EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

anita

Kızlarr,
Çok yorgunum uykusuzum... Lukas çok yaramaz oldu.. Ne gündüz zaptedebiliyorum ne gece.. Gece uykusu çok iyiyken bozuldu. gündüzde devamlı ilgi ve kucak istiyo gezmek istiyo. yanlızım tuvalete gidecek vakit yok. Kayram okula gidiyo bu sene başka güzel bi yuvaya verdim. o memnun halinden. o da ilgi istiyo benden. ikiye bölmek lazım beni.
iki çocuklu olmak çoooooook zormuş. annem de haftada bi gün gelebiliyo ancak.. yani isyanlardayım.
hiç okuyamadım forumu.
sadece merhabs demek istedim. şimdi hemen uyumaya gidiyorum. yani yeni bi gece macerası beni bekliyor :)
öpüldünüz hepiniz..



ponçik

°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ  teyzemize teşekkür ederiz  :flowers:

Anitacım hoşgeldin , Kayranın yeni okulunu sevmişsiniz , çok sevindim , Lukasın yaramazlıklarını az çok tahmin ediyorum , erkek çocuklar kızlara göre daha hareketli oluyor , Allah yardımcın olsun canım  :opucuk:
yalnız , siz böyle 2 çocuk anneleri , olumsuz şeyleri anlattıkça ben vazgeçtiğim 2.den tamamen vazgeçeceğim ona göre  :ehi:



beril

ya kizlar meraba,benim ilk hamileligim amerikadaykendi ve ben tetanoz asisi oldum mu olmadim mi hic ama hic hatirlamiyorum,turkiyede yapiliyomus galiba gerci doktorum hic bahsetmedi ama unuttu mu ne.siz oldunuz mu hamileyken hatirlarsiniz,GULAY ya sen de amerikadaydin sen olmus muydun sen olduysan ben de olmusumdur.ay hic hatirlamiyorum kafayi yiyecem.MELIS COK HASTA bugunlar uyku uyumuyorum nasil bi hamilelik gecirdigimi hic bilmiyorum, hepayaktayim bu gidisle ayaktayken doguracam.kuzum 1 haftadir oksuruyo  4 gundurde surekli ates dusurucu ,yarin tekrar goturucem doktora, antibiotikte ise yaramadi :( ya su sorularimi acil cevaplarsaniz sevinirim nolur:(

ponçik

Berilcim Melis'e çok geçmiş olsun, havalar çok değişken , tüm çocuklar hasta , bol bol vitamin vermeye çalış , özellikle mandalina portakal suyu içirmeye çalış canım, Acil şifalar

soruna gelince ben tetanoz aşısı olmadım , özel hastaneye gidiyordum ben , doktoruma özellikle sordum , Anadolu da yada devlet hastanelerinde yetersiz kalabilen hijyen sebebi ile tetanoz aşısı yapıldığını söylemişti, ben de o yüzden yaptırmadım  :icon_thumright:



beril

artik cok gec oldum bile az once:( doktora sordum yaptir dedi,onada ben hatirlatmasam bisey diyecegi yok zaten.melisin bi turlu gecmio,napicagimi sasirdim,gittim 125 kagida bal aldim ihlamura zencefile karistirip duruyorum,cocuk gece uyuyamiyo,dun sabah 5 te uyudum 7 de kalktim,o oyle nefessiz kalinca benim uykumtamamen kacio,ama babasinada sinir oluyorum,nasil horul horul uyuyolar,baba olmak boyle bisey mi ya,yani insan nasil oyle rahat rahat uyurki,melis bebekkende oyleydi ,kiz ciyak ciyak aglardi o horul horul uyurdu,bi kere bile kalkipta yardim etmedi,her erkek mi boyle acaba ama sanmiyorum yani,sinirim tepemde daha sayacak cok kisi varda neyse susayim:) sagol goncacim cevabin icin,gene yazarim gorusuruz.

ponçik

125 kağıt mı  :honk: anaam ne balıymış o öyle , anzer balı filan herlade
inşallah iyi gelir, şifa olur Melis'e  :love9:
eşine de maaşallah diyorum ve aranıza girmiyorum  :suclu:

Eylül grip oldugunda hep ağzı açık uyurdu , geniz eti vardı, aldırdık , şimdi çok rahat uyuyor çok şükür, geniz eti alınırken bademcikleri normale göre büyük oldugu için onları da aldırmıştık  :icon_thumright:
öyle sık sık hasta olmuyor tabi ama bakalım daha öyle kar kış görmedik , inşallah bu sene rahat geçer hastalık anlamında  :amin:



Emine

Selamlarr ;
Miray paçamdan çekiştiriyor :) alelacele okudum uzun zaman uğramayan arkadaşları tekrar görmek ne güzel. Defne ve Eren'in geçmiş doğum günleri kutlu olsunn  :love7:
Berilcim ben de yaptırmıştım tetanoz aşısı hatta yolda düşmüştüm dizlerim kanadı iyi ki yaptırdım demiştim sonra. Yani hastane temiz olsa bile başka yerlerden bir kesik vs bir şey olabilir iyi yapmışsın yaptırmakla. Tüm yavruları öpüyorum hasta olanlara geçmiş olsunn  :-*

aslı

merhaba kızlar ,

Goncanın bahsettiği hamiş benim  :)  . Çok zor bir hamilelik geçirdim. Bulantılarım o kadar fazlaydı ki hastaneye falan yatmak zorundakaldım. hiçbirşey yiyemedim o yüzden halsizlik falan hat safhada idi. Sıkıntılarım hala bitmemiş olsa dahi artık iyiyim.  4. ayımı doldurmuş durumdayım yarın 19 haftalık bir hamişim.herşey yolunda Allahıma şükürler olsun. bugün kontrolümüz vardı ama göremedik kordon önnde durduğu için yorum yapamadı dr.muz. bayramdan sonras tekrar uğra bir bakalım dedi cinsiyetine. Birde evde tadilat işlerimiz vardı 15 gün eve falan ancek yerleştik. O sebeble size hemen haber veremedim.

Hamileliğimi daha Defneye söylemedik. Okuldakş pedagogla önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağız eşim ben ve annanemizle birlikte . Neler yapmamız gerek nelere diikkat etmemiz gerekir beraber belirleyip Defneye bayramdan önce açıklamak istiyorum . bayramdan önce açıklamak istiyorum çünkü uzun bir bayram tatilinde Defneye istediğim zamanı beraber geçirebilecek olmamız.

Defne okulunu ve öğretmenini çok seviyor. çok tatlı ve ilgili bir öğretmenimiz var.  Allaha şükür okulla ilgili bir problem yok ama kardeşi olacağını öğrenince neler yaşarız bilemiyorum.

Bütün kuzucukların doğum günleri kutlu olsun. Goncacım hepimizin kuzucuklarının doğum gününü tek tek hatırlayıp kutlaman  çok düşüncelisin . Bunlar senin için arkadaşım  :flowers:   :flowers:

l



aslı

Berilcim tetenoz olman bence iyi olmuş bende bu hafta gidip yaptıracağım Emineye katılıyorum Allah korusun yolda paslı birşey keser birşey olur. ben ilk hamileliğimdede yaptırmıştım.

Eminecim cimcimelerin çok tatlı bir daha belirteyim dedim . Umarım okulla ilgili memnuniyetin sene sonuna kadar devam eder.

Aslıcım annaneniz evine dönmüş sizin için zor olmuştur eminim.

Goncacım Defnede soruyor erkeklerin pipisi olur değil mi anne diye bende senin gibi rahat cevap veriyorum ama eşim hemen bana bakıyor ne olacak şimdi diye. biede eltimin bebeği erkek olunca orada görüyor altını değiştirirkken merakını gideriyor  :laughing7:  . bu arada bayramdan önce yazamaya çalışırım ama bayramda yolunuz izmire düşerse biz tatilde izmirdeyiz bizim cimcimeleri buluşturalım

zehracım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kısa sürede toparlayacağına eminim. oğlunu kızını ve seni öpüyorum

yorgunluk çökmeye başladı herkesi çok ama çok öpüyorum



Emine

Aslıcımmmm çok sevindimmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm. Defnecim de abla olacak demek .. Hayırlısı olsun. Çok öpüyorumm  :opucuk:

ponçik

30 Ekim , 2010, 11:33:05 #13315 Son düzenlenme: 30 Ekim , 2010, 11:35:07 g10ca
Ohhh yaaa nihayet  ;D Aslıcım en sonunda ben söyleyecektim  :k06:
demek senin yeni melek cinsiyetini göstermedi, çok edepli çıktı, kız mı olacak acaba  ::)
Defnenin okulundaki pedagogla görüşünce bizimle de paylaşırsın değil mi arkadaşım  :icon_thumright:
hani belki ben de düşünüyor olurum belki 2.yi  :suclu:
benim gelgit hallerim hala devam ediyor, bir istiyorum bir istemiyorum  :k06:
eşimde olsun filan diyor ama ne zaman konusunda herhangibir konuşmamız geçmedi  ;)
İzmir şuan gündemimizde yok , olursa da sürpriz olur  :sunny:

Geçmiş doğumgünlerimizi de kutlayalım

Fatma'nın tatlı Ezgi Anna'sı iyi ki doğdun (25 Ekim)




Aslı'nın fındığı Ece Deniz iyi ki doğdun (26 Ekim)





Beril'in Cumhuriyetçi kızı  :) Melis iyi ki doğdun (29 Ekim)


[/color] [/font]



ponçik

arkadaşlar  :hello:

çok güzel bir site buldum
bizim yaş grubundaki çocuklarla evdeyken ne tür faaliyetler yapabiliriz işte bu sayfada
  :hello2:

http://etkinlikdunyasi.blogspot.com/2010/09/cizgi-calsmalar-3.html



Emine

Ezgi Anna , Ece Deniz , Melis iyi ki doğdunuz  :love9:


Site önerin için teşekkürler Goncacım. İnceleyelim bakalım  :-*

anita

Aslı tebrik ederim cnm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..



yildiz168

merhaba kızlarrr, ben pazar günü doğurdum :love7: