29 Mart , 2024, 13:53:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

oozge

Alıntı yapılan: tubis - 18 Haziran , 2008, 12:52:53
sivasta oturuyorum canım ben. kışın burası çok soguk oluyo.o yüzden diyorum ya ede yatrım anca diye. kar buz don oluyo hertaraf.bu kış kaç kişi kayarak sakatladı kendini.yazında çok sıcak olmuştu geçen yaz ama şuan hazirandayız hava biaçıyo güllük gülistanlık, bi bakmışsın yağmur yağıyo.Allahın hikmeti işte.....belli olmuyo.ama genede kıştan çok çok iyidir.  ;) ;) ;)



sıvas ölemişş ya bı abı var orda oda oyle dıo ama ddgn gibi kıştannn dha ıyıdır yaz yagmur yağsada gusel sıcak olsada gusell en azından caresı var klımaaaaaaa :ehi:ama kışın o soguklarda hıcbısklde ısınamıo wlla ınsann :-\ gercı ben ole kar buz fılan gormuorum hıc izmirde oturuorumm 2 defa gordum hayatımdaaa ole tutmus bı sklde karııı ama yınede soguk oluo bu kış baya soguktuu yada bn fzla kansızdımmm :toothy10: :toothy10: :toothy10:

tubis

evet ya sorma bide buraya doğalgaz geldi bu sene. evi düzgün olmayanlar 400- 500 ytl fatura ödediler. bizim bnanın ısı yalıtımı vardı dublex olmasına rağmen biz çok az ödedik....onun için sivasa yaz her şekilde iyi geliyo  ;D ;D ;D ;D

su

24 Haziran , 2008, 16:10:02 #77 Son düzenlenme: 24 Haziran , 2008, 16:12:58 su
Kızlar merhaba ben yeni katıldım bu siteye bana yardımcı olurmusunuz bugun ben beta hcg baktırdım ve 1.7 çıktı adetim 2 gün geçikmeli şuan sizce hamilemiyim.
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

tubis

Alıntı yapılan: tubis - 18 Nisan , 2008, 15:20:44
Kızlaaarrrrrrrrrrr ben dün beta hcg (gebelik)testi yaptırdım.adetime 2 gün vardı.bugün sonucunu aldım ve deger 2.0 çıktı.doktor negtif dedi.ama adetini bekle 1 hafta 10 gün geçsin sonra tekrar yaptırırısın dedi.sizce hamiş olma ihtimalim var mıdır?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???yarın regl olmam gerekiyor normalde.

canım hoşgeldin aramızaa. bende yaptırmıştım ilk kez yukarda da açıkladıgım gibi 2 gün kalası yaptım 2.0 çıktı negatifti.tekrar yapırmak için  bekleyim dedim ama hstalandım.. sende istersen birkaç gün daha bekle eğer adetin gelmezse testi tekrar yaptır. bakalım o zaman ne çıkacak.

su

MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

tubis


su

tubıs bu arada sen hamileymişsin galiba tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip eylesin AMİN :nazar:
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

tubis

evet su cum yeni hamişim.amin cümlemiiznkini analı babalı büyütsün inş. :amin: :amin: :amin:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

su merhaba ben duygu hoşgeldin aramıza inş senınde hamiş haberlerını alırız arkadaşım en yakın zamanda  :k06: :k06:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

su

DUYGUCUM MERHABA BEN ARTIK CİDDİ CİDDİ PROBLEM VAR DİYE KORKUYORUM 2 GÜN GEÇİKTİ ADETİM VE SONUÇ 1.7 3 AY OLDU KORUNMAYALI VE BEN ARTIK ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sakın üzülme su her zaman rahat olmaya çalış benımde hep öyle oluyordu adetım hep sorun yapıyordum kendıme emın olmak için doktora bir gidin ve muyaene ol tamam mı belkıde hormon lar la ilgili sorunlar olunca adet gecikebılıyor herşey oluyor ya bak ben 6 yıllık evliyim 7 ye girdik hatta 2 yıldır ugraşıyorum bebegimiz olsun diye takdiri ilahi yapacak hiçbirşey yok rabbım nezaman verırse biz artık kabullendık sende sabret elbet olucdaktır
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

su

KIZLAR BEN MAALESEF HASTALANDIM ..................
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

su canım sakın üzülme umudunu hiçbirzaman yitirme elbet sende anne olucaksın buna kalpten inan ben inanıyorum çünkü ne kadar stres yaparsan o kadar zararlı ben doktorumla hep konuşuyorum bu konuları stres ve sıkıntı çok etkıledıgını  söyluyor sen ne kadarlık evlısın canım doktora falan gittinizmi bir problem mi var
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

su

HAYIR DOKTORA FELAN DAHA GİTMEDİK 9 AYLIK EVLİYİM VE 25 YAŞINDAYIM EŞİM ÇOK İSTİYOR SABAH HASTALANDIGIMI ONA SÖYLİYİNCE O KADAR ÜZÜLDÜKİ ANLATAMAM DUYGU CUM SEN NE KADARLIK EVLİSİN
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

emosum

canım daha yeni evlisin ve 3 ay korunmadım diyosun yani cocugunun olmadıgını düşünüp üzülmen için bence cok erken
sen böyle yaptıkça strese girdikçe dahada zorlasır oyuzden sakın morelini bozma