EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

fatmacım maşallah ezgiye, büyümüş bayağı. :nazar: ailecek  :nazar:

gonca :ehi: demek mankenleri gözünü önüne getirdin. :toothy10: thanks canımm. :opucuk: kola evet bayağı uğraştırdı, sen öğlen sıcağında halı silmek nedir bilir misin :( ay bu da emrah filimlerinin repliği gibi oldu :laughing7: bence ayakkabıları giydirmek için eylüşün yürümesini bekleyin, emeklerken giydirirseniz paralanıp gidecek ayakkabı.. dediğin gibi garipsedi ayakkabıyı demekki, tabi yürümesi geriler böyle olunca.

aslıcım sanırım buraya yazmamışım, ilkler sayfasında yazmıştım canım. kutlama için teşekkür ederiz. :opucuk:

desree (Özlem)

Arzu cum lambayı açan düğmeler demişsin bildiğimiz elektrik düğmeleri di mi bende deneyeyim bari
Gonca ben o halı postuna yatıp seksi pozlar veren Eylül ü yerim :hungry:
Ayşegül güzele ne yakışmaz boyat canım :opucuk:

Ben çok sinirliyim elim de titriyor bu kadar yazabildim


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

 :( kızlar, bu akşam yağzı düştü mutfakta. :( ben mamasını hazırlıyodum, babası da antibiyotiğini hazırlıyodu, yağızım da yerde oyalanıyodu,  buzdolabına tırmanmak istemiş, yerler fayans, ayağının altında da paspas vardı, tabi paspas kayınca ağzının üstüne yere yapıştı, hemen aldım kucağıma,çok ağladı, ilk başta bişey yok gibiydi, sonra baktım kanıyo dudağı. :sad1: nasıl da şişti hemen, aysu kayacının dudakları gibi oldu :laughing7: sinirden gülüyorum...inşallah canı yanmıyodur kuzumun, kıyamam.

özlemcim hayırdır canım?? kayınvalideler mi problem yine? :sad1:

Zara82

Merhaba arkadaslar,

Meltemcigim, umarim kontrolün iyi gecer ve bebegin cinsiyeti belli olur...Iyi haberlerini bekliyoruz..

MErve...resminizh cok hos...Amerikalimi esin??

Fatma, ben o yüzme bezlerini "dm" den aldim..Ezgi Anna kücük bir kaza gecirmis gecmis olsun canim....resimlerin hepsi birbirinden güzel cikmis....ben kizini sana benzetiyorum.Ha birde emekliyormus minik kuzu  :nazar:

Arzucugum, Arda nin daha iyi olmasina sevindim...

Gonca, Eylül gercekten cok seksi cikmis  :love9: yerim ben onun pozunu ayakkabi hakkindada bir bilgim yok canim..

Aysegül, offf bu sicakta hali sildin hi....bazen bendede öyle komik olaylar oluyor...Canim 8. ayiniz kutlu olsun...Ayrica Yagizim düsmüs ..gecmis olsun...nasil simdi silikonlu dudaklari?

Emine, Gözde niye yazmiyonuz?????????????

Bizde bugün annemin yanina gezmeye gittik...annemgil pazar günü türkiyeye gidecekler biraz alisveris yaptik...kizimda bayagi yoruldu...pazara gitmistik...bir tanidik gördük kadin bana sarilayim derken dirsegiyle Ravzanin gözünün kenarina vurdu (Ravza kucagimdaydi) nasil agladi yavrum ...kipkirmii oldu ama simdi gecti.. Ordan bilin bakalim nereye gittik....Eveeeeeet sanirim Forumda bir ilki yaptik....Kizimin kulaklarini deldirdim.....Annem israr etti...benimde aklimdaydi zaten....gittik sarrafa deldirdik...cooooook ama coooook tatli oldu...tavsiye ederim.. :laughing7: :laughing7: deldirirken agladi tabii ama sarraftan cikinca sustu...o aglarken dayanamamisim benimde gözlerim sulandi..Bilin bakalim sarrafcida kimi gördük..?? Ravza Sena nin kulagini deldirmeden önce Eski besiktas oyuncusu Alpay girdi....acayip havaliydi pek taninmak istemiyordu....tam bize döndü selam verdi ...Bende bir besiktasli olarak...hemen bebegimle resminizi cekebilirmiyim dedim....O da neden olmasin dedi....ve cekindiler...en kisa zamanda koyarim buraya...sonra bebisimi sevdi...iste böylee...bugünümüz böyle gecti.....eve gel yemek yap derken aksam oldu...



puysal

Ayşegül geçmiş  olsun canım yaaa.. Umarım canı yanmıyordur..

Özlem ne oldu?? ellerinin titremesini sağlayacak kadar ne kızdırdı seni??

Kızlar bugün ilkkez kızım bizimle yemek yedi.. Bizimle yemek masasına oturdu(mama sandalyesi ile) önüne bir kaşık birde kap verdim.. biz yemek yerkende bir yandan ona mamasını yedirdim:) Babasıyla karşılıklı oturuyordu :) Ayyy koca kız oldu yaa.. Birde kaşığı güm güm vurmuyormu.. Yemeğin sonuna doğru biraz sıkıldı ama idare ettik. böyle böyle alışacak inşallah:) Bu arada Balkonda olmamızda işe yaradı sanırım açık havada iştahı sanki daha fazla oluyor..

Yarın süt iznim var:) Kızımla beraber miss gibi bir gün geçireceğiz Allah ımın izniyle..  :amin:

Bugün nasıl yoğundu.. Birde Müdürümüzden azar işittik.. mesai ye kalmıyormuşuz.. Allahım yaaa.. Afadersiniz sabah k.çımı bir koyuyorum sandalyeye birtek tuvalet için kalkıyorum.. öğlen yemeğine bile çıkmıyoruz.. Mesaiymiş .. Tabi öyle laf yiyince mecburen mesai yolu gözüktü bize.. Vallahi akşam olup eve gelince kızıma kaliteli zaman ayırmıyorum:( ihtiyaçlarını gideriyorum zaten sonrada kuzum uyuyor.. Kocişle bile ilgilenemiyorum yeri geliyor.. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor.. Bu akşam yemeği kociş hazırladı bende kızımla oynadım hihiihih..Aradabir böyle kıyaklar yapmıyormu çok mutlu ediyor beni.. Yarın evimdeyim inşallah bir sürü çamaşırım var.. yıkanacak asılacak evi biraz toparlamam lazım.. Bu hafta sonu temizliğe kızlaar gelecekk ama yinede önce ben bir el atsam iyi olur yoksa kızların gözü korkacak bir daha gelmeyecekler hihiihihhi

Kızım hoppalasını salıncak misali kullanıyor:) sonra sürekli dönühyor :) ona zıplamayı öğreteceğim derken kollarım kas yapacak vallahi:)

Resimleri eklenen bebeklere kocaman bir maaşallah :nazar: :nazar:

Ay yine kaptırmışım hihihih..

Şimdilik bu kadar...

Tebessüm :)

zehracım 8. ay kutlaması için teşekkür ederim canım. :-* silikonlu kuzum uyuyo şimdi, bakalım gece napıcaz ::) anam anam yirim ben küpeli kulaklarııı. :hungry: eminim çok yakışmıştır, foto bekliyoruuuz. ben de beşiktaşlıyım ama kim oynar ne yapar hiç bilmem. alpay hani şu bi ara cansu diye bi mankenle evlenmişti, o mu? ben bi feyyazı bilirdim eskiden, yakışıklı geliyodu o zamanlar :laughing7: annen için de şimdiden Allah kavuştursun canım.

gözdeee nerdesiiin?? hadi naz yapma da yaz artık. ;)

gonca unutmuşum, eylüşe maşallah çok tatlı çıkmış yine. :nazar:

pınarcım nahirin ilk sofra deneyimi hayırlı olsun, uğurlu gelir de hep iştahla yer artık mamalarını. :opucuk:

kıslar yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz :love3: 6 seneyi bitiriyoruz. :( mutluluk göz yaşları...

desree (Özlem)

ahh kızlar bende bir k.valide ve görümce var ki düşman başına söylemedik laf yapmadıklarını bırakmıyorlar hatta k.valide torununa bedduaya kadar getiriyor sınırı sonra onu bunu araya sokup ağlamalar sızlamalar dayanamıyorum artık görümcemin düğünü var ve gitmeyeceğim zorla götürmeye çalışıyorlar düşmediler yakamdan rahat bıraksınlar beni :cildir: :cildir: :cildir: :caca: :caca: :caca:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

puysal

torununa beddua mı??

çok özür dilerim özlem ama kocan ne yapıyor? Vallahi büyük konuşmayayım ama benim kocam annesine böyle laf ettirsin 10 kattan aşağı itiveririm onu.. Sonrada ayağı kaydı der kurtulurum!!

Benim annem babaannemden çok çekti şimdi babaannem yatalak ve annemden helallik bekliyor. Bizimkiler ayrılar çoookk zaman geçti artık saymıyorum yılları.. Ama cennette cehennemde bu dünyada..

Bence kocanla paylaş yaşadıklarını.. Bence sana destek olur... Onun annesi ve onun bu sorunları halletmesi gerekir.

Yaşam bu sıkıntılarla geçirilmeyecek kadar kısa!

jbdun

günaydın kızlarrrr,

önce müjdeyi veriyim daha sonra yazılanları okuycam,

ecrinin dişi patldııııııııı alttan, ay nasıl minicik bi keskinlik var :y25:  çok duygulandım da :) daha önce arkadaşların dediği gibi 2haftayı buluyordu galiba dişlerin çıkması :icon_scratch:
bunun etkisi olarak galiba akşam 12ye geliyodu uyudu, ve gece de hemen hemen saat başı kalktı ve benim de pilim bitti :sad1:
ateşi de 37,1 kolaltı
sürekli kontrol altında tutcam biraz daha yükselicek olursa da calpol vericem artık

sizlere bi sorum olucak;
ateş ve huysuzluk bu 2hafta boyunca devam edebilir mi? yoksa patlatana kadar mı tüm sıkıntılar?


ponçik

11 Temmuz , 2007, 10:02:25 #7539 Son düzenlenme: 11 Temmuz , 2007, 10:05:38 Gonca
Özlemcim Allah yardımcın olsun canım
ben öyle durumlarda (ki Allaha şükür çok çok büyük bi sorunumuz olmadı) ya sabır çekip bol bol dua edip Allaha sığınıyorum , ve havale ediyorum
bana sorarsan Pınarın dediği gibi eşinle iyice en ince detayına kadar herşeyi konuşun
üç günlük dünya , kimse kimseye muhtaç değil herkes kendisi için (eşi-cocugu) yaşıyor, k.validenler bunu anlamıyorlar sanırım   :igrenc:
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım , Selimin ne günahı var ki ,Allah herkesin GÖNLÜNE göre versin inşallah  :amin:

Pınarcım benim annemler de ayrı ama çok zaman olmadı, aynen seninki gibi benim annemde babannemden çok çekti ve sanırım 2 sene fılan yatalak kaldı,1995te de rahmetli oldu , inanki dediğin gibi herşey boş, üç günlük dünya ama arada böyle kafamıza takıyoruz işte  :suclu:
Nehirin yeni alışkanlıgı hayırlı olsun, inşallah böyle ve iştahla devam eder canım

Aslıcım günaydın Ece Denizden havadisler yokmu, biraz bahsetsene merak ediyoruz valla çatlarız heee  :laughing7:

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım ,Allah korumuş yavrucuğunu  :amin:
minicik suratta da silikonlu dudaklar tam süper olmuştur kanımca  ;D
bende Eylül marmariste düşüp yanağının kanadığını gördüğümde çok korkmuştum, aaah aaah insanın ömründen ömür gidiyor, şimdi düşünüyorumda ben 7 yaşındayken alnım yarılmıştı, Zonguldaktaydık, anneannemlerin 2 katlı evleri, merdivenlerden koşarak ve ağlayarak çıkarken suratımdan sıcak sıcak kanlar akıyordu , annem beni o halde görünce kadının suratı bembeyaz olmuştu  :icon_pale:  bende az yaramaz değildim ya  :suclu:
demek istediğim şu ki; annemi gerçekten de daha iyi anlıyorum şimdi  ::)  senin melek annende birkez daha nur içinde yatsın

Zehraaaa
 :caca: ya ilk ben deldirecektim kızımın kulaklarını  :crybaby2:
şaka şaka  :ehi: hayırlı olsun Ravza Senanın minik kulaklarındaki küpeleri , ben kulaklarını çekerde yırtar diye korktugum için bir süre daha bekleyeceğim  :-[  Alpayı geçenlerde bende Carrefourda gördüm eşiyle dediğin gibi çok havalı bir tip ve insanların bakışlarından kaçar gibi hızlı hzlı gidiyorlardı  :laughing7: bende Fenerbahçeliyim ve eski kalecimiz Engini çok beğenirdim  8)

kızlar ayakkabı sorunumuzu (aslınd tam olarak sorun da denmez de ) halletmiş bulunmaktayız
Eylül alıştı ve ayakkabılarıyla yürümektn keyif almaya başladı, dün akşam odayı tavaf edip durdu  :ehi:
babasından bana geliyor tutunuyor biraz dinleniyor benden babaannesine gidiyor onda biraz dinleniyor sonra tekrar babaya gidiyor  :toothy10:
maaşallah kuzuma  :nazar:  :nazar:  :nazar:  10.ayını doldurunca tam olarak yürüyecek inşallah  :amin:
darısı tüm kuzuların başına diyorum


hakikaten Gözde nerdesin ya, yazılanları okuyor heralde 1 ayda sayfalar uçuuup gidince naapsın hatun  :laughing7:
inşallah Hirada sende iyisinizdir (tabi eşinde)

Esradan da haber yok taşındımı acaba , geçen gün telefonla aradım ama bir türlü ses gidip gelmeyince kapattık.

Jbdun hadi hayırlı olsun canım  :hello2: devamı da çabucak gelir inşallah
Eylülün dişleri çıktıktan sonra ateş huysuzluk ve ağız akıntısı kalmamıştı  :icon_thumright:
öp benim için minicik incili Ecoyu  :opucuk:



aslio

Günaydın kızlarr......
jbduncum gözün aydın canım :hello2: :hello2: Dişiniz hayırlı olsun. Bizim dişi patladıktan sonra hiçbir sıkıntısı kalmamıştı uykusu falan hemen düzene girmişti huysuzluğuda geçmişti inş sizdede öyle olur canım. Şimdi hergün dişlerine bakacaksın ne kadar büyüyor diye :laughing7:
Zehracım sizde miniğin kulağını deldirmişsiniz.. Hayırlı olsun ne güzel artık güzel güzel küpeler takar kızımız.
Goncacım Ece'den son havadisler. Dün parka götürdüm kızımı çok hoşuna gidiyor parkta kimi görse çığlık atıyor top oynayanlara bayılıyor sonra bi baktım eliyle gel gel yapıyor(bunu daha önce yapıyordu) birde kendisi demezmi gee, gee acayip mutlu oldum akşam babasınada yaptı aynısını ba ba , ma ma , aba dan sonra ilk kelimemiz gee gee :) acayip yaramaz olduk bu aralar çekmeceleri açıyoruz tv dolabına tırmanıyoruz prizler en sevdiğimiz yer işte böyle canım sizde nedir son durumlar

Tebessüm :)

jbduuun ay çok sevindim, hayrılı olsun ecroşun incisi. ;D :nazar: bi fikrim yok ateşin ve huysuzluğun ne kadar süreceğiyle ilgili.. demek ondanmış sık uyanması, huysuzluğu... inşallah çabucak atlatır canım.bizim dr diş ateşi 38 i geçmez demişti, ateş olunca calpol verebilirsiniz demişti. ;)

gonca  :laughing7: neyse bugün inmiş şişi biraz. gözde yazmıştı ya, hira da yağızım gibi düşmüştü, çok üzümüştüm, içim gitmişti okurken bile. ben bişeye üzülünce başıma geliyo aynısı. :-\ seni o halde görünce annenin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allahım korusun yavrularımızı.

aslcım maşallah eceye. :nazar: yağız da bayağı geveze ama ben şimdilik pek anlamıyorum neler söylediğini. :dontknow:

ahh özlemcim, ne diyimki... sanırım ayrı bir eve taşınmak en iyi çözüm olacak sizin için. :-\ sizi görmeyince özler de belki insafa gelirler.ya bir de selime mi beddua ediyolar, hiç yapılır mı yaaa.Allah kalplerine merhamet versin.


ndorukk

HERKESE merhaba kusura bakmayın birkaç gündür siteyi ziyaret  edemedim oğlum doruk çok huysuz alt iki dişini patlattı şimdi üst damak şişmiş bir kaç gün içinde üst dişlerinide patlatıcak ben istanbulda oturuyorum oğlum doruk 9,5 aylık oldu anne sütü ve ek mama veriyorum
sizlerle paylaşmak isterim ben gece yatmadan önce milupanın gece mamasını veriyorum
Doruk geceleri sık uyanıyo ilk uykusunu 3 saat deliksiz uyuyor sonra iki saatte bir uyanıyo yani bende sizler gibi uykusuzum
şimdilik bu kadar bana sormak istediğiniz şeyler varsa her zaman yanıtlamaya hazırım
unutmadan bende ayın 23 ünde tatile gidicem üstelik 10 saatlik bir yol otobüsle ne yapıcağımı bilmiyorum mamaları otel odasında nasıl hazırlayacam tecrübesi olan varsa yanıtlasın
herkese selamlar hoşçakalın
:)

desree (Özlem)

Pınar cım eşim naapsın konuşuyor kavga ediyor arası açıldı ailesi ile benim yüzümden beni istemediler kabullenemediler 6 yıl dişimi sıktım ama artık yapamıyorum eşimin tek problemi ailesine çok düşkün bu kadar kopuk ve soğuk bir aileye bu kadar düşkün olmasını anlamıyorum bana destek ama yüreği de onlarda çok zorr oğluma denk geldi bu kavgalar ona yanıyorum hep oğluma sarılıyorum beni ayakta tutuyor


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

desree (Özlem)

Ayşegül Selim i karıştırınca yeter dedim bitti artık yüzlerini bile görmek istemiyorum oğlumun ne günahı var torun diye yıllarca yediler bizi doğdu doğalı adam akıllı yardım bile etmediler hiç bir desteklerini görmedik her şeyi yuttum ama dediğim gibi oğlumu karıştırınca aslan kesilirim her anne gibi  bi de durmadan hakkımda atıp tutuyor çenelerini tutmuyorlar yok çocuğumuz olduğu için eşim bana katlanıyormuş yok çekilmezmişim daha neler neler şeytan diyor alın kıymetli oğlunuzu başınıza çalın eşim çok iyi biri ama pasif ne yazık ki dha büyük sorunlar olmadan gidelim dedi hep erteledi en sonunda böyle oldu işte kusura bakmayın çok doluyum


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver