EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

Günaydın Jbdun
dört gözle İstanbul'a gelmeni bekliyoruz
başka türlü buluşmayı beceremiyoruz biz  :toothy10:
Tatiliniz şimdiden hayırlı olsun
ben Didime bir kez gitmiştim Altınkum'a... çok güzel bir yer
arkadaşım için söylediğin iyi dileklerin için teşekkür ederim
mavişin üstünden nazar boncuğunu çıkarmıyorum ama yıldızı çok düşük anasına çekmiş  ;D
ben bir tane mavişimin resmini ekleyeyim (mekan :Özgürlük Parkı-Göztepe)


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:



ponçik

01 Temmuz , 2008, 17:09:45 #11371 Son düzenlenme: 01 Temmuz , 2008, 17:30:44 ""Gonca""
  :caca:  :caca:  :caca:  :caca:
:director: kaç sayfa oldu ne gelen var ne gideeeen
(Aslı,Emine,Ayşegül,Jbdun,Gonca en son yazanlar)
ben de yazmayacağım artık küstüm size  :coffee:  :crybaby2:



jbdun

yazdım gitti ya sinir oldum :caca:
goncacım napalım artık başka şehirlerde olunca anca böyle görüşebiliyoruz :sad1: keşke aynı yerde olsak da daha sık görüşebilsek :-* eylüşüme de maaşallah çok tatlı çıkmış maviş :nazar:
ben de ecrinden bi poz gönderiyim, pazar günü didimde evdeykene ;) :nazar: :nazar:


jbdun

günaydınnnnnnnn :flowers:
bakalım bugün sayfamıza uğrayan olacak mı??? :honk:

Tebessüm :)

02 Temmuz , 2008, 15:21:04 #11374 Son düzenlenme: 02 Temmuz , 2008, 15:24:32 Tebessüm :)
Jbdun gözünaydın tatile girmişsiniz, cumartesi için de hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönün :wave: ECrin kocaman olmuş görmeyeli, bi de poz da verirmişş :k06: :nazar:

Gonca bacım  :opucuk: Bizden haberler şöyle efem: Yağız 3 hafta önce dışarda düştü dudağı patladı yine, burnu kanadı ve en önemlisi de dişi kırıldı biraz :crybaby2: İlk 3-4 gün görüntü oldukça kötüydü, baktıkça içim acıyordu, sonra daha iyi oldu ve şimdi iyi çok şükür. Bu düşme olayından bir gün sonra da fena halde grip ve boğaz enfeksiyonu olduk :-\ Neyse ilaçlar ve iyi bir bakımla atlattık onu da. Dün de karma aşımızı olduk, akşam biraz ateşi vardı kuzumun, dolven verip öyle yatırdım, gece de 37-38 civarı bişeydi, yüksek sayılmaz bu sıcakta, sabah bir batık 39.5 :-ooo Hemen duş yaptırdım, tekrar dolven verdim. Şimdi eh işte yüksek sayılmaz ateşi çok şükür, umarım bugün atlatırız bu durumu. Benim de sağ elimin üstünde bir kist çıkmıştı birkaç sene önce, atel takmıştım, elimi pek kullanmayarak atlatmıştım geçimişti. Ama şimdi yine çıktı kist :crybaby2: Zaman zaman inanılmaz ağrı yapıyor, omuzuma kadar çıkıyor bazen.Mümkün olduğunca sağ elimi kullanmamam lazım ama nasıl? Öyle bir ihtimal yok tabi, neyse olabildiğince az kullanarak sağ elimi yapıyorum bişeyler.Yağızın bakımı eksik kalmasın da en önemlisi o. :y25:

Hadi yoklama yapalım gelen yazmadan geçmesin bari arada da olsa ;)
Devamsızlık yapanlar  :laughing7:
Gözde
Özlem 
Şeyda
Meltem
Şerife
Zehra
Fatma
Pınar
Aslio
Aslı
Ayşen
Beril
gelen burdayım desin hadiii


ponçik

 :D BURDAYIM

AYŞEGÜL GEÇMİŞ OLSUN BACIM
HEM YAĞIZA HEM SANA
PEKİ ELİNDEKİ KİSTİ ALDIRMA GİBİ BİR OLAYIN VAR MI
BİZİM BİR ARKADAŞ ALDIRMIŞTI , İNŞALLAH DAHA ÇOK AĞRIMAZ  :amin:
YAĞIZ NASIL DÜŞTÜ PEKİ, ELİNDEN Mİ KAÇTI NE OLDU,
EYLÜL DE DÜN AKŞAM BENİM GELMEME SEVİNİP BABANNESİNİN KUCAĞINDA BANA DOĞRU HAMLE YAPINCA
KAFASINI AĞZIMA ÇARPMASIYLA BENİM BENİM ÜST DUDAK BİRANDA SİLİKONLU OLDU  :D
ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ  :amin:

JBDUN ECRİN KOCAMAN OLMUŞ MAAŞALLAH , TİCKERDAKİ RESME BAKINCA NE KADAR BÜYÜDÜĞÜ DAHA DA ÇOK BELLİ OLUYOR



aslio

Burdayım örtmenimm :D

Arkadaşlar şu bacağımızdaki morarma için yazdıklarından sonra azıcık içime su serpildi valla.. Ama yinede en kısa zamanda dr götürmek şart oldu..

Ayşegülcüm Yağıza geçmiş olsun..Düşmeler bizdede çok..

Jbduncum ecrine  :nazar: o nasıl bir poz böyle bayıldım valla...

Goncacım arkadaşın için çok üzüldüm..Umarım en kısa sürede atlatır bu üzüntüsünü..
Eylülde çok tatlı çıkmış resimde :nazar:

Tebessüm :)

Aslı Gonca hoşgeldiniz bakalım 8) :D

Goncagülcüm Yağız özgürlüğüne pek düşkün bir çocuk, el tutma olayından hiiiç mi hiç hoşlanmıyor. Olay günü apt kapısından dışarı çıktık, bir grup çocuk gördü az ilerde fırladı tabi hemen ve birkaç adım attı, pat yere :'( Aslında o kadar sert de düşmedi, hemen kucağıma aldım bir baktım ağız burun kan içinde, şok oldum hemen eve çıktık bir bakayım dedim dişinin kırıldığını gördüm işte :-\ Rabbim bütün yavruları korusun her daim.. Senin silikonlar da hayırlı olsun :laughing7: Şaka bi yana geçmiş olsun, benim de birçaok kez aynı durum geldi başıma, Yağız kafa attı :laughing7: Oy oy oy

Aslıcım teşekkürler canım :)

Kızlar bu akşam Gözdem ile konuştum, Armutludaymış. İyilermiş, Hira kuşum da çok büyümüş :nazar:  Veeeee veeee veeeee asıl büyük haberrrrrrrr GÖZDE HAMİLEEEEEEEEEE  :hieyt: :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14: Canım arkadaşım ikinci kez anne olacak ve Hiram da abla olacakkk :occasion14: Çok  çok  sevindim ben bu habere. Allahım nazarlardan saklasın, sağlıkla gelsin Hiramın kardeşi...

desree (Özlem)

Merhaba,
Emine tatilinizin iyi geçmesine sevindim gerçekten çok güzel bir yer Ceylin ne kadr da büyümüş maşallah :nazar: resimler çok güzeldi
Gonca off kötü çarpmış yaw bende burnuma ağzıma kafa çok yiyorum hemide kasıtlı olaraktan kaza ile değil
ASlıo Selimde o morluklardan çok var bacaklarda bence çapmalardandır vücudunun başka yerinde yok bizim umarım sizinde öyledir
Ayşegülüm  ben burdayım geç kaldım yoklamaya :laughing7: Gözde demek hamile hayırlı uğurlu olsun



Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

şerife Berat

  burdayım  :icon_thumright:

  merhabalar kızlar demek benı devamsız olan arkadaslarımızn arasına aldınız ha  :honk:
sıcaklardan mayışmış olarak işe gelıyorum.gıdıs ve donuslerde mutlaka servıste uyuyorum bı gun şöförümüz sormasın mı şerife hanım siz neden sürekli uyuyorsunuz diye rahatsızlıkmı var diye bi utandım bı utandım artık bı kılıf uydurmam lazımdı dedim ki küçük çocuğum var gece uyumuyor bende uykusuz kalınca servıste uyuyorum  :laughing7:
alı berat 4 gundur cok sukur ıyı , iştahındada acılma var massallah artık yemek yemek ıstedıgı zaman mamma dıye bagırıyor ve yemek ısyedıgı seyı gosterıyor.çok hareketlı evde kapalı kalmak ıstemıyor.çişi için yogun bı caba sarfedıyoruz  lazımlıga yaptırmaya calısıyoruz.kakasında bellı edıyorda durumunu çisini yaptıktan sonra soyluyor.dişlerimiz hala tamamlanmadı.tatıl içinde sanırım antalya civarına gıdıcez bızımle beraber bı aılede daha gelıcek.

  gözdeye hayırlı olsun dıyorum allahım sag salım elıne saglıcakla kavustursun bebegını.

  gonca sızede gecmnıs olsun guzelım resmı cok guzel eylulun .

  aysegul gecmıs olsun  canım.yaramaz yagız  :caca: annesınıde uzuyor.

  jbudun ıyı tatıller ,annenle bol bol hasret gıdereceksın ne guzel.ecrınde çok harıka cıkmıs resımde utanmadan bırde poz vermıs. :aferin:

Emine

Goncacım güzel gözlü Eylülün gözlerine geçmiş olsun Allah nazarlardan saklasın  :nazar: Arkadaşının kısa sürede tekrar bebeği olur inşallah Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu.  :'(
Aslıcım sen  Ece Denizi bir doktora göster için rahat eder kuşku duyacağına .İnşallah bir şey çıkmaz  :amin:
Ayşegülcüm teşekkür ederiz.Yağız bir sürü şey yaşamış çok geçmiş olsun daha iyi olmasına sevindim senin elin için de geçmiş olsun canım doktora gittin mi? Gözdenin yeni bebişi hayırlı uğurlu olsun  :hello2:
Jbduncum teşekkürler inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz.Ecrine de maşallah çok tatlı çıkmış aman nazar değmesin  :nazar:
Özlemcim teşekkür ederiz  :-*
Şerifecim Beratın iştahının açılmasına sevindim tatilde birlikte çok eğlenirsiniz umarım

Bizde pek yeni bir haber yok havalar çok sıcak olduğundan parka gidemiyoruz çareyi eve kaydırak almakta bulduk salonumuzda artık koca bir kaydırak var  ;D Çiş kaka olayını 2 haftadır tam olarak oturttuk çok şükür artık bez kullanmıyoruz ne gece ne gündüz ne dışarıda.Başta evde arada külot giydirerek başlamıştım gece ve dışarıda bezsiz cesaret edemiyordum 2 haftadır bez olayımız yok artık.Size tavsiye tuvalet eğitimine başlamaya karar verince asla bez bağlamayın ne olursa olsun ve alıştırma külodu kullanmayın.Ben hata etmişim baştan alıştırma külodu ile başladım çocuk bezden ayıramıyordu sanırım arada kaçırıyordu.Normal küloda geçince hemen alıştı gece sabaha kadar hiç yapmıyor şu ana kadar nazar değmesin hiç ıslatmadı yatağını.Gündüz evde kaka çiş geldi diye söylüyor dışarıda da ben soruyorum uzun süre söylemezse çiş var mı diye.
Hepinizin kandili mübarek olsunnn

Tebessüm :)

03 Temmuz , 2008, 14:44:41 #11381 Son düzenlenme: 03 Temmuz , 2008, 22:53:38 Tebessüm :)
Şerife Beratın iştahını düzelmesine sevindim, hep böyle sürer inşaAllah. Tatiliniz gönlüne göre geçer umarım, şimdiden iyi eğlenceler ;)

Emine hayırlı olsun bitmiş tuvalet eğitimi :nazar: Kaydırağınız hayırlı olsun, çok seviyordu zaten Ceylin kaydırağı, güzel güzel kaysın :aferin: Bu elimdeki kist 3 yıl önce de çıkmıştı, dr elimi mümkün olduğunca kullanmayarak ve atel takarak düzeleceğini söylemişti ve öyle geçmişti, şimdi de öyle yapıyorum, ameliyata gerek olmayan bir durum bu, eğer çok zorda kalınırsa kistin içindeki jelimsi madde boşaltılıyor sadece :y25:

Gonca ben görmemişim Eylüşün resmini ,ne kadar tatlı olmuş :nazar: Saçları öyle kıvırcık mıydı Eylüşün? :icon_scratch: Belemir gibi  bonus olmuş Eylüş de :D :nazar: Meltemden haberin var mı senin? Hiç gelmiyor da,herşey yolundadır umarım. ???

Özlem geç kalmadın bacım, gelmişin iştee ;)

HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN, DUALARIMIZ KABUL OLSUN, AMİN


ponçik

Örrrrrtmenim her gelişimizde burdayım deyip yoklama yapacakmıyız
sağdan saaaaay 1  :D

MAAŞALLAHLAR İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER  :opucuk:

Aslı çok teşekkür ederim Ece nin yeni resimlerini de bekliyoruz  :-*
bugün arkadaşımla görüştüm, şuan daha iyi ,işe başlamış zaten hemen
inşallah toparlanıp yeniden deneyecekler  :amin:

Ayşegüüüüül ne diyorsuuuuuuuuuuuuun  :-ooo demek Gözdemiz hamile  :hieyt:  :hello2:
ayyy ben seviniyorum ama inşallah isteyerek olmuştur
bugünlerde benle aynı dönemde doğum yapanlar hep istemeden 2.yi bekliyorlar
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Yağızın düşüşü kötü olmuş, hafif de düşse zemin sert olunca yapacak birşey yok  :dontknow:

Özlem pazar günü buluşma ayarladık ama ben seni nasıl oldu da unuttum bacım  :sad1:  :suclu:  :-[
kendimi nasıl affettirsem acaba   :love1: kaç tane ters takla atayım  :k02:

Şerife  :toothy10: ay çok güldüm yaaaa Allah da seni güldürsün
zaten herşeyimizin bahanesi çocuklar, bazen bende Eylülü ufak pembe yalanlarıma alet etmiyor değilim  ::)
yemek olayınız için de gözünüz aydın diyeyim  :nazar: maaşallah artık bütün dertlerini anlatıyorlar, çişler kakalar da bitti mi tamamdır   :basardim:

Emine kırk bir kere maaşallah  :nazar: aman herkese böyle detaylı anlatma nazar değer ... yavaş yavaş alıştı filan , arada kaçırıyor filan de ...  :-[
kaydırağınız hayırlı olsun  :icon_thumright: Güle güle kullansın kızımız

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun.

Regaib Kandili
Receb'in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir. Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan, hiç değilse bir günlük kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar, Kur'an-ı kerim okur, tesbih çeker, tövbe istiğfar eder. Perşembe günü oruç tutup, gecesini de ihya etmek çok sevaptır.

www.sorularlaislamiyet.com








jbdun

kızlar günaydın,
evden çıkmamıza az 1süre kaldı, ecrin hanım izin verirse son bi kontrol yapıcam ve 10gibi çıkıcaz inşallah :occasion14:

öncelikle ecrine maaşallahlar için teşekkürler ;)
ayşegül çok geçmiş olsun yağıza ve sana da canım. Umarın elin operasyona gerek kalmadan iyileşir :nazar: ve gözdenin de yeni bebişi hayırlı olsun :hello2:

şerifecim size de şimdiden iyi tatiller, ali berat da  :nazar:

goncacım kaldı 1gün buluşmamıza :opucuk:

özlemcim  gelebilirsen gelsene sen de canım hemşeriler bölümünde 4.ist buluşmasında var nerede buluşulacağı tarifiyle birlikte ;)

eminecim ceyline :nazar: ben bezi çıkaralı 3haftayı geçti. Normal külotla geziyor ecrin evin içinde. Bi kere çıkarmışken hiç bağlamıyım dedim ve öyle yaptım, dışarda da hep soruyorum, gece de bağlamadım hiç. Evde maaşallahı var hiç aksatmıyoruz, kaza falan. Ama dışarda olunca kakayı tutamadığı zamanlar oluyor ;D olsun artık napalım, yedekli geziyorum hep :D

artık allah izin verirse bir dahaki yazımı  :ehi: sizlere istanbuldan yazacağım :k06: :-* :-*

ponçik

05 Temmuz , 2008, 09:59:53 #11384 Son düzenlenme: 05 Temmuz , 2008, 10:07:38 ""Gonca""
 :hello2: HADİ BAKALIM JBDUN VE ECRİN HANIM
İSTANBUL'A HOŞGELDİNİZ  :hello:

HERKESE GÜNAYDIN
NASILSINIZ BAKALIM HATUN KİŞİLER
BEN DÜN AKŞAM EYLÜL VE BABAANNESİNİN YATMASININ ARDINDAN UYKUM KAÇINCA
BİR TEMİZLİĞE GİRİŞMİŞİM Kİ SORMAYIN GİTSİN  :ehi:
ÖNCE 3 TANE YOLLUĞU SİLDİM, SONRA YERLERİ SİLDİM, TOZ ALDIM,BANYOYU TEMİZLEDİM  :occasion14:
OOOH BU DURUMDA HAFTASONUNA HİİİİİÇBİR İŞİM KALMADI ÇOK ŞÜKÜR (ÜTÜLER HARİÇ)  ;D
ŞUANDA İŞYERİNDEYİM AMA SAAT 15:30 'DAN İTİBAREN TÜM ZAMANIMI KIZIMA AYIRACAĞIM  :basardim:  :hieyt: İNŞALLAH  :amin:

ONU GÜN İÇİNDE O KADAR ÇOK ÖZLÜYORUM Kİ  ::) VE ONA FAZLA VAKİT AYIRAMADAĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM , BAZEN İÇİM İÇİMİ YİYOR  :y25:
İNŞALLAH BÜYÜYÜNCE BUNLARI BAŞIMA KAKMAZ ,
BAZEN SABAHLARI İŞE GİTMEME AZ BİR ZAMAN KALIYOR AMA YAKAMDAN DÜŞMÜYOR
OYNAYALIM DİYOR, DIGIDIK YAPALIM DİYOR,SIRTIMA BİNİYOR GİTMEMİ İSTEMİYOR  :(
İŞTE O ZAMAN BURNUMUN DİREĞİ SIZLIYOR , SALYA SÜMÜK AĞLAYASIM GELİYOR
ALLAHIM ONA SAĞLIKLI UZUN BİR ÖMÜR VERSİN VE ACISINI BİZE GÖSTERMESİN  :amin:
HEPİMİZİN YAVRUSU İÇİN TABİ Kİ  :amin: