EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

gel bacim gel bende burclari okuyodum  :toothy10:  zevkli saatler gecirecekmisim  :love3: :basardim: :k02: :k02:    hemde para geliyomus...geliyo ama geldigi gibi gidecek...sevdim ben bu burc kosesini he he he :laughing7:

berilce

burcumu okuyayim derken tostumu yaktim  :caca: :BangHead:,simsiyah tost kim yer  :suclu:

zeytince

 pinarcim masallah Nehir,e... niye erkek suratli diyon bu fistiga sen... 8)  benim oglana da kiz mi derlerdi 3-4 aylikken... :caca:
zehracim hosgeldiiinn... bacim bu kadar ara verme yaa.. bak merak ediyoruz... ;)  hem Caner hem de teyzelerimiz icin soylediklerine tesekkur ediyoruz... :flowers: resimler de cok guzel... hepinizin yasit cocuklari var harika birsey bu... :icon_thumright: masallah Ravza`ya :nazar:
goncacim haklisin canim senin ismini yazmayi unutmusum... kusuruma bakma :flowers: camlica mi? oranin bende cok ozel bir hatirasi vardir... :love2:
anita Kayra`nin disi hayirli olsun canim... :hello2: evlilik yildonumunuz de kutlu olsun... :flowers:
gozdecim insallah hayirli haberlerle donersin canim... :amin:
aysegulcum oyle yapiyorum zeten ama yine yemiyor.. kasik agzina deydi mi oguruyor.. yine de 2-3 kasik veriyorum... buna da sukur ne diyim... :-\
seyda Caner de giyinmekten hic hoslanmiyor... ter dokuyorum giydiricem diye... Melis Alara`ya :nazar: uyurken nasil da masum oluyorlar...
dilekcim evine ben hayirli olsun demeyi unutmusum.. hayirli olsun canim... ne guzel kilo veriyorsun.. ben de veriyorum da gobek oldugu yerde duruyor... :y25:
beril, benim oglum tabiki senin Melis`ten iyisini bulamaz ayol... Melis`ten iyisi samda kayisi... :toothy10:
 
off gec oldu cevabim ama napiyim, bir taraftan Caner bir taraftan kahvalti, bir taraftan forum anca yazabildim.... :toothy10:


Emine

Bende ab rider var ahanda bu
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=355456&ProductID=sporvoitab10 karın kaslarını süper çalıştırıyor yani üşenmesem mekik yerine bu da faydalı da geçenlerde niyetlendim akşamları bari yapayım diye kastım kendimi 900 hareket yaptım 1 hafta karnım ağrıdı :laughing7: Hergün az da olsa yapmak lazım ama gündüz Ceylin çok yoruyor halim kalmıyor akşamları da üşeniyorum işte aman ne biliimmm  :D Valla siyahta olsa tost yerdim ama söylemesi ayıp 10 tane köfte bi tabak salata üstüne koca bi kap dondurma yedim meyve tabağım yanımda gram yer kalmadı bir yandan yerken göbek inceltmeden bahsetmekte bi hoş  :laughing7:
Gülay biz burda akşam yemeği yerken siz kahvaltıdasınız valla ne garip şu saat farkı olayı  ::)

zeytince

 beril.... :toothy10: :ehi: ben de gecenlerde yakmistim... oyle boyle yedim ama....  :hungry:

az once Canere tarhana icine sebze corbasi birazcik da lezzetli olsun diye kasar rendeledim.. hepsini olmasa da yarisindan cogunu yedi... :hello2: :muzz: ben de baktim tadina guzel olmustu yaw... :hungry: kasarin zarari olmaz dimi?  :icon_scratch:

bir arkadasimin kizi var o Caner`den buyuk ama, 10 aylik... onun da kizi yemiyormus, patates haslayip icine kasar rendeleyip veriyormus.. onu severek yiyormus... ben de azicik rendeleyip deneyeyim dedim... eger kasarin zarari yoksa cocugu yemeyenler de bi denesin isterlerse...  ::)

neyse ben de burcuma bakip cikayim.. benimkinin uyku saati geldi...  :opucuk: :wave:


Tebessüm :)

beril, o dediğin ilacı pınar yazmıştı, bağırsakları çalıştırmak içinmiş. ben de en kısa zamanda bi çözüm bulmalıyım bu işe :honk:

özlem ne maması aldın sen? sadece 7 tahıllı mı yazıyo üstünde  ??? ben hiç görmedim. ::)

kızlar ben ülkere mail atmıştım, sonra beni aramışlardı, gogly bulamıyorum dediydim, izmir de yokmuş ama en kısa zamanda ilgileneceklerini söylemişlerdi, geçende carrefourda buldum muzlusunu, bugün de başka bi markette, hem muzlusu hem de elmalısı vardı, aldım birer paket.ağlamayan çocuğa gerçekten meme vermiyolarmış  :D

emine ben de dizlik kullanmıyorum, daha tam emeklemiyo zaten yağız, aslında gerek yok ama yazın bacaklar çıplak, acır dizleri.ben de öyle çorapla yapmayı düşünüyodum, bakalım..,

akşam gittik dr a, 7 kiloya birkaç gram kalmış.boyumuz da 69 cm olmuş...bıngıldak için, 6aylık da kapanabilir, 18 aylık da kapanabilir, zaten baş büyüklüğünü de takip ediyorum, endişelenecek bişey yok dedi, multitabs a devam... ferrum fort u da 7 damlaya çıkardı, önceden 4 damla kullanıyoduk..bir de folic asit tableti verdi, yarısını ezip yemeklerine karıştırıcam. ben hamileyken aşırı şişkinlik yapmıştı folic asit bende, onun için çok kullanamamıştım,iyi oldu vermesi..
sinek ısırmalarına karşı kremi sordum, açık havadayken kullanabilirmişiz, kanserojen etkisi olabilirmiş çok kullanınca. elektro mat kullanabilirisiniz dedi.balığı 9. aydan sonra verin dedi.menümüzde değişiklik yok. aynı kahvaltıdan bıktı dedim, domatesi rendele, içine yumurtasını peynirini ekle, biraz zeytinyağı ilavesiyle ver dedi.böbrekler için, ilaçlı ultrason istedi :( eşim müsait olursa onu da yarın yaptırıcaz. sonda takıcaklar yavruma. :cildir: ama tavsiye ettiği dr behçet uz dan emekliymiş, çok iyiymiş alanında. inşallah canı yanmaz kuzumun, yazarken bile ağlayasım geldi....ben son üç gündür yağızın yediklerini yazıyodum çeşit ve miktar olarak dr un isteği üzerine, hesapladı kalorilerini kötü değilmiş aldığı miktar, kilo başına 100-120 kalori benim için iyi dedi.inşallah iştahı kesilmez bi daha, zaten az yiyo bi de üstüne iştah gidince aç duruyo resmen.  bizden bu gadeeerrr.

gülaycım işine karışmak gibi olmasın ama patatesi ana öğün olarak veririsen beseleyici değeri yok pek... ama aynı şekilde havuç ve başka sebzeler de ekleyip ,patates püresi kıvamında verirsen daha besleyici değri olur caner kuzusu için...tabi sevdiyse kaşar da ekle... :-*

ben de yarın kıymalı sebze çorabsı yapıcam, iki günlük yapınca iyi oluyo.. ya benim kurdeşen yine hortladı, nasıl kaşınıyo anlatamam. :cildir: ah oğlum ahhhh.

zeytince

 aysegul ben zaten patates vermiyorum... arkadasim oyle veriyormus icine kasar peynir koyuyormus kasar kattigini soylemek icin yazdim onu.. yani o katiyor ben de katsam bisi olmaz dimi gibisinden... :laughing7:

canim insallah su ultrasonu da kolayca atlatirsiniz... kiyamam Yagiz kuzusuna... kilo almis yani Yagiz...  :nazar: diyelim de nazar degmesin... kurdesen SIKINTI dan olur dimi? ablam da nisanliyken cok stres olup kurdesen dokmustu.... gecmis olsun canim... :flowers:

neyse bu kez gidiyorum...  :opucuk:


Emine

Ayşegül benim hiç alasım yoktu gogly sen bulamıyorum deyince muzlusunu özdilekte 1 paket gördüm hazine bulmuş gibi atladım üstüne Tolgada şaşırdı noluyoo dedi  :D Ben de dedim hazine değerinde bu yokmuş biyerde.  :laughing7: Şu böcek çıktığı gün almıştım onu da taaaa ne zaman hala bitmedi 1 ay içinde tüketin diyor ya 1 ay dolmadan bitireceğiz inşallah.Canım benim dualarım seninle inşallah herşey yoluna girecek acısız sancısız sonuçları iyi çıkar inşallah Yağızcığımın :amin:
Gülay doktor bize ya labne ya da bir gece öncesinden suda bekletilmiş beyaz peynir olabilir dedi kaşar hakkında fikrim yok canım  :-\

Tebessüm :)

evet eminecim arayan adam söylemişti sadece özdilekte var diye, ben de nasıl gidiyim bornovadan balçovaya gogly almaya.töbe töbe... ben sadesiyle karıştırdım muzluyu bi kapta, muzlunun  tadı çok baskın, karıştırınca iyi oldu..

gülay sen verdin demiyorum, verirsen diyorum şekerim... eminenin dediği gibi labne de katabilirsin, güzel olur püreye.. ben geçende süzme mercimek çorabsı yapmıştım, yağızınkilerden bi paket labne kattım tabağıma, ıııımmmh enfes.. :hungry:  tavsiye ederim. evet kurdeşen sıkıntıdan oluyo. yağız doğduğu günden beri var. :cildir:

emine yayla çorbasını da tavsiye ederim, ceyline de verebilirsin, içinde pirinç, yumurta sarısı, un ve yoğurt var, gayet besleyici. tarifi de özlemin verdiği tarifi çoğaltarak yaptım...

anita

Selam
Evlilik yıldönümümüzü kutlayan herkese tek tek teşekkür ederim..  :flowers: :love2: :opucuk:
Berilce koyuyorum Kayranın yeni resimlerini.
Şeyda teyzemizin aldığı elbiseyi de görmeniz lazım çok güzel oldu.. tekrar teşekkürler Şeydacım..


[eklenti yönetici tarafından silindi]



jbdun

iyi akşamlar kızlar,
misafirliğmiz çok güzel geçti,ecrinim koltukta benim yanımda uyudu :aferin: yarın da bebiş görmeye gidicez :hello2: 32günlükmüş  :sunny:

gülaycım tarhanayı yedi mi caner efendi :honk: ilerleyen sayfada yazmışsın zaten 2-3kaşık yedi diye,e o da bişey :aferin:  e iyi de ben göremedim resimleri yaaa :caca: hemen silmeyin arkideşler resimleri :cildir:

beril melisin resimlere bayıldımmm  :nazar: ,yerim ben onu yeriiiimm :k06:
:toothy10: :toothy10: anitaya yoksa biz kardeş miyiz demişsin ya,ilahi beril yawww :ehi:

eminecim tşk ederim cnm, evet dün avrupa yakasını seyrettiydim :laughing7: ana-kız resminize bayıldım,ikiniz de çok şeker çıkmışsınız :nazar: :nazar: kedi evindeki ceylin hanımı da ıssırırım bennn :hungry: şu yayla çorbasını tatlı furyasıyla ilişkilendirmişsin ya çok güldüm ona yaaa,hakkaten demi tatlıya takılmıştık bi ara :toothy10: plates konusunu hele hiç açma canımcım,ben seni bekliyom ama biz kızları okula başlatcaz nerdeyse hala başlayamadın :caca: :ehi: sen başla ki ben de senden öğrencem eminecim :tongue3: (amaaaaann şaka bi yana da platese bile üşeniyom valla :suclu: :toothy10:)
şu göbek olayı bende de var yaaa, napcazzzz :( 900hareket yaptım 1hafta karnım ağrıdı lafına gece gece çok güldüm emine :toothy10: :toothy10: ,allah da seni güldürsün :amin:

gı ayşegül resimleri ne çabuk kaldırıyon yaw :caca: 3-4gün tutuver bariii :director:  :k06:
yayla çorbası konusunda ben de seni tebrik ederim canım  :basardim:
gogly ne de kavuşmuşsun hayırlı olsun, inşallah yağızım güzel güzel yer :amin:
kontrolünüz iyi geçer inşallah canım :amin: gelmişsiniz bile haliyle bu saate kadar :suclu: bıngıldak konusunda herşeyin normal olmasına sevindim canım,rahatladın  :-* inşallah canı yanmaz yağızımın ayşegülcüm,hayırlısıyla olur biter hemencecik inşallah :sad1: dualarım sizinle canım :amin:

şerifecim maaşallah berata :nazar: nasıl da bakıyo öyle çok bilmiş bilmiş :k06: sen nasılsın canım,hala yoğunluk devam mı?

tubi79 muzdan olabilir eğer muz yiyorsa ya da benim kızımda da hala var siyah kıl gibi şeyler, muhtemelen de demir damlasından oluyor,tahlil yaptırdık 2 kere temiz çıktı, huysuzluk da dişten olabilir,

ayşen iyi tatiller canım sizlere, güzelce dinlenirsin inşallahh :icon_thumright:

şeyda tşk ederim cnm  :-* nerde diyet?ben de istereeeemmmm  ;D  ya fotoyuuuuuu kaldırmışsın sen deeeee :caca: offf ya hiçbirini göremedim :crybaby2:
itirazım var programından bahsetmişsin de aklıma geldi; belki biliyosunuzdur ama o tür programların hepsi düzmeceymiş,kuzenimin çok yakın bi arkının kocası tiyatroda arada minik roller alıyor, bu programdan onu da çağırmışlar, ailesinin istemediği bi gence kaçan kızın babası rolünü oynamak için  :honk: o da gitmiş güzel güzel baba rolü oynamış ( kendisinin çocuğu yok ama)  :k06:

aslıcım hoşgeldin canım,iyi olmanıza sevindim,defneciğimi de öpüyorum,seni de tabii :opucuk:

pınarcım nehir hanım suluğundan bolbol su içer inşallah,sorun hakkında bilgim yok maalesef :dontknow: nehire de maaşallah :nazar:

zehracım tşk ederim canım,tavsiye ederim bu mama sandalyesini,ecrin çok seviyo :laughing7: ayrıca rapor için de tşk ederim :-*
sizin de kontrolünüz iyi geçer inşallah canım,sonuçları yazmayı unutma ;) maaşallah sana da valla iyi yorulmuyosun o kadar gezmeden :icon_thumright: ben çok sevmem o kadar yani sürekli gezmeyi, ben daha çok ev kuşuyum :k06: evde oturmayı daha çok severim :) resminiz de güzel çıkmış, sen zaten hemencecik belli oluyosun arkadaşım pembiş pembiş :nazar: ay ben bi de yerim o ravza sena hanımı yaaa,canım benim çok tatlı çıkmış :love9: :nazar:

goncacım tşk ederim cnm, eylülün kaçında bilmiyorum açılıyo okullar :suclu: ama dediğin gibi daha 3,5ayım var :occasion14:

anitacım kayranın dişi şimdiden hayırlı olsun :hello2: evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun :flowers: ne güzel sen de epey bi kilo vermişsin tebrikler :icon_thumright: kayraya da maaşallah resimlerde tam yemelik :hungry:

sibel rapor için tşkler cnm ;)

dilekcim ne güzel kiloalr gitmiş senin de :hello2:

özlemcim maydanoz suyu ve mekiği ben de deniyim ama 100tane üçün söz veremem :toothy10: 7-8tane :ehi:


kızlar biliyorum çok uzun oldu ama kusura bakmayın,ay 2saattir yazıyorum ahanda böyle oldum valla :k02:  :toothy10:
hepinizi ve bebişleri  :opucuk: ve doooruuu yatağa gidiyom ben, iyi gecelerrrr :sleepy1: :hello:

anita

bi tane daha resim..
herkese bollll uykulu geceler


[eklenti yönetici tarafından silindi]



anita

Kızlar
Bugün parkta bir anne ile tanıştım söylemeden duramıcam..
11 aylık bebeği var ve inanılmaz hareketli bi bebekti.. ben Kayra ağlıyo bi sn bile durmuyo uykuları da 30 dk geçmiyo deyince, benimki gece hiç uyanmaz 10 da uyur ve sabah 8de kalkar dedi.. gündüzleri de bazen 4 bazen 5 saat uyuyormuş..
ben bayılacaktım düşüp oracıkta..
ne şanslı anneler var..
neyse bizde şanslıyız çünkü bebeklerimiz sağlıklı Allaha şükürler olsun..
paylaşmak istedim..
:sleepy1: iyi geceler..



seyda

eeeeee arkadaslar, göbek eritmek isteyenler, buyrun gelin Melis Alara ya bakin bi hafta kadar :ehi: :toothy10: ben bu hafta yine 1 kilo vermisim, 62 kiloyla hamile kalmistim 60 kiloya düstüm. 57 falan oliyim diyodum az kaldi yani. hareket olayina gelince, yürüyüse cikiyorum yagmur yagmadigi hergün 30 - 45 dakika kadar. bide iste malum evde kizosla yaptigim 8 kilo agirlik tasima hareketleri :ehi: :toothy10: evde kondisyon bisikleti var, ama benim ona binmeye kondisyonum yok, zaten gerek yok heralde onu da yapsam sabah yataktan kalkamam. Melis Alara 2. disi cikartana kadar sirtim da iyice azdi, haftaya da atak haftasi :y25: kendimi hayirlisiyla bi Istanbul a atsam :amin:

Özlem ve Aysegül,
biz Anitayla igne iplige döndük siz Yagiz ve Selim le nasil olmadiniz anlamiyom :icon_scratch:

Aysegülcüm,
bak cok tecrübeli bi doktormus, hem erkek bebege sonda takmak cok daha kolay, buda gecicek annesi Allahin izniyle :amin: haaaaa Gogly mevzuunda basbakan gavur Izmir dediydi ya, ondan Ülker göndermiyolar sanirim :ehi: :toothy10: alinmayin Izmirli arkidesler benim kocis de Izmirli ben de pek severim Izmiri :flowers:

Özlemcim,
7 tahilliyi ben sabah kahvalti mamasi olarak kullaniyorum ama üzerinde aksam biberona da katilabiir yada muhallebi olarak da verilebilir diyo. yani dogrudur zaten dedim ya 7 tahilli bi un sonucta, baska bisey yok icinde. Aysegülcüm, bulamazsan gönderemmi :k06:

Jbduncuum senin icin yeniden koyarim fotoyu sekercim. ama sende aksatma canim foruma girmeyi :director: ha evet sov hakkinda tahmin ediyorum cünki alman tv sinde cok oluyo böyle seyler ama orda bi mahkeme seklinde yargic felan var, onlar düzmece, bizimkiler biraz formati degistirmis. ben almanca ögrenirken pek izliyodum anlamasi en kolay programlar oluyodu, almancam hala süper degil ama küfür dagarcigimi cok genisletti :toothy10: :ehi:

Anitacim,
rica ederim güle güle giysin Kayra prenses. cok yakismis :nazar: ha arka fonda dügün fotosu görünce aklima geldi, trend e uyup sen de bi tane yollasana :k06: ben de bulursam koyarim ama ben Demet Sener 2 gibiyim korkarsiniz. 54 kiloydum da :ehi: :toothy10:

seyda

01 Haziran , 2007, 00:59:25 #6629 Son düzenlenme: 01 Haziran , 2007, 13:51:28 seyda
Ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh
sene 2005 Seyda 56 kilo :(