arkadaşlar yumurtlama döneminde hergün ilişkiye giripde hamile kalan varmı???

Başlatan bebeğimbenim(şerife), 21 Aralık , 2010, 14:21:06

« önceki - sonraki »

bebeğimbenim(şerife)

Alıntı yapılan: ցö২ժε & гü২ցձг - 26 Aralık , 2010, 10:05:47
Bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren hayatınıza renk geliyor ve artık yaşamanızın bir sebebi olmuş oluyor somut bir şekilde..Canınıza can vermek kadar muhteşem bir duygu olmasa gerek  :love9:
Yumurtlama günü regl tarihinin üzerine 10-12 gün saydıktan sonra 16.güne kadar olan süreç.Ben 14 Eylülde en son regl olmuştum 26sında ilişkiye girip hamile kalmıştım.Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah  :amin: :amin: :amin:

aminnnnn canımmmmmmm
ALLAHIMMM MELEGİMİZİ KORU YARABBİM "Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiNMake a pregnancy ticker:nazar: :nazar: :amin::amin:

esraörs

Bir bayanın rahminde spermler 72 saat canlı kalabılıyormus o yuzden gun aşırı ılışkı daha ıyı.Yanı hergün olan ilişki pekte saglıklı degıl sperm sayısını azaltıyormus ve yumurtlama gunlerınde gırmek daha onemlı.
Bende bu ay yumurtlama gunumde sadece 2 kez bırlıkte olabıldım esım grıp oldu :y25:
Hasta olana kadar  bır gun arayla yapıyorduk sımdı ben bıraktım artık Rabbım ne zaman ısterse o zaman olur dıyorum akısına bıraktım.
kendımı şartlamıcam canım ne zaman ısterse o zaman ılıskıye gırcem :k06:
Evlendıgı gun hamıle kalan nasıl oluyor evlenınce cogu ınsan hergun bırlıktelık yaşar ama bu zamanla2gune 3gune bır duser.O yuzden evlenınce bazı ınsanlarda hemen o ay hamıle kalma rıskı fazladır.
Insallah bu ay hamıs kalırım :amin:
Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın :amin:

esraörs

Alıntı yapılan: kumsal59 - 21 Aralık , 2010, 14:37:48
benim kurban bayramının arefesi yumurtlama günümdü o gece olmadı kurban bayramının 5 gün sonada annemler gelcekti memleketten onlar burdayken yapamayız dedi eşim  ;D hergün ilişki oldu yani 5 gün boyunca hamile kaldım üstelik eşim 1,5 /2 aylık ameliyatlıydı (varikosel)yani Allah verince hergünde yapsan gün aşırıda yapsan veriyo
cok guzel benımde aynı benımde arıfe gunu yumurtlama gunumun baslangıcıydı o gece olmadı bısey sonra kayınvalıdeme gıttık ordada olmadı sonra esım belını ıncıltmıstı cok agrısı vardı hıcbırsey yapamadık ancak son yumurtlama gununde 1kez yapabıldık oda tutmadı zaten.bu ayda 2kez yapabıldık bakalım hayırlısı olsun

banu_fth

slm ben 17 aralıkta kırmızılarım gelmişti . yumurtlama dönemim ne zaman ?/ ve ne gibi bi r değişiklik oluyor nasıl anlıycam yumurtladığımı ... Allahımmm imdat  :cildir:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

canım yumurtlama gününü hesaplayacaksın..bazı kadınlar yumurtladıgını hisseder agrıları olur bende oldugu gıbı..ama netteki hesaplayıcılarla gununu bulabılırsın..regl tarihinden itibaren 10-12.gunlerde başlar 16.gune kadar gebelik için riskli tarihlerdir..

banu_fth

teşekkür ederim .. denerim bakarım .. 28 günde bir oluyorum düzenli adet görüyorum.. ama ağrılı..
ne risk i yaww .. keşke gebe kalsam....  :occasion14: :occasion14:

banu_fth

hesapladımmmm  :hello2: :hello2: :hello2:  :hieyt: :hieyt:
27 aralık yani yarinnnn  :flowers:   dan başlıyor 01,01,2011 e kadar devam ediyormu ş...
özel ne yapmalıyım kızlarrr yarıdmmmm :y25:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

özel hiçbirşey yapmayacaksın..relax olacaksın..normal bir ilişki yaşayacaksınız..sakın bebek üzerine endeskli yaşamayın duygularınızı..özel hiçbirşeye gerek yok ben hıc denemedım bılmemde zaten ama bence hiçbirşeye grk yok..

banu_fth

nasıl denemedin bilmiyorsun ??

anlamadım ..

ama haklısın bebek üzerine endeksli yaşıyordum geçen ay siteden çok etkilenmiştim.. ama bu ay  :suclu:
sadece ilişki üzerine yaşıyorum.. bu yumurtlama konusunu görünce anladım..
yatmıyorum ben kalkıyorum hemen .. yastık koy .. ayağını dik ... bi sürü sey duymuştum geçen ay yapmıştım.. bu ay yapmıycam.. zaten kısmetle alakalı biliyorum..Allah ol diycek .. hayırlı zamanda sağlıkla olsun diyorum hep ..

hakkımızda hayırlısı .. sadece bilmeden kötü bişe yapmıyım ve illa yapmam gereken bişey var mı diye sordum.. teşekkür ederim..

<<<betty>>>

herkese merhaba, ben de yeni üye oldum fakat siteyi uzun süredir takip ediyordum  :) :) bir türlü girmek kısmet olmamıştı, biz de yaklaşık 6 aydır bebiş istiyoruz ve denemediğim hiçbişey kalmadı  :-\ yaklaşık da 3 aydır doktor kontrolünde deniyoruz, ilk kez bu ay yumurtlama dönemini doktorumla takip ettik, benim regl dönemim 28 gündür ve hiç şaşmaz. internetten ve duyduklarımdan dolayı ben de yumurtlama günümü 10-16 gün olarak hesapladım aralık ayına kadar. fakat doktorumla adet tarihinin ilk gününü 1. gün sayarak 7. günden itibaren takip ettik ve çatlama 9. günde gerçekleşti, bundan önceki aylarda hep 10. günden itibaren başlardık çalışmalara  :dontknow: yani bana doktorumun söylediği illaki 10. günden itibaren diye düşünme, sat tarihinden 1 hafta sonra 2 günde bir ilişkiye gir dedi, çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşabiliyormuş ve benimki biraz erken çatladığı için büyük ihtimalle denk getirememişiz  :y25: :y25:
sat tarihim 1 aralıktı ve inşallah ayın 28 i benim için kabus olmazzzz,
bi de forumda anne adaylarını okudukça inanılmaz heyecanlanıyorum,
inşallah benim gibi bekleyen bana ve her anne adayına Allahım küçük meleklerimizi hayırlısıyla verir...



banu_fth

inşallah dileğine kavuşursun ..
Allah hayırlısını versin herkeslere  :amin: :amin: :nazar:


pinar79

betty30 merhaba dr. dediklerini yap ve moralini yüksek tut birazda psikolojik valla bende yaşadım .anne olmak istiyorum sayfasında yıllarca yazdım hep bebğimi bekledim ama en sonunda oldu 15 aylık bi oğlum var Rabbim sanada kısmet eder inşallah .bizler burda yalnız değildik benim sürekli görüştüğüm arkadaşlarım oldu bu sayfada o zamnalr hepimiz umutsuzduk ama hep birbirimize moral verdik ve şimdi çoğumuz bebişlerle uğraşmaktan siteye giremez olduk :) onlarla hala haberleşiyoruz ve o günlere gülüyoruz ...

<<<betty>>>

teşekkür ederim pınar79, maşallah ne kadar güzel, Allah evlatlarınıza uzun, sağlıklı ve huzurlu ömürler verir inşallah... Allah hayırlısıyla bizlere de kısmet eder inşallah... biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz, son 6 aydır da benim eşime baskılarımın sonucunda bebek çalışmalarına başladık, olmayınca da ben de doktora gittim, bi problem yok çok şükür... ama neden olmuyo anlamıyorum bazen, vakti saati vardır her halde diye düşünüyorum, sabretmek lazım galiba  :(



ÖZLEM & HASAN

Kızlar merhaba 2 şey sormak istiyorum.

1- Hani yumurtlama günlerinde ilişkiye girmek gerekiyor ya hamile kalabilmek için..
İşte o günlerde diyelim ki ilk denemenizde oldu (tabii ki olduğunun farkında değiliz) ve yumurtlama günleri bitene kadar da gün aşırı ilişkiye giriyoruz, peki hal böyle olunca gebe kaldığımız günden sonraki girdiğimiz ilişkilerde gelen spermlerin bu duruma yani gebeliğe herhangi bir sakıncası olmuyor mu yani o spermler noluyo artık?  :icon_scratch:  En merak ettiğim konu bu.. :dontknow:

2- Hamile kalabilmek için ilişki sırasında sadece erkeğin orgazm olup boşalması yeterli oluyor mu yoksa her ikisinin de yani hem erkeğin hem kadının da orgazm olması mı gerekiyor?  :dontknow: 

Lütfen tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim kızlar
Bekliyorum hamişler ve hamiş adayları  :flowers: