28 Nisan , 2024, 20:06:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bende göz var diyenler :(

Başlatan **yeliz**, 22 Mart , 2011, 11:38:11

« önceki - sonraki »

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Alıntı yapılan: Demet_dk - 22 Mart , 2011, 12:14:15
Alıntı yapılan: тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят - 22 Mart , 2011, 12:12:22
Kızlar bir de doğal taşlar var netten araştırabilirsiniz burç dağılımına göre o taşlar sayesinde takılan yüzükler , ilk görüşte tüm bakışları yüzüğe topluyor enerjiyi emiyor nazardan fesatlıktan koruyor  :icon_thumright: Ahmet Maranki nin ellerinde dolu yüzük var o söylemişti bende aldım ve gerçekten o zamandan bu zamana daha iyiyim  :icon_thumright: Her zaman gizli bir yerimde de nazarlığım vardır  :icon_thumright:

BANADA YOLLA Bİ KAÇTANE YAAA

NERDEN ALDIN
ŞİMDİ HERYER DOĞAL TAŞ SATIYO
HANGİ Sİ DOAL GÜVENEMİYORUM Kİ
BİR MİLYONCULARDA BİLE VAR  :toothy10: :toothy10:
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Yavrum gümüşçülerde satılanlardan aldım hoş artık her yerde var dediğin gibi gümüş değil de sadece taşlar bile var ama muhakkak tenle temas etmesi lazım.Yüzükse altının boş ve prizma halinde uzaması lazım  :icon_thumright: Maranki gümüş olması lazım demişti diye hatırlıyorum  :icon_thumright: Hepsi feda olsun bebeğim sanaaa ni dimek hemen yollıyım  :love9:

derbeder

"nazar deveyi kazana, insani mezara sokar" derler. -ki buna gerçekten inanirim. benim ikiz kuzenlerim varmis ve bu cocuklar 1 yasinda nazardan ölmüsler.

gectigimiz haftasonu buna benzer birsey yasadim arkadasim. kucuk bir kiz gordum, malum bizde evlat hasreti ve cok imrendim ona.
ama oyle sevimli geldiki gozume hele birde minik minik ne kadar guzel giydirmis annesi. kesinlikle art niyetle degil ama ay ne sirin yaa filan dedim. cocuk bir kac saniye gecmeden suratinin uzerine yere yapisti  :BangHead:
fesatlik olsun diye dememistim halbuki, kendi nazarimin degdiginede sahit oldum. belkide dusecegi vardi cocugun ama ben nazarim degdi diye dusunuyorum. sonrasinda masaAllah cektim bir kac kez cocuk icin.

normalde ben her bebege her guzel olan seye, begendigim seylere iyiliklere vs masaAllah derim agzimdan insaAllah masaAllah kelimeleri eksik olmaz çok sukur, ama demekki bir bos anima denk geldi.

evet felak ve nas sureleri nazar icin iyi olanlar. birde arkadasim uzerinizde zekat olayi varsa basiniza gelmeyen is kalmaz. zekat konusu cok onemli. "az zekat cok belayi def eder" denmis.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

Alıntı yapılan: **yeliz** - 22 Mart , 2011, 11:38:11
arkadaşlar malisef ki böle şeylere pek inanmıyordum,bebeklere nazar değer bilirim ama büyükler aklıma gelmezdi :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:bu aralar  kendime gelemiyorum sanki her yaptığım iş ters gidiyo  :( :( :( :( alaha şükür ama, 2 gün önce arabayla kaza yaptım , kaçıncı kez hep aynı şey bardak kırmak , aksilikler desen almış başını gidiyo bebeklere cevşen takılır ama büyük olarak üzerinde taşıyan varmı? bn takıcam....
evet canım bende takılıyorum
etrafı kaplı cevşenler var tuvalet banyoda bile takılıyo
onlardan al

**yeliz**

 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: tamam kızlar en çokta arabayla yaşadığım kazadan korktum valla  yaradan mevlam sevdiği kuluymuşum bayır aşağı giderken araba çalışmadı bi an sonrada fren taş gibi oldu bastım bastım tutmadı ,el freni o panikte aklıma gelmedi bnde direksiyonu küçük bi hendek ağzına kırdım orda kaldık zaten... verilmiş sadakamız varmış diorum ama benimde yapmm gereken şeyler var bellii

Balböceği

Gozde'nin dedigi gibi yildizi dusuk insalara nazarin cok etkisi oluyor

benimde yildizim dusuk gecen gun bi yere gittim hic dogum yapmisa benzemiyorsun

dediler eve geldim bardaklari dolaba dizerken paldir kuldur asagiya dustuler

oda sirayla dikkat etmek gerek bir yere gitmeden okuyun kendinize .

FeHi

Bende evlenip şuan oturdgm binaya yerleştim komşular biara sana hayırlı olsuna gelelim dediler bende hazırlıklarımdan sonra kabul ettim, neyse geldiler filan ayyy bi yarım saat sonra başıma bi ağrı yanlarında kedi gibi duruom öyle, gittiler mutfaga girdim akşam yemeği yapmak için anaaaaaaa tabaklar çifter çifter elimden düşüo bide çk sevdiğim tencere takımım kapağı cam masanın üzerindeydi o tabaklar düşerken oda masadan pat diye halının üstüne düştü inanırmısınız yere düşmedi halının üzerine düştü ve tuzla buz oldu hepsi, bende hayırdır inşallah onun başına olsun diyip bide dua okudum şeytanın kulağına kurşun kırıklarla atlattık Rabbime şükür Valla billaha ben çok korkarım töbe töbe  Rabbimin bile gücü yetmezmiş İnsan nefsine gözüne nazarına öyle derler bizim orda

nesrin_beyza&berrin

Canım sürekli felak nas oku. Birde Kuran okumayı biliyrsan Cevşen takmaktan ziyade okuman daha iyi olur.
   


βαlκιz

geçmiş olsun canım
bende inanırım nazara
çocuklara çook fazla degerr
bende kalabalık bi ortama girim anında uyku bastırır gözlerim kapanır :sleepy1: iyi şeyler söylüyolarsa hakkımda böyle oluyo

bende cevşen takıcam çocuklara ve kendime artık
kurşun bile döktürmeyi düşünüyorum 
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

FeHi

Benim bildiğim Nazar boncuğu insanların gözünün değceği yere takılırmış, Bide şöyle bişi var nazar boncuğu batılmışşşşşş
ufffffff ayyy ne yapcağımızı şaşırdık ya neye kime inancaz en iyisi duayı dilden düşürmemek evden çıkarken yolda yürürken vs vs

__nil__

bende nazara inanırıım hemende değer..ne zaman kalabalık ortama girsem yada ne zaman kayınvalidemle eşimin teyzesi v.s.birarada olsak hemen başım tutar hastalanırım.kötü niyetlerinden değil amabeni çok incelerler kıyafetlerimi saçımı filan.ondan etkilenirim hemen..dua okurum yüzümü yıkarım geçer...



❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

ALLAH HAYIRLI ŞİFA VERSİN CNM  :amin:
:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

xxcansuxx

bence okuma imkanınız varsa okuyabiliyorsanız cevşeni okuyun üzerinize takmakta etkili ama insan okurken bunun insanı nasıl rahatlattığını farkına varıyor burada bir arkadaş dua bölümünde türkçesini tamamen paylaşmış bakabilirsiniz... birde bol bol nas felak ayetel kürsi,fatiha  okuyun... özellikle bebeklerinize bol bol okuyun bende nazara inanırım birde nazar ayeti var kalem süresi 51 ve 52.ayeti açıklamasını paylaşayım:

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi, 51-52)


♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

evet canancım bende hemen okurum nazar ayetini çok etkili
rabbim hepimizi kötü gözlerden korusun

xxcansuxx

Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 23 Mart , 2011, 12:34:09
evet canancım bende hemen okurum nazar ayetini çok etkili
rabbim hepimizi kötü gözlerden korusun
oku canım ya bak aklında olsun bebişinde olacak gelen giden mutlaka maşaallah demesini unutanlarda olacak sen oku bol bol...


asya81

geçmiş olsun gözdenin dediği gibi taşlardada fayda var turkuaz taşı nazara ve OLTU TAŞI: Negatif enerjiyi toplar. Bu nedenle eskiden nazarlık olarak kullanılırdı. Stresi alır.  ve nazar duaları oku canım :nazar: :nazar: