EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Zara82

gelelim bize......bildiginiz gibi kizimin halasi bizimle.....günlerimiz yogun ve güzel geciyor....haftasonu gezdik....Dün ise Köln e yakin bir sehire gittik...Eglence merkezine....yani LUnapark gibi ama cooooook büyük...benim annemgille birlikte gittik....Cooooook güzel gecti...Kizimla kücük Dönmedolaba bindim.. :occasion5: bugün de uzun uyumusuz....cok yorulduk dün..
Benim kiziminda üst disleri belirgin cikar diyordumya...onlar hala öyle duruyor.....alt dislerin iyi yandakiler cikti....biri dün cikti...biraz huysuz bunun icin...
Iste böyle arkadaslar.....hepinizi öpüyoruz



zeytince

 :ehi: gordum jbdun gordum... duzeltecem de esim geldi o sirada degistiremedim.. daha fazla rezil olmadan doegistireyim bareeeeeeeeee.....  :k06:


jbdun

Alıntı yapılan: Gulay - 25 Haziran , 2007, 21:29:01
:ehi: gordum jbdun gordum... duzeltecem de esim geldi o sirada degistiremedim.. daha fazla rezil olmadan doegistireyim bareeeeeeeeee.....  :k06:


:toothy10: :ehi: :ehi:
heh bak bölesi daha iyi oldu  :k06:

zeytince



Tebessüm :)

biz geldiik...hastanede bir saat bekledik, sonradan yaptı yağız bey çişini. :muzz: çok şükür çok süründürmedi kuzumuz bizi.inşallah sonuçla temiz çıkar. dua edin kızlar.

öncelikle özlemcim çok üzüldüm canım sıkıntıların için. ne kadar zordur tahmin ediyorum. biz de ilk zamanlar eşimin ailesiyle  sorunlar yaşadık, her onlara gidip gelişimde sinir hastası oluyodum, sonradan görüşmedik de öyle rahatlayabildik. sizin için de hayırlısı olsun canım.

gülay jbdun ve zehra, valla ben ist da hiç görmedim böyle düğünler filan. yaw düğün mü yapıcan salon mu tutucan ne yapıcaksan yap, sabaha kadar tepin. nedir bu böyle. hastası olan vardır, okula giden vardır çalışan vardır.... kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok. ben hakkımı helal etmiyorum şahsen. :violent1:

akşam hastanede yağızın çişini yapmasını beklerken, ( ameliyathane ve labaratuvar karşılıklı) bizimle bekleyen bir aile vardı, birisi ağlıyodu, dedim herhalde ameliyatta yakınları var. sonra ameliyathaneden kucağında bir bebekle hemşire çıktı. meğer doğumları varmış,hemen hemşirenin başına üşüştüler. öyle duygulandımki... yağızın ilk anları aklıma geldi. :( pespembe giydirmişlerdi, minnacıktı. normal doğum diye başlamışlar sonra sezeryana dönmüş onun için ağlıyolarmış. neyse kutladık filan, duygusal bir akşamdı...

aslio

ayşegülcüm geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarınız iyi çıkar...

Tebessüm :)


jbdun

günaydın ,

zehracım tşk ederim canım, evet gerçekten öyle, yani hiç yüzyüze görüşmediğin biri ama belli bir samimiyet oluşmuş sanal da olsa ve yüzyüze geldiğinde de pek yabancılık çekmiyorsun :laughing7: biz eşimle de böyle tanışmıştık  :love9: internette msnde uzun süre yazıştık, o aydında ben de istanbulda olduğum için herşeyi bütün samimiyetiyle konuşuyoduk sonra bi baktık ki bazı duygular oluşmuş  :love3: 4ay yazışıp da izmirde ilk defa buluşunca sanki yıllardır görüşmüyoruz gibi birbirimize sarılmıştık  :y25: ay sabah sabah çok duygulandım, aşkım depreşti  :toothy10: du ben bi arıyım kocişi :love9: heh konuştum rahatladım  :k06:
kardeşim de iyi canım çok tşk ederim sorduğun için :opucuk: arada bir böyle ziyarete hidince ona da iyi geliyor, hayırlısıyla bitirip evine gelse  :amin:
ravzacım naptı annesi dönmedolapta :k06: şaşkın şaşkın bakmıştır :) dişleriniz de hayırlı olsun  ;)

ayşegülcüm inşallah idrar sonucunuz temiz çıkar, ne zaman alıcaksınız?

şerife Berat

günaydınnnn

  ayşegülcum ne zaman alacaksınız tahlil sonuçlarını,yağızın problem çıkarmamasına sevindim canım :basardim:bende hamıleyken karsılaşmıştım  bi doğum sahnesine gerçekten de duygusal bi durum oluyo ağlamıştım hüngür hüngür
demekki düğün kültürü yöreden yöreye değişiyor güzelim istanbulda otururken hiç görmemiştim ev düğünü ama şimdi denizlideyiz hemen hemen her düğün evlerin önunde oluyor çalgılar çengiler :cildir:

  kızlarrrrrrrrrrrrr bugün benim alt kattaki komşum da doğuma gitti inşallah kolay olur bebişi apartmanda 2 kız 1 erkek bebişimiz var oğlum kızlara agabeylik yapıcak bilmem artıkın çapkınlık da yapar mı? :ehi:

  gülaycım ii  hafta sonları ha güldürdün bebi,böyle durumlar jbdundan asla kaçmaz güzelim :tongue3:

  emineeeee hayırlı olsun canım diploman :hello2: , ıslatmak lazım ona göre  :suclu: kardeşinin düğün resimlerini göstermiycen mı bize ?

jbdun ne güzel bi aşk yaşamışsınız eşinede bravo tavlamış seni  :aferin:

puysal

jbdun bende eşimle intenette tanıştım ama bizim zamanımızda msn yoktu.. chat vardı:) o kadar kalabalıkt birbrimizi  bulduk:)
Aynı okulda falan çıkık sonrasında tabi biz aynı okulda olduğumuzu yaklaşık 78 saat yazışma üzerine öğrendik:) bazen diyoruz acaba nete tanışmamış olsaydık okula birbirimizi görebilir miydik? beğenir miydik ?? Eşim mühendislikte ben teknikte.. kantinleri bile ayrı.. Ama kısmet işte ;D

yaaaaaa çok sıcak kızlar yaaa.. sürekli yüzüm terliyor acayip sıcak. dün kızımı havuza sokum  dakika hihihih.. çok sevdi.. bu günde sokacağız ama şu kavurucusıcak biraz hafiflese yaaa..

Hepinize serin günlerrr

jbdun

tabi ya şerifecim yakalarım böyle durumları :toothy10: innşallah komşun da kolay bi doğum yapar canım :amin: evet ya tavladı, yoksa ben kanmam öle kolay kolay :ehi:

pınarcım demek sen de bendensin :) ya bak sen deyince hatırladım benim msn dediğim icq idi, o zamanlar o vardı :laughing7: kaderde varmış demekki canım, chatte olmasaydı belki de yine okulda olurdu, kimbilir... biz de az önce soktuk ecrini havuzuna, akşamüstü bi daha sokuyoruz :aferin: sana da serin günler canım :D

Tebessüm :)

 :( kızlar yağız hiçbişey yemiyo :( gece de doğru düzgün uyumadı. bün akşam 6 da yarım kase yoğurt yemişti, ondan sonra yaptığım bütün mamaları döktüm :( bu sabah 10da 100c mama içti sadece. diş çıkarırken ağrı kesici filan veriyolar mı dr lar? dr u arıyım diyorum ama kültür sonucumuz da yarın çıkıcak o zaman da ararım. sürekli rahatsız etmek de istemiyorum. :( hiç hali yok kuzumun. :(

jbdun

ağrı kesici veriliyo mu bilmiyorum canım, kıyamam yaa, hem sıcak hem de diş, inşallah arkaarkaya gelir de dişler, fazla çekmez bebişlerimiz :sad1:
ne olucak ki ara bi dra sor

Tebessüm :)

jbdun ateşine baktım, 37,8 aradım dr u ama çaldı açan olmadı. ılık duş aldırdım, 37.5  oldu. yatağına yatırdım belki uyur diye, debeleniyo şimdi yatağında. :-\

jbdun

calpol var mı versen 1kaşık?
birazdan bi daha dene bakalım dru
ecrin de debeleniyo, uykusu var ama uyuyamıyo