27 Nisan , 2024, 20:32:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


CENİN' in GÜNCESİ

Başlatan güneşş, 02 Ekim , 2010, 13:56:21

« önceki - sonraki »

güneşş

6 hafta yaşındayım ve boyum uzadı, elma ne demek bilmiyorum ama onun çekirdeği( 2mm.) kadarmışım, belki siz bunları biliyorsunuzdur ama ben kendimi yeni keşfediyorum ve yeni öğreniyorum. Size bir şey söyleyeyim mi anne ve baba benim yolculuğumdan haberdar, beni bekliyorlar. Benim için hayatlarında bir çok şeyi değiştirmeye başlamışlar, annenin sürekli midesi bulanıyor ve kusuyor, hatta babaya koktuğunu ona yaklaşmamasını söylüyor, neden anlamıyorum. Sonra saçlarını boyamıyor, sigara kullanmıyor, içki içmiyor çünkü bunlar bana zarar verebilecek alışkanlıklarmış. Ben bir resim gibiymişim, göbek kordonum, gözlerim, kulaklarım ve ağzım çizildi bile. Kalbim, bu yeni çizilen organlarımın gelişmesi için onlara kan depoluyor, dokularım hızla gelişiyor. Biz yine kusmaya gidiyoruz, üzgünümmmmmm, görüşürüz...

  :love9: MELEĞİM ŞİMDİ BÖYLE DİYORSUN DİMİ '' BİZ YİNE KUSMAYA GİDİYORUZ '' AMA NE OLURSA OLSUN SENİN VARLIĞIN EN BÜYÜK TESELLİ BANA..SENİN O MİNİK KALBİNE KURBAN OLAYIM BEN MİNİK KELEBEĞİMM :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

27 hafta yaşındayım; kalbim çok hızlı atıyor. ( 120-160/dak.), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum. Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum. Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr. olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım.

28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.


oy kuzummmmmmmmmm demek 1 kiloya yaklaştı,kurban olurum sana

"<<<ZEHRA>>>

çok keyifle okudum .Paylaştığın için çok sağol tatlım

hüzünden_gelme

oyyyy çok güzeldii yaa çok güzel anlatmıss :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

emeğine sağlık :opucuk:

hasyet

Ben çok küçük, minnacık bir damlayım..... amaa devamı henüzz yok sanırımmm bendee bilmiyorummm belkidee vardırr bebeğimmm annesini meraklandırmak için negatif çıkmıştır testte..yaramaz bi bebek olacaktır belkidee saklıyodurr kendini  :y25: çok güzelldii tşkkr ederimmm
DaraLdığın ZamanLar oLacaktıR Hayat Denen Nefes aRaLarında.Taşıdığın Beden AğıR BiLe GeLecektiR ZamanLa RuhuNa.KaranLıktan Ve YaLnızLıktan Ne Kork NeDE Gözyaşı oLup Aksın HüzünLer O gözLerinden..Unutmaki Her Gece iki Gündüz Arasındadır..

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

33 hafta yaşındayım; babacığım annemin ayaklarına masaj yapıyor, çünkü yine kramp denen şey gelmiş. Tabi anneme çok kilo aldığını söylediğinde annem ağlamaya başladı yine, o ağlayınca bende ağlıyorum. Babacığım onu öpüp gönlünü aldı bunun normal olduğunu, doğumdan sonra her şeyin eskisi gibi olacağını söyledi. İşte bu kelimeyi hatırlıyorum "doğum", bu benim öteki dünyaya geçişimi anlatıyor. 2 kg. olduğum şu günlerde nasıl doğacağım konusunda endişelenmeye başladım doğrusu, bir taraftan da bu sıvıyı yutmaktan bıktım, önce yutuyorum sonra çıkarınca eksilen sıvı aynı miktara geliyor, beni beslediğini biliyorum ama ......boş verin ......artık cildimin rengi kırmızıya dönük değil, daha açık pembe...Çok düşündüğüm için başımda epey büyüdü.

maşallah meleğime.canım kızım benim,seni çok ama çok seviyoruz.... :opucuk: :opucuk: :opucuk:





rusta

Alıntı yapılan: güneşş - 02 Ekim , 2010, 13:56:21
Cenin´in Güncesi (1 Ay)

Ben çok küçük, minnacık bir damlayım, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği söylendi; hem uzun hem de çok zorluymuş, bu yolculuğun her aşamasında büyüyüp hayal bile edemediğim kadar büyük olunca bilmediğim bir dünyaya geçecekmişim. Oysa ben ne kadar mutluydum burada, herkes beni çok seviyordu, hep o yaramaz spermlerin yüzünden, beni hiç çekemiyorlar, üzerime geliyorlar, saklanıyorum yine de olmuyor. Olamaz yine mi, aaaaaaah yine üstüme geliyorlar, offf kocaman bir x kromozomu ile çarpıştık, kayıyorum yardım edin bana aaaaaahhhhhh .

Burası da neresi böyle! Benden başka kimse yok, yolculuğumdan önce bana anlattıkları yer herhalde, biliyor musunuz bu yerin sahibinin adı "anne" imiş, bir de yardımcısı "baba" varmış, ben öteki dünyaya geçtiğimde beni onlar karşılayıp, benimle ilgileneceklermiş, yani rezervasyonum yapıldı, aslında bu yolculukla ilgili her şey bana anlatıldı, bir süre küçük ressamlar gelip pürüzsüz vücuduma organlarımı çizeceklermiş, bu ressamlar böyle bütün damlaları ziyaret eder, güzel bebekler çizerlermiş, sakin ve rahat olursam her şey yolunda gidermiş, ama çok heyecanlıyım. Buraya üç haftada düştüm ve artık yeni adım "embriyo", bu ismi bir türlü hatırlayamıyorum zaten önemli de değil çünkü ben büyüdükçe ismimde değişecekmiş ne kadar tuhaf değil mi? Ama en güzeli öteki dünyaya geçtiğimde kız ya da erkek olarak doğuşuma göre anne ile baba bana yeni bir isim vereceklermiş, hani bu yolculuğa sebep olan o spermler bana hücum edince bir X kromozomu ile çarpışmıştım ya, bunun için ben anne gibi bir kızmışım, ya bana o kocaman Y kromozomu çarpsaydı işte o zamanda baba gibi erkek olacakmışım. Tam da embro, yine söyleyemedim emb-ri-yo olmaya alışmıştım ne kadar zevkli, bu sıvıda hem yüzebiliyor hem de besleniyorum.
meleğim kurban olrum seni veren yaradana .Allahım sen bizi koru  :amin: :nazar: :nazar:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: z.ehra - 16 Ocak , 2011, 13:31:36
çok keyifle okudum .Paylaştığın için çok sağol tatlım
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

elifelif

GÜNAYDIN KIZLAAAR.... YA BİZİM SAYFAMIZA NEOLDU ???

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: elifelif - 17 Ocak , 2011, 10:46:59
GÜNAYDIN KIZLAAAR.... YA BİZİM SAYFAMIZA NEOLDU ???
:dontknow: :dontknow: :dontknow: HANGİ SAYFANA CANIM

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

elifelif

Alıntı yapılan: ღ♥ღ°AŞKIMCIM°ღ♥ღ - 17 Ocak , 2011, 10:48:28
Alıntı yapılan: elifelif - 17 Ocak , 2011, 10:46:59
GÜNAYDIN KIZLAAAR.... YA BİZİM SAYFAMIZA NEOLDU ???
:dontknow: :dontknow: :dontknow: HANGİ SAYFANA CANIM

ARALIK - OCAK - ŞUBAT AYI BİZİM OLACAK :D

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

CANIM O KONU KAPANDI KIZLAR EN ERKEN GEBELİKTELER

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

elifelif

Alıntı yapılan: ღ♥ღ°AŞKIMCIM°ღ♥ღ - 17 Ocak , 2011, 10:50:21
CANIM O KONU KAPANDI KIZLAR EN ERKEN GEBELİKTELER

:D TMM CANIM GEÇİYORUM HEMEN

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Shadowqueen

Daha bugün okudum bu yazıyı ama süpermiş,çok duygulandım sıkılmadan okudum.Paylaşım için teşekkürler