yerlesme kani denilen sey ne zaman gorulur?

Başlatan derbeder, 01 Kasım , 2010, 16:05:54

« önceki - sonraki »

derbeder

onca test yaptim hepsi negatifti ve ancak iki gun sonrasina randevu aldim doktordan. adetimin gecikmesinin bugun 9. gunuydu. -ki biraz once az bi kan gelmis. acaba adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanimidir diyede dusunup duruyorum. yerlesme kani denilen sey ne zaman gorulur? ve ne kadar surer?
gerci zaten testler negatifti. ay cildiricamm  :BangHead:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

^^MUCİZEMMM^^

merhaba canım.benim bildiğim yerleşme kanaması adet zamanları olur.bukadar geç olmaz.testlerinde negatif çıkmış.büyük ihtimalle adet oluyosun.stresten adetin gecikmiş olabilir.çünkü benimde senin gibi düşündüğüm zamanlar cok oldu üzülme yanlız değilsin.umudunu kaybetme allah büyüktür.inşallah ben yanılıyomdurr. :icon_pale: :icon_pale:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

tatlım yerleşme kanaması ustune gorme regl zamanında oluyor bende 1 ay ustune gormustum regl zamanımda normalden daha az once kahverengı sonra pembemsı kanamam olmustu 2 gun surmustu hastalandıgımı sanmıstım ama megersem ustune gormeymıs zaten sadece 1 ay ustune goruluyor..

derbeder

ay iyide ben hic stres yapmadimki gectigimiz ay. bise anlamadim bu isten harbiden. neyse olduysak olduk ne yapalim. yumurtlama gunlerimde karisti boylece. cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

bade_01

KIZLAR  HEP KENDİMİZİ DİNLİYORUZ GALİBA. CUNMARTESİ MÜTHİŞ AĞRILI KASIKTA BATMA DÜN SABAHTAN YATANA KADAR SÜREN ŞİDDETLİ BİR BAŞ AĞRISI. BUGÜNDE KAHVERENGİ LEKELENME ARKASI YOK.GÖĞÜS UÇLARIM BATIYOR. EKİM 20 DE ADET OLMUŞTUM YANİ ADETİME DAHA 10 GÜN VAR. İŞİN İLGİNÇ TARAFI 1 HAFTA ÖNCE DR YUMURTA YOK BU AY DEDİ.SİZCE HAMİLE OLABİLİRMİYİM  ACİL CEVAP LTFEN
herşey çok güzel olacak biliyorum