29 Nisan , 2024, 05:16:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

Nevaa

Alıntı yapılan: FeHi - 14 Şubat , 2011, 14:12:21
Geçmiş olsun Neva, okurken korkudan  bayılcaktım nerdeyse ayy bende çok tırsıyorum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Teşekkür ederim canım çok zor bir doğum oldu gerçekten.Bazıları ne kadar da kolay doğurmuşl şaşırıyorum.
"Bunca yitirmekler bir bulmak içindir." Buna inandı mı insan düğümler çözülür bir bir. Anlarsın 'neden' lerin cevabını. Kaybettim dediğinde kazanır, bittim dediğinde başlarsın..Anlarsın aslında bütün kapılar kapanırken tek kapı açık kalır..Ve artık yitirmekten yorulup bulmak için uğraşmaya başlarsın..Şimdi gidilecek tek yol var..Tek kapı..Tek çare..Bütün acılara merhem..

birgül87

16 Şubat , 2011, 12:43:12 #481 Son düzenlenme: 16 Şubat , 2011, 12:46:42 birgül87
subat 4 saat gece 2 civarı eşim işten gelmiş oturuyorduk wc ye gittim ve işaretin geldiğini gördüm çok heycanlandım tabiki ama eşime bişey söylemedim ertesi gun de kontrolüm vardı.Hafif sancılarım var ama düzensiz yattım tabi uyudum bi güzel sabah oldu teyzem geldi yusufumu teyzeme bıraktık heycandan ölüyorum ama gittik doktora dedim böle böle işaret geldi sancılar artıyo beklicez dedi doktorum kaç gun kalırsa anne karnında bebişin o kadar iyi.Kararlıyım ama sezeryan olucam normal istemiyorum
neyse öle böle geldik eve normal hayata devam.Pazar gunu oldu misafirlerim var tabi ama sancılarımda artıyo haa bu arada doktorun demesi 14 şubatı bekle bebek gelişsin en iyi küvez anne karnı dedim beklemez 37. haftaya yeni girmişiz daha adamda haklı erken olacak . Neyse gelene gidene bişey demiyorum tabi akşam oldu yengemi aradım dedim hazırlıklı olun sancılarım başladı 1 saat geçmedi aradan geldi canımın içi yengem oturuyoruz bi yandan nescafe bi yandan muhabbet bi yandan saate bakıyoruz o kadar düzensiz ki sancılar ama şiddetli sabah 4 oldu saat uyutmuyor sancılar eşimde 8-4 işe gidecek 7 de çıkıyor evden kalkıp oturuyorum olmuyo sancılar artıyo ama düzene girmiyo bi türlü kalktı eşimde oturduk dedim sen bugun işe gitme senin kız geliyor bugun saat 9 oldu teyzem geldi dayım geldi yengem bende kaldı zaten yusufum uyuyor bıraktım teyzeme çıktık yola hastaneye gittik.Doktorum ameliyattaymış ebe dedi muayne edicem izin vermedim zaten korkuyorum aklım çıkıyor nst ye bagladı sancılar tavan ama düzen yok
aradan 30 dk geçti geldi doktorum bekleyemedin dimi dedi kızın da senin gibi aceleci :) hadi hazırlan sezeryana gidiyoruz.Aklım basımdan gitti zaten korkuyorum neyse hazırladılar beni sedyeye aldılar yengemle vedalaştım eşimle vedalaştım nasıl aglıyorum ama anlatamam yusufumuda bıraktım evde uyurken içim gitti sarılamadım yavruma
bekleme odasına aldılar beni doktorum kürtaja girdi benden önce 11:30 da masaya alındım epidural igneyi yapmaya çalışıyo anestezi uzmanı o duruşu yakalayamıyoruz tam yakalıyoruz sancım geliyo vel hasıl 10 dk ugraş sonrası yaptı igneyi başladı bacaklarım ısınmaya yatırdılar beni önce sonda takıldı hissettim sonra agır yeşil bişeyler kondu bacaklarıma
oramı buramı görmeyen kalmadı ama.Ben hala aglıyorum ameliyat boyunca agladım zaten yusufum diye başka bişey gelmedi aklıma evlat işte....
birden bi sarsıntı hissettim sonrası su sesi geldi foşşşş diye bi baktım kaymak kızım aglamaya başladı oy yanaklara bak sesleri yükseldi ameliyathaneden sarmaladılar bana geldi kömür prensesim saçlarını gösterdiler bak annesi senden çok saçı var diye ben sulu göz hem öptüm yavrumu hem agladım hala aklımda yusufum var
çıkarttılar sonra kızımı beni diktiler falan çıkarttılar odama eşim görümcem yengem yanımda geçmiş olsun faslı bitti ben 100 kez yusufu sordum tabi sonra bi an aklıma geldi kızım nerde dedim hemşirelere az sonra getirecez sen hazırlan dedi oda boşaldı beni giydirdiler
bi koşturma başımda anlamıyorum ama meger kanamam çok fazlaymış hemşire karnıma bastırmaya başladı ilk başta canım yanmadı uyuşuktum çünki bi yarım saat sonra bi geldi bi bastırmaya başladı yumrukla nasıl bastırıyo içim yara zaten nasıl canm yandı anlatamam başladım bagıra bagıra aglamaya igne falan yaptılar sonra neyseki atlattık o gunu akşamı ayaga kalktım sancılarım var tabi kızımla emişiyoruz bu arada yusufumu getirdiler hemen yanıma onu öpüp kokladım yanımdan gitmedi akşam 12 ye kadar ertesi gunde öyle akşama kadar yanımdaydı zaten 1 gece yattım hastanede çıkarttı doktorum hemen iyisin dedi aslında seni ameliyattan sonra eve yollamak vardı :D geldik eve sonra bugun 8. gunumuz göbişimiz düştü bu sabah şimdi uyuyor kaymak kızım ogluşum da araba oynuyor fırsat bu fırsat yazayım dedim
sıktım sizide k. bakmayım öpüyorum hepinizi hamişlere hayırlı dogumlarrrrr korkmayın hiç bir faydası yok çünki  :director:
:hieyt:




Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Nezo

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım uzun ömürlü olur bebeğin inşallah. Baya heyecan yaptım okurken allah bana da nasip eder inşallah :)  :binkybaby: :opucuk:

Nezo

Alıntı yapılan: ****gültanesi**** - 15 Şubat , 2011, 09:36:02
Alıntı yapılan: zeyzey - 14 Şubat , 2011, 15:28:32
Alıntı yapılan: ❤ÜmmÜ♥EyMeN❤ - 09 Kasım , 2010, 11:42:58
CANIM YA OKURKEN KENDİM GELDİM AKLIMA O AGRILAR SANKİ YENİDEN GİRDİ BELİMDEN BELİMDEN.. BENİMKİ TAM Bİ ŞAMATAYDI.. DOGUMA 2 HAFTA WAR AMA ARTIK EŞİMDE BENDE SABIRSIZLANIYORUZ Bİ DOGSAYDI DİYE..
PERŞEMBE AKŞAMI EŞİM KURTLAR WADİSİNE BAKIYO OGLUM DOGSAD BERABER İZLESEK DEDİ YOK DEDİM BEN ONA FATMAGÜL ABLASINI İZLETECEM GÜLDÜK EGLENDİK YATTK..ERTESİ SABAH SAOLSUN OGLUM ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR ANNE GELİYORUMM GÖR BAALIM EBENİNKİNİ TERSTEN DEDİ :ehi:
SABAH SAAT 8 GÖZLERİMİ Bİ AÇTIM BENDEN BİŞEYLER AKIYO BENDEKİ RAHATLIGA BAKIN AMAAN AKINTIDIR DEYİP GERİ YATTIM BAKTIM DURMUYO Bİ DOGRULDUM SULAR FORAA YATAK YORGAN SU İÇİNDE..
KALKTIM BİLGİSAYARI AÇTIM FORUMA GİRDİM SİZ TECRÜBELERE SORDUM..
AAYYY AKLIMA GELDİKÇE GÜLÜYORUM EWDE TEKİM SUYUM GELDİ DOGURACAM WE BEN HAALA FORUMDAYIM :ehi: :ehi:
NEYSE SAOLSUN YOL GÖSTEREN OLDU EŞİMİ ARADIM SUYUM GELDİ DİE HEMEN GELDİ BEN GÜLME KRİZİNE GİRDİM ŞOKTAYIM..
EŞİM İNANMADI BAKACAM HANİ SUYUN GELMİŞMİ KIZZ YOKS ALTINA MI YAPTIN DİYE ODA GİRDİ KRİZE..
BİRBİRİMİZE BAKIP BAKIP GÜLÜYORUZ..
EE NOLUCAK DEDİ EŞİM..
GÖRÜMCEMİ ARADIK GELSİN DİYE EŞİM HEYECANLI YERİNDE DURAMIYO BEN ALDIM ELİME Bİ POŞET OTURDUM HURMA YİYORUM SANKİ BEN DOGURMUYUCAMDA HASTANEYE REFAKATÇİ GİDİYORUM :k06:
NEYSE GÖRÜMCEM GELİ GİTTİK HASTANEYE..DOKTOR BAKTI YOK HİÇ AÇIKLIK OLMAMIŞ SADECE SUYUM GLMİŞ BEKLİYORUZ BEKLİYORUZ NE AÇIKLIK WAR NE SANCI..
ALLAH ALLAH DİYORUM KIZ YOKSA ALTINAMI YAPTIN DEDİM BİAN KENDİMDEN ŞÜPHEYE DÜŞTÜM..
YATIŞIMI WERDİLER DOKTORA EWDEN ALCAKLARIM WAR DEDİM EWE GELDİK GERİ..
YIKANDIM Bİ GÜZEL..
YATAGIMI HAZIRLADIM BEŞİGİ KURDUK YEMEK YEDİK TW İZLEDİK BENDE HALAA SANCI YOK :ehi:
GİTTİK HASTANEYE BENİM SANCILAR UFAK UFAK BAŞLADI HEMŞİRE GELİYO BAKIYO AÇIKLIK YOK DİYO GİDİYO 1SAAT GEÇİYO GELİYO YOK YOK YOK   :ehi:EN SONUNDA 5SAAT SONRA ŞÜKÜR 1 CM AÇILDIK :basardim: :basardim:
BENİM SANCILAR İYİCE SIKLAŞTI HEMŞİRE HER GELDİGİNDE TOPLANIYORUMKİ DOGUMA GİDİCEM DİYE..HEMŞİRE NOLUYO DAHA 9 CM WAR DEDİ..BEYNİME 9 KURŞUN ATTILAR SANKİ :-ooo
NEYSE BEN BÜTÜN GECE ÇOK ŞİDDETLİ SANCI ÇEKTİ SABAH OLDU HEMŞİRE GELİP DEMESİNMİ AÇIKLIK 1CM DİYE..SAÇINI BAŞINI YOLASIM GELDİ..HAZIRLAN DEDİ DOKTOR SEN BÖYLE ÇOK ÇEKERSİN SEZERYANA ALIYORUZ..
0ZATEN TA GİTTİGİMİDE SENDE AÇIKLIK YOK SUYUN GELMİŞ SEZERYAN DİE AMA BEN İSTEMEDİM AÇILR DDİM..ERTESİ GÜNDE ÖYLE DEYİNCE DOKTORA DEDİMKİ..
BAKIN EGERKİ BU DURUM ÇOCUGUM İÇİN ZARARLIYSA HEMEN ALIN SEZERYANA AMA YOK BENİM İÇİNSE ÇEKMİYİM DİYE KESİNLİKLE İSTEMİYORUMACIDAN KIWRIM KIWRIM KIWRANSAMDA YETER DAYANAMIYORUM DİYE FERYADDA ETSEM O AGRININ ETKİSİYLE SEZERYANDA İSTESEM ALMAYIN DAYANICM DEDİM..
ANAAAAM ONU DİYEN SENMİSİN DAYADILARMI BANA SUUNİYİ..DAKKADA DAMLADMLA BİTMİYOKİ BİTE..
BAŞTA HİÇ AGRI YOK HATTA ODAMA KURDUK ORTAMI GIR GIR ŞAMATAA GÜLÜYORU..
BELİMDEN Bİ SANCI BAŞLADI OFFFF YOK BÖYLE Bİ AGRI TARİF EDEMEM SÜRÜNÜYORUM..
ODADA EŞİMİN HALALARI BAGIRAMIYORUM..BİDE BENİM İŞİN DİGER KOMİKLİGİ KAYINWALİDEMLE AYNI ODADA KALIYORUZ O AMELİYATTAN ÇIKTI 2 SAAT SONRA BEN..RAHİMİ ALDIRDI..OGÜN AMELİYAT OLDU BENİM PAŞADA ERKEN GELİNCE TESADÜFEN AYNI ODADA KALDIK GELİN KAYNANA..
ODAYA Bİ GİRDİM KAYINWALİDEM SÖYLEMEDİKKİ ÜZÜLMESİN AMELİYAT OLCAK DİE NE KOMİKTİ YAA :k06: GELEN GÜLÜYO HALİMİZE ALTTAN ALTTAN :k06:.. :toothy10: :toothy10:
BENDE  BEN NUR TOPU GİBİ OGLAN ANNEMDE NUR TOPU GİBİ MİYOM DOGURDU DİYORUM:k06: :k06:
NEYSEE BENİM AGRILAR İYİCE SIKLAŞTI ODA TIKLIM TIKLIM HERKES BAŞIMDA BİRİ DİYO IKIN BİRİ DİYO BAŞI ŞİŞER IKINMA..BİRİ TEPEMDE NEFES ALIP WER DİYO ÖBÜRÜ IKINIRKEN İTELE ÖBÜRÜ SIK KENDİNİ TUT..IKIIRKEN SIK SIKARKEN İTELE IKIN NEFES AL WER DUR IKINMA IKIN SIK DERKEEENHEMŞİRE GELDİ..BAKTI BEN ARTIK UÇTUM HEMŞİRELERİ TEHDİT EDİYORUM :ehi: :ehi:
BAKTIIII...NEDESE BEGENİRSİNİZ AÇIKLIK 1 CM..
