29 Mart , 2024, 15:57:49

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ayvalı milföy tarifi

Başlatan hüzünden_gelme, 20 Ocak , 2011, 16:07:04

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme




MALZEMELER :

10 MILFOY HAMURU

HARCI ICIN :

AYVA
1 BARDAK TOZSEKER
YARIM BARDAK CEKILMIS CEVIZ
TARCIN

UZERINE :

PUDRA SEKERI

YAPILISI :

MILFOY  HAMURLARINI TEK TEK SER BUZU COZULSUN.AYVALARI SOY, RENDELE, SEKERLE  BIRAZ KAVUR, CEVIZINI KAT IYICE SUYU CEKINCEYE KADAR PISIR. EN SON  TARCINI ILAVE ET VE HARCI SOGUT. SONRA HARCTAN HAMURLARIN UZERINE KOY VE  KRUASAN SEKLINDE SAR.
ARZUYA GORE UZERINE YUMURTA VEYA SUT SUR VE ONCEDEN ISITILMIS 175 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR.
SERVIS YAPARKEN UZERINE BOL PUDRA SEKERI SERP.







Alıntı

derbeder

milföy hamurunu bos yapiyorum bazen, o da cok lezzetli oluyor.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

Ben milfoylu talas boregine bayiliyorum  :hungry:

Buda cok guzel gozkuyor tskler..  :flowers: