27 Nisan , 2024, 17:12:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğimi kaybettim

Başlatan KasrıCinan, 13 Aralık , 2010, 18:24:00

« önceki - sonraki »

suzannn

canım seni cok ıyı anlıyorum benımde 2 gebelıgımde bırı dusuk bırı dıs gebelık cok uzuldum bende ınsallah yenıden saglıklı bır hamılelık ardından bebegını kucagına alırsın

♥ღвüşяαღ♥

çok geçmiş olsun hayatım.Rabbm en kısa zamanda sağlıklı bi şeklde yerini doldursun :amin:

**Gül**

Cok gecmis olsun. Zor bir durum. Ama Allahtan gelenin onune gecilmiyor. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalir saglicakla bebegini kucagina alirsin  :amin: :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


hümeyra_t_e

çooooooook üzüldüm tatlım rabbim yardımcın olsun acını hafifletsin inş kendini biran önce toparlarsın... herşeyde vardır bir hayır dualarım seninle :opucuk:

SeliN59

canım bende pazar günü düşürdüm bebeğimi seni çok iyi anlıyorum artık hiç bebek istemiyorum çok kötü etkilendim bu yaşadıklarımdan  Allah sanada banada yardım etsin  :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

canım gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın inş en kısa zamanda tekrar bebişin olur

"<<<ZEHRA>>>

Alıntı yapılan: kumsal59 - 14 Aralık , 2010, 13:22:40
canım bende pazar günü düşürdüm bebeğimi seni çok iyi anlıyorum artık hiç bebek istemiyorum çok kötü etkilendim bu yaşadıklarımdan  Allah sanada banada yardım etsin  :amin: :amin:
AH BİTANEM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM DÜNYA BAŞINIZA DAR GELİYOR GİBİ OLUYOR AMA İNAN BANA GEÇİYOR HEPSİ....ZAMANI GELİNCE TEKRAR DÜŞÜNÜRSÜNÜZ.BEN DE 2 DÜŞÜK YAPTIM ARADAN 7 AY GEÇTİ BAK YİNE İSTİYORUZ BAKALIM NASİP ARTIK .....

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bencede zehra haklisin zamanlan geciyo.sonradan geriye deilde önüne bakiyosun.insallah hepimiz tekrar hamile kalcaz  :amin: :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

KasrıCinan

insallah elbet gececek ve hersey daha güzel olacak



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

Aytii

canım benim üzülme  :opucuk: Yüce Rabbim gönlüne göre versin inşallah ve hayırlısı olsun senin için  :amin: sen iyi ol bebek yine olur elbette Allahın izniyle takma kafana güzel arkadaşım  :flowers: