EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

seyda

Anitacim,
atlamisim bu arada evlilik yildönümünüz kutlu olsun, birlikte nice mutlu yillar yasaayin insallah canim :amin:

Emine

31 Mayıs , 2007, 16:55:14 #6601 Son düzenlenme: 31 Mayıs , 2007, 16:58:16 Emine
Ay kızlar Esra Ceyhana takıldım ders çalışamadım yinee bu da kendi kafama  :caca:  :D Yazık özürlü çocuk anneleri toplanmış dertlerini paylaşıyorlar Allahıma ne kadar şükretsek azdır sen evlatlarımızla bizi imtihan etme yarabbimm
:amin:

Ayşegülcüm ellerine sağlık ben hiç yayla çorbası yapmadım yapacağım zaman tarif isterim senden artık  :) Şu tatlı furyası gibi hepimiz yapmıştık öyle bir akım olur belki  :k06:
Jbdunum görmedim galiba yaw bakarız  :icon_scratch: sana iyi gezmeler şekercim..
Gözdecim canım arkadaşım benim akşama bekliyoruz haberleri o zaman bir iki Hira fotosu koy sende içimiz açılsın  :opucuk:
Seyda valla kar payı dedin kafam yine derse gitti çalıştığım ders Finansal Yönetim kar dağıtımları konusundayım tam da denk geldi  :k06: Canım ben üni mezunuyum da bir de işletme okuyayım dedim sonunda ev hanımı oldum o ayrı ama  :k06: bir gün şöyle ayaklarını uzatıp evde Esra Ceyhan seyrederek çay içeceksin deseler rüyamda görsem inanmam derdim yani.Ceylinin doğumuna kadar yetişmedi malesef 1 dersim kaldı bitecek inşallah.
Dilekçim hep yaparlar ya 2 foto koyup öncesi sonrası diye senden de bekleriz böyle birşey yani neler yapıyorsun anlat spor olarak Jbdunla ben pilatese başlayacağız sözde 1 yıl oldu  :D
Anitacım çok sağol canım ne güzel az kalmış işte ideal kilona geçenlerde Anadolu ateşine gittik dedim ya elbise giyeyim dedim bir korse satan yere uğradım (Ayşen sütyen aldığımız yer senle :) ) anacım nefes alamadım yani vazgeçtim elbiseden de korseden de pantolon giydim yine  :) Güneş kremi almadım ben henüz doktor 30 koruyucu faktörlü herhangi birşey olur dedi.
Sibelcim boşver hayatım desteğin için sağol  :-*
Gonca geçen gün tvde gördüm kapanmayan düğmeler için bir çözüm bulmuşlar paket lastiği var ya düğmeye geçiriyorsun bir tarafını diğer tarafını delikten geçirip tekrar düğmeye takıyorsun  :toothy10: dışardan belli olmuyor kapanmayan düğmeler için uygulamayı düşünüyorum bende bu göbek aldı başını gidiyor bende de bak yaramı deştiniz yine  ::)


ayşen

31 Mayıs , 2007, 18:14:47 #6602 Son düzenlenme: 31 Mayıs , 2007, 18:17:25 ayşen
kızlar uzatmak için değil sadece gonca bak demiş, benim de adım geçmiş önceki yazılarda, kendi adıma açıklama gereği duydugum için yazıyorum. ne olur kızamyın  :opucuk:

Alıntı yapılan: Emine - 30 Mayıs , 2007, 17:01:14
İlk olarak diğer forum konusuna değineyim.Mubeccel neden gelmiyorsun dedikçe Cemre izin vermiyor deyip durdu şimdi diğer foruma kendisi konu açmış bir hatamızı gördü herhalde.Oraya yazan arkadaşlara da diyeceğim bir laf yok ikon dediniz koyduk bir dediğinizi iki etmedik yaranamadık   :y25: :k06: Burası kalabalık oldu diye sanırım kendi arasında samimi olanlar orada konuşmak istediler.Giden de sağolsun kalanlarda ne diyelim  :dontknow:


