda görelim...

yavvv herkes babaya benzetince bende öyle düsünmeye baslamistim... :suclu: esimle benide benzetirler de..



zeytince

 anam zehracim buradaymis... kisss yatmadin mi sen daha?  :D


bizden haberlere gelelim... sali gunu pazartesinin daginikligini toplarkene gummm diye birses geldi arkamdan... Caner bey sandaliyeye tirmanirken dengeyi kaybet, sandaliye ile birlikte yere devril... yavrum simdiye kadar cok dustu ama hic bu kadar aglamamisti... hemen kucagima aldim... gorunurde birsey yoktu, 2. kez suratina baktigimda agzindan kan geldigini gordum yavrumun... :icon_pale: disi dudagina batmis kaniyordu...hemen lavobaya gidip agzini yikadim... hafif siser gibi oldu ama cok sukur ki sismedi... offf Allah`im yasatmasin cok kotu  :amin:

ertesi gun de yine mutfaktayiz, ben Caner`e muhallebi yapiyorum Caner de mutfak dolaplari ile oynuyor... sen tirman dolaba, kapagini ac parmagini da arasina koy kapagi kapat... Allah`im.. bir ciyaklama ki aklim gitti... popoyu kodu yere agliyor.. yine hemen banyoya ki aynada kendini gorunce susuyor... ;D offf omrumden omur gidiyor boyle durumlarda.... sagsaglim buyutseydik su cocuklari...  :amin: her dakika da takip edemiyorum ki.. yatagina koyuyorim hemen sIKILIYOR, mama sandaliyesinde sadece karnini doyuracagi zaman oturmayi istiyor... keyfi oturmayacak beyimiz... Allah beter kazalar vermesin ne diyim... :amin:

Caner artik siralamaya basladi.. koltugun bir basindan diger basina rahatlikla gidebiliyor.... istedigi zaman zink diye ayaga kalkabiliyor...by by, gel gel yapamiyoruz... cani isterse alkis yapiyor o da avuc icine degil de, elinin ustune vuruyor... :k06: cok sukur yeme icme sorunumuz yok... eger benim agzimin kiprdadigini gorurse solugu benim yanimda aliyor... o da istiyor ben ne yiyorsam...  :k06:

bizden simdilik bu kadar... birkac da resim koyayim da gideyim bari... :D hepiniz  :opucuk:


zeytince

27 Temmuz , 2007, 01:58:27 #7850 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 21:15:13 Gulay
 resim koyacagim simdi zehracim... ;)

1. resim ilk gun havuza girmek icin hazirlik yapiyoruz...
2. resim havuzdayiz...




zeytince

27 Temmuz , 2007, 02:03:59 #7851 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 21:16:39 Gulay
 simdiki resim de gittigimiz bolgede bulunan Akvaryum merkezinden...

1. resim babamiz bilet aliyor biz babamizi bekliyoruz...
2. resim akvaryumda gezerken... bizimkisinin inadi tuttu mu hayatta bakmiyor resim cekerken...
3. resim de artik evimize donuyoruz.. 2 gun Caner cok yorgun dustu.. ve arabada hemen uyudu... :aferin:  :love9:
yeme ve uyku duzenimiz ister istemez sekteye ugradi...


Zara82

oyyyyy yerim ben bu tosunu kocaman maasallah....cok yümüs Gülay...

Gecirdiginiz kazalar icinde büyük gecmis olsun canim....böyle büyücekler iste...Allah bilir bizler kac kere düstük..

aha ben bunu yolarken yine mesaj geldi



Zara82

ayyyy hepsi birbirinden güzel....Coooook yakisili cooook...coook canlar yakacak bu oglun.. :tongue3:



zeytince

 sagol canim... kiz analari savulunnnnn Caner geliyorrr.... :k06: :k06: hepimizin yavrulari birbirinden guzel masallah... :nazar: :nazar: Rabbim bahtlarini da guzel yapzin... :amin: :amin: :amin:

sorma bu kazalardan ders alsa icim gam yemeyecek... elini SIKISTIRDIgindan 10 dk sonra yine dolaba tirmanip ayni seyleri yapmaya calisiyor... dedigin gibi oyle ogrenecekler ama insan dayanamiyor iste.. ana yuregi... :sad1:


zeytince

 ben kaciyorum canim, daha yemek yapicam... kilimi kipirdatasim yok ama... :-\

kendine iyi bak.. Ravza`yi ve seni opuyorum... :-*


Lily Wonka

Gülaaay, kız kurtlu! :tongue3: 2-3 dakka daha duraydın düğün fotolarımı koyiceedim.. Neyse, kolay gelsin sana..:wave:



Zara82




Lily Wonka

Gülay'cım, kaçamağınızın iyi geçmesine çok sevindim. Böyle 1-2 günlük hatta kimi zaman 1-2 saatlik rutin dışı aktiviteler nasıl iyi geliyor insana değil mi? Caner'im; tontiş oğlum nasıl büyümüş, nasıl kaymak bağlamış annesi öyleee!.. 41 kere maşaAllah kuzuma..:nazar: Ciddi ifadeleri farklılaşmış, olgunlaşmış sanırım biraz, ama güldüğünde yine o 3-4 aylık süt kuzusu Caner işte.. (muhtemelen 40 yaşına da gelse değişmeyecek o gülüş..::) :love9:)
Kazalarınız için de çok geçmiş olsun canım, ne yapsak olacağın önüne geçemiyoruz, ama işte yine de azami dikkat etmeye çalışalım yaa.. Ben Hira (tatildeyken) düştükten sonra bu anlamda son derece kritik bir döneme girdiğimizi anladım, dolayısıyla artık elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, zira sonra en çok üzülen, kahrolan yine ben oluyorum..:-\ Rabbim bizleri bebeklerimizle imtihan etmesin..:amin:



Lily Wonka

Zara82!!! :caca: Senin bu saatte ayakta ne işin var?!! Sabah ezanında kalkıp gezmeye gitmeyecek misin sen bakiim?!! Hım?! :caca:

:ehi: :toothy10: :k06: :suclu: :toothy10: