28 Nisan , 2024, 19:32:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


EPİDURAL DOĞUMDAN KORKTUM

Başlatan sunny, 19 Ocak , 2007, 10:50:55

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

hayır sadece elımı tutcak yanımda olcak onumde deıl o anı yakınen gorsun ıstemıyorum :igrenc:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

e heralde  ne işi var onun önde

manyak senii  :ehi: :ehi: :ehi:

benimkide girecek inşallah video değilde resim istiyorum ben


мiŁenα.

zaten on tarafa gecse muhtemelen musa ne resım ne vıdeo ceker musa ayakta olmaz oandan sonra :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

başlık epiduralden korktum ama doğum denince beni rahatlatan tek şey epiduralin olması şuan  :D

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


ertl

arkadaşlar ben 2 doğum yaptım 2side normal ve epidural eğer ileride 3üncüyü düşünürsem yine epidural normal isterim hiç bir yan etkisinide görmedim uzman tv de izledim türkiyede böyle bir nimet var bayanlar bu nimetten faydalanın diyor dr. gerçektende çok büyük bir nimet

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


hanne

arkadaşlar doğum yapmadım ama eğer bir gün yaparsam bende epidural normali düşünürüm çünki 1,5 ay önce kıldönmesinden ciddi bi ameliyat oldum yaram çok büyüktü ve derindi yinede epidural anestezi yaptılar bele iğne vurulurken biraz acıyo ama hamilelelr genelde hissetmiyormuşşş uyuşukluk 3 saat sürüyo ameliyattan sonra 3 gün 3 litree su iç.mek gerekiyo ve hiç ayağa kalkamamak gerekiyoo ben yatamadım belim çok ağrıdı kalktım çok baş ağrım oldu ve 15 gün bel ağrım oldu bunu dışında hiç bir yan etkisi olmadı ama herkesde aynı olmayabilirr  ben doğum sırasında o acıyı çkmektense buna razıyımm şahsenn   :icon_thumright:

___kıymık___

bende epidural normal dogum ıstıyodum ama benım oglum tosun olunca :nazar:
dr normal dogum yapamazsın dedı :-ooo
epidural sezeryan ıle oglumu dunyaya getırdım :nazar:
dogum yaptıgım gun yattım ertesı gunu ayaga kalktım
çok şukur hıc bır agrım sancım olmadı :amin: :nazar: :amin: :nazar:
kötü günler geride kaldı.. iyi günler önümüzde...

βαlκιz

ben epidural sezeryan istemedim doktorlar kendi aralarında konuşuyolar ameliyatta sinir olurum konuşmayın işinize bakın falan derdimmm kavga çıkardııı  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


✿sweet_sweet✿

dogumdan cok korkan birisi olarak epidural normal dogum ile ilgili yazilanlari okudumm geneli memnun kalmiss bunu bir dusunecegimmm :y25: :y25: :y25: az once dogum  videolarina bakmaya calistim pek cesaret edemedimm ... Allah herkesin yardimcisi olsun.  :amin:

nesrin_beyza&berrin

Arkadaşlar mrb
Epidural hakkında halkımız tarafından hep yalnış bilgi var. Ben üç ay önce ikinci doğumumu epiduralli normal doğum yaptım. o kadar rahattıki anlatamam. birinciyi normal doğurdum. ikisi arasında epey fark var. Ben yaptım diyorum iyi anestezist olduktan sonra birşey olmuyor diyorum ama karşımdaki hala çok zararlıymış diyor. kulaktan dolma söze daha çok inanıyor. anlamıyorum ben bu insanları.. Önce druna güvenceksin. Ben doktoruma çok güveniyordum onun sözü bana yetti ona göre karar verdim hiç pişman değilim. Artık devlet hastaneleri bile sezaryen ameliyatta bile bunu kullanıyorlar.
   


yıldız_elif

arkadaşlar ben 4 aylık hamileyim,doğuştan mitral valv prolapsusu(kalp kapakçığı çökmesi)hastasıyım.nasıl doğum olacacağı şuan için meçhul ben normal doğum istiyorum lakin doktorum 5.ayda kalp doktorun ne derse o olacak diyor elbette öyle olacak ta inş.benim merak ettiğim kalp kapakçığı çökmesi rahatsızlığı olup ta normal doğum yapan ve aynı zamanda sorun yaşamayan biri veya birileri var mı?ne olur paylaşırsanız çok sevinirim.internetten araştırıyorum açıklayıcı birşey bulamadım,ancak tecrübeler zihnimde biraz da olsa doğumla alakalı birşeyleri netleştirir gibi geliyor.her şeyin hayırlısı nihayetinde...

CeRoXiMo

Ben çok sevdim bu epidural olayını, sezeryanı normali ikisi de epiduralli daha rahat sanki. Tabikide her işlemin riskleri var ama bana da çok mantıklı görünmeye başladı.