son yazılanları okuyayım derken bir baktım siz biz olmuşuz  :dontknow: aile kavgası gibi taraflar oluşmuş ya çok üzüldüm :( kaynanamla annem tartışıyo sanki  :honk: mubi zaten kendi hakkında cevabını vermiş bana bişey demek düşmez o konuda. ama eminecim demişsin oraya yazan arkadaşlara diyeceğim yok, vs vs yaranamadık  diye , şimdi bu lafı günü iyi geçen iyi algılar kötü geçen kötü  :laughing7: yani sonuna ikon koymuşsun tamam da diğer arkadaşların da dediği gibi, yüzyüze olmadığımız ve birbirimizi iyi tanımadıgımz için laf nereye çekersen oraya gidiyo
küçüktüm daha bi laf etmiştim hatırlamıyorum ne oldugunu şimdi, büyük bi abi vardı,ü bi daha öyle deme dedi. kendimce iyi bişeydi dediğim, ne dedim ki dedim. bak dedi, bu türkçe, nereye çekersen oraya gider... dile laf uzatmak değil ama gerçekten kelimeler doğru seçilmediği ya da anlaşılmadıgı zaman çok farklı şeyler çıkabiliyor.
bir de giden de sağolsun kalan da demişsin, biz gitmedik ki güzelim, dediğin gibi samimi birkaç kişi orda da yazışıyor, olan bu, en azından öyleydi. msn de ve tlf da da konusmak gibi, ha eğer orda yazan buraya gelmesin diyosan ayrı (şaka!!)  :toothy10: ha yine dediğin gibi kalabalık oldugu için takip etmek zorlaştı, onun da etkisi ile orda alternatif bi ortam açıldı.
açıkçası ben, sık sık girip okuyamadıgım ve dolyayısıyla herkese ayrı ayrı sürekli yazxamadığım için sırf kendimle ilgili  sorunları yazıp paylaşmaktan çekiniyorum  ::) her seferinde de kusura bakamayın diye başlıyorum yazıma... kalabalık olmak tabii kigüzel, çok farklı çok fazla deneyimi paylaşıyoruz, burdaki arkadaşlarımı da çok seviyorum, ama diğer tarafta da yazıyorum. ama kendi adıma biz ordayız siz burdasınız gibi bi düşüncem yok.

ne olur şu ortamda birbirimiizi kırmayalım, hem seçerek yazalım birbiririmize dediklerimizi hem düşünerek okuyalım.



TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Emine

Ayşencim konu kapandı zaten kimse de oraya yazan buraya yazmasın demedi kendileri buraya bir daha gelmeyeceğiz dediler.(Toplam 3 kişi zaten ikisinin burada topu topu 3 - 5 mesaj atmışlığı var) Dediğin gibi sanal ortamda insanların birbirini tam tanımamasından kaynaklanıyor ama kendi adıma yeminle hiç öyle fesatlık düşünerek bir kelime yazmadım.Kendinle ilgili sorunları yazmaktan çekinmene gerek yok herkes buraya zaten stres içindeyken biraz girip rahatlayayım diye geliyor.Bu konuyu da artık açmayalım lütfen  :opucuk:

berilce

bencdede konuyu acamamk daha iyi cunku cok cocuksu bi hal aldi ,cocukca kusmeler yani :k06:

ANITACIM bewnde farkettim bizim kizlarin benzerligini...daha once soyledim galiba ,cidden benziyolar...ozellikle goz kismi ve yuz sekli... yoksa biz kardesmiyiz  :ehi: :toothy10:

seyda kiz nasil yakaladin o pozu,ben ugrasiyom bi turlu yakalayamadim, cunku melisde genelde yatakta dort donuyo koydugum gibi bulamiyorum  :toothy10: cok tatli masallah :nazar: uyku sekline bayildim  :toothy10:


gulay kiz senin oglan benim kizdan tatlisini mi bulacak  :caca: :toothy10: :ehi: 

of ya ben bu ek gida isini pek beceremiyorum turkiyeye gitsemde ugrassalar  ;D 

kizimla disari cikacam hazirlanayim ,sonra devam ederim... :wave:

Emine

Berilcim iyi gezmeler.Öyle böyle ek gıda derken bir bakacağız kocaman olmuşlar..

Bebekleri emekleyen anneler dizlik kullanıyor musunuz? Ceylin emeklerken dizleri acıyor gibi gelmeye başladı bana  ::)

seyda

Eminecim,
ben kullanmiyorum cünki daha hem tam emeklemiyor hemde malum bizim kiz hala citin icinde :toothy10: :ehi: ama Istanbula gidince alicam, parkede hele de yazlikta toprak fayanslarda acir kizosumun dizleri. faideli bir bulus kanimca :k06:

seyda

eeeeeeee Anitacim, fotograf nerde bu arada? heralde Kayra sana firsat birakmadi o isi yapana kadar :k06:

Eminecim valla ben de hayatta inanmazdim bunca oku calis felan sonra da al kahveni eline itirazim var seyret :ehi: :toothy10: bu arada ne salak bi programmis o yav :ehi: :toothy10:

Emine

 :director: Bu arada forumumuza günlük burç yorumları eklenmiştir ..Neyse halimiz çıksın falimizzzz

dilek hira

eminecim bu zayıf gösterenden değil inceltenden
sporum tempolu koşu
bir diyetisyen ile konuştum yürüyüş bütün kasları çalıştırıyormuş başka birşeye gerek yok dedi
hergün 2 posta 40 ar dk yürü koş dedi bende ööööle yapıyorum
korseyi arkadaşım almasa ben katiyen almazdım isbatlı sonuç var.
ben bir haftada 2 cm inceldim

desree (Özlem)

Emine  iş almışın başına zaten onca sene dirsek çürütmüşsün güya bende yüksekokul benimki dikey geçişle işletme 3. sınıftan başlayacaktm ama çokk zorrr, dizlik demişsin bende istiyorum ama Selim dizlerinde tutar mı? emeklerken aşağı yukarı kaymaz mı? merak ediyorum hakketen kullanıpta memnun olan var mı?
Şeyda Melis Alara nın pozu çok hoş ben o çıplak topik ayakları yerim :hungry: ya hakkaten o programlar çok iğrenç annem izlerken hem kızıyorum hem ben de eşlik ediyorum :ehi:
Program demişken kızlar e2 de desperate housewifes var ben onu hiç kaçırmıyorum onlarda umutsuzsa ben gidip intihar edeyim hepsi cillop gibi yaşıyor her bölümde olay var biz anca çocuk+ev+koca başka bir şey yok
Selim de bu hafta hiç durmuyor artık emeklemek de istemiyor hep benim kucağımda gezecek tek derse bakabildim annemin misafirleri vardı Selim le uğraştım durdum bugün mız mız mız kafam şişti :BangHead:
Şeyda ve Meltem kahvaltıda Milupa 7 tahıllı verdiğinizi yazmışsınız çok methini duydum mamayı buldum ama akşam öğünü yazıyor üzerinde anlamadım bu işi   ??? kahvaltılık olanı ballı 8 tahıllı var ben mi bulamadım acep :icon_scratch:
Ayşen dediğin konuda çekinecek birisi olursa benim olmam lazım az mı ağlıyorum gelip buraya sen yaz canım biz zaten birbirimize destek için buradayız
Dr bana akşam yatırmadan kaşık maması (hero baby veya milupa nın iyi geceler öğünü) yedir dedi ama Selim yine kalkıyor :sad1: ya bazen düşünüyorum da sırf bana işkence mi yapıyor diye :y25:



Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

31 Mayıs , 2007, 20:42:40 #6611 Son düzenlenme: 31 Mayıs , 2007, 22:19:42 Emine
Dilekçim yürüyüş yaparsam bacaklarım zayıflar diye korkuyorum sadece göbekten incelmem lazım  :-\
Özlem,Şeyda şimdi internette ararken dizlik gördüm biri şöyle yapmış.normal çorabın parmak uçlarından kesip topuk kısmını çocuğun dizlerine gelecek şekilde giydirmiş topuk kısmının içine de göğüs pedi var ya ondan koymuş.Eve gidince deneyeyim bakalım olacak mı  :)

desree (Özlem)

Emine çok iyi fikir bende deneyeyim eve gidince, ben gazetede okudum Gwen Stefani diye bir şarkıcı var ya doğumdan sonra beli hamileliğinden önceki halinden daha incelmiş sırrı her sabah maydonoz suyu ve çektiği 100 mekikle karnı tepsi gibi olmuş mekiği sende deneyebilirsin


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

berilce

ozlemcim bence onun sirri maydanoozda degil.kadina abk 100 mekik ne demek,ben 25 de kaliyorum dahada olmuyo,bazen sabah2 5 aksam 25 oluyo ama iste iyi gunumdeysem...

dilek bende yuruyus yapiyorum kosu bandinda bazende spordan sonra meliside alip disarda yuruyorum hem o hava aliyo hem benimd aha cok hosuma gidiyo, yuruyus diger sporlara gore daha iyi dogru,dedigin gibi butun vucudu calistiriyo... ben 45 dakka kosu bandinda interval programinda yuruyorum,sonra crossramp yapiyorum,onceden sirf crossramp yapardim ama yurumeye basladigimdan beri daha cok kilo veriyorum... bu arada ben eski kiloma dondum  ;D ama spora devame decem,turkiyedeykende spor salonun agiderdim,buraya gelince bi sure biraktim hamile kalinca iyice biraktime sim yuzunden,,... 

buarada su seyin ismi neydi DILEK HIRA ,hubooba neydi o ya,sayfalar cokilerledi yazmistin builamiyorum,habooobo...hey allam .... ya hakkaten bende eski pantolonlarima giriyoruma ama nedense bazilarinda bel kismi kapanmiyo halbuki eski kilomdayim nasil oluyo bu is  :dontknow: ???   garip.... ben hala cikamadim melsi uyudu,havada pek iyi gozukmuyo...napsam bilemedim...

zeytince

 ben geldimmmm ;D

su dizlik zimbirtisi iyi fikirmis... neden olmasin?  ben bi arka sayfalara bakayim da geleyim... :wave: