Hamile Olduğumuzu Nasıl Öğrendik Eşimize Nasıl Söyledik?

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:05:51

« önceki - sonraki »

SEVİNÇ

Ya hiç sorma.Biz 2 kardeşiz.Abim ve ben.
Kalabalık aileye eskiden hayran olurdum.Annem uyarmıştı doğrusu. :(
Olsun ben severim anne ,kalabalığı dedim.Meğerse nerde çokluk orda ........ muş.



tubito

haklısınnn

kalabalıkta her kafadan bi ses cıkıyooo    :-\

mumkule

Ben testi işyerinde yaptım. Sonra da eve kadar dayanamayıp haberi telefonla verdim  ;D  "Eren galiba bizim bi civcivimiz olacak" dedim. O da uzun bi sessizlikten sonra yanındaki arkadaşına "abi ben baba oluyomuşum" dedi   :hieyt:



mirayım

ay ne kadar güzel ama en çok da bu çiçek hikayesini beğendim eğer daha nce ,lseydimkesin uygulardım ben ya çok özendim bak. . . :-[

benimde o kadar ilginç değildi o ay yasmin kullanmamıştım ve daha 15 gün olmuş ben test yapmış ama hamile olmadığım çıkmıştı adet tarihimi bilmiyordum ama eşim çocuk olsun diye deliriyordu 15 gün sonra eczaneden tekrar test aldım sabah yaptım ve hamile olduğumu öğrendim eşimin yanına sokuldum usulca yarı uynaıktı yatakta aşkım bak kutuda ne yazıyor hamileysem çift çizgi değilsem tek çizgi çıkacakmış dedim sonra testigösterdim bak bende ne çıktı diye 3 kere gözlerini yumdu vallahamı dedi sarıldı bana heyecandan sabah araba kullanamamış işe gidenen kadar kimseyede söyleyememiş sonra kardeşine amca oluyordun demiş akşama herkes eve geldi cümbür cemaat haberi duyan annemler kayınvalidemler böyle oldu yani



müge

Canım yaa hakkaten çok stresli başlamış ama Allah'a çok şükür sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmişsin. Allah sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebilmeyi bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah.Daha karnımda ve 5 haftalık teyzesi  ;) Allah yavrunu sana bağışlasın  :nazar:

Almiş'inAnniş'i

ay ne desem bilmiyorum... insanın hayatında hiç unutamayacağı anlar bunlar...
benim hikayem ise kızımın sayfasında yazıyor. bi daha buraya yazıp kalabalık yapmak istemedim.  :love7:

sevcan_84

emine yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu bende zorlu bir zamandan geçtim...evlendikten 3 ay sonra adetim geçmişti hemöen doktora gittik aslında korunuyorduk....doktor hamilesin dedi bizde bi sevinç anlatamam  ama bi baktım kanamam geldi doktora koştu meğersem hamile değilmişim daha sonraki günlerde ağrılarım olmaya başladı adetlerim 15/ 20 gün gecikiyordu....tavsiye üzerine bi doktora başladım yumurtalıklarımda kist vardı bebek tedavisine başladık tam 5 ay olacakmı diye bekledim tutmadı...bizde tedaviyi bıraktık doktorun tavsiyesi ile.... aradan 5 ay geçmişti bi baktım adetim gecikti ama ben aklıma getirmedim bekledim...arkadaşımın ısrarı ile test yaptık pozitif çıktı beni kendi doktoruna götürdü karın ultrasonunda bebeği göemedi normalde senin 6 haftalık hamile olman lazım dış gebelik ameliyat dedi...beynimden vurulmuşa döndüm ama inanmadım hemen kendi doktoruma başvurdum bebeğimin kesesi ordaydı geç döllenmeydi 1 hafta sonra gittiğimde bebeğimi de gördüm mükemmel bişeydi şimdi 15 haftalık hamileyim ve inşallah kızım olacak....bebeğimi dört gözle bekliyorum...   :))
miray'ım kızım sağlıkla gel....

seyda


Emine

Sevcancım Allah tamamına erdirsin inşallah bütün doktorlara inanmamak lazım işte hayırlısıyla bbeğini kucağına alırsın inşallah benim gibi.Beni kızım 9 aylık oldu

gülartman

evt her dr. güvenmiyeceksin hepsi bişey diyor en iyisi prf. gideceksin en yüksek kıdemdeki o,ama herşey olacağına varıyor :-[

semra

seydacim haklisin al buda benden  :violent1: :BangHead:böylede iyi olur  :violent1: :violent1:

sena

evet arkadaşlar benden de  :violent1:

bu doktorların al birini vur ötekine hiçbiri diğerinin dediğini kabul etmiyooor üzülen biz oluyoruz.
ne kadar çok doktor okadar çok kafa karışıklığı ufacık bir söz bile insanın aklında kalıyor huzursuz ediyor.   :dontknow:
kadın olmak ne kadar zor yardımcı olan kimsede yok  :'(

oyküm

merhaba arkadaşlar

yazdıklarınızı okudum inanılmaz eminenin yazdıkları beni duygulandırdı. Bizde tedaviye başladık bende 1 senelik evliyim ama benim polikstik over rahatsızlığım var. İşimi şansa bırakmamak için tedavi görüyorum. İnşaallah bende günün birinde size bu kadar güzel sonucu söylemek için yazarım.
Sen benim içimde beslediğim umutsun


irem eren

bu doktorlara gerçekten inanamıyorum.para için yapmayacakları şey yok insan sağlığı kimin umrunda :dontknow: :dontknow:

bebişim

bende yaklaşık 15 ay sonra hamile kaldım hatta tedavi bile görmeye başlamıştım 3 ay ovülasyon ilaçları kullandım fayda etmedi tam umudu kesmiş tedaviyi bırakmıştım ki hamiş olduğumu öğrendim eşimin ısrarıyla eczaneden test aldım ve yaptım hiç umudum yoktu hatta negatif çıkacağına kendimi inardırmıştım bile ama sonuç bi mucizeydi pozitif  :hieyt: hemen içeriden eşimi çağırdım ve yanlış görüp görmediğimi sordum  :-[ eşimde hamilesin dedi ve boynuma sarıldı ikimizde ağlıyoduk çoookkk sevinmiştik hemen ailemi arayıp haber vermeye başladı eşim aslında ben hemen haber vermek istemiyordum iyice emin olmadan ama saolsun eşim herkese haber vermişti bile. İki gün sonra doktora gittiğimde oda onayladı hamileliğimi ve şimdi 3 aylık hamileyim. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah :amin:
dÜnYaYa HoŞgElDiN MiNiK PrEnSeSiM ...






[url=http://www.