Acaba Hamilemiyim Diye Merak Edenler ?

Başlatan tubis, 18 Nisan , 2008, 15:20:44

« önceki - sonraki »

tubis

sizin dualarınızla inş. en kısa zmanda kavuşucam bende bebişime.teşekkür ederim mavili cim  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

sevda

Canım nasılsın moralin nasılll bakıyorumda bilgilerrr akmaya başlamış sana ama bana göreee en güzeli stress yapmaman olucaktırrr birazz zamana yayy bence olucakk ama sakin vee mutlu olursann olurr sonrasında bizde sana araştırmalardan buluruzzz... ;)

tubis

moraller süpper sevdacım.inş. da he öyle devam edecek :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:   sağolsun arkadaşlar da beni yalnız bırakmıyorlar her türlü yanımda olmaya çalışıyorlar. sizlere  burdan çok teşekkür ediyorum. :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

Canım yaa moralinin iyi olmasına okadar çok sevindimki anlatamam inşallah hep süper olur hatta süperr ötesi olurrr senin için.... ;) :opucuk: :opucuk:

BANU

Tubişciğim moralini düzeltmiş olmana ben de sevindim kendine iyi bak hoşçakal :wave:



tubis

teşekkür ederim sevdacım ve banucum. sizleri çoookkkk seviyorummmmmmm  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

susi

TUBİŞİM MORALİNİN DÜZELDİNE ÇOK SEVİNDİM HEP BÖYLE OL EMİ :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
YAŞAMA SEBEBİM HAYDAR EGE

tubis

inşallah susicim sağol canım benim. çok daralırsam bir patlama yaşayabilirim ama şu anda çok iyiyim. :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
relax olmaya devamm  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

BANU

merhaba arkadaşım nasılsın ?dün benim için çook özel bir gündü çünkü çok samimi arkadaşımın kızı Aleyna mın birinci yaşgünüydü şimdi banu bunu bana neden söylüyo ki deme....çünkü zelişim 10 yıllık evli ve bu bebek dördüncü tüp bebek denemesinde oldu o hiçbir zaman vazgeçmedi bence sen de durumunu zamana  bırak sonuçta yüce Allahım saati vakti gelince nasıl olursa olsun o bebişi kucağına verir yani neymiş MORAL ÇOOOK ÖNEMLİymiş   canım benim hoşçakal... :k06:



tubis

evet canım Rabbim ne zamn vermek isterse o zaman gelecek inş. biz sdece bir vesile arıyoruz.düşünmemeye çalışıyorum.umarım gelmekte fazla gecikmez benim bebişimde.sağol canım bizleri aklına getiripte bunları paylaştığın için.çok öpüyorum kendine iyi bak.  :opucuk:  :wave: :wave: :wave:

tubis

Rüyalarıma giriyor hep kendimi hamile olarak görüyorum.İnanıyorum ki en doğru zamanda gelicek benim yavrumda.  :y25: :y25:

tubis

kızlar bu ayda olmadı.bugün sabah regl oldum.  :( :( :( :( :( :( :(
her reglden sonra bugünde  çok mutsuz ve üzgünüm. rüyalarımda kendimi hep hamile olarak görüyorum.



                                KONUŞAMIYORUUM OFFFF  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

BANU

CANIM BENİM TAM KAPIYODUM DEDİM TUBİŞİM  CANIM ARKADAŞIM NE YAZMIŞ ÇOK İLGİNÇKİ SENİ TANIMADAN SEVDİM VE İNANIYORUM Kİ HİSLERİM ÇOK KUVVETLİDİR ÇOK YAKINDA OĞLUŞU AYYY ÖZÜR BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALICAKSIN  RÜYANDA GÖRMENDE BUNA DELALET ZATEN HİÇ ÜZÜLME VAKTİ SAATİ GELİNCE YÜCE RABBİM KUCAĞINA BEBİŞİNİ VERİR LÜTFEN YİNE ADET OLDUM DİYE ÜZÜLME HERZAMAN HER SONUN BİR BAŞLANGICI VARDIR BEN ÇOK KÖTÜ GÜNLER YAŞADIM AMA HİÇBİR ZAMAN HAYATTAN KOPMADIM NE OLURSA OLSUN HEP POZİTİF DÜŞÜN VE UNUTMA CANIN SIKILINCA BURADA SENİNLE YAZIŞACAK BİR ARKADAŞIN VAR İYİ GECELER... :k06:



tubis

banucum sağol canım.3 gündür içimden hiçbirşey yapmak gelmiyordu internetede girmedim hiç.bakıyorumda halimi anlayan tek sen çıkmışsın.herşey için çok teşekkür ederim canım.msn den konuşmak isterim eğer sende istersen benim adresim açık ekleyebilirsin.


benim için de hayat şimdi yeniden başlıyor. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

sevda

Canım benimm ama sen kafana nekadar takarsann okadarr sıkıntı ve ızdırap içinde geçerrr ayların hatta günlerinnn bence senin biraz relax ve sakin bir düşünce yapısına sahip olman gerekiyorr çünkü bu gerçekten çok zor bir durum seni anlıyorum ve hak veriyorum fakat ne kadar çok kendini bedenini ruhunu buna veririsen şansın bir okadar düşük olucaktır benden sana nacizane fikrimmm rahat olmaya çalışman olucak güzelim... ;) :opucuk: :opucuk: