28 Nisan , 2024, 05:13:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


CENİN' in GÜNCESİ

Başlatan güneşş, 02 Ekim , 2010, 13:56:21

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.


PRENSESİM BENİM SEN HAREKET ETTİKÇE BENİM İÇİM RAHATLIYOR, GÜNÜM DAHA GÜZEL GEÇİYOR HİÇ BAĞIRIR KIZAR MIYIM BEN SANA BİTANECİĞİM BENİM  :love9: :love9: :love9:

YARIN DOKTOR TEYZEMİZE GİDECEĞİZ VE KAÇ GRAM VE BOYUN KAÇ CM ÖĞRENECEĞİZ ÇOK HEYECANLIYIM 1 AYDIR GÖRMÜYORUM SENİ PRENSESİM  :binkybaby: :binkybaby:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

15 hafta yaşındayım çok güzel kulaklarım var, saçlarım, kirpiklerim, hangi cenin benim kadar güzel olabilir, ben çok güzelim. Ama lanugo denen şu tüylere alışamadım, bunları neden çizdiniz dedim, merak etme 26 hafta yaşına geldiğinde onlar dökülecek dediler. O zaman neden çizdinizzzzzzz, bu ressamların canı sıkıldıkça benimle uğraşıyorlar, işlerini bitirseler de gitseler bir an önce. Giderken bir de gülerek " bu bebek kızmış" dediler, biliyoruz ne olacak yani...

:nazar: :nazar: :nazar: MİNİK SERÇEM BENİM SİNİRLENME SEN YAVRUM O TUYLER GİTCEKMİŞ BAK  :opucuk: AYRICA DAHA CİNSİYETİNİ ÖĞRENEMEDİK  :laughing7: :love9:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

aydinays

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressa


Canım meleğim büyüyormuş benim. Kıyamam sana ben canım kelebeğim. Canım bebeğim haftaya seni görecektim ama göremeyeceğim sanırım. bir sonraki hafta kontrole gideceğiz ense kalınlığımza bakılacak. Birkaç gündür korkuyorum acaba yeterince büyüdün mü sağlıklı mısın diye? Sanırım annelik böyle bir şey yavrucuğum. :love9: :love9:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





kelebegimm

8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım "fetus", bu Latince "genç" demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm. Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza "ben sadece bebek istedim sivilce değil" dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, "sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler" deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı "tırnak" dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar


cilegimmmm benimm cokda severimmm zaten bol bolda yiyorum sen zeki ol dieee  ahh ahh az kaldi seni gormeye persembe gunu ilk kez gorucem ve merakdan oluyorum ins. o minik kalbin atiyodur ve sen iyisindir kuzumm  :love9: :love9: :love9: :love9:cunku iyice alisdik sana artikk herkes göbusun cikmaya baslamis dioo :k06: :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9:


]

*•.¸♥gonca♥¸.•*

22 hafta yaşındayım ; Ben bir muz kadarmışım, muz denen şey mide yakar mı annemin midesi yanıyormuş, bir de diş etleri şişiyormuş, babam "bu kadınlar hep böyle, her şeyden şikayet ederler" diyor. Kendi kendine de "sabırlı ol, hepsi geçecek" diye tekrarlıyor sürekli, o böyle kendi kendine konuşunca çok komik oluyor. Ben yaklaşık 500 gr. olmuşum, anneciğim uzun süre ayakta duramıyor, ve yürümeye gittiğimizde o alçak topuklu ayakkabı giyiyor. Çünkü beli ağrıyor, hamileyken vücudunun ağırlık merkezi sürekli değişirmiş, biraz oturuyoruz sonra ayağa kalkıyoruz, biraz ayakta duruyoruz sonra tekrar oturuyoruz, ben daha çok yoruluyorum. Omurgalarım ağrıyor. İyi ki otururken dizlerini kalçasından yukarıda tutuyor, böylece ağrılarım geçiyor.
beş buçuk aylık olduk zaman geçiyorr :nazar: :hieyt:
hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

nghy

Kızlar Rabbim yavrularınız sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Yazdıklarınızı okudum. Güneş kardeşim paylaşımın çok güzeldi çok duygulandım  :y25: henüz anne olmadım. çok istiyorum bir çok arkadaşım gibi. olmayacak diye çok korkuyorum  :y25: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Ben ve tüm isteyenler de inşallah sizlerin tattığı o güzel duyguyu tadarız..  :amin:  :amin: Bir an önce yavrum gelsin istiyorum :( annesi artık onun özlemini dayanamıyor  :y25:
Rabbim yavrularımız sana emanet. Ne olur onları koru!

