CENİN' in GÜNCESİ

Başlatan güneşş, 02 Ekim , 2010, 13:56:21

« önceki - sonraki »

güneşş

Alıntı yapılan: ★ikiz AnneSi★ - 02 Ekim , 2010, 14:20:37
Bendeeee kiz hastasiyimmm  :k06: :k06: gercekten bir baska kiz cocuklari cici cici giydirmek onlari cokkk guzellll Rabbim gönlune göre versinnnn canim insaallah saglikli hayirli tatlimi tatli bir kiz evlat verir rabbim aminn


amin canım inşallah.mağazaya bile gittiğimizde ben kız çocukları kıyafetlerine bakıyorum büyük bir keyif veriyor bana ne bileyim.o etekler elbiseler kotlar şapkalar amannnnnnnn allahım ya yerim yerim ya ben onları..eşim diyor zaten kızımız olursa tam bir kokoş yaparsın onu diyor  :toothy10: :ehi: :toothy10: :ehi: :toothy10: :ehi:

dilara ışık

harikasın canım... bayıldım... çok büyük zevkle okudum... ben daha 2 gün oldu düşük yapalı.... ve çok etkiledi.... inşallah isteyen herkese verir allah tez zamanda.... çok teşekkür ederim..... :binkybaby:

✿گสЯเ_ќĮż✿

HARİKA BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.TŞKR EDRİM GÜNEŞŞ.  :flowers: :flowers:  SIKILMADAN OKUDUM VE DUYGULANDIM. :y25: :y25: :y25:
RABBİM BANADA İSTEYEN ARKADAŞLARIMADA BU GÜZEL DUYGUYU TATTIRSIN :amin: :amin: :amin: :amin:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

COK GUZL PAYLASIM OLMUS TESEKURLER  :flowers:
AY OKURKEN KIZIM GELDI AKLIMA OYYYYYYYYY ODA DEMISMIDIR BOYLE  :ehi:
HEM YARARLI BILGILER VAR HEMDE HOS BI ANLATIM OLMUS  :icon_thumright:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

SiRiNe

Evet aynurcum benimde aklima kizlarim geldi okurken  :k06: subhanAllah o kadar cok spermlerin icinden rumeysa ve sumeyye yarisi kazandi  :basardim: ve bizim oldular

Rabbim isteyen herkez nasib etsin bu  guzel duygulari  :amin:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum,

allahım benim minik kuzum şimdi böylemi
onun minik gözlerini yaradan rabbim sana şükürler olsun

cemmmm

paylaşım için çok tşkler hayatta okuduğum belkide en anlamlı yazıydı çok hoşuma gitti hatta bayıldım  :flowers:

ayla89

çok güzeldi zevkle okudum rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin :amin: :amin:

güneşş

Alıntı yapılan: güneşş - 02 Ekim , 2010, 13:56:21
Cenin´in Güncesi (1 Ay)

Ben çok küçük, minnacık bir damlayım, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği söylendi; hem uzun hem de çok zorluymuş, bu yolculuğun her aşamasında büyüyüp hayal bile edemediğim kadar büyük olunca bilmediğim bir dünyaya geçecekmişim. Oysa ben ne kadar mutluydum burada, herkes beni çok seviyordu, hep o yaramaz spermlerin yüzünden, beni hiç çekemiyorlar, üzerime geliyorlar, saklanıyorum yine de olmuyor. Olamaz yine mi, aaaaaaah yine üstüme geliyorlar, offf kocaman bir x kromozomu ile çarpıştık, kayıyorum yardım edin bana aaaaaahhhhhh .

Burası da neresi böyle! Benden başka kimse yok, yolculuğumdan önce bana anlattıkları yer herhalde, biliyor musunuz bu yerin sahibinin adı "anne" imiş, bir de yardımcısı "baba" varmış, ben öteki dünyaya geçtiğimde beni onlar karşılayıp, benimle ilgileneceklermiş, yani rezervasyonum yapıldı, aslında bu yolculukla ilgili her şey bana anlatıldı, bir süre küçük ressamlar gelip pürüzsüz vücuduma organlarımı çizeceklermiş, bu ressamlar böyle bütün damlaları ziyaret eder, güzel bebekler çizerlermiş, sakin ve rahat olursam her şey yolunda gidermiş, ama çok heyecanlıyım. Buraya üç haftada düştüm ve artık yeni adım "embriyo", bu ismi bir türlü hatırlayamıyorum zaten önemli de değil çünkü ben büyüdükçe ismimde değişecekmiş ne kadar tuhaf değil mi? Ama en güzeli öteki dünyaya geçtiğimde kız ya da erkek olarak doğuşuma göre anne ile baba bana yeni bir isim vereceklermiş, hani bu yolculuğa sebep olan o spermler bana hücum edince bir X kromozomu ile çarpışmıştım ya, bunun için ben anne gibi bir kızmışım, ya bana o kocaman Y kromozomu çarpsaydı işte o zamanda baba gibi erkek olacakmışım. Tam da embro, yine söyleyemedim emb-ri-yo olmaya alışmıştım ne kadar zevkli, bu sıvıda hem yüzebiliyor hem de besleniyorum.

inşallah hamişimdir bebişimde bana söylüyordur bunları rabbim sen çok büyüksün kabul eyle hepimizn dularını :amin: :amin:

masalım

ayyyyy süper bişi bu ya harika çok beğendim

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

15 hafta yaşındayım çok güzel kulaklarım var, saçlarım, kirpiklerim, hangi cenin benim kadar güzel olabilir, ben çok güzelim. Ama lanugo denen şu tüylere alışamadım, bunları neden çizdiniz dedim, merak etme 26 hafta yaşına geldiğinde onlar dökülecek dediler. O zaman neden çizdinizzzzzzz, bu ressamların canı sıkıldıkça benimle uğraşıyorlar, işlerini bitirseler de gitseler bir an önce. Giderken bir de gülerek " bu bebek kızmış" dediler, biliyoruz ne olacak yani...
oy kuzum benim nasılda büyüyor maşallah,yerim seni annesinin bal peteği

güneşş

insanın aklı ermiyor  nasıl gelişiyor nasıl büyüyor neler yaşıyor hissediyor tabbi anne adaylarıda.rabbim sen kadar büyük ne kadar ulusun nasıl bir mucizendir bu gücün kudretin.rabbim bizlerede nasip eyle bu mucizeni en kısa zamanda yüce rabbim.. :amin:

❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

canım harika bi yazıydı. teşekkürler darısı başına inşllh güneşcim  :amin:
:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

güneşş

Alıntı yapılan: ⓚⓤⓩⓤⓜⓤⓝ ⓐⓝⓝⓔⓢⓘ (gulsah23) - 27 Ekim , 2010, 13:20:24
canım harika bi yazıydı. teşekkürler darısı başına inşllh güneşcim  :amin:
amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eylesin anne olmayı  :amin: :amin:

bebeğimbenim(şerife)

canımmm cok teşekkür ederimm cok hoşuma gitti hemdeee cokkkk duygulandımmmm :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:allahımmmmmm duy sesimiziii bizleri bebişsiz bırakmaaa :amin: :amin: :amin: :amin:
ALLAHIMMM MELEGİMİZİ KORU YARABBİM "Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiNMake a pregnancy ticker:nazar: :nazar: :amin::amin: