EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

 :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo ne haftası ne atağı  :-ooo jbdun sen neler diyon, kalpten götürcen mi beni :cildir: gece gece söylenir mi bu, uyu ayşegül uyuyabilirsen :icon_pale: :caca:

jbdun

 :suclu: :suclu: :suclu:


şeyyyy bennnnnn ne dedim ki, yokyok şaka şaka ayşegül :honk: :k06:

Tebessüm :)


jbdun

yok tabi yaaa, ne sanki biz ataklarla mı büyümüşüz :toothy10: :ehi:

jbdun

ayşegül iyi geceler canım ben yatıyorum  :sleepy1: :wave:

Tebessüm :)

ben de birazdan yatıciim herkeslere iyi geceler olsun :wave: :sleepy1:

Emine

Mezuniyet tebrikleriniz için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar  :opucuk:
Özlemcim Ceylininde boyun ve omuzları isilik oldu.A+D krem sürüyoruz iyi geliyor.Dişleri 1 haftaya kadar çıkabilir canım.
Zehracım fotoğraf makinasını götürmeyi unutmuşum arkadaşın fot makinasıyla çekildik ama alınca yollarım inşallah.Dönmedolaba binmişsiniz ne güzel ben Tolgaya birkaç defa söyledim gidelim lunaparka diye şuncacık çocuk ne anlar büyüsün öyle diyor  :'( Benim kızım herşeyden anlıyor da babasının haberi yok  :) Ravzanın da dişleri bir an önce çıkar inşallah.
Ayşegül sen yine yemedi kustu dedikçe bir tuhaf oluyorum çok üzülüyorum ya bir çaresi olmalı bunun hep böyle devam etmemesi lazım.Diş çıkarırken rahatlaması için jel kullanılabilir demişti doktorum calpolden bahsetmedi ama o da bir ağrı kesici tabi.İnşallah bir an evvel herşey yoluna girer  :amin:
Şerife henüz evlenmedi kardeşim bekarlığa veda partisi yaptık perşembe kına gecesi var cumartesi evleniyor inşallah.Bir evlensin hayırlısıyla fotoğraf koyarım elbette.Dişleriniz hayırlı olsun.  :hello2: Bu arada yazdığın tarifte süt var ama 1 yaşına kadar çocuklara inek sütü yasak.Doktorun bu konuda uyarmadı mı?
Pınar ve Jbdun benim de internette tanıştığım erkek arkadaşlarım olmuştu ama sonunda onlarla evlenmedim ben de bilgisayardan işten güçten başımı kaldıramadığım için internet yoluyla evleneceğimi düşünürdüm hep ama kısmet sanal dünyadan değilmiş  :k06:
Pınarcım yeni dişleriniz hayırlı olsun sizin de  :hello2:
Aslio Ecenin de dişleri hayırlı olsun  :hello2: Bizim öğünlerimizde şöyle:
Sabah 8:30 kahvaltı (1 yumurta sarısı+2 tatlı kaşığı pekmez+40 gr labne peyniri+1 tatlı kaşığı ceviz) üzerine 100 ml milupa aptamil 3 içiriyorum
Öğle 12 sebze çorbası(1 yemek kaşığı tavuk,balık ya da kıyma ilaveli)
Öğleden sonra 3 meyve püresi
Akşam 6 yoğurt
Saat 8:30 da akşam yemeğindeki bizim yediğimizden
Gece 11:30 muhallebi
Gündüz huysuzlandığı bir sırada sakinleştirmek için 1 kez emziriyorum sütüm iyice azaldı.
Bence pütürlü gıdalara geçmelisin.
Berilcim haklısın bu dünyaya nasıl çocuk getireceğiz belki de onlarca yıldır söylenen bir söz ama getiriliyor ve bir şekilde yaşayıp ölüyor insanlar.Ben de senin gibi Ceylin yalnız kalmasın diye 2. çocuğu düşünüyorum.
Jbdun Ecrinin saçlarına inanamadım ne kadar uzamış yaaa ..Çok da tatlı olmuş maşallah .Tutunup ayağa kalktığı için bir maşallah daha  :nazar: Bu arada seni rüyamda gördün geçen gece.Keremcem var ya şarkıcı o benim sevgilimmiş rüyamda  :ehi: Onunla birlikte seninle buluşacakmışız.Buluşuyoruz sen fotoğraf çekilelim diyorsun çekiliyoruz ben yanlışlıkla önceki fotoğraflarada bakıyorum nasıl çıkmışız diye bakarken.Seninle buluşmadan önceki fotoğraflarımızda var değişik yerlerde.Sen katilmişsin.Bizi takip ediyormuşsun.Ecrin nerede diyorum.Babaannesinde diyorsun.Sonra uyandım.Valla rüyanın sonunu bende merak ettim uyanmasaydım ne olacaktı acaba  :ehi:

Kızlar Ceylin akşam yemeğinde bizimle masaya oturuyor önüne tabak koyuyorum ve kendisi yiyor yemeğini. :k06: örneğin ton balıklı makarna .. pilav ..dolma avuçlayıp avuçlayıp yiyor .Yemek sonrası doooğru banyoya tabi.  :k06: Anneannesi bisiklet almış kızıma onunla oyalanıyor bütün gün.Bugün anneannesindeydik şu an babaannesindeyiz.Yarın akşam evimize döneceğiz.iyi geceler herkese  :hello:

şerife Berat

 merhabalar kızlar

  eminecim yazdıgım tarıide süt var ama hangi devam mamasını denediysem içiremedim  :cildir: uykusunda bıle reddetti o yuzden mecburen sut kullanıyorum su ve sadece nişasta ne kadar faydalı olabaılırkı ??? artık buyuduler yaşlarına girmesine 2 ayımız kaldı o yuzden çok da önemsemıyorum doktorun besın konusunda her soyledıgını   :suclu:

ya ben dişi çıktı yazmışım pardon diş yeri kabardı ve kocaman bi beyazlık var bu sebeple acaayıp huysuz oldu gece hiç uyumadı desem yeridir  :( tamda sevinmişken  uykumuz duzeldı dıye 3 gun sefasını surmeden gene başladık :sleepy1:

  pınarcım yeni dişiniz hayırlı olsun  :flowers:

desree (Özlem)

Jbdun var ya ben hiç bakmıyorum atak falan hiç uymuyor, zaten Selim hep atakta ;D
Emine maşallah Ceylin e :nazar: kendi işini kendi görmeye başlamış :D
Bende mezun oldum :hello2: artık ders kitap yok :hieyt:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

Gözün aydın Özlemcim tebrik ederim  :hello2:

jbdun

29 Haziran , 2007, 16:29:19 #7315 Son düzenlenme: 29 Haziran , 2007, 17:53:11 jbdun
merhaba :hello:
bugün sabah okula gittik, malum öğretmen arkadaşların seminerinin son günüydü, iyi tatiller demek için ziyerete gittik :suclu: ordan da bahçe içinde bi cafe var oraya gittik annem ve ecrin ve ben :love9: öğlen anca geldik, uyu kalk havuz keyfi derken bu saat oldu :occasion14:

eminecim neden 1kere emziriyorsun, ceylin istemiyor mu artık emmeyi?
sağol canım, evet ben de toka takınca ne kadar uzadığını anladım :k06: beni de katil ettin haaa :toothy10: hayırdır diyelim bari ne diyelim  ;D
ceylin hanım da bisikletini güle güle kullansın canım, maaşallah artık sizinle oturup yemek yiyor demek :hello2: :nazar:

şerifecim o zaman ali beratın dişi en kısa zamanda çıkar inşallah diyelim :amin:

özlemcim ecrinde genelde uyuyor atak haftaları veeeee tebrikler canım  :hello2: sen de mezun oldun  :icon_flower: :opucuk:

jbdun

ayşegül dr kontrolünüz nasıl geçti canım?

zeytince

 selam kizlarrrrrrrr...

biz de ataklardayiz............ :honk: gunduz neyse de geceleri cekilmez bir durum aliyor bu atak... aglayarak uyaniyor ve pek bir memnuniyetsiz... emiyor tekrar yatiriyorum yatirmamla yine basliyor aglamaya... :cildir: onceden geceleri 1 kez kalkarken bu hafta 2-3 kez kalkar olduk... yanimda yattimi sorun yok... anlamadim ataktan mi, yoksa huyu mu degisiyor... :dontknow:

ve Caner de ayaga kalmaya basladi... hatta bu satirlari yazarken bir ev kazasi daha yasadik... :sad1: sehpaya tutunup kalkmaya calisinca sendeledi ve sehpaya vurdu agzini... cok sukur ki co aglamadi...  Allah`im sen yavrularimizi koru... :amin: dedigim gibi ev kazalarimiz artti... ben nereye Caner pesimde... surekli tepesindeyim... cok yoruluyorum.. bu hareketlilige kilo veremezsem birdaha hic veremem herhalde... ::)

arka sayfalari okuyamadim... Caner`i uyutup tekrar gelirim... ;)


Tebessüm :)

bugüne iyi başlamıştık, arkadaşlarımız 3 aylığına amerikaya gidicekler, gitmeden görüşelim dedik, ikeada buluştuk, yemek yedik, sohbet ettik. sonra dr a gittik, yağız 60 gr almış. kültür sonucumuzu da almıştık, temiz çıktı. ama dr gizli idrar yolları enf.dan şüpheleniyo, antibiyotiğimizi değiştirdik, vitaminimizi değiştirdik. moralimin sıfır olduğunu yazmama  gerek yok sanırım. teyzemle telde görüştüm, isveçte yaşıyo, bir müşterisi söylemiş, türkçesi yaban mersini olan meyve, idrar yollarını temizliyomuş, iştahı da açıyomuş. araştırdık, ikeada reçeli ve şurubu var, onu deniycez sanırım.bir de yanlış hatırlamıyosam heronun yaban mersini ve başka bir meyveyle karışık organik kavanoz meyvesi var, ondan da alıcam. şifa Allah tan.

Almiş'inAnniş'i

kesinlikle canım şifası allahtan
:amin:
Alıntı yapılan: ayşegül - 29 Haziran , 2007, 21:31:52
bugüne iyi başlamıştık, arkadaşlarımız 3 aylığına amerikaya gidicekler, gitmeden görüşelim dedik, ikeada buluştuk, yemek yedik, sohbet ettik. sonra dr a gittik, yağız 60 gr almış. kültür sonucumuzu da almıştık, temiz çıktı. ama dr gizli idrar yolları enf.dan şüpheleniyo, antibiyotiğimizi değiştirdik, vitaminimizi değiştirdik. moralimin sıfır olduğunu yazmama  gerek yok sanırım. teyzemle telde görüştüm, isveçte yaşıyo, bir müşterisi söylemiş, türkçesi yaban mersini olan meyve, idrar yollarını temizliyomuş, iştahı da açıyomuş. araştırdık, ikeada reçeli ve şurubu var, onu deniycez sanırım.bir de yanlış hatırlamıyosam heronun yaban mersini ve başka bir meyveyle karışık organik kavanoz meyvesi var, ondan da alıcam. şifa Allah tan.