EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

Ayşegül iyi olmana sevindim hadi karşılıklı oynayalım bari  :occasion5:  :occasion14:  :hieyt:

söylediğin gibi bizim ülkemizde ne yazıkki satış sonrası destek için gereken yapılmıyor.
satana kadar canım cicim , sattıktan sonra git ne yaparsan yap
bende bir müşteri hizmetleri temsilcisi olaraktan satış sonrası serviste müşteriler için çok fazla kafa patlatıyorum
müşterilerin söylediği şikayetler üründe görülürse zaten gereken yapılıyor bu konuda endişeniz olmasın
(kendi müşterilerimle konuşur gibi oldum biran  :ehi:  :ehi: )
yani haklıysanız firma hertürlü önlemi alıyor ,gerekeni yapıyor
eğer sonuç yok ise o zaman mahkeme hak tabi ki
bir tüketici olaraktan her zaman benim dikkat ettiğim nokta satış sonrası destek alabileceğim noktalara çabuk ulaşabilmek ve yetkilerle görüşebilmek ...bunu sağlayan firmaların başımın üstünde yeri var
ben çıkıyorum kızlar

sizleri ve bebişleri kocamaaaaaan öpüyorum
iyi haftasonları hepinize  :hello2:  :hello:  :occasion14:



Tebessüm :)

ay ben defnemi unutmuşmuyummmm, çok ayıp :nono: defne çok büyümüş daha da tatlı olmuş proporsiyon da süper olmuş. :nazar: :nazar: :nazar: aslıcım defne sana gittikçe daha çok benziyo, çok güzel bi hanım olcak defnemiz. ton ton yanaklardan kocamaaan öptüm. :-*

puysal

alüüüüüüüüüüü kimse yokmuuuuuuuuu.. Ay sabahtan beri kimse uğramamış.. herkes gezmede sanırım:)))

Bizde gezmeden geldik yemek yedik şimdi kızımı uyuttum masayı topladım bir bakayım dedim ama saat 3 ten beri kimse uğramamış.. Herkes güzelce eğlenmiştir umarım:)

Kızlar yaa kızım beni çok kötü ısırıyooooooooo.. emziren annelere allah sabır versin... mememin ucunu öğle ısırsa herhalde acıdan beynim döner:)

Yaaaaaa nerdesiniz yaaa...

Fatma-Ezgi Anna

ben geldiiim pinar :)

evet kimse ugramamis ee hafta sonu normal



Fatma-Ezgi Anna

Pinarcim esim piriz icine koruma,kapak kilitleri falan daha Ezgi anna dogmadan almisti,hatta Ezgi Anna dogunca elektirik pirizlerine takti,sanki hemen yürüdüde :))

Goncacim eylüse masllah hizli kiz hemen yürüdü ama annesi tam yürüsün sen  ozaman gör,ben arkadasimin geldigi günü düsünüyorum da gözüm cook korktu

Aysegülcüm tesekkür ediyorum canim,öptüm yerine :) ve tüketici haklari konusunda haklisin tam bi rezaletlik durum yani ama burda öyle degil saglam olsa bile bu bozuk dedigin an degistirmekistiyosan degistiriyolara istemiyosanda parasini geri veriyorlar.Biz gece lambasi almistik yatak odasi icin ama 1 ay sonra kirildi yani ben kirdim :) esimde aldigi yere götürüp bu kirik cikti dedi ve yenisini verdiler :))





Fatma-Ezgi Anna

arkadaslar benim kiz bu günlerde yememeye basladi,zorlaniyorum yedirirken ama sütünü severek iciyo fakat sebze meyve yemek istemiyo,aksam kasik mamasinida keza öyle  ??? huysuzlukta basladi biraz neden acaba yaaa  :'(



puysal

Fatma cım benim kızımda diş çıkaracağı zaman iştahını kaybediyor.. Dua etki sütünü geri çevirmiyor.. Benimde öyle zamanlarda tek desteğim milipanın sütlacı.. Birtek ona hayır demiyor.

Bugünlerde yemek yiyiyor.. tabakları sıyırmıyoruz ama yiiyor işte.. şükretmemi sağlayacak kadar:)

Kızlar dün kızım üzerime işediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyy  ne kadar sıcak çişi var:) havuzda falan işese kesin suyu ılınır  hihihihihih hissedilir yani :)

Bizde haftaya Avşa ya gidiyoruz 3-4 günlüğüne küçük bir tatil yapacağız.. Umarım kızım denizden korkmaz.. marmara denizi soğuk ama havuzumuzuda götürüyoruz en azından havuzda zaman geçirir meleğim..

Bu arada kızımın sayfasına İstanbul buluşmasının resimlerinden ekledim:) Eğer isterseniz çıkararırım .. Size sormadan bir heves ekleyivermişim  ;D
http://nehiruysal2006.sitemynet.com/nehiruysal/

Hepinizi öpüyorummm

Fatma-Ezgi Anna

umarim dedigin gibi distendir pinarcim,ayy Türkiye`ye gitmaden bi cikarsa dislerinide orda huysuzluk yapmasa kuzum  :amin:

Nehirin  sayfasida cok sirin olmus ayni kendi gibi ellerinize saglik annesi,babasi
Bu arada benim resmim kalabilir,cikarmana gerek yok Pinarcim  :k06: :k06:  ;D ;D



desree (Özlem)

Merhaba, forum pek ilerlememiş bende Gözde gibi uğrayabileceğim çünkü moralim bozuk bildiğiniz gibi, yeni kararlar verme aşamasındayım ve benim için çok zor bir dönem ve bugün 26. doğum günüm bu şekilde girmek daha da kötü inşallah her şey Selim ve benim için daha iyi olur hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum kafamı toplayıp uğrayacağım yine


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

özlemcim, yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirir inşallah, eşin ve yavrunla (yavrularınla) nice mutlu, sağlıklı yıllara.... aldığınız kararlar da hakkınızda hayırlı olur inşallah canım. seni ve selimi öpüyorum. :opucuk:

Emine

Aslıcım Defneye maşallah ne kadar da mutlu denizde  :D Bizimki ne yapacak acaba.Bu göbekle hiç denize gidesim yok ama  :k06: Ceylinigötürmemiz lazım mutlaka.Simiti nereden aldınız canım?
Fatmacım gönderirken uzun süre göndermezsen zaman aşımına uğruyor ama sayfadan çıkmak yerine explorer penceresindeki back sekmesine tıklarsan yazdığın sayfaya dönüp yazdıklarını kopyalayabilirsin sonra yeniden mesaj yazacağın bölüme gelip gönderebilirsin.Göndermeyi başarıp sayfada mesajını gördükten sonra silinmesine imkan yok sadece kendin sol üst köşedeki düzeltme kısmındaki sil butonuna bastıysan ancak öyle silinir.2 gün önce akşam server yenilemesi yapıldı bir süre giriş yapamamış olabilirsin.İnşallah bir daha böyle aksilikler yaşamazsın canım  :opucuk: İştahsızlık dişten olabilir arkadaşların dediği gibi inşallah bir an önce çıkarır da eski iştahına kavuşur Ezgi Anna..Okul başvurularına doğumdan başlanıyor demek yurtdışında.Ben de Tolgaya diyorum bazen hangi okula göndersek falan diye.Dalgamı geçiyorsun diyor bana  :k06: Zaman hızla akıp geçiyor farkında değil  :) Düşüşü için de geçmiş olsun kuzuya  :-*
Pınarcım siteniz güzel olmuş.Resimlerde çok hoş maşallah Nehire  :nazar:
Özlemcim böyle mutlu bir günde canını sıkma senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah..Doğum günün kutlu olsun
Gonca ve Ayşegül size de iyi haftasonları  :hello:


puysal

özlemcim doğumgünün kutlu olsun...Umarım tüm sorunların çozülür.. Herşey bizim için önemli olan ayakta kalabilmemiz.. artık tek değiliz kendimizden bir parça var şu küçücük hayatta..

Kızım hepinize teşekkür ediyor teyzelerii:) Allatn iki diş daha geliyor.. sekiz dişli bir canavarım olacak yakında:)


aslio

Adaşım Defnecim ne kadarda büyümüş çok tatlı olmuş annesi :nazar:
Özlemcim doğum günün kutlu olsun canım :flowers: Yeni yaşında inşallah herşey yoluna girer canım.
Fatmacım desene sendede bir tane var Akrep burcu.. Öpüyorum Ezgi Annayı.Yememe problemi bizde uzun zamandan beri var ben artık zorlamıyorum yediği kadar diş dönemi oluyor dedi doktorumuz ama bizimki uzun sürüyor.
Pınarcım o ısırmalardan bizdede çok var nereye bulursa  :)sadece ısırsa birde saçımı çekiyor...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar hafta sonu şehir dışındaydık gelir gelmez eşyaları yerleştir evi toparla bi fırsat bulup bakayım dedim ne var ne yok forumda hepinizi ve bebekleri öpüyorum.

aslı

Günaydın herkese...

Fatma, Aslı, Emine, ayşegül ve gonca teyzeleri teşekkür ederiz... Defne bana mı benziyor mu bilemiyorum ki  ;D

Fatmacım Ezgi anaya geçmiş olsun. Bundan sonra düşüp kalka büyüyecekler.

Özlemcim doğum günüm kutlu olsun.... Nice d.gününü Selim ve eşinle mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileği ile...

Eminecim urla'dan almıştık. Ceylinde banyo yapmayı seviyordu eminim ki denizi de sever. Bizimki su koyarken bile heyecanlanıyor  :k06:

Pınar sitenizde çok güzel olmuş. Nehir'e  :nazar:



aslio

Arkadaşlar sayfalarda göndermiş olduğumuz resimleri sonradan nasıl siliyoruz bilgisi olan var mı sil yaptığımda komple mesajıda siliyor..