TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DIKKAT!!!

Başlatan derbeder, 08 Mart , 2011, 10:04:59

« önceki - sonraki »

derbeder

Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 11 Mart , 2011, 10:07:53
aaaaaaaaaaaaaaaaaaay allahım korusun ya rabbim.olmucak bişi deil ama tabi geelleme yapmak ve her tüp bebek uygulaması yapan yere maal etmek doğru deil.arkadaş bence sadece böle bişiyin olabileceğini anlatmaya çalışmış.arkadaşlar noluur dikkat edin.gercekten güvenilir yerleri tercih edin.her ne olursa olsun. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
aynen tatlim. buna dair bir kac haber gundeme gelmisti.
yani neler olmuyorki bu da olabilir tabiiki. zaten sperm sorunu olanlarda yapmislardir, kadinlarda sorun varsa boyle birsey neden yapsinlar? bilemiyorum, herkes dogal yolla hamile kalmak ister ama mecbursan yapacak birsey yok. denize düsen yilana sarilir.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

mybaby


Balböceği

 :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo

Aman Allah'im nasip bi vicdansizliktir bu  :dontknow: :dontknow:

Rabbim korusun  :amin:

__nil__

eşimde sperm sorunu var böyle birşeyi düşünmek bile istemem birde buna kafayı takarsam heralde kafayı yerim :cildir:



KONYALI

benı yumurta toplama ıslemı ıcın amelıyata aldıkları sırada esımıde sperm vermek ıcın baska odaya sokmuslar :k06: :k06: :k06:
bızım doktor tanıdıkta böle bısey olacagını sanmıyorum ama tabı böle doktorlar varsada allah cezalarını versın gercekten...ya o aldıkları hademelerın genlerı bozuksa sakat cocuklar olursa..herseyı dusunmek lazım..ınsanlarla nasıl böle oynarlar..aklım almıyor acıkcası..allah herkese vıcdan versın ne dıyım