EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

puysal

anitacım çok geçmiş olsunn.. umarım hemencik geçer.. :(

size yanık konusunda bir bilgi vereyim.. eğer yanık sıcak bir sıvı ile oluştuysa kesinlikle suya sokulmamalı.. su ile temas ettirilmemeli ki su toplamasın.. hemen bir torbanın içine buz koyup soğuk pansuman yapılmalı.. ama ütüye çaydanlığa sobaya deyme gibi kuru yanıklar olusa suya sokulabilir. kuru yanık türleri kolay kolay su toplamaz..

evlerimize yanık kremi almak lazım.. en azından ilk olarak acısını alır.. yok yok ben en kısa zamanda bir ecza dolabı edinmeliyim.. şöyle bir düsündümde acil bir durum için hiç malzemem yok..

benim kızımda hasta oldu sanırım.. sürekli burnu akıyor şimdide öksürmeye başladı...

Tüm bebeklere Allah ım şifa versin..

Eminecim ben evlendiğimden beri 10. kattan aşağıda oturmadım.. :) şimdide 12. katta.. hatta bu gün yeni bir ev buldum oda 10. katta hihihihiihi taşınma konusunda kararsızız ama hayırlısı benim kocamın sağı solu belli olmaz:)

Emine

Biz 2. kattayız balkona Ceylinle çıktığımda demirlere yaklaşamıyorum kesinlikle aman ayağım takılır vs Ceylin balkondan aşağı düşer diye.Ben en yüksek 9. katta oturdum çocukluğumda o zaman korkmazdım ama şimdi düşünüyorum öyle 10. katlarda otursam Ceylinle balkona bile çıkamazdım herhalde  :D
Nehirciğime de geçmiş olsun

desree (Özlem)

Anita çok geçmiş olsun içim cızz etti ama babasına da üzüldüm bilerek yapmadı ki,ama babalar biraz dikkatsiz böyle şeylerde demin Sezgin e emanet ettim Selim i ikiside yerde oynuyordu Selim bi döndü oyuncağa çarptı kafası katıldı ağlamaktan bi baktım azıcık şişmiş çarptığı yer :y25:
Pınar Nehir e geçmiş olsun ve dişide hayırlı olsun, yanık konusunda iyiki bilgi verdin ben ne ile yanarsam yanayım suya tutuyordum hemen,
Jbdun ve Pınar k.valideler hakkında kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş üst katımda ve 1,5 aydır eşimle ve benle konuşmuyor torununu bile görmüyor, valla rahat gibi böyle ama fırtına öncesi sessizlik var şu an kavga edipte darılmış olsa gam yemeyeceğim,
Meltem ben Belemir in hediyesini aldım senden adres bekliyorum haberin olsun,
Emine ben sona kaldım dona kalmayayım :laughing7:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)


aslio

Anitacım çok büyük geçmiş olsun canım valla okurken tüylerim diken diken oldu :crybaby2: İnş en kısa zamanda düzelir minik Kayramız..
kızlar bişey merak ettim bebek mevlidi okuttunuzmu ben hala okutamadım bi türlü ayarlıyamadık neler yaptınız?

Emine

Özlemcim donakalmazsın inşallah  :ehi: valla başka katılan olmazsa ya Şerife ya Ayşen alacak sana geliş sırasına göre bakalım hangisine kısmet olacak.
Aslıcım biz okuttuk.Valla işte kadınlar toplandı mevlüt okundu sonra ilahiler söylendi.Gelenlere kıymalı pide ile ayran, sonra fanta ve lokum ikram ettik.Ceylin mevlüt kıyafetlerini giydi elden ele gezdi.Başka bişey olmadı :)
Ayşegül şu multitabs olayını ben şöyle yaptım bugün.Eski boş şişesini makinada yıkamıştım dolaptaki şişenin damlalığıyla 1 ml çektim onu boş şişeye taktım boş şişedeki boş damlalığıda dolaptaki dolu şişeye taktım yani boş şişede dolu damlalık ısınınca verdim.

ayşen

bana kısmet olduuu :D geldim hihi :D valla şimdi geldim antalyadan, merakla hemen çekiliş noldu diye foruma girdim  :k06: kociş de gelmiş gene mi internet diyo  :suclu:

ee ben  özlememi hediye alıcam şimdi :D yani selimciğime :D


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Zara82

hayirli geceler millet...............

jbdun, yaaa okuyunca yazdklarini o kadar sinirlendimki..ama bana hic yabanci olmayan birsey  :y25: Seni cok iyi anlyiorum..Diger arkadaslarinda dedigi gibi mesafe koy bundan böyle...Ayrica esine anlatman iyi olmus...Ve Ecrine de cok üzüldüm...Umarim en kisa zamanda düzelir..

Pinarcigim....bizde seni seviyoruz... :love9: yaaa senin yazdiklarini okuyunca da sinir oldum....Bu nasil bi ihmallik yaa....Allah korusunda düsün asansör bozuldu...Allah korusun....yaa...Iste herkesin evladi kendine demekki  :honk:

Filiz, emrenin daha iyi olmasina sevindim..Arabanizda hayirli ugurlu olsun.. Benim kiz da senin Emre gibi...benimle yatip benimle kalkiyor... :occasion5: ama ben bundan sikayetci degilim...tabii annesi bu saatlerde internetten olunca benden biraz erken yatmis oluyor  ;D

Özlem, 7. ayiniz kutlu olsun..

Meltem, ooooffff birde seninkine sinir olduzm aksam aksam.....Inanin calisan arkadaslar Allah sizlere daha cok sabir versin...Keske mecbur olmasanizda evde kalsaniz...Aysegül sormusya sen o kamera isini ne yaptin??? Bence bakici böyler arasira kontrol et...yani isten ani gelmeler filan yap....Sinir yaaaa..

Anita.....ayyy bug+n hep kötü haberler gelmis kizlar yaa...ayy okuyunca icim bi tuhaf oldu...sesli bi sekilde "Ayyyyy" demisim...Insaallah en kisa zamanda düzelir...dua edecegiz..

Asli, bizde mevlüd yaptik...HOca kuran filan okudu güzel bir dua yapti....Misafirlere ikramda bulunduk.,..mevlüd sekerleri dagittik...ve kizim mevlüd kiyafeti ile elden ele gezdi...hediye vermek isteyen de verdi...böyle iste..




Zara82

Aysen, hosgeldin.....eee nasil gecti? Sasirdilar mi annenler? Tuna nasil?

Bende bugün acayip yoruldum...önce büyük temizlik yaptim sonra yarin gelecek misafirer icin hazirli yaptim inanin saat 11 de anca oturdum artik yorgunluktan titremeye basladim....ilk defa böyle oldu...Ravza da bayagi mizmiz di bugün ...Allah tan babasi evdeydi , o bakti....Sonra onu banyo yaptirdik...bugün ilk defa küvette yaptirdik....babasi ile birlikte yaptilar... :love3: cok rahat oldu...benimki cok seviyo suyu....iyice cirpindi ...sonra yoruldu mamasini yiyip sizdi yavrum...Birde bugün dikkatimi cekti. daha dogrusu gülerken gördüm benim kiim alt cenesindeki dis yerleri hep kabarmis....üste henüz birsey yok  ??? ???



Ardaömür(Arzu)

Anita çok üzüldüm nasıl anlatılır bilmiyorum ama gerçekten içim yandı kıyamam dr a sordunmu merhem falan verildimi acısı için çok öpüyorum küçüğümü
Pınar gerçekten ihmalkarlıkmış yaptıkları sanada kolay gelsin
Meltemcim hem anne olup hem çalışmak çok zor hele ikinciyi beklerken.Belemiri düşünerek haddimde olmayarak küçük bi tavsiyede bulunmak istiyorum ya bakıcını hemen gönder yada seni ve küçüğü sevmesi için biraz alttan al çünkü bence bi çocuğa sadece sevgiyle bakılır sonuçta o küçük bebeğinle bayağı yalnız kalıyor.sen işini biliyorsundur ama anne olup o ilgisizliği görüp sessiz kalmakta tabiki zor kolay gelsin.
dün yürüteç aldım günde 15 dk koyacağım çok heyecanlandı sıpa
Zara kabardıktan 1 ay sonra çıktı bizimki
Ayşen çok sevinmişlerdir herhalde demi
Filizcim hayırlı olsun arabanız
Özlemcim ne demek dona bırakırmıyız seni hiç  olmadı hepimiz yollarız bebişimize
Bu arada benim bayilik işi kaldı benden isim parası 100 milyar istediler ve dahada ne şartlar bende tabiki oha dedim  yani gümüşçülüğe devam



Ardaömür(Arzu)

Kızlar dün ilikli kemik aldık onu bi güzel haşladım iliklerinide suyuna boşalttım sonra buz yaptığımız kaplar varya ona boşalttım dondurdum şimdi her çorbasına knorr bulyonlar varya onun gibi atacağım sanırım gayet iyi olacak tavsiye ederim.
Ben burada olduğumda kimse olmuyo burda ya



Emine

Ayşencim sen Şerifeden önce geldiğin için sıradaki isim Şeyda ya alacaksın.Meltem ve Zehra Türkiyeden adres bildirecekler onlara alacak kişiye Şeydanında varsa Türkiyeden verebileceği adres sende öyle gönderirsin Ayşegülün Zehraya gönderdiği kargo kaybolmuş ta .Şeyda ile aranızda halledersiniz artık.Şerife de Özleme alacak bu durumda.

Emine ----> Esra ya alacak
Jbdun ----> Zehra ya alacak
Ayşegül----> Gözde ye alacak
Esra ----> Emine ye alacak
Filiz ----> Goncaya alacak
Gözde ----> Aslı ya alacak (Defnenin annesi)
Aslı (Defnenin annesi)----> Ayşegül e alacak
Meltem ----> Jbdun a alacak
Özlem ----> Meltem e alacak
Arzu ----> Aslıo ya alacak (Ece Denizin annesi)
Zehra ----> Filiz e alacak
Gonca ----> Sibel e alacak
Aslıo (Ece Denizin annesi) ----> Ayşen e alacak
Sibel ----> Şerife ye alacak
Pınar ----> Arzu ya alacak
Anita ----> Pınar a alacak
Şeyda ----> Anitaya alacak
Ayşen ----> Şeyda ya alacak
Şerife ----> Özlem e alacak

:director: Çekiliş bittiiiiiiiiii   :hello2:

Arzucum afiyet bal şeker olsun top top et olsun Ardacığıma ..

gulhiz

Merhaba arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.....bugün sabah yatağında sallayarak uyutmaya çalıştım yine ağladı ama dayandım yanına arasıra gittim okşadım yine salladım...bırakınca uyumuyor ama yatağında sallayarak uyutmayı başardım umarım devam eder böyle   :hieyt:
Anita çok üzüldüm bebeğine acil şifalar diliyorum  
Arzu sanırım seninde bebeğin benimki gibi 6 ayını doldurdu ben et suyu verip vermem konusunda kararsızım doktor daha sonraki aylar tavsiye etti ama ben verilebileceğini düşünüyorum ...sen kendinm karar verdin vermeye yoksa doktor mu söyledi....

Ardaömür(Arzu)

Gulhiz ben dr tavsiyesiyle ek besinlere başladım tavuk, kıyma(yağsız iki kere çekilmiş)ve et suyu,tavuk suyu veriyorum.Biz biraz erken başlamış olabiliriz çünkü benimki kilo almıyor.Sen dr dinle istersen.Bu arada hoşgeldin daha sık katıl aramıza.
Benimkide buranın en yaramaz ve en uykusuzlarından



Ardaömür(Arzu)

Eminecim teşekkür ederim inşallah et olur birazcık