Shadowqueen

27 hafta yaşındayım; kalbim çok hızlı atıyor. ( 120-160/dak.), aydınlıkken anneciğimle yürüyoruz, karanlıkta yürüdüğümüz zamanlar babacığım da bizimle oluyor, annem çok su içiyor, onun yüzünden çok kilo alıyorum buraya sığmıyorum. Ben de annemin karnında yukarı doğru tırmanıyorum sürekli, bu nedenle derin nefes alırken zorlanıyormuş, ama bu beni etkilemiyor, hamile olunca bazı hormonlar onun daha sık nefes alıp vermesini sağlıyormuş, böylece bende bol oksijen kullanabiliyorum. Sürekli kilomu konuşuyorlar 950 gr. olmuşum, babacığım gibi çok oburmuşum, çok kilo almışım, demek ki ben ona benziyorum, onu daha çok merak etmeye başladım.

Benim güzel kızım kilon doğru çıktı boyunda 32 cm olmul maşallah sana  :nazar: :nazar: :nazar:



güneşş

31 hafta yaşındayım; akciğerlerim olgunlaşıyormuş, anneciğim elini üzerimde gezdirip ona verdiğim bütün acılara rağmen beni çok sevdiğini söyledi. O bu günlerde tuhaf rüyalar görüyor, ama kalkınca gördüklerini hatırlayamıyor, şimdi baş ucunda bir not defteri varmış, kalkınca rüyalarını yazabilmek için. 1650 gr. olmuşum artık eskisi kadar hızlı büyümüyorum, beyin dokum gelişimini hala sürdürüyor.

kuzzum yerim seni annemmm rüyamda hep seni görüyorum sarışın pamuk gibi bir kız çocuğu .. seni çok seviyorum canım kızımmm hemde çookkk  :binkybaby: :love7: :binkybaby: :love9: :love9: :love9: :love9:

aydinays

13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı.Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.


Canım kuzum ben senden gelen ağrıya razıyım.Yeterki sen büyü meleğim. Seni hissedemiyorum daha var bir kaç haftamız anneciğim. Ama sen beni hissediyorsun anneciğim. Beni seveceksin değil mi meleğim. Baban seninle konuşmaya başladı duyuyormusun miniğim. Cinsiyetini çok merak ediyorum anenciğim. Artık seni kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum çünkü baban seni hep kızım diye seviyor bende ya erkeksen bize kızarsan diye bişi diyemiyorum kızıyorum babana hep. Alınır benim oğlum diye. Kıyamam sana kuzum benim. :love9: :love9: :love9:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

06 Mayıs , 2011, 11:17:13 #129 Son düzenlenme: 06 Mayıs , 2011, 11:19:22 ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ
16.HAFTAyaşındayım ve annenin sesini duydum beni okşuyor ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Birden kalbim çok hızlı atmaya başladı, artık ona anneciğim diyeceğim, çünkü o beni severken "kızım bana anneciğim diyecek" diyordu, kız olduğumu o da biliyor, zaten bu yaşımda cinsiyetimi belirten organlarım oluştu. Kemiklerim ne kadar sert ama yine de cildim çok ince, damarlarım görünüyor ben de beslenmek için bu sıvının yetmediğine karar verip parmağımı emmeye başladım, çok tatlı bir şey bu...Az daha boyumu söylemeyi unutuyordum, ben tam 16 cm. oldum ve 135 gr. Anneciğim çok meşgul beni yine unuttu, doktora gidecekmiş, midesi yanıyormuş, burnu kanıyormuş ben neden olduğunu biliyorum, onun damarlarındaki kan miktarı artmış, bu benim için iyiymiş ressamlar konuşurken duydum. Bir de babam görmek istiyormuş, o da doktora gidecek annemle, beni bir makinenin içinden görecekler, onlar için edeceğim.

CANIM YAVRUM BEN SENİNLE HEP KONUSUYORUM SABIRSIZLIKLA SAGLIKLI SIHATLI KUCAGIMA ALMAYI BEKLİYORUM RABBİMDEN  :amin: :amin: MAŞALLAH BENİM MİNİĞİM BUYUYO  :nazar: :nazar: :love9: :love9: A.E.O

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

tgbybr

38 hafta yaşındayım; daha önce şeklimi değiştirdiğim iyi oldu, çünkü çok az zaman kaldı. Anneciğimin kasılmaları oluyor, biz de oturarak nefes alıp veriyoruz. Ama anneciğim sancılarının gerçek doğum sancıları olup olmadığını anlayamıyor. Doktorumuzun dediğine göre önceleri daha az sıklıkla ancak düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları bir süre sonra 50 saniyelik kasılmalar halinde 10 dakikada üç sancı olarak gelirmiş. Ve zamanla şiddeti artar, şiddeti artan bu sancılar düzenli bir şekilde tekrar ediyorsa hastaneye gitme vakti gelmiş demekmiş. Nişan denilen kanlı yapışkan akıntı geldikten sonra genellikle iki gün içinde doğum başlarmış. Bağırsaklarımda mekonyum denilen ilk dışkım birikmeye başladı, bunu doğumdan sonra bir gün içinde dışarı atabilirmişim. Ben ne kadar çok şey biliyorum böyle. Ressamların bana veda ederken her şeyi anlatmaları iyi oldu.

Küçük aşkımın gelmesine çoookk az kaldı :)

laracroftt

gozlerım doldu okurken  :y25:  harıka bır paylasım cok tesekkurler Allah o gunlerı banada gormeyı nasıp eder ınsallah  :amin:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: laracroftt - 06 Mayıs , 2011, 13:36:13
gozlerım doldu okurken  :y25:  harıka bır paylasım cok tesekkurler Allah o gunlerı banada gormeyı nasıp eder ınsallah  :amin:
:amin: :amin: :amin: :amin:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

güneşş

32 hafta yaşındayım, buraya yuvarlandığımda çok büyük bir yer gibi gelmişti bana, şimdi sığamıyorum herhalde yakında gideceğim buradan, zaten karanlık bir yer. Belki başımı aşağı çevirirsem daha rahat sığarım. Boyum 40,5 cm. ve ağırlığım 1,8 kg. oldu nasıl döneceğim ki. İki haftada bir doktora gidiyoruz, sorun ben değilim aslında, ben gayet iyiyim, duyularımın beşi de tam olarak çalışıyor ama anneciğin psikolojik problemleri var, çirkin olduğunu, babamın onu sevmeyeceğini düşünüyor. Bence yanlış " babam bana onu çok sevdiğini söyledi bana, özellikle beni dünyaya getirmek istediğinde sevgisinin daha da çoğaldığını, mutluluklarının görünen bütün olumsuzluklara rağmen daha fazla olduğunu da söyledi."

:love9: :love9:prensesim bal dudaklım sende artık sıkılmaya başladın farkındayımm..az kaldı canımıniçi biraz daha sabır .. baban ikimizide çok seviyor ve bende ikinizi çok ama çok seviyorummm...bizim tek düşüncemiz sensin kızımmm sadece senn ... iyi rahat ol annemm..kurban olurum seni yaradana nasip edene çok şükür Rabbim çok şükürr  :amin: :amin: :amin:  :love9: :love9:

güneşş

Alıntı yapılan: nghy - 01 Mayıs , 2011, 02:25:34
Kızlar Rabbim yavrularınız sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Yazdıklarınızı okudum. Güneş kardeşim paylaşımın çok güzeldi çok duygulandım  :y25: henüz anne olmadım. çok istiyorum bir çok arkadaşım gibi. olmayacak diye çok korkuyorum  :y25: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Ben ve tüm isteyenler de inşallah sizlerin tattığı o güzel duyguyu tadarız..  :amin:  :amin: Bir an önce yavrum gelsin istiyorum :( annesi artık onun özlemini dayanamıyor  :y25:

amin canımm amin  :amin: rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sanada canım..vakti ve zamanı gelince oluyor inan.. :amin: