Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

CANIM ARKADAŞIM MELEGİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İNŞ SENEYE BEBİŞİNLE KUTLARSIN DOGUM GÜNÜNÜ SANA EN BÜYÜK HEDAİYE OLUR  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:






TUBİŞİM SENEYE ANNE OLCAK BİLİYORUM KALBİMDEN GEÇENLER BUNLAR ÇOK TATLI BİR BEBİŞİ OLCAK




İYİKİ DOGDUN TUBİŞ İYİKİ DOGDUN TUBİŞ (ANNE ADAYI)



MUTLUR YILLAR SANA





HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubis

ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum yaaaaaa  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

ösgecim, duygucum çok teşekkür ederim canlarım benim. inşallah sevdiklerim hep yanımda olur.duygucum dediğin gibi seneye inş.bebeişimi kucağıma alırım bende, bana en büyük hediye olur .


inşallah hepiciğimiz bu sitede yaşlanırız hep beraber.geçmiş günleri anarız. çocuklarımız devam ettirir bizim bu geleneğimizi artık.  :k06: :k06:


sizleri çok seviyorum kıslar :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:, düşündüğünüz için çok çok çoookkkkkkkkkkkteşekkür ederim , duygulandım valla  :y25: :y25:

oozge

canımm yaaaa inşallahhhhh dıledgın hersey gonlunce olurrr  aklından ne gecıosa guzelll olan seyler nelerse hepsı olsun inşallahhhhhhh :amin: :amin:
duygulanmakta haklısın nedense ınsan dogum gununde dha bı dgsk oluoo dokunsan aglıcakk gbı ama yınede içi içine sıgmayannn  bı gun yaşıyoooo


bnm dogum gunumde yaklasıyo gbı gbı hani untumayın haaaaaaaaaaa :ehi: :ehi: :ehi:

sevda


tubis

inşallah ösgecimm.  senin doğum gününde burda kutlarız.


sevdacım sağol canım.çok mutlu ettiniz beni gerçekten  :love9: :love9: :love9: :love9: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

BANU

İYİ Kİ DOĞDUN CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH BÜTÜN DİLEKLERİN KABUL OLUR YENİ YAŞIN SANA BEBEĞİNİ DEBERABERİNDE GETİRİR


:occasion16: :occasion16: :occasion16:

:wav:



tubis

teşekkür eederim banucum çok sağol canım. inşallah bidaha ki yaş günümü bebişimle beraber kutlarız. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

oozge

evetttttttt  buzmnlrda dogucakk ınsllhhh demiiiii hayırlısıyla tubışimmm :hieyt:

tubis

MART AYINA FELAN GELİCEK HERAALDE CANIM.TAM OLARAK BİLMİYORUM,MUAYENE OLMADIM AMA 2,5 HAFTALIK FALAN ŞUANDA. İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM DOĞSUNDA NE ZAMAN DOĞARSA DOĞSUN  :k06: :k06:

oozge

TUBİŞİM DOĞSUNDAAA ELİ AYAGI DUZGUN SEKILDEEEEE DEDIGIN GBI NEZMN DOGARSA DOGSUNNN SUBAT MART FRKTMESSS :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
HEM COK IYI DÖNEME GELDI BENCE YAZIN BU SICAKLARDA COK AGIR BI DONEM GECIRMICEKSINNN  :hello2: :hello2: :hello2:

tubis

efet ösgecim. kışın anca evde yatarım heralde :):):)

oozge

cnm kışın bska bısı yapılmıokı ztn o soguklardaaa nere gıtcnkıııı hergunnn yazınn duramıo ınsan surklı bıyrlere gıtmk ıstıo fln sıcaklardada hoşaf oluo  :k02:bide hamişsee vay halıneee
nerde oturuodn cnm senn kışın ck soguk oluomu oralarrr :honk:

tubis

sivasta oturuyorum canım ben. kışın burası çok soguk oluyo.o yüzden diyorum ya ede yatrım anca diye. kar buz don oluyo hertaraf.bu kış kaç kişi kayarak sakatladı kendini.yazında çok sıcak olmuştu geçen yaz ama şuan hazirandayız hava biaçıyo güllük gülistanlık, bi bakmışsın yağmur yağıyo.Allahın hikmeti işte.....belli olmuyo.ama genede kıştan çok çok iyidir.  ;) ;) ;)

mesude

ıyıkı dogdun mutlu seneler bıdahakı yasını bebeısınle kutlrsın inş :)  :occasion5:
hayatımın anlamı tatlı bebegim iyiki varsın iyiki benimsin

tubis