Dünya kızını öldürüp cinayeti Facebook'ta anlatan Türk babayı konuşuyor

Başlatan HASRET!M S@N@, 04 Mayıs , 2011, 13:16:24

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

Avustralya'da, 2 yaşındaki öz kızını bıçakla öldürdüğünü itiraf eden Türk baba Ramazan Acar'ın, cinayeti Facebook'ta ayrıntılarıyla anlattığı ortaya çıktı.

Melbourne'da bu sabah çıkarıldığı mahkemede kızını öldürdüğünü itiraf eden Acar'ın (24), cinayetle ilgili ayrıntıları cep telefonuyla Facebook sayfasına saniye saniye yazdığı ortaya çıktı

. Kızı Yazmina'yı geçen Kasım ayında ayrıldığı sevgilisinin evinden alan Acar, daha sonra kızıyla beraber kayıplara karışmıştı. Bıçaklanarak öldürülen Yazmina'nın cesedi, cinayetten sekiz gün sonra 18 Kasım'da Greenvale bölgesindeki yeşillik bir alanda bulunmuştu.


'KIZIMI ÖLDÜRMEK ÜZEREYİM'
Cinayetle ilgili yeni açıklanan mahkeme tutanaklarında, Acar'ın cinayetten hemen önce saat 19.23'te Facebook duvarına "Kızımı öldürmek üzereyim" diye yazdığı, bundan 11 dakika sonra "Bedelini ödedin sürtük" notu bıraktığı bildirildi.

Acar, 23.20'de de Facebook duvarına, kızının aile içindeki adıyla seslenerek "Seni seviyorum Mimi" yazdı.

Acar'ın eski sevgilisi Rachelle D'Argent'e de mesajla "Kızımı benden uzaklaştırmak istedin, beni hapse attırmak istedin, bağımsız olmak istedin, kızımın vesayetini almak istedin, beni öldürmek istedin. Şimdi mutlu oldun mu söyle?" yazdığı belirtildi.

Acar daha sonra, D'Argent'e art arda gönderdiği mesajlarda "Bitti, yaptım", "Seni vurdum", "Şimdi cenette ve kendimi çok kötü hissediyorum" diye yazdı.

Katil babanın, telefonda eski sevgilisine kızını araba kazasıyla mı yoksa bıçaklayarak mı öldüreceğini bilmediğini söylediği de ifade edildi.

Avustralya'yı şoke eden cinayetin ardından kullandığı aracı da ateşe veren Ramazan Acar, olaydan birkaç gün sonra yakalanmıştı.

Mahkeme çıkışında gazetecilere konuşan Rechelle D'Argent, Acar'ın itirafıyla adaletin yerini bulacağına inandığını söyledi. D'Argent, Acar ceza alıncaya kadar davalara katılmaya devam edeceğini belirtti.


allah belanı versin nasıl kıydın güzelim cocuguna ya vicdanım sızladı sen nasıl yaptın minicik bebeğe bide bunu paylasmıs kansızzzzzzzzzzzz  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

özgemm


тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Allah belasını versin hastalıklı beyni varmış adam değil bunlar reziller adiler vicdansızlar nasıl kıyarsın sen canına ya :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

suzannn


βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Shadowqueen

Ya bir insan evladı yavrusuna nasıl kıyar aklım hayalim ermiyor ya, yazıklar olsun, ALLAH seni bildiği gibi yapsın  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:





❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

demekki babalık duygusunu edinmemiş bırak kendi çocugunu insan başkasının çocuguna yapmaz 2yaşında yaa...bu nasıl bi intikam bu nasıl bi ruhsuzluk aklım almıyor...

ღ♥ Nilda♥ღ

.   


Lă_Tăhzen!


♥ღвüşяαღ♥


asuman1981


meliss

 :caca: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:  O.ÇOĞUĞU ŞEREFSİZ PİSLİK  ADİİ KÖPEKKKK GEBERRRRR  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
BİRİCİK OĞLUM CANIM BALIM HERŞEYİM İYİKİ GELDİN  İYİKİ VARSIN  NEŞE KAYNAĞIMIZ HAYAT SEBEBİMİZ OLDUN   SENİ ÇOK SEVİYORUZ RÜZGAR'IMM