Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

muhribe

siz ne yaptınız da 2-3 saatlik sancıyla doğum yaptınız
anam benim sancılar 15 saat sürdü  :-ooo
ama yine de her zerresine kadar harika bir doğumdu  :love9:
normal doğuma kurban olayım  :amin:

Bluegirl

Rabbim analı babalı büyütsün canım   :flowers:  :nazar:
Doğum hikayen benimkine çok benziyor ilkinde benimde kolaydı çok şükür pırt diye alıverdim kuzumu kucağıma
İkincisindede herşey yolunda giderken son anda hemşire olacak hayvanın karnıma aşırı bastırmasıyla nefesim kesildi bi anlık   :-ooo  :y25:  :y25:  :crybaby2:  :crybaby2:
Rabbime şükür oan yavrum dünyaya geldi tabiki bende  :y25:
Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin  :amin:  :amin:
Ve hayırlı merhametli doktor ve hemşirelere rast getirsin Buda çok önemli  :icon_thumright:

elfo

ya kızlar bu nasıl bir cesarettir ayakta alkışlayasım geliyor. ben doğumdan sancıdan en önemlisi de alttan kesilmekten ve dikilmekten çok korkuyorum  :y25: hamileliğin başından beri içimden hep sezeryan doğum yapasım geliyor. sanki onu yapsam daha kolay olacakmış gibime geliyor. hayırlısı olsun tabiki. nasıl oluyor da böyle cesaretli olabiliyorsunuz ya da ben kendime şaşıyorum. güçlü biriydim ben. bi de bu tür hesaplar için daha yolum var ama 6 haftalıkken düşünmeye başlamıştım  :sad1:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ZéynéP.SimAy

öznurcum bende hep ağlardım okurken hikayelri hepsi ayrı güzel hikayeler zoruda kolayıda hepsinin sonucunda kuzularımız kucağımzda oluyo  :amin: :amin: :amin:

elifcim cnmbende senin gibiydim hep o korkuyla yaşadım acaba ne yaparım ben kestiremem ben diktiremem diye çok çok düşündm başından beri ama emin ol o an zaten onu düşünmüyosun ve hiç bir şey hissetmiyorsun zaten dikerkende uyutuyorlar seni ben doktoruma çok baskı yaptım sezeryan için ve hep bana hayır normal doğum diyordu nerdeyse dokor değiştirecktim ama şuan iyiki böyle olmuş diyorum hiç birşey korktuğumuz gibi olmuyor  :opucuk: :opucuk: rabbim sizlerede kolaylıklar versin inşallahh  :amin: :amin: Hayırlısıyla görün bu günleri  :amin: :amin:

elfo

amin zeynepcim inş. ne iyi bi doktorun varmış. doktorlar genelde kesmeyi tercih ederler.
aslında annemle bazen konuşuyorum. zaten o sancıdan dolayı kestiklerini anlamıyorsun bile diyor. dikilirken de hissetmiyorsun diyor da acaba diyorum beni kandırmak için mi böyle yapıyor  :icon_scratch:
inş. hakkımızda en hayırlısı en güzeli neyse o nasip olsun  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ZéynéP.SimAy

cnm kestiklerini anlamıyosun gerçekten Rabbim hepsinin sabrını veriyo dikerkende uyuttukları için bişey hissetmiyorsun zaten ama sen şimdiden bunları takma ben gibi takılma bunlara tadını çıkar hamileliğinn  :opucuk: :opucuk: :icon_thumright:

°•.ℓανιηуα.•°

elifçim doğurmadan önce adet sancsının en şiddetlisini düşün,öyle sancılar geliyor gidiyor. belli periyotlarla. doğum anında da acıyor ama bebek çıktıktan hemen sonra tüm acı bitiyor.

bana da dikiş atılırken iğne yaptılar,uyuşuktu,hiç bişi anlamadım  :dontknow: zaten kırkımız çıkasıya kadar dikişler çoktan düşmüştü ve kaynamıştı. şimdi hiç bişi yok gibi.

sezeryan daha kötü canım bi kaç yıl sonra bile yeri acıyabiliyormuş. normla doğan bebekler hayatta daha mücadeleci ve daha sağlıklı olurlarmış. bunu unutma  :opucuk:



tweety0555

ben hayatımın en guzel anlarını hamıle ıken dogum anımda ve hastanede kaldıgım surelerce yasadım (her nekadar gaz dan dolayı cok uzun sure hastanede yatsamda superdı) ....

ama hep allahtan normal dogum sancısı cekmeyı ıstemısımdır bırde mıde bulantısı olsun...ılkınde hıcbbırı olmadı ama ıkıncıde as erdım 4 ay superdı yaaa herseyı guzel hamıleleıgın alalhım herkese nasıp etsın...baglattıgım ıcın cok pısmanım kesın dogurudum bır tane daha :ehi:



elfo

öznurcum çok haklısın. normal doğumla olan bebeklerin daha sağlıklı olduklarını duymuştum. bi de normal doğum yapanlar doğumdan sonra çok rahat oluyorlarmış sezeryan yapanlar bikaç gün ağrı sızıyla yaşıyorlarmış. aslında en güzeli normal doğum yani doğumun normal olanı da ne bileyim belki de bu kadar uzak durunca cırt diye normal yapıveririm inş.  :amin: ama sözlerin cesaret verdi  :flowers:
bu rada ne zamandır söyleyecem bi türlü denk gelmedi avatar resmine bayılıyorum  :love9: :love9: :love9:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

elifcim, ben normal doğum yaptım toplamda 5 tane dikişim vardı
sezeryan olsaydım Allah-ul alem kim bilir kaç on tane olurdu
kesecekleri zaman iğneyle orayı uyuşturuyorlar ve kesinlikle ama kesinlikle ne kesildiğini ne dikildiğini hissetmiyorsun
sezeryanın haftalarca hatta aylarca dikiş sancısı olduğunu söylüyor olanlar
bence normal doğum Allahın bir lütfu

_inci_tanem_

maşallah zeynepcimm  :nazar: :nazar:

Hiç korktuğun gibi olmamış ALLAH kolaylık vermiş  :opucuk: :opucuk:

Çok güzel yaa  :nazar: ne güzel prensesine sağlıkla hayırlısıyla kavuştun  :love9: :love9:

miniğin seni bekletmeden geldi :love9:

RABBİM acısını göstermesin  :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

gökçe58

bende sezeryan oldum 3-4 saatte sancı çektim normal doğum sancısı sezrryna olacam diye seviniyordum tam 1 ayı geçti sezeryan olalı daha düzelemedim yaram iltihaplandı çok kötüyüm keşke normal doğum yapsaydım diyorum sezeryan daha zor yada benim vücudumun iyileşmesi yavaş bilmiyorum normal doğuranlar ertesi gün ayaklanyor 1 ay oldu iki büklüm dolanıyorum.

nescafe

ayy doğum hikayelerini okudukça hem korkuyorum hem seviniyorummm heyecanlanıyorumm. rabbim cümlemize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar versinn inşalllaahh.

elfo

Alıntı yapılan: ♥ToNTiNi~HaNıM♥ - 14 Aralık , 2012, 14:38:26
elifcim, ben normal doğum yaptım toplamda 5 tane dikişim vardı
sezeryan olsaydım Allah-ul alem kim bilir kaç on tane olurdu
kesecekleri zaman iğneyle orayı uyuşturuyorlar ve kesinlikle ama kesinlikle ne kesildiğini ne dikildiğini hissetmiyorsun
sezeryanın haftalarca hatta aylarca dikiş sancısı olduğunu söylüyor olanlar
bence normal doğum Allahın bir lütfu

uyuşturduklarını bilmiyordum hem keserken hem dikerken. bu yüzden çok korkuyordum. canlı canlı kesiyorlar gibi düşünüyordum  :cildir: dün bi arkadaşla görüştüm git doktoruna ben 10 tane çocuk istiyorum sezeryan olsam 3 den fazla doğuramam de senin kararlığını görsünler diyor. yoksa kandırırlar ya uğraşmamak için ya da daha çok para almak için sezeryana alırlar diyor. inş. hayırlısıyla kolay bi şekilde Allah ın o lütfu bize de nasip olur  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

ha bak o arkadaşının dediğini biz yaptık  :k06:
doktorum çok çok iyiyidi ama sezeryan yanlısıydı, saatlerce normal doğum bekleyeceğine yarım saatte sezeryan yapıp kurtulmak istiyordu
doğum şekli konusunu konuşurken eşim "doktor bey biz çocukları çok seviyoruz, 4-5 tane çocuk istiyoruz" dedi  :k06: doktor duraksadı, o zaman normal doğum tercih etmeniz gerek dedi. tabi dedim, normal istiyorum. bu şekilde normale karar verdik  :muzz: