EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslio

Uzun bir ayrılık sonrası herkese Merhaba..
Umarım unutulmamışızdır....

Goncacım çok geçmiş olsun Eylül'e.. Üzülerek okudum....Ne kadar dikkat etsekte hastalanıyorlar...Acil şifalar diliyorum....

ponçik

Teşekkürler Aslı , dediğin gibi ne kadar dikkat etsek de hasta olmamaları imkansız , büyüseler bile hala savunmasız ve bize muhtaçlar  :love3: Ece'yi benim yerime öp annesi  :opucuk:



zeytince

 selaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm   :flowers:

ben geldiiimmmmm, biliyorum arayi coooookkk actim,  ::) sorry  :suclu:

goncacim, mavisime neler olmus oyle? cok gecmis olsun... Allah'im acil sifalar versin... Eylul ile birlikte hasta olan tum yavrulara da tabi... :amin: :amin: :amin:

diger bizim kizlar insallah sizler ve kuzular da cok iyidir...  :D

en son biz irlandadayken gorusmustuk degil mi? off ne uzun zaman olmus sizlere yazmayali... ozlemisim vallaaa... :opucuk:

cok sukur Vatan'a donduk.. evimize yerlestik... esim isine basladi, biz buradaki yeni hayatimiza... tabi hayat devam ederken yenilikleri de beraberinde getirdi... :D mesela bir bebek gibi..  :k06: evet suan hamileyim, henuz cok yeni bir hamilelik... biliyorsunuz bizim bebek isi biraz zorlu bir surecten gecmemizi gerektiriyordu.. cok sukur Allah emegimizi bosa cevirmedi ve bizi yeni bir bebekle mukafatlandirdi...  :amin: :amin: yukarida yazdigim gibi daha 1 hafta olmadi ogreneli... :nazar: cumartesi ilk kontrolumuze gidecegiz... bu gelisme oncesi bir de yeni ev aldik, (GONCACIM :D ) karsidan cengelkoyden... ;D onumuzdeki aylarda tasinma islerim olacak insallah... bunlarla birlikte tabi bir taraftan da aof sinavlarim vardi... iste geldikten sonra boyle kosturmacali gecince vakit sizleri ihmal ettim... ama cok sukur guzel haberlerle geldim...  ;)
Caner de hic zorlanmadi buralara ayak uydurmaya... ingilizce tamamen bitti, tukendi tabi.. bu beni uzse de herseye ragmen burada olmaktan cok mutluyuz ikimiz de ... simdilik bizden bu kadar... tekrar gorusene kadar hepiniz kendinize iyi bakin...


ponçik

21 Haziran , 2010, 23:08:17 #13203 Son düzenlenme: 21 Haziran , 2010, 23:11:12 g10ca
 :hello2:  :hello2: biliyorduuum Gülayin bir bebek haberi ile gelecegini biliyorduuum  :hieyt: Canim  benim herseyin hayırlısı olsun inşallah kontrolden sonra havadisleri bekliyoruz . Yeni eviniz de hayirli olsun çengel bizim burnumuzun  dibi  :D artık vakit buldukça canerle eylus beraber oynarlar . Tekrar hosgeldin arkadasım hersey gonlunce olsun  :flowers:



ponçik

kızlaaaar teyze olduuuum  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:
kardesim carsamba aksamı sezeryanla bir erkek bebek dünyaya getirdi
öyle tatlı ki insan bakmaya koklamaya doyamıyor  :love9: maasallah subhanallah oglusumuza  :nazar: 
veee darısı tüm hamilelerin basına, Allah bir avazda kurtarsın insaAllah   :amin:  :amin:  :amin:



şerife Berat

MERHABALARRRRRRRRRRRRRR  HAYIRLI CUMALAR     :flowers:

HEPINIZI COK OZLEDIM ARA ARA OKUYORUM AMA YAZMAYA VAKIT BULAMIYORUM NEYSEKI BIZIM ODADAKILERIN BI COGU YEMEKTE DIGERLERI DE TOPLANTIDALAR.

YENI EVIMIZE YERLESTIK COK SUKUR TASINALI 1,5 AY OLDU ZOR BI SURECTI AMA ŞÜKÜR HALLOLLDU ŞİMDİLİK BOL BOL ÇLAIŞIP BORCUNU ÖDEMEKLE MEŞGULUZ

İSŞERİMİZ YOGUN ACCAYİP HEMDE ARTIK MOTORUM YANACAK DİYORUMDA GÜLÜYORLAR BANA

ALİ BERAT HASTALANDI BOGAZI ŞİŞMİŞ SESİ BİLE DEĞİŞTİ KUZUMUN :'(

GONCA TEYZE OLMUSSUN HAYIRLI OLSUN ANNESI ÇABUCAK İYŞEŞSİN İNŞ.EYLULCUM NASIL OLDU ?ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİMİ?

GÜLAYCIM YENİ BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN BİZİ HABERSİZ BIRAKMAZSIN ARTIK DEGILMI GELISIMI KONUSUNDA

HEPINIZI OPUYORUM    :wave:


ponçik

Şerifecim yeni eviniz hayırlı olsun , güle güle oturun , inşallah borçları ödemenizde Allah kolaylık verir  :amin:

Eylülcüm dün kontrole gitti, ciğreleri temizlenmiş çok şükür , antibiyotiği p.tesi bitecek, bundan sonra vucudunda herhangibir kabarıklık kızarıklık kaşıntı olur da , uzun süreli devam ederse o zaman gerekli test ve tahliller yapılacak, çok şükür şuanda herşey yolunda  :amin:

Kardeşim bebeğiyle beraber evine geldi  :love3: amma velakin bebek ememiyor dolayısıyla sütümüzde gelmiyor, dün doktoru aramışlar mecburen mama vermişler ama bu arada emzirmeyte devam edecek tabiki sütü gelmesi için, inşallah çabuk toparlar ikisi de  :amin:



anita

Selammmmm,
Ben adaya geldim.. uzun zamandır giremdiyorum foruma. iki çocuk çok zormuş..
inşallah herkes iyidir.. öperim :)




ponçik

28 Haziran , 2010, 15:14:24 #13208 Son düzenlenme: 16 Temmuz , 2010, 10:10:59 g10ca
Anitacım senin bu kızın çok şekeeeeer yaaa tam yemelik  :hungry:
oğlun da ablasına nasıl bir hayranlıkla bakmış , ona da maaşallah ne çabuk büyüyorlar
Bu boncuk Kayra'ya  :nazar:  bu boncuk da Lukas'a  :nazar:




Emine

Aslıcım seni unutmak mümkünmü  :D şeker Ecemi çok öp benim için  :-*

Gülaayyy harika bir haber bu  :hello2: . Demek Canerim abi olacak. Çok merak ediyorum cumhurbaşkanı duruşlu paşa ne alemde  :D Kontrol iyi geçmiştir umarım. Yeni eviniz yurdunuz da hayırlı olsun. Çok öpüyorum canım  :opucuk:

Anitacım Lukasta ablası gibi ne kadar güleryüzlü ..  :nazar: Maşallah kuzulara. Bizimki de en çok ablasına gülüyor kıkır kıkır. Allah ağlatmasın yavrularımızı  :amin:

Goncam nasıl bir zerafettir bu dokunmaya kıyılmayacak kelebek cidden.  :nazar: Sürekli nazar değiyor kuzuya en iyisi şöyle içten bir ttütütüüüütütüüüü maşallaaaah demek.  :nazar:

aslio

Goncacım bu ne güzellik...Ben uzun zamandır resmini görmüyordum kızının... Maşallah canım..... Bu arada tebrik ederim teyze olmuşsun..

Anitacım Kayra ve Lukasta çok tatlı çıkmışlar...

Şerife eviniz hayırlı olsun canım..

Eminecim çok teşekkürler canım... Siteye fazla giremesemde fırsat buldukça Ceylinin sayfasına bakıyordum..Ufaklık neler yapıyor?Zor oluyormu?



ponçik

Emine ve Aslı teyzelerimize çok teşekkür ederiz   :flowers: :flowers:



Lily Wonka

29 Haziran , 2010, 19:06:39 #13212 Son düzenlenme: 29 Haziran , 2010, 19:14:03 Lily Wonka
Anitacım, bebişlerin pek tatlılar canım.. :nazar: Kayra ne kadar sıcak ve güleç fotoğraflarda, normalde de öyle midir? Maşallah fıstığa.. :)

Goncaaa, o nasıl güzel bir kelebek öyleee! gözlerim kamaştı valla! :sunny: maşallahhh Eylül'ümüze.. :nazar:
Bu arada, teyze olmuşsun canım, tebrik ederim. :flowers: Sağlıkla, mutlulukla büyüsün yeğenin inşallah. Bizim için de kokla mis kokuluyu.. :)

Gülayyy, seni tekrar aramızda görmek ne güzel.. :D Bebiş haberine çok sevindim! :hello2: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yeni eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle oturun.. :) İlk fırsatta Caner'in son fotolarından ekle lütfen. Görelim, hasret giderelim. :love9:

Aslıcım, hoşgeldiniz.. :) Ece kuzusu nasıl?

Şerifecim, sizin de eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun. Ali Berat'a da çok geçmiş olsun. :-\ Umarım bugün itibariyle çoktaaan iyileşmiştir kuzu..



ponçik

Alıntı yapılan: Lily Wonka - 29 Haziran , 2010, 19:06:39
Goncaaa, o nasıl güzel bir kelebek öyleee! gözlerim kamaştı valla! :sunny: maşallahhh Eylül'ümüze.. :nazar:
Bu arada, teyze olmuşsun canım, tebrik ederim. :flowers: Sağlıkla, mutlulukla büyüsün yeğenin inşallah. Bizim için de kokla mis kokuluyu.. :)


Çok teşekkürler Gözdecim  :opucuk: kokladıııım mis kokuyor hem de  :love3:



zeytince

hepinize cokk tesekkur ederim arkadaslar...

anitacim hayirli olsun oglun dunyaya gelmis de buyumus bile.. masallah kuzularina.. :nazar: :nazar: :nazar:

goncacim, eylul'e de masallah..  :nazar: :nazar:  demek teyze oldun.. harika bir duygudur, tebrik ederim kardesini... :flowers:

Allah kuzularimizi nazarlardan korusun.. :amin: :amin:

size doktordan sonra yazamadim, anneme gittim orada kaldim 1 hafta, donuste de ablamin kizini getirdim yanimda, hem O'na degisiklik olsun hem bize arkadas diyerek... gectigimiz hafta kesemizi gorduk..  :nazar: bu cumartesi de kalp atisimizi gormek icin gidecegiz... insallah pit pitlari da gorur doneriz.... :amin: :amin: inanin o kadar korkuyorum ki bir aksilik cikacak yine uzulecegiz diye...  :'( insallah hersey cok guzel olacak.. oyle inanip dua ediyoruz... sizler de dualarinizi eksik etmeyin bizden.. :amin: :amin: :amin:

simdilik bu kadar... gecen sefer de canerin resmini eklemistim ama cokmamis, beceremedim herhalde.. tekrar deneyeyim... :icon_thumright:




Uploaded with ImageShack.us