2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

Aytii

vallah canım ben bulduğumu yiyoreee. yoğurdu sütü tüketiyorum çok. balık felan. meyve benide acıktırıyo çok  :-\ iş yerinde acıkınca bisküvi alıyorum yiyorum napayım. ölemem ya açlıktan  :dontknow:

izemsevi

bende kahvaltıda mutlaka bir yumurta yiyorum dr kaşarda kalsiyum çok dedi onuda yiyorum beyaz peynirle süt içemiyorum ama günlük 1kase yoğurt mutlaka yiyorum bir tane ceviz günlük bir meyve mutlaka tütketiyorum ama balığı zaten sevmezdim hamilelikte ilk 2ay yedim sonra tiksindim şimdide yiyemiyorum 1.5-2 aydır bisküvi bende getiriyorum ama ben onunla doymuyorumki hatta daha çok acıkıyorum ve miğdem bulanıyor. yeşilliği ve bakliyatı bolca tüketiyorum. ekmek yiyemiyorum niye bilmiyorum.





Aytii

ekmek iyi değil zaten ama ben çok yiyorum. tuzu azalttım iyice. canım bişey çektiğinde alıyorum yiyorum. çok acıkıyorum bende ama dayanıyorum akşama kadar bazen eve gidince yiyorum çünkü iş yerinde gidemiyorum herzaman biyere bişeyler almaya. az kaldı zaten doğuma  :muzz:

bu arada sen balık hapı iste doktorun yazsın bence faydası var zararı yok ben kullanmıyorum ama balık yiyenlere mecbur değilmiş. yemeseydim mutlaka kullanırdım  ;)

izemsevi

evt cuma gidince soracağım dr yazsın banada balık hapı benim iş yerinde her öğlen çıkıyor yemek iyide oluyor en azından o sıkıntım yok allahın izniylede zaten temmuzun ilk haftası doğum iznnine ayrılıyorum sende yakında lokanta yokmu gidip yeden yada evden birşeyler getirsen yemek olarak





Aytii

var lokanta. arada gidiyorum eğer iş yerinde bişeyler yapmıyosak ama doyurmuyo beni bi saat içinde acıkıyorum yine  :dontknow:

izemsevi

 :toothy10:ilahi ayten yani her daim açım diyorsun ozaman bence sen evden haşlama patates felan getir gerçi hamilelikte çok yemeyin patatesi diyorlar şekeri yükseltiyormuş tost felan evde yap iş yerine getir demekki senin kan şekerin çabuk düşüyor ondan bende açıkıyorum ama 4gibi mesela





тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Eğer patates şekeri etkileseydi en çok beni etkilerdi hamileliğim boyunca devamlı patates yedim envayii çeşidini hemde  :ehi: :ehi: :ehi: Şeker yüklemesinde dahi hiç bir problem yaşamadım  :k06: Kızlar onu yemeyim bbunu yemiyim diye kendinizi kasmasanıza rahat olun biraz hamileliğin keyfini çıkarın ne yeseniz kar  :icon_thumright:

Aytii

benim normalde zaten düşer kan şekerim  :) hamilelikte daha da düşüyo evet  :-\ birde beni sinir edenler olmasaaaaaaa  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Alıntı yapılan: ๑ Ằyт¡¡ ♡♥♡ ÕģµZ ๑ - 09 Mart , 2011, 11:22:48
benim normalde zaten düşer kan şekerim  :) hamilelikte daha da düşüyo evet  :-\ birde beni sinir edenler olmasaaaaaaa  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
Kızım zaten zayıf birşeysin sırık gibi boyun var kilon yok o bünyeyle tabii acıkırsın düşer kan şekerin açlıktan gözün döner valla o yüzden en az 2 saatte bir meyve dahi olsa atıştırman lazım  :icon_thumright: Sonra kim taşıcak seni hamile halinle hastanelere  :ehi:

Aytii

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Gözde kafayı gömesim var herhangi birine sus bak  :toothy10: :toothy10:

izemsevi

gözde canım benimde en çok sevdiğim şey patates hergün olsa hergün yerim özellikle kumpire bayılıyorum ama kumpirde salam sosis olduğundan yiyemiyorum sade yersemde tadını almam ama patates hayatımın vazgeçilmesi ayten bende sinir konusunda aynıyım seninle uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok.





тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Alıntı yapılan: ๑ Ằyт¡¡ ♡♥♡ ÕģµZ ๑ - 09 Mart , 2011, 11:31:14
:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Gözde kafayı gömesim var herhangi birine sus bak  :toothy10: :toothy10:


Gel annemmm göm gömm çıkarma kafanııı üşütürsünnnn  :ehi: :ehi: :ehi: Anneler bugünler içindir  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Alıveriyim tüm sinirini stresini  :ehi:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

İzemsevi sende gel anacım açtım kollarımı ikinizede alıyım sinirlerinizi  :ehi: :ehi: :ehi:
Yahu sakin olsanıza be aaaaa beni de sinirlendirmeyin  :caca: İçinizde can var be cannn boru muuuu  :caca: Siz kötüyseniz o da kötü unutmayınnnnnn  :caca: Siz gülerken o da güler ağlarken ağlar sinirliyken etkilenir  :caca: Ahh ahh bu zamana hamileleri yok mu otu moku takıyorlar  :caca:

Ben hamileliğim boyunca yalnızdım kocam bilem yoktu da ben bu kadar sinir yapmadım neler neler yaşadım allaha şükredin  :amin: :amin: :amin: :amin:  Örnek alınnnnnnn bee aaaaa  :love9: :love9: :love9:

Aytii

ya şimdi söylemesi kolay senin için. ozamanlar kim bilir nasıl bir piskolojideydin? şimdi sana olmamış gibi geliyodur ama eminim olmuştur. kime olmuyoki? ben herzaman halime şükrediyorum zaten. şükretmeyenler düşünsün. ben anneliğe hazırlanıyorum yavyum takmak zorundayım. oğlumla ilgili her otu moku da takarım. diğer kişilerden zaten medet ummuyorum banane. fifi. isteyen zaten adam gibi davranır istemeyen çeker gider. firar serbest. kimseyi zorla tutmuyoruz  :wave:

izemsevi

gözde sende bizim sinirlenmemize sinirlenmişsin  :toothy10: :toothy10: canım bazen çalıştığın yerde senin özel durumunu göre göre tartışmak isteyen çıkıyor özelliklede bayanlar erkekler çok çok anlayışlı oluyor. bayanlar bence anca başlarına gelince anlıyorlar.