Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

Balböceği

Alıntı yapılan: **yeşim** - 29 Aralık , 2010, 00:04:55
edacığım haıyrlı olsun oğluşun canım ama hikayeni okurken ben burdan kasıldım neler yaşamışsın öyle orda epidural uygulanmıyormu ben epiduralle normal doğum düşünüyorum ama yazdıkların korkuttu beni gerçi bir şekilde çıkacak çatlasakda patlasakda çıkacak başka yolu yok :k06:
Cok saol yesimcim insALLAH senin dogumun guzel gecer.. :amin:
ama sunu iyi bil korkunun ecele faydasi yok  :ehi: :ehi: insanin o anda korku gelmiyorki
aklina bi an once bitsin diyorsun ama yinede cok guzel  :hieyt:

**yeşim**

haklısın canım o anda bana ne yaparlarsa yapsınlar da bitsin artık diyordur insan yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun söz konusu evlatları olunca anneler çektiği her acıyı unutur diye düşünüyorum

elif35

edacım doğumun gerçekten çok zor geçmişş benim suni sancı dışında kolaydı pek zorluk yoktu ama önemli olan yavrun sağ salim kkucağında ya olsun yavrunu kucağına aldınmı unutuyor insan bütün  sancıları dediğin gibi doğru vallaha o anda korku gelmiyor insanın aklına bir an evvel çıksın kurtulayım diyorsun vallaha  :honk:



Balböceği

Valla acayip zordu suni sanci, hemserilerin elleri  cok kotu

ama soyle bi dusunuyorumda hakkaten cok guzel bisey yine olsa yine cekerim ...  :k06:

hüzünden_gelme

"Bir belgeselde doğum anını izledim. Her şeyi ayrıntılı görmek açıkcası beni çok korkuttu. O zaman 4 aylık hamileydim. Belgeseli izledikten sonra günlerce ben nasıl doğuracağım diye ağladım. Fakat doğum anı hiç korktuğum gibi olmadı. Öncelikle sakin olmaya baktım dokuz ay boyunca korkan ben doğum süresince hiç olumsuz düşünmedim ve birkaç saat sonra bebeğim kollarımdaydı."
Sude Akpınar İstanbul

"Doğumda o kadar kuvvetli nasıl ıkınırım diye düşünüp duruyordum. Çünkü bebeği ıkınırak itme düşüncesi hep bana korkutucu gelmiştir. Tüm korkularıma rağmen normal doğum yapmaya karar verdim. Doktorum bunun en güvenli ve sağlıklı yöntem olduğunu söyledi. Üstelik doğum sırasında sadece 3 kez ıkındım ve zorlanmadan oğlum Mert'i kucağıma aldım."
Yıldız Özkazanç Trabzon

"Hamile olduğum öğrendikten sonra havalara uçtum. Fakat son aylarıma girdiğim zamanlar rüyalarım beni etkilemeye başladı. Hep erken doğum yaptığımı ve hastanede hiç boş oda kalmadığını görüyordum. Bu yüzden rüyamda sedye üstünde doğum yapıyordum. Bu rüyalar beni etkilediği için psikolojik yardım aldım. Biliçaltımdaki tüm korkularımı yendim. Şimdi kızım Melike 2 yaşında. Bir sene sonra ona kardeş yapmayı bile düşünüyorum."
Sözen Parlak İstanbul

"Normal doğum yapanlar tüm o doktor ve hemşirelerin arasında nasıl o kadar bağırabiliyorlar bir türlü anlamazdım. Ama iş başa gelince utanma falan kalmıyormış. Ağrım çok oldu ama bağırarak kolayca ıkındım ve hemencecik bebeğimi doğurdum. Kızım Tuana benim her şeyim."
Tuğçe Bezmen İzmir
[/size][/font]

Aytii

"Bir belgeselde doğum anını izledim. Her şeyi ayrıntılı görmek açıkcası beni çok korkuttu. O zaman 4 aylık hamileydim. Belgeseli izledikten sonra günlerce ben nasıl doğuracağım diye ağladım. Fakat doğum anı hiç korktuğum gibi olmadı. Öncelikle sakin olmaya baktım dokuz ay boyunca korkan ben doğum süresince hiç olumsuz düşünmedim ve birkaç saat sonra bebeğim kollarımdaydı."


:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Balböceği

 :k06: :k06: :k06:

Bende o dogum esnasinda kendime soyle dedim,

salak salak ne bagiriyorsun  :icon_scratch: sessizce ikinnn  :ehi: :ehi:

dedim kendime aslinda kolayda oldu  :ehi:

ponçik

Alıntı yapılan: BaLböceği..❤❤ - 11 Ocak , 2011, 14:09:39
:k06: :k06: :k06:

Bende o dogum esnasinda kendime soyle dedim,

salak salak ne bagiriyorsun  :icon_scratch: sessizce ikinnn  :ehi: :ehi:

dedim kendime aslinda kolayda oldu  :ehi:


Benim son yarım saatim çok sancılıydı ama hep "Allahım yardım et" diye diye Kolayca doğum yaptım ,
sadece, başı göründüğü zaman artık takatim kalmadığı için ebe karnıma abanmıştı o zaman bir çığlık attım ve birden hafifledim  :love9: kızım doktorumun ellerinde pespembe minicikti ...



masalım

PAŞAMA KAVUŞMAM.........
gündüzden beri kasıklarımda ağrı çok vardı koca gün geçmedi hiç normaldr dedim ama.....
paşada içimde öle bir gerilior ki anlatamam size kızlar neyse gece oldu saat 12di uyudum 3.30da kalktım ve istifra ettim tekrardan yattım ama karnım çıkıcak ya :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
ve hep şöle dua ettim ALLAHIM eğer bu doğum ağrısıysa bana bi işaret ver die saat 4dü tam uyuyrdum bende bir su booşaldı ama nasıl korktum anlataamam ya :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
eşimi kaldrdım yazık oda heyecandan napcağını şaşırdı hemen hastaneye gittik beni muayene ettiler 2cm açılma varmış ama hala suyum gelior benim.....nstye bağladılar sancılar çok hafif çıktı doktrum geldi oda baktı 3cm olmuş dedi..... :sad1:
ve artık benim su bitmeye başaldı kanamam geldi....eşime söylemiş acil sezryana alcam demiş ve saat 8.20de sezaryana grdim paşam 8.30da babasını kucağına gitmiş.....
çok şükür kavuştuk çok tatlımış ya......RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN

ƓĤ♡SƬ

cnm geçmiş olsun masalım ...cnm naıslosın sezaryandan sonra nasıl oldun kalkabildin mi hemen...
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

βαlκιz

masalım canım allah analı babalı büyütsün bebegini :nazar: :flowers:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Balböceği

MasALLAH subhanALLAH yatisina bakin  :nazar: :nazar:

ALLAh anali babali buyutsun  :amin:

❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

slm kızlar benim de doğumum sezeryan oldu. o yüzden diğer doğum hikayeleri gibi  heyecanlı anlatamıycam  :k06: :k06:

zaten günümüz belliyd. 7 ocak sabahı saat 8 de hastanedeydik.yine de insan çok heyecanlanıyo  :icon_pale:
neyse beni giydirdler yeşil yeşil.
indik ameliyathaneye. yanımda annem eşim vardı. kapıda ayrıldım onlardan.
ben anesteziye karar verememiştim. genel mi lokal mi olacak belli değildi. Allah'tan ekip çok iyiydi. 10 dakikalık bi sohbetten sonra
beni spinal anesteziye ikna ettiler.belen uyuşturuldum. iğnenin yapılışını hissetmedim bile.çok kolaymış. zaten hemen ayaklarım sıcacık oldu uyuştu.ameliyat başladı 10 dk içinde bebeğimin sesini duydum. giydirip getirdiler hemen. yüzü bembeyaz dudakları kıpkırmızıydı kuzumun  :binkybaby:
sonra hemen bebek yukarı gönderildi. ben de ameliyat bitince yarım saat sonra falan yukarı çıktım. hemen getirdiler emzirdim bebişimi.
ertesi sabah çıktık evimize geldik. kuzum 2700 gr doğdu.şişi inince 2400 oldu. minicik ama evimi öyle bi doldurdu ki  :hello2:

çok güzel duygularmış. rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın  :amin: :amin: :amin:
:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah  :amin: :amin: :amin: :amin:


тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Gülşahçım tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun..Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin  :amin: Bak gör şimdi ufacık ama hele 1 aylık olsun toparlanmış olur annesi hiç merak etme kilosunu sağlığı yerinde olsun yeter..