NTS CİHAZINI SÖKÜP KAFASINI YARACAKTI BIRAKSALAR..
AYY ŞİMDİ BÖYLE ANLATIYORUM AMA BİTTİM ARTIK HALİM KALMADI EŞİM BAŞIMDA GÖZLER DOLU DOLU BEN ÖYLE Bİ SIKIYORUMKİ ACIDAN KEMİKLERİNİ IRICAM HERİFİMİN :ehi: :ehi:
AGLIYORUM HEMDE BAGIRIYORUM EŞİME HEP SENİN YÜZÜNDEEEEN GİİİT GÖRMEK İSTEMİYORUM SENİ DEFOOOLL..EŞİM GİDİYO ARKASINDAN DUR NEREYE GİDİYOSUN BENİ BIRAK KAÇ SEN NE BİÇİM KOCASIIIINNN...
ODA NAPACAGNI ŞAŞIRDI ARTIK AGRILAR ÖYLE ŞİDDETLENDİKİ HİÇBİŞEY HATIRLAMIYORUM HEMŞİRELERE BURDAN Bİ KURTULUYUM ÖLDÜRECEM SİZİ BUMASAYA YATIRIP KESİCEM DEŞECEM İÇİNİZİ ALIN BANİ SEZERYANAA DİYOMUŞUM HİÇ HATIRLAMIYORUM :ehi: :ehi:
17 SAATLİK ŞİDDETLİ SUNİ SANCI SONRASI HEMŞİRE GELDİ BAKTI 7 CM AÇIKLIK DEDİ Bİ 15 DK SONRA DOGUMA ALDILAR Bİ FIRTLATTIMKİ HİİİÇ AGRIMADI..SONRA BUNCA ŞEYİN ÜSTÜNE HİİÇ O ACILARI BEN ÇEKMEMİŞİM GİBİ ALDIM OGLUMU KUCAGIMA...OHHHH MİSLER GİBİ..DOKTOR HELAL WALLA DEDİN YAPTIN PSİKOPATMISIN NESİN DEDİ..
OGLUM İÇİN DAYANAMAYACAGIM ACI YOK DEDİM İNANMADILAR AMA BEN BAŞARDIMMMM :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: 2GÜNDE DOGURDUM AMA OLSUN GİRDİGİ GİBİ ÇIKTI :k06: :k06: :k06:
saolun kızlar allah tüm dogum yapacakların yardımcısı olsun..walla gül daha neler neler olduda baktım çok uzun oacak yazmadım
bi odada kayınwalideyle ben..
bi odada eşimin halasının kızı bi odada amcasının oglunun eşi dogum yaptı..3 ümüzün arası 1er haftaydı benimki 2 hafta birininki 1 hafta erken olunca aynı güne geldik..şaka gibi ama hepimiz aynı hastahanede we hepimizinki tevafuk işte..ziyarete gelenler kızzz sen napıyon burda diyo sanki ayarlamışsın gibi gayet sakin doguruyoom diyoruz
3oda yanyana bizimkiler hep bütün akraba hastanede hemşireler bile gülüyo yani bukadar olur.. bi gelen 4 meywe suyuyla sıra sıra hepimizi çıkardı aradan 
eşimin taraf ordu mübarek 3 odayıda fethettiler..kayınwalidem en sonunda doktoru çagırdıda almayın bizimkileri gelin rahatsız oluyo bizim dedigimizide sakın söylemeyin dedi.. karşılıklı yataklarda öööle bakışa bakışa yattık    neyseki sewerim kaynanamı yoksa napardım ayyyy düşünemiyorumm 

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi:ayyyy süper yaaaa çok güldüm okurken harikaaa.
ayyyyyyy büşra koptum sabah sabah kıkırdaya kıkırdaya
ne komik yazmışsın canım
:ehi:
eminim yaşadıkların zor şeylerdi ama helal sana kız




Ay çok güldüm ama eminim çok canın yanmıştır. bencede helal olsun =)) hayırlı olsun canım bebişin.

Nezo

Alıntı yapılan: hanne - 14 Şubat , 2011, 14:51:29
kısa bi şekilde doğum hikayemi bende paylaşayım :k06:
40 haftam dolmuştu ama bende hiç sancı yoktu bebek biraz kiloluydu bendede çatı darlığı vardı eğer 3,500 kiloyu geçerse normal doğum yapamayacağımı söylemişti doktorum 30 aralıkta kontrole gittik nst de sancı çıktı ben hiç hisetmedim doktorum alttan baktı 2 cm açılma vardı yatışım yapıldı ama normale fazla uğraşmayacaklardı sancı takıldı bende hala tık yok 2. sancı takıldı hafif sancılar vardı ama nst de çok yüksek çıkıyodu 2. serumda bitince tekrar bakıldı sadec 3 cm açılma olmuş bebk sıkışmış suyum geldi kanama başladı daha fazla zorlayamam dedi doktorum eğer zorlarsak ya anne ya bebk demiş eşime tabii bunun sonucunda sezeryana aldılar hemen normalde o sancılaar doğum yapmam gerekiyomuş ama bende  açılma bile olmadı ameliyat masasına yatırdılar artık daynamaz oldum ağrılara ne olur bayıltın diye yalvardım resmen ama her şey hazır olmadan bayıltmadılar doktorum geldi hemen bayılttılar uynadığımda iyiki daha fazla normale zormamışız diye konuşuyolar oğluşum 4,330 kilo doğdu ama normale zorladığımız için çok sıkışmış su yutmuş o suyu doğumdan sonra atamamış ve çok hızlı nefes alıyomuş küveze aldılar 1 gece attı sütümü sağıp verdiler ama şimdi çok şükür iyi çektiğim acıların hepsini unuttum şimdi olsa yine çekerim o acıları çünki mükemel bi bebebğim varr RABBİM HERKESE NASİB EDER İNŞŞŞ :amin:


Amin canm allah bizlerede nasip etsin. allah analı babalı büyütsün. :amin:

Balböceği

Hannecim, birgulcum cok sukur gecti o agrilar sizilar  :flowers:

ben tv de rol icabida olsa dogum yaapani gordukce bi taraflarim sizliyor  :y25:


hannecim 40. haftaaya kadar nasil beklettiler seni

benim oglumda buyuk oldugu icin  15 gunum vardi kesinlikle dogurakcin yoksa riskli dedi doktorlar

37. haftanin sonlarinda dogum yaptim ama ebelere gore tam 38. haftaya girdigimiz gun dogurdum

ne gunlrdi yaa  :k06: 6 gun sonra 2 aylik olacak  :nazar:


elif35

ayy evet yaa ne günlerdi değil mi ha doğdu ha doğacak diye bekle dur hergün biri arıyor doğmadımı daha diye zorla da olsa doğurdum vallaha zaman ne kadar çabuk geçiyor 6 aylık olduk bile maşşalah kuzuma  :muzz:



βαlκιz

birgül yaa gözyaşlarımı tutamadım
maşallah kızına allahım yarabbim ne tatlı yanaklara bakk elma gibii maşallah :nazar: allah bağışlasın canım
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

birgül87

amin bitanem yüce rabbim butun yavrularımızı korusun rabbime emanetiz :amin:


Uploaded with ImageShack.us

burcum

20 Şubat , 2011, 16:02:17 #489 Son düzenlenme: 20 Şubat , 2011, 16:09:25 burcum
37+4 de kontrole gittik dr un yanına girdiğimizde sen neden geldin dedi çünkü 3 gün önce kontrolümüz vardı dedim siz çağırdınız hım geç o zaman bi bakalım dedi baktı baktı hımm evet suyu azalmış dedi hemen doppler e in dedi iyice ölçsünler dedi eğer tahmin ettiğim gibiyse seni acil sezeryana alabilirim dedi ben ağlamaya başladım ne oldu dedi ömrünün sonuna kadar içinde mi kalıcak sanıyordun dedi :ehi: ben normal doğum istiyordum dedim bebeğinin hayatından daha mı önemli dedi  doppler sıramı beklerken ağlıyordum eşim bir taraftan beni sakinleştirmeye çalışıyordu birşey olmaz bak gör daha durucak diyordu bir taraftan gazete okuyordu hemen arzuyu aradım telefonu kapalıydı sonra nilgünü aradım anlattım ama gözyaşlarıma engel olamıyordum onu içimden koparıp alıcaklardı hem 40.cı haftaya kadar bekleyecekti normal doğum yapacaktım :y25: doppler sıram geldi beni tek başıma içeriye aldılar ölçtüler ölçtüler ben hala ağlıyordum dr neden ağlıyorsun dedi hiçbirşey diyemedim kağıdı elime tutuşturdu çıktık dr un yanına baktı evet bu akşam 6 da sezeryana alıyoruz dedi ben bu sefer hüngür hüngür ağlamaya başladım en son ne yedin ne içtin dedi evde yedim dedim tamam birşey yiyip içmiyorsun dedi ben o sırada su içiyordum hemşire dr a ama hala su içiyor dedi  :ehi: :ehi: :ehi: sağolsun dr sakinleştirmeye çalıştı ben ne doğumlar gördüm normal doğum diye girip aletlerle doğurmak zorunda kaldığım falan diye neyse eşime dedi sen git eşyalarını al gel ben dedim ya ben :ehi: ağlıyorum hala tabi seni salamam dedi ama eve gideyim temizleneyim duşumu alayım dualarımı okuyayım dedim olmaz dedi hemşireyi aradı hemen hazırlayın dedi aldılar beni ben nasıl ağlıyorum eşim gittimi beni odama aldılar soyun dediler soyundum ama ölücem utancımdan karşımda 2 hemşire bekliyorlar başımı nasıl ağlıyorum sakinleştirmeye çalışıyorlar giydim önlüğü yatırdılar yatağa serumu taktılar nts yi taktılar ben bebeğimin kalp atışlarını duydukça ağlıyorum tv yi açtılar kumandayı elime tutuşturdular canın sıkılırsa çağır bizi dediler kaldım mı odada tek başıma nasıl ağlıyorum herkese mesaj çekip aramaya başladım telefonlarım susmuyor ama ben hala ağlıyorum anneme haber verdim sen hemen eve git evi temizle toparla akşama doğru getirirler seni hastaneye dedim kocişle ortağımızın eşi geldi ben hala ağlıyorum :ehi: arzu geldi eşiyle beni güldürmeye çalışıyorlar ama nerdeeeeeeeeeee saat 6 ya geliyordu anestezi uzmanı geldi anlattı ve sedye geldi ben sedyeyi görünce komaya girdim başladım ağlamaya cesaret iğnesi istiyorummm dedim herkes gülüyordu hemşireler birazdan yapıcaz dediler :ehi: asansöre geldiğimizde eşimin elini tuttum öptüm kucağına ilk sen al dedim göya eşimde gelicekti ama buraya kadar dediler ben nasıl ağlıyorum dualarla uğurlandım ameliyathaneye korkuyordumm.ameliyathaneye girdiğimizde kalabalıktı herkes kendini tanıttı espriler hava da uçuşuyordu anestezi uzmanı takıyorum sakın kımıldama dedi ama bende ki korkuyu anlatamam bacaklarım birbirine çarpıyordu hemen bildiğim tüm duaları okumaya başladım kelebeğime de korkma annecim hiçbirşey olmayacak diyordum ve ağlıyordum yatırdılar beni ben ikide bir hissediyorum daha sakın başlamayın deyip duruyordum :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: tamam diyorlardı şimdi dene bakalım ayağını oynatabiliyormusun dedi ben evet oynatıyorum dedim hissediyorum hımm tamam falan diyorlardı beni lafa tutmaya başladılar kek tarifleri veriyordum :ehi: :ehi: :ehi: ne safmışım ben daha uyuşmayı bekliyorlar sanıyorum buarada atlamayalım her ne kadar kek tarifi versemde bir taraftan hep ağlıyorum :ehi: :ehi: :ehi: dr dedi adı ne bu kızın HANZADE DERİN dedim ooo dedi süper bir isim kaç kilo demiştik biz bu kıza dedi 3 kilo doğar demiştiniz sonuna kadar giderse ama doppler de bugün 3.250 çıktı dedim şimdi 2 kez derin nefes alıp vermeni istiyorum dedi veeeeeee al bakalım ağlaya tıksıra geldi HANZADE DERİN dedi nasıl bir ses nasıl ağlamak ameliyathane inledi tabi ben gene ağlıyorum ALLAH bin kere razı olsun anestezi dr ameliyat boyunca yüzümü gözümü öptü (buarada kendisi bayan) :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: gözyaşlarımı sildi ve getirdiler kelebeğimi yanıma mis kokulu minicik bir prenses öptüm üşümesin annesi giydirmeye götürüyoruz dediler sonra bana birşeyler verdiler :ehi: :ehi: :ehi: ohhh kafam güzel dünya güzel herşey güzel ben bebekten 15 dk sonra falan aşağıya indiğimi sanıyorum 45 dk sonra inmişim siz düşünün kelebeğim acıkmış parmaklarını yiyormuş aşağıya indiğimde odaya girerken espriler yaptımeşime nasıl kızımız dedim çok güzel dedi hemen bebek hemşiresi geldi göğsümü verdi 1 kere de  tuttu kelebeğim emmeye başladı herkes maşallah diye diye baktı ALLAH ım isteyen herkese tattırsın hamileliği doğumu ve anneliği

KELEBEĞİM HANZADE DERİNİM 18.07.2009 DA SAAT 18.28 DE 2645 GRAM VE 49 CM OLARAK HAYATIMA RENK KATMAYA GELDİ

çok uzun yazdım ama 1 kelimesini bile atlayamazdım :flowers:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Burum hayatımızın en özel anı tabiiki uzun olacak daha anlatılası o kadar çok şey varki  :love9: :love9:
Hanzade Derin ismi de şahane gerçekten  :nazar: :nazar:
Allah hayırlı yazılar yazsın sağlığını sıhhatini korusun yavrunun  :amin: :amin: :amin:

ceylin eslem

burcum maşallah çok güzel bir kız olmuş resimdeki o sanırım.allahım nazarlardan saklasın onu.doğum hikayen benide çok etkiledi.bende 37 haftalık hamileyim.yani çok az kaldı.normal doğum isteyipte, ona odaklanıp beklemediğin erken bir anda acilen sezeryana alınmak kötü bir duygudur sanırım.ama olsun sonunda kızına kavuşmuşsun o kötü günün ardından mutlu bir şekilde kızını kucağına alıp koklamak heralde dünyalara bedeldir.

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Herhalde en acil sezeryan benimki oldu  :ehi: 36.haftama girmeme 1 gün kala 1 haftadır duyduğum rahatsızlıklardan dolayı kontrole gittiğimde doktorumun suyumun bittiğini söylemesiyle neye uğradığımı şaşırmıştım  :sad1: Ertesi günü yine çağırmıştı beni bu arada turnusol kağıdı verdi evde altıma koydum renk değişiyorsa su akıtıyorum anlamına geliyordu nitekim öyle oldu ren değişti..Ertesi gün gittiğimde bu akşam alalım paşayı demez mi ben belki 1 hafta sonra filan der diye umud ediyordum ama olmadı..O akşam acil sezeryanla doğumum oldu 2540gr 48cm boyunda bir paşa doğmuştu  :nazar: Önlem için küvöze koydular 1 hafta antibiyotik tedavisi verdiler bende enfeksiyon çıktığı için onda da olabilir şüphesiyle çok şükür o günleri atlattık şimdi kocaman abi oldu Rüzgar paşa tam tamına 9 aylık iki dişli bir canavar  :k06:

burcum

sağol gözdecim ALLAH hepimizin evladına güzel yazılar yazsın :amin:
evet ceylincim resimdeki kelebeğim kucağına alınca inan herşey bitiyor kalbinin bedeninin dışında atmasına izin veriyorsun :icon_thumright: ALLAH sana da sağlıkla ve sağlıklı yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım :amin: buarada ben hamileliği özleyenlerdenim :suclu: :k06:

fıstık

BURCUM ÇOK GÜZEL CANIM DOĞUM HİKAYEN :k06:

BEN BU KADAR AYRINTILI HATIRLIYORMUYUM ACABA DÜŞÜNMEM LAZIM :k06: