EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslı

Evet arkadaşlar merhaba uzun süredir yazamıyordum kızım tatil yapsın diye taşınıp durdum.

Jbduncum Ecrin'e  :nazar: . Çok tatlı olmuş. bebiş nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Güzel Ecrinimi  :opucuk:

Beril hoşgeldin. türkiyeye dönmüşsünüz hayırlısı olsun. Fırsat buldukça yaz ve melisin fotolarından yok mu koysaydın görseydik

Şeyda tebrik ederiz. Minik bir prenses gelmiş  :flowers: :flowers:

Gülaycım 2.bebeğin niyetine girmişsiniz. Hayırlısı olsun canım. Bu arada okul alıştırmalarını başarıyla atlatıyorsunuz galiba ;)

Eminecim test sonuçlarınız güzel çıkmış çok sevindim.

Goncacım mavi boncuğumun odasını güle güle kullansın.

Şerife hoşgeldin. Ali Berat'a çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.



aslı

Meltemcim yine kuzuklardan uzaklara gitmişsin. Yani sana az seyahatli günler diliyorum

Veee goncacımla ve ayşegülcümle buluştuk. Aayşegülü tekrar görmek ve goncayla yüzyüze tanışmak çok güzeldi. Ayşegülcüm güzel yorumun için teşekkür ederim  :opucuk: .  cimcime olmak hoşuma gitti  ;D  .

Eylüşüme ve Yağızcığıma  :nazar: :nazar: :nazar:


Ranacım çok tebrik ederim canım  :flowers:  :flowers: :flowers: :flowers: . Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin  :amin: . s :amin:eni ve yakışıklı oğlanlarını öpüyorum cnım

acayip uyku bastırdı o yüzden yarım yamalak yazdım fırsat olunca şöyle bir daha okuyacağım atladığım neler var bakayım



aslı

17 Ağustos , 2009, 23:07:57 #12587 Son düzenlenme: 26 Ağustos , 2009, 14:06:07 aslı
resmimizin yerine defne kokulu öpücükler



aslı

17 Ağustos , 2009, 23:13:57 #12588 Son düzenlenme: 26 Ağustos , 2009, 14:06:39 aslı
resmimizin yerine defne kokulu öpücükler



bilge azra ceylin

 merhaba arkadaşlar ben bilge denizli de oturuyorum bir kızım var adı azra ceylin ekim 14 2005 dogumlu kendıme uygun bu sayfayı bulabıldım sizlerle tanısmak ısterım
ayrıca bu foruma uye arkadasım var ondan duymustum cok guzel oldugunu adı şerife

Tebessüm :)

Eminecim o tabak muhtemelen gördüğün gibi kalmıştır :D Tavuk ızgara varmış baktım da, onu yemiş galiba biraz.Gerisini de ben yemişimdir,sana dolu bi tabak söyleyelim ;) Hadi az kalmış cinsiyeti öğrenmenize, sen demiştin galiba Eymen ismini düşünüyorum diye, çok güzel bir isim bence.Hele cinsiyeti bir belli olsun da olmazsa forumcak ekşiriz eşinin başına  :k06: Ananenler de Allahın izniyle grip filan olmadan gelirler,Allah bütün umreye gidenleri korusun.

Ranacım tebrik ederim bebişine kavuşmuşsun,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat olsun inaşallah :opucuk: Eşini ve taze abi ercanı da tebrik ederim :flowers:

Aslıcım hoşgeldin, ben yerim bu defne kuzusunuu, koca kız olmuş, bi de poz vermiş totoya bakkk :ehi: Çok tatlı maşallah, saçlar da uzamış :nazar:

Bilgecim hoşgeldin :flowers: Şerife bizim Şerife sanırım, Berat oğlu var değil mi?Bizim sayfamızda bir Ceylin Azra daha var adaşlar ;)

Allaaah yağız keki mıncıklamışşş kaçtım ben :wave:

zeytince

 aysegulcum Yagiz`a kocaman  :nazar: :nazar: delikanli olmus bu... :D yeme sorunu son gunlerde bizde de var... :-\ zorlamak da istemiyorum ama uzuluyorum cok...  :y25:

aslicim Defene`ye de kocaman :nazar: :nazar: :nazar: nasilda poz vermis prenses... :D

goncacim boncuk Eylul`e de bir  :nazar: :nazar: diyeyim... tipki anasi bu kiz... :k06:

izmir bulusma resimleri de cok guzel... siz 3 guzel hatuna da  :nazar: :nazar: :nazar:

Ranacim demek dogum yaptin... hadi gozun aydin canim... size gazsiz, bol sutlu gunler canim...  :nazar: :)

eminecim erkek ismi dusundugunuze gore buyuk ihtimal erkek olacak bebisimiz... Eymen ismi bence de cok guzel...  :icon_thumright: Anneannelere de hayirli umreler dilerim canim.. saglikla gidip gelirler insallah.. :nazar:

meltem gene yavrulardan uzak kaldin demek... :-\ iyi olsunlar da sayili gun cabuk gecer...  ;)

serife Berat`a gecmis olsun..  ramazan ekmeklerinizi de afiyetle yiyin... :hungry:


zeytince

 bilge sen de hosgeldin aramiza... ne guzel sayfamizda 2. Ceylin azramiz oldu... :D

biz cok sukur alistik artik okula... kayifle gidip geliyor artik... bu ay sonunda konusma terapisi icin ilk randevumuz var.. bakalim ne yasayacagiz... bunun haricinde baska bir yaramazlik yok sukur.. simdi gidip oglusumu kresten alacagim...

kendinize iyi bakin... :wave:


Emine

Ranacım tebrikler.  :hello2: Allah analı babalı büyütsün yavrunu.  :flowers: İsme karar vermişsinizdir sanırım söylemişmiydin daha önce?

Aslıcım teşekkürler .Defneciğim tam bonus olmuş tombiğim öpüyorum tatlı kuzuyu  :opucuk:  :nazar:

Bilge hoşgeldin aramıza  :hello: Benim kızımın adı da Ceylin Azra . Soyadınız Kızılkaya değildir umarım  :k06:

Ayşegülcüm teşekkür ederim.Tolga asla Eymen ismini istemediğini söyledi.Ceylinin ismini ben koyduğum için bu defa sıra bende diyor.Şimdilik sıcak baktığı isim Deniz iki isimli olacak muhtemelen Deniz kızlara da konduğu için karışıklık çıkmasın diye 2. ismini de Azra'ya ve Kızılkaya'ya uygun olsun diye ben Yekta olsun bari diyorum eşsiz, tek anlamında ama bakalım kabul eder mi .Beğenmediğim bir isimde diretmese bari.Stres oldum iyice  :)

Gülaycım çok teşekkürler randevunuz güzel geçer inşallah .


Arkadaşlar son boy ve kilo durumları nedir sizinkilerin.Ceylin bugünlerde bana pek bi iskelet görünmeye başladı da kaburgaları belli oluyor sanki normal duruşunda  :k02:


Tebessüm :)

Gülaycım teşekkür ederiz maşallah için.Aferin canere okuluna alışmı ne güzel :nazar: Konuşma terpiniz umarım faydalı olur :opucuk:

Emine demek eymen ismini istemiyo eşin, aslında kız olursa anne erkek olursa baba koyar ya ismi genelde, eşin haklı aslında bu konuda.Yağızın ismini de babası koydu, ama benim beğenmediğim bir ismi asla koymazdı, eşin de eminim senin istemediğin bir ismi koymaz ;) Aslında yine biz koymuş oluyoruz isimleri böylece, babalar sadece fikir vermiş oluyor, yaşasın gizli kadın hakimiyeti :ehi: Deniz ismi de çok güzel ayrıca, tek başına bile erkek ismi olabilir :icon_thumright: Son resimlerde gördüğüm kadarıyla Ceylin gaaayet normal kiloda, bana iskelet gibi filan gelmedi.Yağızın boyu 96cm gibi, kilosu yaklaşık 13 kg.Boyu fena değil ama kilo çok çok az :-\ Aynı babası gibi ince uzun ama, genlerine de müdahele edemeyeceğime göre, bir ileri iki geri böyle devam ederiz gibi geliyor bana.  :'(

aslı

Güzel iltifatlar için teşekkür ederiz Gülay, Emine ve Ayşegül teyzesi. Teyze kısmını ben ekledim çünkü bizim kız sonuna teyze amca gibi sıftalr eklemiyor  :k06:  direk isimle sesleniyoruz.  Sizde de öyle mi yoksa bizim kız mı bu konuda özürlü

Eminecim annanenler umreye gidiyorlarmış. Hayırlı umreler. Senin hamilelik nasıl geçiyor bakalım. İsim seçmek hakketten zor bir iş. Allah kolaylık versin. "Batu" benim sevdiğim erkek isminlerinden bir tanesi  :) . Biz boy olarak 1 mt yaklaştık gibi duruyor kilo tatilde olduğu için tam bilmiyorum ama biz hala tontiliyiz  :k06:

Ayşegül teyzesi tontili bir totişimiz var  :laughing7:

Bilgecim hoşgeldin aramıza.

Evet benim kızımda okullu oldu  :hello2:  :hello2:  :hello2:
1 Eylülde okulumuza başlıyoruz. Sanki okula ben gideceğim nasıl heyecanlanıyorum  :D
Bakalım okulda neler yapacağız



seyda

Uzuuuuun bir aradan sonra merhabe arkadaslar. meltemcim sagolsun dogum haberini vermis Derosh umuzun. iyi dilkeleri icin herkeze tesekkürler :flowers:12 Temmuz da yani beklenenden 3 hafta önce geldi Deren prenses (Alara nin deyisiyle Derosh:)) iyiyiz sükür günlük rutinimizi oturtmaya calisiyoruz. annem sagolsun hala yanimizda ama 2 hafta sonra Ist dönüyo, asil rutin oturtma calismalari o zaman basliycak. nasil altindan kalkarim hic bilemiyorum cünkü simdi bile aksam oluyor ve biz cocuklarla ancak bir yemek yapmis ve bütün gün oturmamis oluyoruz. bu arada yanlis anlasilmasin yani temizlige falan bi yardimci da geliyo :suclu: üstelik sükürler olsun Deren de öyle cook uykusuz cooook gazli huysuz bir bebek degil :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Alara cok fazla ilgi istiyo, hep disari cikicak gezicek falan. ben biraz bunlari yapiyim annemi hafifletiyim diyorum ama o da olmuyo malum kücük prensesle göbek bagi olmasada süt bagimiz var :toothy10: okulumuz acildi cok severek gidiyoruz dün bebegimizi gösterdik ögretmenlerimize büyük bir gururla. esime diyorum artik annem gidince sabah 6da kalkarim ancak birini giydir sonra digerini giydir emzir falan sonra ikisine de arabaya yerlestir ancak 8.30 da okulda oluruz :toothy10: :ehi: malum burda servis falan yok herkez kendi götürüyo cocugunu. iste durumlar simdilik böyle. bi ara umarim resim ekleyebilirim simdi Deren kucagimda yatiyo ve sanirim acikti. bide su image shack olayini incelemem lazim :icon_scratch: bizden herkeze bebis kokulu öpücüklerrrrrr :flowers:

aslı

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.



ponçik



Mübarek Ramazan ayı tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olur inşalah



ponçik

Sevgili Rana ve Sevgili Seyda
hayırlısıyla yavrularınıza kavuşmuşsunuz, Rabbim analı babalı büyütsün
Acıları göstermesin , darısı diğer hamişlerimiz Emine ve Jbdun'un başına inşallah

Aslıcım nihayet Defne prensesin güzel resimlerini eklemişsin , maaşallah subhanallah  :nazar:  1 Eylüle az kaldı , okullu yavrular arasına Defnecikte katılıyor demekki  :hello2: hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun

Ayşegül sen de Yağız delikanlının resimlerini eklemişsin eline sağlık, ona da kocaman bir maaşallah subhanallah diyelim, boyu kilosu gayet iyi geldi bana  :nazar:

Bilge aramıza hoşgeldin , bi kere yazdın kayboldun  ;D sanırım Beratın annesi Şerife senin arkadaşın olsa gerek, onlar da Denizlide  :hello:

Gülay Caner kuzusu okula alışmış , çok sevindim, senin de için daha bi rahatlamıştır şimdi  :love9:

Emine Eylülün son kontrolünde boyu sanırım 96 cm.di tam hatırlamıyorum  :suclu: kilosu da 14 kg.civarında , isim konusunda da inşallah bi orta yolu bulursunuz  :love8:

Seyda sizden gelen bebiş kokulu öpücüklere teşekkürler  :flowers: Deren ismi de çok güzel ismiyle yaşasın minik hanım, bundan sonraki koşturmacalarında kolaylıklar dilerim sana  :hello:

bizi sorarsanız iyiyiz, Eylül okula epey alıştı
evde sürekli okulculuk oynuyoruz, ben öğretmen oluyorum, boya yapıyoruz,
hamur oynuyoruz , yemek yerken bile "anne sen öğretmen" ol diyor vs.vs.
artık sabahları ağlamıyoruz, sadece p.tesi günleri mızmız oluyor , o da çok normal , p.tesi sendromu  :D

oruca başladık hayırlısıyla tamamlarız inşallah , farkındaysanız çok acele ve kısa yazıyorum, orucun etkisi galiba  :suclu: hafiften acıktım ama , niyet ettim, inşallah tutabilirim
görüşmek üzere  :hello: