EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

dur şerife yaw hemen yaşlandırdın bizi :caca: :toothy10: o kadar da çabuk geçmiyo yaw :suclu:
geçmiş olsun canım kayınvalidene ve sana da kolay gelsin,
özlemcim inşallah diştendir,ama duruldu biraz dediğim gibi :love9: işbaşı yaptırsalar bile ben gitmiycem :k06: eylüle kadar beni hiçbi kuvvet başlatamaz :toothy10: hakkaten iyi ki öğretmen olmuşum diyorum şimdi :laughing7: :nazar: lütfen sen de öyle düşünme, anneliği tam layıkıyle yerine getiriyosun bence,sabırla büyütüyosun afacan selimi :nazar: kiloları da verirsin daha dur  bakalım en azından 1senede veriliyomuş :opucuk:

ponçik

27 Nisan , 2007, 14:05:44 #4891 Son düzenlenme: 27 Nisan , 2007, 15:33:17 g10ca
Alıntı yapılan: desree (Özlem) - 26 Nisan , 2007, 20:17:35
Birde bizim yaşına kadar aşısı yok dr kontrole falan getir demedi de naapcam ben bu mevzuda? ???


Alıntı yapılan: ayşegül - 26 Nisan , 2007, 21:17:20
özlem, goncanın dr u 6. aydan sonra bir daha yaşında getirin demiş, acaba biz de mi öyle yapıcaz ki? :dontknow:

Özlemcim selam canım
bizim de 12.aya kadar aşımız kalmadı doktorumuz gelmenize gerek yok dedi
ben de bugün ana-cocuk sağlığını aradım durumu söyledim
getirin sağlıklı çocuk bölümünde kontrolleri ücretsiz yapılır dedi  :tongue3:
açıkcası en çok bu ücretsiz olayı hoşuma gitti, çünkü sırf boyunu kilosunu gidişatını öğrenmek için özellere para vermek zoruma gidiyor  ::)





Zara82

ayyy pardon devam yazacaktim günes ikonu ekleyecektim gönder e basmisim

Özlem, neden 1 yasina kadar asi olmayacak Selim....bana doktor gecen gittigmde asilar daha yeni basliyor dedi....belki orda farklidir  :dontknow: Ayrica son mesajini okumamis olalim ...ne demek ben annelik yapamiyorum....Bence senin bebek bizlerde olsaydi...biz ne diyecektik o zaman....Kendini böyle suclama lütfen...SEN MÜKEMMEL BIR ANNESIN.....ayrica bu emzirme isini de sen becerdin becermesine ama Sipa emmek istemedi iste... :BangHead: bende 2 ay emmisim...kardeslerimde öyle...insaallah ikinci bebegin istemedigin kadar emer  :tongue3:

Aysegül,gecmis olsun dilegin icin tsk ediyorum canim....sanirim bugün  ugramamisin henüz..temizliginide yapmissin piril piril olmustur simdi....bende birazdan üstten toparlayacam...

Meltem, tavsiyelerin icin tsk ediyorum, havucu ve patatesi sirf haslayip verdim ama brokoli yada kabagi sirf vermedim agir olur diye....bugün sanirim tek havuc haslayip verecem...Belemir nasil oldu canim??? En kisa zamanda düzelir insallah....Bence havalardanda cocuklar böyle oluyor yani sizin oralari bilemem ama burasi bir bakmisin 26 derece diger gün 15 e düsebiliyor... Canim sen ne oalrak calisiyorsun, merak ettimde  :tongue3:

esrayeliz, disiniz hayirli olsun sizinde ayrica regl de olmusun...simdi gitsin kilolar....darisi olmayanlarin basina...

Berilce....canim demek senin kiz da benimki gibi....cocuklari deneme tahtasi yapiyoruz .....ama böyle böyle büyüyecekler iste...

Filiz, benim esim agzina hic bir sebzeyi sürmez....cok kötü birsey insdan ne pisirecegini sasiyor.....Bende cocugum ona hic ceksin istemiyorum insaallah seninkide cekmez....Bende bu konuda kayinvalide ile tartisiyorum bazen.....MEltemde oldugu gibi o kendi dedikerini uygulatmak istiyor.....verme artik cocuga öyle seyler diyor...bende israrliyim....YIYECEK diyorum....ogluna vermemisin simdi ben cekiyorum derdini dedim... :tongue3:

Gözde...ya benimde HIra bazen aklima geliyor....dua ediyorum...NAisl canim düzelme varmi??? Birde ne diyecegim....CANIM BURDA BU KONUYA COK ÖZEN GÖSTERIYORLAR::::ATESI HERZAMAN POPODAN ÖLC!!!!!!!!!!! IStersen internette de arastir.,....bebeklerde popodan ölcülür...koltuk alti hep fazla cikiyor..
Hem kendinide bu kadar yipratma canim...bak sütün filan kesilir...rahat ol....düzelecekler...Ayrica cekilis fikri güzel bende varim...

Aysen sanada iyi gezmeler Tunamla...

´Jbdun canim, senin su rapor lardan göz acip kapamaya bitiyor anacim....sen bana gel ben sana 1 yillik rapor vereyim bu ne böyle taksit taksit... :toothy10: :ehi: Saka bir yana insaallah hersey yolunda gider...Demek Ecrin hanimda mizmizliga basladi....atak haftaniz olmasin canim??? Tabii dist olabilir...yada daha fazla ilgi istiyor....benimki büyüdükce daha ilgi ister oldu  :honk:

Haaaa aysegül simdi aklima geldi sanirim ütü yapiyordun....kolay gelsin..



ponçik

Alıntı yapılan: Gözde - 27 Nisan , 2007, 02:48:54
Yav ben Eylül prensese(tavuklu mama yerken..) ve Tuna prense(o dört nefis foto için..) maaşallah koymayı unutmuşum!? al sana Gözde teyze! :caca: al sana al sana! :caca: :caca: :caca:
bu Eylül'eeee :nazar: bu da Tuna'yaaaa :nazar:

ALEMSİN GÖZDEEEEE
  :ehi:



jbdun

ay zehraaaaaaaaaaa ne güzel olurdu yaw şöyle toptan rapor verme yetkin olaydı da vereydin :toothy10: hem ben hem de sizler kurtulmuş olurdunuz :ehi:
atak haftamızı atlattık ama belki de ilgi istoyor da olabilir :laughing7: neyse bolbol ilgileniyorum zaten şu 2-3 gündür :love9: :love3:
inşallah ravza sena havucunu güzelce yer sonrasında da sorun yaşamazsınız canım

meltemk

Zehracim sagol canim. Insallah duzelir Belemir yaa. Bize de dua et sen arada. Evet havalr bir tuhaf ama sanmiyorum. Baska bir sey. Dedim acaba biberonlari iyimi yikanmiyor. Kadincagiz da yikiyor hepsini duzgunce ama.. :honk:

Canim ben mali danismanim. Ingilizcesi Auditor. Almancasi Wirtschaftsprüfer, sanirim. Cunku internetten baktim, Belki sallamis olabilir ;)

Jbdun insallah alirsin rapor. Valla ogretmenlik guzel is. Ben de diyorum bazen kadinlar icin en super is ogretmenlik diye. Hatta universite hocasi falan bile olsan iyi. Yani bir yazin kisin belli olur.Neyse artik bizim icin cok gec. Belki 40 yasina gelince - ki bu da 9 sene sonra oluyor - isi birakip bir universite'de hocalik falan yaparim. Keskeeeeee :suclu:

Ozlem oyle sacma sapan seyler soyleme. Hepimiz ayni seyleri hissediyoruz zaman zaman. Bu emzirmeyi de bu kadar takma. Bence biz bunu icten ice sidik yarisina ceviriyoruz. Yok oyle bir sey. Sen elinden geleni yaptin. Olmazsa olmaz. Hem hatirla ilk gunler Selim'in ne kadar huysuz oldugunu. Arkadasim oyle sut mu kalir. Bak bir bakacaksin insallah Selim gelmis 6 yasina, okula gidecek. Koprunun altindan daha ne sular akacak. Vu emzirmeler, pureler koca bir mazii olacak. Hadi bozma oyle moralini.

Bak bizimki de yine oruc tutuyor. Ne yapayim. Olmadi yine gideriz doktora vitamin falan verir.

Hadi yine gelirim ben. Simdlilik kactim. Iyice haytalik var bugun bende. Cuma psikolojisi...








jbdun

EMİNEEEEE

EN ÇOK ONLİNE GEÇİCEK GALİBA BUGÜN , 11 OCAKTAKİNİ :D :laughing7:

NOT: Forum kurucusu sensin ya ondan sana yazıyorum :k06: :opucuk:

Zara82

insaallah jbduncum......evimiz cok sicak oldugu icin ravza uyuyamiyor   :honk:

Meltemcigim, kadinin herseyi iyi yaptigini biliyorsun aslinda ama yinede kusku yapiyorsun kendi kendine....icini rahat tutu canimcim...
Meslegin güzelmis...benim esimde suan Finanzbuchhalter...ayrica isinin yaninda ünide okuyor ...özel bir üniversitede...DIplomkaufmann lik okuyor..
Ayni dalda sayilirsiniz...

yavvv jbdun en son ne yazdigini anlamadim ben  :'( birseymi kacirdim ola???



fundagüler

slm arkadaşlar cihanım bugün tam 6 aylıııkkkk!!!!
aşıya gittik az önce ağladı biraz. bize de bir yaşında gelin dediler. demir damlası ferro sanol verdiler ücretsiz bundan kullanan var mı iyimi merak ettim. veee 8,300 gr olmuşuz boyumuz da 65 cm olmuşş çok sevindim. benim bıdıkım büyüyor. işlerden okuyup çıkıyordum hadi bugün yazayım sevincimi paylaşayım dedim.  :hello2:
hepinize iyi hafta sonları :wave:

Zara82

fundacigim öncelikle 6. ayiniz kutlu olsun  :hello2: :hello2:
ve kontrolünüzün iyi gecmesine sevindim...masallah seninki tosuncuk galiba....

Sanada iyi haftasonlari  :sunny:



meltemk

Funda masallah. Kontrolunuze ve Cihana :nazar:6. ayiniz da kutlu olsun.

Zehra sana sorayim aklimdayken. Ravza'nin kilosu ne kadar? Cunku sanirim ayni gun  bizimkilerin dogumgunu..





ponçik

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :cildir:

tam okuyorum telefon çalıyor
tam okuyorum müşteri geliyor
tam okuyorum cvp yazıyorum yeni mesaj geldi isterseniz önce onu okuyun diyor
en sonunda da internetim koptu

:cildir:  :cildir:   :cildir:  :cildir:  :cildir:  :cildir:  :cildir:
:director: bende vazgeçtim herkese tek tek yazmıyorum   :BangHead:



fundagüler

teşekkürler zehra ve meltem sormayın cihanım yeni toparlandı önceden çok kusuyordu fazla kilo almamıştı. ek gıdalar yaradı yani maşallah hepimizinkilere :nazar:

jbdun

 :toothy10:  ya hani forumun ana sayfasının en altında en çok online olunan diye bişey var ya,öyle yazıyodu galiba, onu diyorum,
ne alaka diyceksiniz ama ne biliyim dikkatimi çekti işte :k06:

fundacım maaşallah cihana,nice 6aylara inşallah :nazar:
ferro sanola yeni geçtik,ama tadı çok kötü ben geçenlerde 1damla aldım da ııyyyykkkk yani,ecrinim de suratını ekşite ekşite içiyo ama napalım,çok önemli demir. 5damla sabah 5damla akşam veriyorum ben

Zara82

meltemcigim, RAvza 1 hafta önce 8040 gramdi..... Ama kiyaslama bence cünki bu dogm kilolarinada bagli...Benimki 3740 dogdu 3500 kilo ile hastaneden cikti...

Gonca canin saolsun....